Gecmis olsun. Ben sezaryenli oldugum halde damacanayi tasidim.yerine koyunca aklima geldi.2 gun agrim ildu adet sancisi gibi.gectiKizlar merhaba
Bi salaklik yaptim, oglumun gobegi dustu, bes gunluguz, annem yikadik oglumj
Ve ben guya anneme yardim edicem diye su dolu kovayi kaldirdim
Oyle agrim var ki, belim kasiklarim,
Bisey olur mu korkuyrm
Bu arada cuma normal
Dogum yapmistim
Bu durum tamamen senin ve eşinin et olmasıyla alakalı. Benim de kv öyle. Bizim duruş net olunca vazgeçti artıkŞu insanları napcaz ya bem bıktım eşimin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar çoçuk hasta olur doğsun sende gönderecem kedileri ayy bıktım sataşmakdan kavga etmekden gelmeyin diyecem olscak bitecek ne istiyorlar acaba bu bebeklerden
Cnm aylik kilo gelisim siniri 500 gr, ona gore kilo gelisimini pay bicKızlar Merhaba.
Benim kızım 1 haziran da doğdu.
6 haziran da kontrolü vardı.
Kan testinde T4 ve sarılık iyi çıktı.
Ama TSH üst değerin çok çok üstünde çıktı.
( 33 çıktı )
Dr 1 hafta sonra testi yenileyin, bazen göbek düşünce değer de normal e dönüyor dedi.
Göbeği de 2 gün oldu düşeli.
Bugün gittik kan verdik.
Sonucu büyük heycanla bekliyorum.
Çünkü yüksek tsh için hiç iyi şeyler okumadım bu 1 haftadır.
Dr eğer yine yüksek çıkarsa hormon içim başka bölüme yönlendircekmiş.
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Birde 8 günde 300 gr almış.
Sizce Bu normal mi az mı ?
Günde 24 saat olarak toplam da 400-450 cc süt içiyor.
Bunun 100 cc ye yakını hipp organik süt.
Gece 2 bazen 3 kez veriyorum. Gün içinde sütümü sağıp veriyorum.
2 gündür de az da olsa memeyi tutuyor azcık emiyor ama ağlıyor ve biberon la verince sakinleşiyor ancak.
Bana tecrübeli anneler bi yardım edin nolur.
Dr mama asla verme.
Biberonla sütünü sağıp verme.
Memeden 20 şer dk emir sadece diyor.
Ama bunu başaramıyorum.
Sürekli sağmazsam sa her yerim süt oluyor şıp şıp akıyor heryer battı ya şimdiden.
Of çok uzun oldu ama artık tek başıma hakından gelemez oldum bu emzirme deneme seanslarının.
Nasıl yapmalıyım ?
Evet bende öyle okudum internetten ama dilinin hepsini temizleyememki dibine kadar gidersem maazallahdoktor pamukçuk kontrolü yapar, sanırım kaynamış suya karbonat karıştırıp soğuyunca sürülüyor tabi benimki kulaktan duyma sen doktora sor canım.
Demekki bir sıkıntı görmediği için bir ay sonra çağırdıbizi de bir ay sonra çağırmıştı. şimdi de ikinci ayın sonunda gideceğiz bakalım.
Sormadım doktora geçmezse sorucam bakalımBenimkinindeee
Dr. Sordum. Krem onerdi. Suruyorum hala gecmedi.vucudundada kirmizi isilikler var
Hanımlar herkese selam, bugün hastahaneden çıkıyoruz. İlk iki gün benim açımdan zor geçti kalkıp yatarken, bugün ayaktayım, oğlanı alıp çıkacağız.
Geriye dönük sayfaları okumaya başladım, yazacağım. Sevgiler.
Ayni kafadayiz galiba
Nebf senin daha gunun vardı bende hemen hemen o tarihlere geliyorda daha bisey demediler neden sezeryan oldun gerci benimde buyuk ihtimal sezaryan olur gibibende aldim kizimi kucagima cok sukur Allaha saglikla.elifimiz 3080 gr dogdu genel anestezi ile sezeryan oldum.pazartesi kizim geldi sabah cikiyoruz.Allah anali babali buyutsun bebisinle esinle mutluluklar diliyorum gule gule buyut insallah saglikla..
Seninki en azından susuyor, bizimki ciyak ciyak.. tüm binayı uyandırdı. Sesi kısıldı artık ona rağmen ağlamaya devam ediyorUykusuz gecen bi gecenin ardindan herkse selamlar. Butun gece uyumadim oglum hep kucakta uyumak istedi besige yatirym 10 dk sonra uyaniyr. Bide hep emmek istedi emiyorda sutumde geliyr kontrol ediyrm anlamadm. Boncuk boncuk gozlerle bana bakti butun gece. En son babasina teslim ettim 2 saat uyudm suan yine boncuk gozler bana bakiyr:) umarim bu gecede boyle olmaz
Ah kuzum gaz mi var kiyamam ya daha yeni uyuttum benimkini dun gece 1 bucuktan beri uyumadi 1 saatte 10 dakka uyudu nerdeyse en son banyo yaptirdm uyuyakaldi.Seninki en azından susuyor, bizimki ciyak ciyak.. tüm binayı uyandırdı. Sesi kısıldı artık ona rağmen ağlamaya devam ediyor
Yeni okudum mesaji suan evdemisiniz hala hastanedemi dunyaya adapte olmaya çalışıyorlar sanirim.Bebek ilk iki gün maşallah çok az ağlıyordu. Kaka yaptığında altını değiştiriyorduk susuyordu. Acıkınca memeyi alıyordu herşey çok güzeldi. Ama sonraki 2 günde bebek uyanmıyor, memeyi almıyor, kilo kaybı yaşıyor, sürekli ağlıyor susmuyor. Hırıltılı nefes alıp vermeye başladı artık koşa koşa hastaneye geldik küveze aldılar. Ciğerlerinde sorun yok tek sorunu beslenememek. Bugün emzirmeye geldik, bir gögsümden emdi diğerini emmedi gayet iyi görünüyprdu. 2. Defa girdiğimde yine emmedi, ağlama krizi yine devam ediyor. Sürekli ağlıyor me yaparsak yapakım geçmiyor. 2 gündür kaka yapmadı, ilk iki gün yapmıştı. Kaka yapmaması sorun değil dediler. Şımarıklık yapıyor bizimkisi galiba. Sizinkilerin aplaması ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?