30ml az değilmi ya benim oğlum 30ile doymuyor ki..ben gündüz süt gece mama veriyorum doktor mama için 45dedi..o yetiyo ama 30ml anne sütü yetmiyor hemen acıkıyor
Benimkide hep aranıyor ve emzirmeyince aglıyo fakat bu ac oldugunu deilde gazı oldugunu gösteriyormuş. Emzirincede rahatladıgı için emmek istiyo. Daha öncede yazmıştım buraya eşim hep ac ac dedi bende emzirdikçe emzirdim ve bebegim memedeyken fıskırtarak kustuBenimki de sürekli aranıyor emzirmezsem ağlıyor ama
Benim 3285 doğdu 100gr verdi şuan kaç bilmiyorum ama 30ml kesinlikle yetmiyo mama değilde süt için yetmiyo yani2 saatte bir anne sütü ya da mama dedi
30 ml
Bilmiyorum ki doktorun söylediğini uyguluyorum doğumdan beri...
Benim kızım 3250 yeni oldu beşki ondabdır
Oğluşun kaç kg
Bebek çişini günde kaç defa yapıyor canım önemli olan oymuş
Doktorum hemen takabilirsin dedi daha ben sormadan. Fakat ben bir hafta sonra şort gibi olan korselerden giymeye basladım. İlk gün sıkıcı oluyo ama sonra insan alışıyoKızlar sezeryan sonrası korseyi kaç gün sonra kullanıyoruz?
Canım ben 15.haftadan beri boyatıyorum. Hem de daha pazartesi boyattım. Doktorum da izin verdi zatenKızlar hamileyken sacımı boyatamadım bebek etkilenir diye. Şimdide sütünden gecer diyolar. Aynaya küstüm resmen. Hem saclar beyaz hem aldıgım kilolar. Aynaya bakınca aglıyorum artık. Lohusa depresyonu bu olsa gerek. Gidip kıyafet almam lazım ama bebegime kim bakacak. Off bilmiyorum ya napıcagımı.
Gercekten emzirirken sac boyanmazmı. Eger öyleyse iki sene boyatamıyacakmıyım
Benim 3285 doğdu 100gr verdi şuan kaç bilmiyorum ama 30ml kesinlikle yetmiyo mama değilde süt için yetmiyo yani
Bilmiyorum canım bende başta 30ml veriyodum sarılık değeri 11çıkınca 45ml ver dedi mamayıŞimdi siz böyle yazınca şüphelendim
Acaba Bebeğimi aç mı bırakıyorum
Doktora daha bugün teyit ettirdim
Neden bana o kadar az söyledi acaba
Canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun. ..inşallah çabucak toparlanıırsınKızlar normal doğum yaptım , şimdilik çok iyiyiz. Vaktim olunca yazıcam ayrıntıları. Herkese çok teşekkürler
Hayırlı olsun Allah güzel ömürler nasıp etsinKızlar normal doğum yaptım , şimdilik çok iyiyiz. Vaktim olunca yazıcam ayrıntıları. Herkese çok teşekkürler
Offff neden boyle ama yaaa gelsinler artikSeninle gunlerimiz ayni, bizde de hic belirti yok.. gerci p.tesi cati muayenesinde 1 cm acilma vardi bugun icin yatiralim dogum olsun dedi dr, istemedim. Istemedim diye de bugunku muayenede bi bozuk gibiydi bana karsiBekliyoruz, bakalim daha ne zamana kadar beklicez.. bizim de kontrol pazar gunu.. hayirlisi artik..
Maşallah kuzucuğa baya içerde keyfi yerinde galiba
Sağlıkla gelsin
Ben hiç mama vermedim canım. Sürekli agzı acık aranıyo ama benim annelik hislerime göre doyuyo bebegim. Fakat benim dısımda herkes bu bebek aç diyo altı yasındaki kızım bile2 doğumumda da mama takviyesi olmadan doymaz sanıyordum. Bir emzirip bir mama veriyordum. Ama bebeğin göğüsden doyması ne kadar güzel bir hismiş. Elhamdulillah..
beat evet onu yazmayı unutmuşum. aslında en cok kullan at alt açma kullanıyorum suan. hastanedede kendım ıcın kullanmıstım.hastabakıcı bellı saatlerde değiştiriyordu bende sık sık kendı getırdığımden kullandım ıyı olmustu.Bilgiler ve güzel haberler için teşekkür ederim hanımkız :) Şu alt açma pedlerinden aldım koydum ben de işimizi görsün batmasın ortalık diye, iyi etmişim o zaman.
Kilo gider üzülme, kendi başına oğlanın peşinde dolanırken:)
Tırnak kesemeyenler törpü yapabilir diye okumuştum, bir bak istersen internette.
aslında eşim yemek hazır diyene kadar acıktıgımı anlamıyorum.Canım emzirme ile gidiyor doğum sonrası 2900 gr vermiştim yani kızımın doğum kilosu
17.günüm 9 kilo gitti kaldı 5 kg
40 çıkana kadar veririz herhalde
Yalnız tatlıya dikkat etmek gerek
Kızlar sezeryan sonrası korseyi kaç gün sonra kullanıyoruz?
Ben iki gün sonra sardım canım üçüncü gün de korse taktım ama hemen ertesi bile takılırmışKızlar sezeryan sonrası korseyi kaç gün sonra kullanıyoruz?
Çok sevindim iyi olmana, sevgiler.Kızlar normal doğum yaptım , şimdilik çok iyiyiz. Vaktim olunca yazıcam ayrıntıları. Herkese çok teşekkürler
@efefsunkar canım benim rabbim şifa versin inşallah, öncelikle inan senin vemcrhelena icin giriyorum siteye sonra diğer yazılanları okuyorum, boylesi hayirliymis rabbim daha büyük dertler vermesin, inşallah öncelikle iyi doğum haberlerini, sonra da şifa haberlerini bekliyor olacağız, biZi habersiz bırakma...
Canım bende humananin çayı var, tadı falan fena değil çevremdeki arkadaşlarım hep humana yi kullanmis çok memnunlardı onların tavsiyesi ile aldım, bende sana tavsiye ederim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?