Bende pazartesi spinal sezeryan olacağım. Hastaneye göre değişiyor benimki 2 gün yatırıyorKızlar bebeğim Salıya kadar doğmazsa Salı sabah 8de sezeryan olacağım. Hastanede ne kadar kalınıyor acaba? Yüksek olasılık spinal olacak. Siz ne kadar kaldınız?
2 gun kaliniyor geneldeKızlar bebeğim Salıya kadar doğmazsa Salı sabah 8de sezeryan olacağım. Hastanede ne kadar kalınıyor acaba? Yüksek olasılık spinal olacak. Siz ne kadar kaldınız?
Icilir tabi hem sutun kalitesi artar ama bazı bebeklerde inek sutu alerjisi olabiliyo bebeginin gazinda artis ya da yuzunde kirmizi benekcikler farkedersen icmemen lazim sutunden geciyo cunku bebege. Kakasindan kan da gelebilir bir damla eger alerjisi varsa sut yogurt peynir tukettiginde takip et bakalim insallah olmazKızlar süt içilir mi emzirirken
Bende pazartesi spinal sezeryan olacağım. Hastaneye göre değişiyor benimki 2 gün yatırıyor
Korkumdan içemiyorum sadece bir bardak içtim daha doğum yapalı deneyeyim bakayım sağol canımIcilir tabi hem sutun kalitesi artar ama bazı bebeklerde inek sutu alerjisi olabiliyo bebeginin gazinda artis ya da yuzunde kirmizi benekcikler farkedersen icmemen lazim sutunden geciyo cunku bebege. Kakasindan kan da gelebilir bir damla eger alerjisi varsa sut yogurt peynir tukettiginde takip et bakalim insallah olmaz
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsunTeşekkür ederim canım yanıtın için. Allah yardımcın olsun senin de. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İçmeliyiz canım olmadı yoğurt peynir çok tüketmeliyiz. Bebeğimizi daha önce kandan kalsiyumla besliyorduk. Şimdi süt yoluyla kalsiyumla besliyoruz.Korkumdan içemiyorum sadece bir bardak içtim daha doğum yapalı deneyeyim bakayım sağol canım
Bisi merak ettim de cnm neden direkt sezaryen? Senin tercihin mi? Yani suni sanci denemesi olmicak mi? Bizim de son tarihimiz 15-16 haziran. Kizim gelmezse o zamana kadar suni sanci verilecek bana..Kızlar bebeğim Salıya kadar doğmazsa Salı sabah 8de sezeryan olacağım. Hastanede ne kadar kalınıyor acaba? Yüksek olasılık spinal olacak. Siz ne kadar kaldınız?
Laktozsuz süt öneriyorlar canımKorkumdan içemiyorum sadece bir bardak içtim daha doğum yapalı deneyeyim bakayım sağol canım
Bisi merak ettim de cnm neden direkt sezaryen? Senin tercihin mi? Yani suni sanci denemesi olmicak mi? Bizim de son tarihimiz 15-16 haziran. Kizim gelmezse o zamana kadar suni sanci verilecek bana..
Sağol canım içeyim o zamanİçmeliyiz canım olmadı yoğurt peynir çok tüketmeliyiz. Bebeğimizi daha önce kandan kalsiyumla besliyorduk. Şimdi süt yoluyla kalsiyumla besliyoruz.
Sonra eklem ve diş ağrısı çekmemek için kalsiyumu bol almalıyız.
Ben hatta gebelikteki kalsiyum tabletinden alsammı diye düşündüm :)
Taze süt bulabilme imkanım varken almayım dedim onları canım ama bilmiyorum kiLaktozsuz süt öneriyorlar canım
Bisi merak ettim de cnm neden direkt sezaryen? Senin tercihin mi? Yani suni sanci denemesi olmicak mi? Bizim de son tarihimiz 15-16 haziran. Kizim gelmezse o zamana kadar suni sanci verilecek bana..
Haftaya çok gzl basliycaksin demek:) hadi allah saglikli uzun ömürlü beraber çok vakit gecirecegin bir evlat versin sanaBenimki pazartesi gelecek. Çok heyecanlıyız ilk karşılaşma için
aynen bizde gidip alıcaz ama ne alıcagımızı bilmiyoruz. Yawrum kendini sıkıp durmaktan uyuyamıyoKızlar hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz? Eşim eczaneye gidecek
Erkek bebeklerde de oluyor kanama. Idrardaki kristaller yapıyormuş 3-4 kere oldu geçti bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?