2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar annem bana kırkın çıkana kadar çiğ meyve sebze yeme dedi karnın toparlanamaz dedi bide çocuğa gaz yapıyormuş herhalde başka şeyler Tamam da karpuza zaafım var :) siz ne düşünüyorsunuz

Canım sağlık ocağındaki doktor ve ebeler bana doğumdan sonra bol bol yeşillik ye çiğ dediler. Süt yapıyormuş. Hatta doktor bayandı dedi ki kabağı bile rendele çiğ ye dedi. Yeşillikten iyi süt yapan bişey yok dedi. Bence yemek istiyorsan bir dene. Bebeğe dokunmazsa yemeye devam edersin.

Kızlar bebeğim Salıya kadar doğmazsa Salı sabah 8de sezeryan olacağım. Hastanede ne kadar kalınıyor acaba? Yüksek olasılık spinal olacak. Siz ne kadar kaldınız?

Ben de spinal oldum.2 gün demişlerdi gazımı çıkardım bebek de kakasını yapınca ikinci gün akşam üstü çıkabilirsiniz dedi doktor,2.gece kalmadık

Solgar marka b12 önerdi bana yenidoğan hemşiresi.Gerek yok şimdilik ama azaldığını fark edince kullan dedi

Ben de spinal oldum.2 gün demişlerdi gazımı çıkardım bebek de kakasını yapınca ikinci gün akşam üstü çıkabilirsiniz dedi doktor,2.gece kalmadık

Aa sağol canım. Demek ki 2 gece yatmama olasılığı da var. Çok teşekkür ederim yanıtın için

Kızlar bebeğim Salıya kadar doğmazsa Salı sabah 8de sezeryan olacağım. Hastanede ne kadar kalınıyor acaba? Yüksek olasılık spinal olacak. Siz ne kadar kaldınız?
En az 1 gece ama ben 2 gece kaldım. Yolda eve giderken sarsılma fikri beni ürküttü hastanede olmak daha cazip geldi. Hastane yatakları evdeki yataktan daha rahat yataktan kalkacağım zaman yatağı dık pozisyona getiriyordum tuvaletlerde aynı şekilde yanda tutacaklar var bu imkanlar evde olmadığı için bence en sıkıntılı olan iki gün hastanede olmak daha iyi bir fikir gibi

Hımm anladım canım.
Sana birşey daha soracaktım canım ya. Kızını en son ultrasonda kaç kilogram ölçmüşlerdi?

Anladım canım karnımızla alakası yokmu o zaman çiğ meyve sebze nin?

Hımm anladım canım.
Sana birşey daha soracaktım canım ya. Kızını en son ultrasonda kaç kilogram ölçmüşlerdi?
Canım benim kini 3871gram ölçmüştü galiba en son doktor ya 3500ile 4 kg arası doğar dedi zaten o ölçümden üç saat sonra sezeryan oldum oğlum 3600 doğdu ödemini attıktan sonra da 3350 idi

Canım benim kini 3871gram ölçmüştü galiba en son doktor ya 3500ile 4 kg arası doğar dedi zaten o ölçümden üç saat sonra sezeryan oldum oğlum 3600 doğdu ödemini attıktan sonra da 3350 idi

Sizinki bayağı yakın çıkmış o zaman canım. Allah bağışlasın. Maşallah. Sağlıkla büyütün inşallah

Bilmiyorum ki canım ya. Yani ben hiç duymadım. Ama yeşil şeylerin sindirimi zor olur derler genelde belki ondan gaz vs. yapıyordur. Ama yine de bi kez denemekte fayda var
Evet galiba ondan dedi annem de eski karnın lazım sa yeme dedi :)))

Çiğ sebze ve meyveler de bebeğe gaz yaptığı için yenmesi önerilmez ama denemekte fayda var oğlumda her şeyi neredeyse yedim gaz yapmamıştı kızımda bende karpuz yiyecem aklıma getirdiniz canım çekti gündüz deneyelim akşama yakın yersem yatarken gaz olmasın

:) ben yine abartmadan yiyorum yarım dilim falan bi zararı olmadı şükür ama yedikten sonra korkuma hemen kimyonda yiyorum arkasından :)

aynen bizde gidip alıcaz ama ne alıcagımızı bilmiyoruz. Yawrum kendini sıkıp durmaktan uyuyamıyo
Arkadaşın dediği markaya baktım. Nette genelde ilk başlarda kabız yaptığını söylüyorlar. Sonradan vücut alışınca hem gazını hem kakasını yapabiliyor demişler. Tam emin olamadım.
Sub simplex diye bir damla kullandım kızımda. Oğlumda metsil kullandım. Eşime yine simplex al dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…