2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Silikon uç kullan canım bende onu kullanıyorum arada alıuo ama yinede tam emmiyo bende sağıyorum mecbur
Ya ama ucu yok benim göğsumun sut gelmiyor hiç. Şuan tas gibi oldu yanıyor. Sut çıkmıyor. İki pompa aldık yok olmuyor

Aaaa öylemi canım ben mekigi altı aydan sonra cekebiliriz diye biliyodum. Yoksa bu göbek hiç gitmez. Kırkım cıkınca doktor konrtole cagırdı. Gidince bide doktoruma sorayım bakalım o ne diycek

Aynen gelsinler artik.. havalar isindi zorlanmaya basladim, yuruyuse de cikilmiyo hava sicak. 39 bitti pilim bitti hic enerjim yok surekli yatasim var ama yatmaktan da bunalmis durumdayim.. bi garip haller
Bende ilk defa gece cam acip yattim fena sicakdi ama bu gece yine yagmur yagdi sicaklik dusmedi tabiki

Bende bekliyrm daha
Nst nasil senin cnmbenim bugun 80 ler vardi
Ya sancilar hep var ama ben hissetmiuorum ki nasil dogaca bu cocuk doktor elle muayene edince bu biraz hizlandirr agrin olur kanaman olur endiselenme dedi ama oda yok ne kan geldi ne agri var nasil bi rahmin varsa simsiki mudahele bile ise yaramadi

Anladım canım. Biraz rahatladım o zaman çatı muayenesi konusunda. Benim de boyum 178. İri bir insanım gerçekten. Ultrasonda falan da görüyorlardır inşallah bişeyler dediğin gibi.
Peki bu 15-20 dikiş olanlar var o konuya ne diyorsun ben korkmaya başladım. Bir de asıl korktuğum Bebek çıkamaz da vakum falan ihtiyacı olursa. Az önce bir arkadaş yazmış birkaç sayfa önce, bebek iri olduğu için ıkındım olmadı, vakumla çektiler diye.

Ya ama ucu yok benim göğsumun sut gelmiyor hiç. Şuan tas gibi oldu yanıyor. Sut çıkmıyor. İki pompa aldık yok olmuyor
Ucu olmadığı için onu kullanıyosun zaten benimde ypk ucu..sütün gelşr merak etme yavaş yavaş birden gelmiyo malesef

Çok Doğru bir karar vermişsin. Bence 3400den olsa olsa 3600 3700 falan olmuştur. Doktorun gözünü korkutup almak istemesi çok yanlış. Artılarıyla eksileriyle konuşması lazım.

Sonuçta bu ilk doğumun ve Sezeryan olursa bir daha normal doğurma şansın yok.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Yarın haber vermeyi unutma canım

Çok sağol canım. Yarın diğer doktordan sonra yazarım durumu... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım bak o göğüslerin boşalmazsa sıtma tutar sonra enfeksiyon ve sonucu ameliyata kadar gider allah korusun.

Sıcak su torbası al ılıktan biraz sıcak su koy göğüslerine ve elinle sürekli masaj yap. Yavaş yavaş inmeye başlar.

Bir de sutyen takma yada askılarını en boşa al. Yerçekiminden etkilensin göğüslerin.

Benimde başta oldu 3 gündür düzeldi şükür. Ama öncekinden deneyimliydim. Bol sütlerin olur inşallah.

168 boyum var 96 kg ile doğuma gittim hamile kalmadan da 67 kg idim oğlumda. Bende hiç açılma olmadı ayrıca bel ve üstüm altıma göre daha incedir. Basen var yani o zaman benim normal doğurmam lazımdı

Kızlar bebeğinizin göbeği düştükten sonra kanama olanı var mı oğlumda olmuştu kızımda da var inşallah kızımın ki durur kanama dediğim kan sızıntısı

Aaaa öylemi canım ben mekigi altı aydan sonra cekebiliriz diye biliyodum. Yoksa bu göbek hiç gitmez. Kırkım cıkınca doktor konrtole cagırdı. Gidince bide doktoruma sorayım bakalım o ne diycek
banada hastaeden verdıkleri brosurde 6ay agır spor yapmayın yazıyordu.

Bende ilk defa gece cam acip yattim fena sicakdi ama bu gece yine yagmur yagdi sicaklik dusmedi tabiki
şuan nasıl fena yağıyor demi:)

Boyatmaya karar verdim. Yoksa üzüntüden sütüm bile kesilebilir o derece kafaya takıyorum(
bencede kendını kötu hıssetmen bebeğini daha cok etkıler.
sankı yedıklerımız içtiklerimiz çok mu doğal.
boyat gıtsın.

kızlar çok özür dileyerek ben bır sorunumu yazmak ıstıyorum.
sütüm gelıyor.ama rahatsız edecek boyutta.
yatıyorum kalkanla yatak batıyor.oturuyorum akıyor.
kalkan dısında ped var ama süt boşa gıtsın ıstemıyorum.
humana falan içtiğimde yok.
üstüm basım mahvoluyo.
dısarda zaten kalkaan takılmıyor.belli oluyor.
pompamda yok.olsa içindekini bitirseydım faydası olur muydu? onuda bılmıyorum.bır öneriniz var mı.

Kızlar bebeğinizin göbeği düştükten sonra kanama olanı var mı oğlumda olmuştu kızımda da var inşallah kızımın ki durur kanama dediğim kan sızıntısı

Damla şeklinde ve 2 günden fazla sürmüyorsa sorun değil diyor doktorlar. Ama fazlaysa bi doktoruna sor istersen.

Ben henüz doğum yapmadım sütüm gelicek mi bilmiyorum şu an gelen giden yok. Ama göğüslerim çok acıyor normal mi bu?

Bence rahat aktığında göre uygun fiyatlı bir pompa al ve boşalt. Yazık sütüne dondurucuya at ileride yetmeyecek sütümüz belki çıkarır kullanırsın. Önce emzir sonra sağ ben öyle yapıyorum.

Ya çok sıcak göğüslerim. Napicami bilmiyorum. Nasıl boşalticam ki. Sagamiyorumncok açıyor daha doğrusu sert meme ucum ele gelmiyor ya

Yaa seni cok cok iyi anliyrm hamileligimde sıkıntılı gecince hic kuafore gidemedim saclarimi bile kendim kestim fena olmadi simdi bebegimi birakip gidemiyrm kendimi o kadar cirkin hissediyrm ki kiyafetler olmuyr oncekiler dar hamileyken aldiklarim bol geliyor elime ne geçerse onu giyiyrm cok kilo almadim 14 kilo kadar 6 kilo fazlam kalmis ama sönmüş balon gibiyim buruş buruş bide eşimin ilgisini cekemiyrm gibi geliyr ilgisiz gibi aldim karsima konustm ama degisen bisey yok yogun is temposu var yoruluyrm diyor hakli ne bilim ya bu hamilelikteki hormonlar kendini hoop lohusaligada atti sanki bebegimi kucagima alinca dunyayi unutyrm ama o uyuyunca gercekle yuzlesiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…