2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugün 4-5 defa karnımın tam ortasında toparlanıyor bebeğim, sizdede oluyor dimi normaldede oluyordu ama bu kadar fazla olmazdı

Evet canım tam anlattığın gibi...Bebeği mıncıklayarak burnunu sıkarak ayaklarını gıdıklayarak o da olmazsa altını açarak uyandırıyoruz bu sefer memede uyuyakalıyor birkaç kez çekip bekliyor.. ama alışacak o da ben de...
Vücudunda hafif sarılık var şuan sürekli süt vermeye çalışıyorum.

Kendi kontrolümde şu karın korse olayını doktora soracağım. Kilo konusunda memnunum.. 7.5 kilo 1 hafta yüzümü güldürdü

Bugün daynamayıp ağladım artık sütüm kesilcek diye korkuyorum..biberon ilk iki gün verdik şimdi kaşıkla veriyoruz neden bu kadar zorluuoyar bilmem bende korkuyorum sarılıktan

Canım ben bebek almadığı zaman sağıp buzdolabında ya da derin dondurucuya atıp kalanı emziriyorum.olacak olacak...
Zor ama başaracağız.bugün 4 kere emzirdim 7.günüm.kızım birkaç kez yutkundu Bile. Sonra uyudu.olsun böyle böyle olacak.
Emzirirken sanki birisi sırtımdan su döküyor. Ama ilk doğum hemen herşey bir hamlede olmaz.
Bugün kontrolümüz vardı 60 gr almış
Neredeyse doğum kilom uza yaklaştık

Çok güzel bir haber aslında :) acil durumlar için hazırlıklı olda

hazırım artık . bıttı çanta işleri

yaaa dr la aynı semtte oturuyormuşuz. gece kaç olursa olsun ara hastaneye gelır doğumunu yaparız dedi.
zaten dun 3te ıftar yaptım 5te telf caldı geldım doğum yaptırdım falan dedi: ) buda benı mutlu etti....

Bebegin ne kadar buyuk
Aglama cnm hayirlisi ne ise o olsun insallah
3520 gr canım kız bebiş.. Yani biraz hassaslaştım sanırım artık insanlar bana kızcak sağlık problemi yok niye büyütüyor diye ama ben karar verirken gerçekten işkence çeken bir insanım ve böyle doktor da çok arada olunca beni de arada bırakmış oldu ve benim için çok büyük karar, ani gelişsin de istemiyorum birşeyler ondan korkuyorum çok

Canım sen neler yapıyorsun ya, nasıl keyifler, kontroller nasıl gidiyor?

Bekliyorum canım ben de sizin gibi,sizleri takip ediyorum sanki siz bizde hareket var deyince bende de olacak gibi heyecanlanıyorum:) en son geçen hafta cuma gitmiştim hiçbişey yoktu.Bu cuma eğer ki bir mucize olmazsa tekrar gidecem,doğum şekli ve zamanını kesin olarak konuşacaz.Benim tahminimce cumaya kadar gelmezse pazartesi ya da salı günü doğum olacak büyük ihtimalle.Çok beklemek istemiyor çünkü doktor 41e kadar.Bebeğin boyutuna durumuna göre suni ya da sezeryan dicek sanırım.Hayırlısı olsun bu kadar bekledikten sonra sanırım artık doğum şekline çok takılmıyorum,önemli olan sağlıkla gelmesi.Kötü örnekleri görünce bir an önce de doğsun istedim açıkçası:)
Senin ne zaman bidaha kontrol?

Canım benim o akıntı dan sonra her gün suyuna bakmak istiyor su sizintisi mı nişan mı karar veremedi sanırım, birde nişan olsa birkac güne birseyler olur diyor ama bugün de gittim, hala inmemiş dedi, suyu iyi olduğu için beklemeye devam diyor ama bakalım hayırlısı ya, bugün belim biraz ağrıyor bu sefer de inmeden sancım falan olursa diye de korkmuyor değilim o zaman çok zor oluyormuş doğum yani anlayacağın 3 haziran takvim bitimine kadar eğer suyum gelmezse yada acil bir durum olmazsa bekleyeceğiz sonrası sanırım sezeryan, bende olacaksa bari 05/06/07 olsun bari diyim diyorum :) yapacak birsey yok alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş...

Kızlar hic bi belirti yok yaa. Günüm doluyor doğuramicam mi ne yaa. artık çok sıkılmaya başladım ;(

Canım sende bizdensin, ilk sira efefsunkar da bir haziran ama onda tık yok, sonra sırası ile ben ve mcrhelena ama ikimizde de tık yok, eee birde sen varsın anlaşılan ne bileyim bizde ne var böyle, doktor sana ne dedi tam olarak bilmiyorum ama hayırlısı ile elimize alalım da yavruları ben artık doktor ne derse o diyorum¿

Bize de geçici bir kağıt ile zarf verilmiş bunu saklayın demişler içinde ne var eşim bakmamış nüfus cüzdanı eve gelecekmiş

Bebek kanalda demişti. Çatinda müsaite benziyor demişti canım. Ama ne kadar geçti üzerinden gelmiyor bebek yaa

dogum yapan arkadaslar topuk kanini sağlık ocaginda da aldirdiniz mi 2 kere alinmasina gerek var mi bizim hemsire becerememisti kizim epey aglamisti yeni doguran komsum da saglik ocagina gitmedi cok aglatiyolar diye siz gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…