- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
İnşallah bir an önce kavuşursunuz bebeğinizle, kaç haftada doğum oldu?Mrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak
Mrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak
Ayy canım hayırlı olsun, bende benim devrelerefefsunkar ve mcrhelena ne yaptılar dogurdular mı diye bakayım dedm senin bu mutlu haberini görmüş oldum, rabbim tez zamanda toparlamasini nasip etsin insallah canım biliyorsun bende çarşamba sürpriz bir şekilde sezeryan ile bebeğimi elime almıştım ki benim zamanım gelmişti ama sancı hiçbir yoktu, neyse diyeceğim şu ki doğumdan sonra zaten farklı bir psikoloji de oluyoruz suan seni en iyi ben anlarım, benim 3 gün sütüm gelmedi hatta bir ara acaba hiç mi sütüm olmayacak diye bile düşünmeye bile başlamıştım, sonrasında hersey yoluna girdi yavaş yavaş sende sıkıntılı zamanlarında rabbimé güven zor zamanlar seni bekliyor ama emin ol yavaş yavaş hepsi geçecek ve sen en yakın zamanda bebisinle evde çıkacak ordan bize yazmaya baslayacaksin, iyi haberlerinizi bekliyoruz, tekrardan hayırlı olsun
Benim hastanem de "dünya aslan" ile anlaşmalı, doktorum da Sezin Saygı Özyurt ikisine de instagramdan bakabilirsib, dr um hergün foto paylaşıyor hatta dogumhaneden ben çok şaşırdım ama cuma günü söyledi bunu bize. Ben arastıracagım ama yine de,Benim doktorum göbek bağını bile eşine kestiriyor. Bazı hastaneler sokmuyor ama bizimkinde hiç duymadım. İnstagramda dilan polat ı takip ediyorum. Çatır çatır foto da video da çekiyor
Hayırlı olsun en kısa zamanda kucagınıza alın inşallahMrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak
Aynen benimde tuvalette geldi ayy bi heyecanlandım şimdi sen nasilsin ağrın varmıbelki de daha devami gelecektir tuvalette geliyo benimki daha cok dikkat et bakalim
Bence hastaneler işine geldiği gibi konuşuyor doğum fotoğrafçısı almayabilirler ama hemşireye tel yada fo. Mak verince çekiyorlar ben verdim çektilerKızlar benim eşimde profesyonel makina var mesleği fotoğrafçılık değil ama uzun yıllar profesyonelce çalışmış. Biz düğün nişan fotolarımızı hep kendi makinamızla lenslerimiz fotografcı arkadaslarımızla cektik. Gecen dr dayken rica ettik ameliyathaneye girip çekim yapabilirmiyiz diye, doktor ne dedi biliyor musunuz,
Sağlık bakanlığı yeni bir karar almış hiçbir şekilde ameliyathane içinde çekim yok yasaklanmış, hatta telefondan hemşireler falan da çekemezmiş. Yeni birşey bu. Bilginiz olsun fotografcı ayarlayanlar bir konuşun isterseniz bilgi alın derim.
Bizim ikiz olduğumuzu 7. Ayda öğrenmişler ebenin bir tanesi çift kalp atışı duyuyorum demiş anlayan doktor da değil yaniBeni de hep erkek zannetmişler bir de düşün 30 küsur yıl oncesi ultrasound falan yok, bir doğmuşum kızzzz sen üzme kendini :)))
Bende top gibi yarı kanlı yarı saydam birşeydi jöle gibi benzetmek gibi olmaaınCanım nasıl bi akıntı bu sabah lavaboda benimde beyaz uzayan sümüksu bi akıntı geldi anlamadım ki o nisan mi
Bende de 1 kere geldiDr.a sordunuz mu? Nişan bir kez gelir ve biter bildiğim kadarıyla sürekli gelirse plesantada sorun olabilir, dr.a sormanızı öneririm
Hayırlı olsun, geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz. hayırlı evlat olsun inşallahMrb kizlar ben carsamba gunu dogum yaptim sezeryanla tansiyonla problem olunca ve bebegin suyu azalmaya baslayinca doktor hemen aldi oglum 2390 dogdu kuveze aldilar kilosunu toparlayana kadar orda kalicak
İnsallah öyledir çünkü korkuyorum bişey olucak diye biran önce doğsalar sağlıklaBenim bebişimde iki gündür az hareket esiyor acaba kanala girince az mı hareket ederki??
O zaman benden gelen normal akıntı olsa gerek kan hiç yoktu beklemeye devam ne yapayımBende top gibi yarı kanlı yarı saydam birşeydi jöle gibi benzetmek gibi olmaaın
Canım bu senin dogumdan sonra olan bir durum sanırım sadece ameliyathanenin içi çekilemez diye sanırım gectiğimiz persembe cuma gibi ama haklu da olabilirsin şimdi kuzenime bir sorayım eşi kadın doğumcu haberi var mı diye. Yazarum yine.Bence hastaneler işine geldiği gibi konuşuyor doğum fotoğrafçısı almayabilirler ama hemşireye tel yada fo. Mak verince çekiyorlar ben verdim çektiler
Bizim ikiz olduğumuzu 7. Ayda öğrenmişler ebenin bir tanesi çift kalp atışı duyuyorum demiş anlayan doktor da değil yani
Biz de ışte sizin güzel haberlerinizle avunuyoruz canim napalim. Sabah uyanıyoruz buraya bakıyoruz yeni bebis haberleri var mi diye bizimkilerin tekmesini kontrol ediyoruz arasa nst deki düz çizgileri gösteren sonuçları tazeliyoruz falan . Di miAyy canım hayırlı olsun, bende benim devrelerefefsunkar ve mcrhelena ne yaptılar dogurdular mı diye bakayım dedm senin bu mutlu haberini görmüş oldum, rabbim tez zamanda toparlamasini nasip etsin insallah canım biliyorsun bende çarşamba sürpriz bir şekilde sezeryan ile bebeğimi elime almıştım ki benim zamanım gelmişti ama sancı hiçbir yoktu, neyse diyeceğim şu ki doğumdan sonra zaten farklı bir psikoloji de oluyoruz suan seni en iyi ben anlarım, benim 3 gün sütüm gelmedi hatta bir ara acaba hiç mi sütüm olmayacak diye bile düşünmeye bile başlamıştım, sonrasında hersey yoluna girdi yavaş yavaş sende sıkıntılı zamanlarında rabbimé güven zor zamanlar seni bekliyor ama emin ol yavaş yavaş hepsi geçecek ve sen en yakın zamanda bebisinle evde çıkacak ordan bize yazmaya baslayacaksin, iyi haberlerinizi bekliyoruz, tekrardan hayırlı olsun
Çok farklı sebepleri olabilir canim. Yani sıcaktan olur öpünce olur bazen cilt hassastir olur. Kisa surede geçer bazen , bazen uzun süre gecmez ... duruma göre dr a gidersin . o yüzdeki kizariklarin hikayesi genel olarak böyle :) geçmiş olsunKızlar bebegimin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olustu. Nasıl gider onlar. Annem öpünce olur dedi ama hassas oldugu için hiç öpmüyoruz bile
Canım benim kızımda da olmuştu.doktor sıcaktan dedi.yeğenimde oldu.doktor anne sütünün yağlı olmasından dedi.farklı sebepleri olabilirKızlar bebegimin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olustu. Nasıl gider onlar. Annem öpünce olur dedi ama hassas oldugu için hiç öpmüyoruz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?