2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım yazı gelmiş sağlık bakanlığından, fotograf çekimi yasaklanmış. Yani o gün gittiğinizde süpriz olmasın boşu boşuna para vermeyin diye söylemek istedim.
3haftadir hastanenin fotografcisiyla randevulasmaya calisiyorum hep aksilik cikiyo. Tam yarin icin randevulasmistik ki... oldu mu simdi bu yarin once bi hastaneye sorayim bkayim ameliuathaneye girmedikten sonra ne anlami var fotografci tutmanin

3haftadir hastanenin fotografcisiyla randevulasmaya calisiyorum hep aksilik cikiyo. Tam yarin icin randevulasmistik ki... oldu mu simdi bu yarin once bi hastaneye sorayim bkayim ameliuathaneye girmedikten sonra ne anlami var fotografci tutmanin
Evet onun için yazdım zaten. Belki ben yanlış bilgilendirildim sorarsan ve yazarsan çok sevinirim.

Evet onun için yazdım zaten. Belki ben yanlış bilgilendirildim sorarsan ve yazarsan çok sevinirim.
Tamam yazarim insallah. Simdi fotografciya sorayim diyecem otle bisey varsa da yok der haliyle. Ama dogruysa en cok eşim sevinir herhalde sirf ben istiyom diye tmm dedi adam

Ne güzel Allahım bir avazda kurtarsın bende hiç ses yok napcagımı bilmiyorum bekliyorum sadece bizimde satlar aynı ama gelmeye niyeti yok benimkinin

butun hamileligim boyunca guzel kizima hep erkek dediler odasi bile hazir pembe pembe her seyi kiza gore hazirladik dogurcm hala sancin belinden saplaniyo iste erkek erkek diyolar erkek doguran anneler sanci belinizden mi giriyodu
Benim ilk belimden girdi canım oğlandı. Şimdi de aynı şekilde canım bu da oğlan inş :)
Ama değişiyo herkesin ki canım ya bi yakınımın karnı ağrıdı sadece onun da oğlandı.

Ne güzel Allahım bir avazda kurtarsın bende hiç ses yok napcagımı bilmiyorum bekliyorum sadece bizimde satlar aynı ama gelmeye niyeti yok benimkinin
ben 2 haftadir adet sancisi cekiyorum her gun geliyo mu demekten yoruldum sonunda bugun nisan geldi bazisi da hic sanci cekmeden suyu nisani geliyo birden hastaneye gidiyo doguruyo anlik oluyo hepsi insallah seninki de oyle olur iyi dusunelim iyi olsun

Benim ilk belimden girdi canım oğlandı. Şimdi de aynı şekilde canım bu da oğlan inş :)
Ama değişiyo herkesin ki canım ya bi yakınımın karnı ağrıdı sadece onun da oğlandı.
benim ilk kiz bu da kiz ama ilk dogumumda sancim gelmedi hatta bir kere bile adet agrisi gibi agrim olmamisti ne rahatmisim suyu azaldi diye suni sanciyla dogurdum 40+3 te

kizlarrrr bu sefer gercekten nisanim geldi :))) bi hafta once de geldi sanmistim ama degilmis demek ki simdiki kesin nisan akintiyla birlikte sumuksu kivamda bikac kere geldi dua edin nolur bugun dogurayim
Canım nasıl bi akıntı bu sabah lavaboda benimde beyaz uzayan sümüksu bi akıntı geldi anlamadım ki o nisan mi

Benim doktorum göbek bağını bile eşine kestiriyor. Bazı hastaneler sokmuyor ama bizimkinde hiç duymadım. İnstagramda dilan polat ı takip ediyorum. Çatır çatır foto da video da çekiyor

benim ilk kiz bu da kiz ama ilk dogumumda sancim gelmedi hatta bir kere bile adet agrisi gibi agrim olmamisti ne rahatmisim suyu azaldi diye suni sanciyla dogurdum 40+3 te
Hmm ilk bende rüya gibiydi ne oldu anlamadıydım. Şimdi bi haftadır daha fazlası ağrı bi de alttan muayene oldum 2 kere tık olmadı ha :)

Benim bebişimde iki gündür az hareket esiyor acaba kanala girince az mı hareket ederki??

Canım nasıl bi akıntı bu sabah lavaboda benimde beyaz uzayan sümüksu bi akıntı geldi anlamadım ki o nisan mi
canim akinti sumuksuydu ve pembe kanliydi uc dort kere geldi boyle tuvalete gidince de hani adetin son zamanlari pihti gibi olur ya oyle geldi 2 kez

canim akinti sumuksuydu ve pembe kanliydi uc dort kere geldi boyle tuvalete gidince de hani adetin son zamanlari pihti gibi olur ya oyle geldi 2 kez
Benimki tam olarak böyle değildi ama neyse yarın doktora sorayım inşallah nisandır yaaa

Mrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak

Ayy canım hayırlı olsun, bende benim devreler efefsunkar ve mcrhelena ne yaptılar dogurdular mı diye bakayım dedm senin bu mutlu haberini görmüş oldum, rabbim tez zamanda toparlamasini nasip etsin insallah canım biliyorsun bende çarşamba sürpriz bir şekilde sezeryan ile bebeğimi elime almıştım ki benim zamanım gelmişti ama sancı hiçbir yoktu, neyse diyeceğim şu ki doğumdan sonra zaten farklı bir psikoloji de oluyoruz suan seni en iyi ben anlarım, benim 3 gün sütüm gelmedi hatta bir ara acaba hiç mi sütüm olmayacak diye bile düşünmeye bile başlamıştım, sonrasında hersey yoluna girdi yavaş yavaş sende sıkıntılı zamanlarında rabbimé güven zor zamanlar seni bekliyor ama emin ol yavaş yavaş hepsi geçecek ve sen en yakın zamanda bebisinle evde çıkacak ordan bize yazmaya baslayacaksin, iyi haberlerinizi bekliyoruz, tekrardan hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…