- 22 Ocak 2016
- 251
- 196
- 23
Nedir durumun cnm sancin basladimi
Bnm bebisin genelde 140ta . Düşük mu acaba?
40+6 oluyo..
Evet kuzum şu an 10 dakikada bire düştü. Belim ağrıyor. Bir iki saate gideceğiz hastaneye. Dua edin bana.
Ben hacı şerif ten sipariş verdim. Hiç yemedim çikolatasından da. İyidir inşallah
Hayırlı kolay doğumlar inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzSuyum geldi kızlar çok heycanlı :) nst deyim sancı yok, açılma yok.. bakalım bizi neler bekliyordu :)
Benim 6. Aydan itibaren hem kolaltım gem bikini bölgem koyulaşmayı geçti resmen siyahlaştı(hamilelikten diye birşey yapmadım umarım kalıcı deeğildir
Güzel haberlerini bekliyoruz, nasıl olursa olsun güzel bir doğum dilerim.Doktoru bekliyoruz 8,30 da gelecekmiş, nst de çok hafif düzensiz ağrı çıktı. Sabah karar verilcek doğum şekline. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. Çok değişik duygulardayım. Hakkımızda hayırlısı
Kalp atışlarını beğenmiyor doktor. Yavaş normale göreşimdilik bekliyor ama olmazsa başlatacak doğumu. Kendi gelsin istiyorum
Bu konulari hastanenle mutlaka konusmAlisin benceevet benimde dogum yapacagim tarih belli oldu.12 haziran pazartesi 8 otuzda ac olarak hastanede olucaz insallah.38 arti 2 oluyor kizim kilosu 3200 du 5 haziranda bir hafta da kac giram alirsa artik.heyecan dorukta geri sayiyoruz.ben genel anestezi li olucam spinal de cok korkmustum insallah sorunsuz saglikla alirim kucagima.bazen cok korkuyorum bazen hic umurumda olmuyor dogum.bir an evvel dogurup bu koca gobekten kurtulmak istiyorum.en tirstigim da aniden sancilanmak ozellikle gece yarisi.cok agirlastim hep idrara sıkısik hissi var bebek assa baski yapiyor ve cok ittiriyor delecek sanki karnimi.
son uc gun gecmiyor sanki ya.27 aylik kizimda bizimle kalacak annem de kalacagi icin birakacak kimse yok.esim bakamaz guvenemem kizimi gozumun onunden ayiramam zaten.acaba kalan varmi kucuk cocuguyla hastanede.oda ayirtamadim oda sorunu yasadinizmi hanimlar.genis oda istiyorum dar verirlerse koparicam kiyameti.
bide sonda olayi var tabi.ben de anestezi aldiktan sonra taksinlar cok can yakiyor ya israr edicem sezeryan olanlar siz nasil taktirdiniz sonda yi.cok uzattim ya.dogum yapanlar bebeklerini gule gule buyutun yapacaklara kolay dogum diliyorum ayni zamanda kendim icinde dua istiyorum saglikla alalim kucagimuza bebislerimizi
cok heyecanliyim coookkk...
Dogrudur cnmCanım o konuşmanı hatırlıyorum
Her seferinde ellerimi yıkıyorum
Temizliğini Önden arkaya doğru yapıyorum
Islak mendil hiç kullanmadım
Unibaby saf sulu mendil leri ile temizledim
İpek temizlenme pamuğu ile kuruladım
Bir buçuk iki saatte bir değiştirdim altını
Nerede hata yaptım anlamadım
Doktor sizin kadar titiz olmayan annelerin bebekleri yakalanmayabiliyor dedi
Gerçekten sakınan göze çöp batıyor
Neyse bu da geçecek inşallah.
Evet kuzum şu an 10 dakikada bire düştü. Belim ağrıyor. Bir iki saate gideceğiz hastaneye. Dua edin bana.
Suyum geldi kızlar çok heycanlı :) nst deyim sancı yok, açılma yok.. bakalım bizi neler bekliyordu :)
Aynen canım çok şükür iyiyiz sağol güzel dileklerin için :)Rabbim bebegini ve seni korumus hayirli omru olsun kuzunun. Bebegin iyiyse tum acilar unutuluyor.
Sağol canım darısı sana diyorum. Son durumun ne bilmiyorum çünkü 300 küsür msj var okuyorum dahs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?