Yazdıktan sonra baktım da netten, normalmiş olabilirmiş ve zqmanla eski rengine dönecekmiş sanırım dediğim sebepten. Bu arada lazerle renk açılabiliyor ama elma sirkesi de etkiliymiş. BilginizeKızlar birşey sormak istiyorum. Sanki benin koltukaltlarımın rengi hafifden koyulaştı. Yaşayan var mı?
Acaba diyorum bu pigmentler koyulaşıyor ya göbek çizgisi ve göğüs ucu koyulaşıyor onunla mı bağlantılı. Yani çok değil ama önceden dikkatimi çekmeyen şey dikkatimi çekiyor artık demek birşey var.
Benimde çok duyarlı olduğum bir konu bu. Ama hamilelik sürecinde bu konuyu doktorla konuşmayı unuttuğum için, ameliyathane de kordonu kesip götürürkerken birşey diyemedim ama içim gitti. Allah muhtaç etmesin ama ya ileride ihtiyaç duyulursa diye.merhaba kızlar biz de eşimle kordon kanını duyduğumuzda çok üzülmüştük. Sadece İstanbul Ankara İzmir de varmış çünkü. Biz kayserideyiz. O kadar önemli ki bence dogumumu ankarada yapmayi bile dusundum. Sonra Ankara'daki Yaşam Bankasını aradım. İlla Ankara'da olmaya gerek yokmuş. Size bir kit veriyorlarmış. Doğumdan sonra doktor kordondan kanı kolayca alıyormuş. Vallahi çok rahatladım. En çok bildiğimiz Allah korusun Lösemi ama 80 çeşit hastalıkta belki de ilerde çaremiz bu olacak. Allah her şeyden önce sağlık versin kızlar. Gebelikten mi bilmiyorum duygularım alt üst oldu yine. Allahım sen hepimize sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip et.
Canim dogum yapmadin degil mi koltuk alti kararmasi bendede var kilo aldigimiz icin ten tene temas daha fazla oluyor ve haliyle terliyrz kararmaya sebep olabilir hormonlarla da alakali olabilir. Bi hamile kaldim vücudumun tum anatomisi bozuldu sanki:)Kızlar birşey sormak istiyorum. Sanki benin koltukaltlarımın rengi hafifden koyulaştı. Yaşayan var mı?
Acaba diyorum bu pigmentler koyulaşıyor ya göbek çizgisi ve göğüs ucu koyulaşıyor onunla mı bağlantılı. Yani çok değil ama önceden dikkatimi çekmeyen şey dikkatimi çekiyor artık demek birşey var.
Nedir durumun cnm sancin basladimi120 130larda genelde.
Bir dakika önce nişan geldi
Bugün verdim yarın yada cuma günü gelir. Pazartesiye yetişirdi. Neyse vermişsin zaten :)Ben işte onu unuttum:) O yüzden bugün yakındaki bir pastahaneden sipariş ettim. Normalde çikolatası iyidir, bu da iyi olur umarım.
Ama Hacışerif'i çok beğeniyorlar. İyidir bence.
Bnm bebisin genelde 140ta . Düşük mu acaba?120 130larda genelde.
Bir dakika önce nişan geldi
Canım doğumum oldu kizim çok şükür iyi hiç güzel bi doğum hikayem olmadı .. ağrıyla hastaneye geldiğimizde 2 cm açılma varmış sevindik normal olacak diye artık 41 hafta olduğum için direk yatisim yapıldı suni sanciyla dogumu hizlandirdilar ağrılar çok siddetliydi acılmam 5 cm oldu açılma hizlansin diye iki kez iğne yapıldı nst ye bağladılar bi anda bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı 30 a kadar düştü bi ara hiç kalp atışı yoktu tüm doktorlar ebeler benim odaya koşmaya başladı acil sezeryan sesleri yükseliyordu korku endişe bise olacak diye sadece olup biteni hiç konuşmadan seyrediyordum beni apar topar ameliyata aldılar tamamen uyuttular ve uyandigimda allahima çok şükür kızım iyiydi odama gelince ağladım çok farklı bi duygu Rabbim herkese tattirsin şuan hiç hareket bile edemiyorum karnım nasıl agriyo anlatamam bebeğimı kucagimda bile tutamadımMisk-i amber durumun nedir
Rabbim bebegini ve seni korumus hayirli omru olsun kuzunun. Bebegin iyiyse tum acilar unutuluyor.Canım doğumum oldu kizim çok şükür iyi hiç güzel bi doğum hikayem olmadı .. ağrıyla hastaneye geldiğimizde 2 cm açılma varmış sevindik normal olacak diye artık 41 hafta olduğum için direk yatisim yapıldı suni sanciyla dogumu hizlandirdilar ağrılar çok siddetliydi acılmam 5 cm oldu açılma hizlansin diye iki kez iğne yapıldı nst ye bağladılar bi anda bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı 30 a kadar düştü bi ara hiç kalp atışı yoktu tüm doktorlar ebeler benim odaya koşmaya başladı acil sezeryan sesleri yükseliyordu korku endişe bise olacak diye sadece olup biteni hiç konuşmadan seyrediyordum beni apar topar ameliyata aldılar tamamen uyuttular ve uyandigimda allahima çok şükür kızım iyiydi odama gelince ağladım çok farklı bi duygu Rabbim herkese tattirsin şuan hiç hareket bile edemiyorum karnım nasıl agriyo anlatamam bebeğimı kucagimda bile tutamadım
Benim de 12 Haziran sabah 9da ameliyatım. Aynı gün kavuşucaz bebeklerimize. Benimki spinal olacak kısmetse. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıevet benimde dogum yapacagim tarih belli oldu.12 haziran pazartesi 8 otuzda ac olarak hastanede olucaz insallah.38 arti 2 oluyor kizim kilosu 3200 du 5 haziranda bir hafta da kac giram alirsa artik.heyecan dorukta geri sayiyoruz.ben genel anestezi li olucam spinal de cok korkmustum insallah sorunsuz saglikla alirim kucagima.bazen cok korkuyorum bazen hic umurumda olmuyor dogum.bir an evvel dogurup bu koca gobekten kurtulmak istiyorum.en tirstigim da aniden sancilanmak ozellikle gece yarisi.cok agirlastim hep idrara sıkısik hissi var bebek assa baski yapiyor ve cok ittiriyor delecek sanki karnimi.
son uc gun gecmiyor sanki ya.27 aylik kizimda bizimle kalacak annem de kalacagi icin birakacak kimse yok.esim bakamaz guvenemem kizimi gozumun onunden ayiramam zaten.acaba kalan varmi kucuk cocuguyla hastanede.oda ayirtamadim oda sorunu yasadinizmi hanimlar.genis oda istiyorum dar verirlerse koparicam kiyameti.
bide sonda olayi var tabi.ben de anestezi aldiktan sonra taksinlar cok can yakiyor ya israr edicem sezeryan olanlar siz nasil taktirdiniz sonda yi.cok uzattim ya.dogum yapanlar bebeklerini gule gule buyutun yapacaklara kolay dogum diliyorum ayni zamanda kendim icinde dua istiyorum saglikla alalim kucagimuza bebislerimizi
cok heyecanliyim coookkk...
Evet yapmadım henüz. Ama geçiciymiş. Bir süre sonra düzeliyormuş. Normalmiş. Aklında olsun senindeCanim dogum yapmadin degil mi koltuk alti kararmasi bendede var kilo aldigimiz icin ten tene temas daha fazla oluyor ve haliyle terliyrz kararmaya sebep olabilir hormonlarla da alakali olabilir. Bi hamile kaldim vücudumun tum anatomisi bozuldu sanki:)
Amin hepimize inşallah. Bizimki erkek. Sağlıkla gelsinler inşallahgercektenmi cnm ayni gun hatta ayni satte dogacak bebislerimiz cok sevindim.ikimizde saglikla alalim kucagimiza insallah ay cok heyecanli seninki kizmi erkek mi.hayirli dogumlar diliyorum saglikla insallah.
Benim de 12 Haziran sabah 9da ameliyatım. Aynı gün kavuşucaz bebeklerimize. Benimki spinal olacak kısmetse. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Canım doğumum oldu kizim çok şükür iyi hiç güzel bi doğum hikayem olmadı .. ağrıyla hastaneye geldiğimizde 2 cm açılma varmış sevindik normal olacak diye artık 41 hafta olduğum için direk yatisim yapıldı suni sanciyla dogumu hizlandirdilar ağrılar çok siddetliydi acılmam 5 cm oldu açılma hizlansin diye iki kez iğne yapıldı nst ye bağladılar bi anda bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı 30 a kadar düştü bi ara hiç kalp atışı yoktu tüm doktorlar ebeler benim odaya koşmaya başladı acil sezeryan sesleri yükseliyordu korku endişe bise olacak diye sadece olup biteni hiç konuşmadan seyrediyordum beni apar topar ameliyata aldılar tamamen uyuttular ve uyandigimda allahima çok şükür kızım iyiydi odama gelince ağladım çok farklı bi duygu Rabbim herkese tattirsin şuan hiç hareket bile edemiyorum karnım nasıl agriyo anlatamam bebeğimı kucagimda bile tutamadım
Benim 6. Aydan itibaren hem kolaltım gem bikini bölgem koyulaşmayı geçti resmen siyahlaştıKızlar birşey sormak istiyorum. Sanki benin koltukaltlarımın rengi hafifden koyulaştı. Yaşayan var mı?
Oyy cnm kiyamam
Insallah cabucak atlatir
Kiz bebeklerde alt degistirme ve temizlik olayini ben vurgulamistim
Cok kolay idrar yolu enfeksiyonu olabiliyorlar
Bide sarilikla birlesince kombo oldu desene
Neyse ki annesi onlarin bunyeleri cok guclu
Sen uzulme hic, canida acimiyordur yeni dogan daha o, acimaz cani
Atlatirsiniz bu gunleri
Allah beterinden saklasin
Coook gecmis olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?