Mesela sabah kahvaltidaHastanede beslenme uzmanı geldi. 2ay kesinlikle diyet yok hamile gibi herseyi duzenli ye gunde 2l komposto ic dedi. 2aydan sonra da kati olnayasn diyetler yapabilirmişiz. Bol emzirip hareket ederek kilo verecez anca sanirim
benim bebegimde ayni sekilde kusuyordu tamda anlattigin gibi doktor reflusu oldgnu soyledi basinin alti yuksek olacak sekilde yatir dedi zamanla geciyormus can sikici bisey cunku sureklu ustunu batiriyor kusuyor ama yapacak pekde bisey yok malesef sik emzir dedi banaHanımlar sizinle bebekleriniz kusuyor mu ?? Benim oğlum çok fazla kusuyor ilk emdikten sonra fazlayı atıyor sanırım ondan sonra iki üç kere böyle balgamlı kusuyor ardından bir saat sonra da sulu kesmik kusuyor.. normal değil sanırım bu yaa annemlere kalsa çok normal ama emdiğini çıkarıyor resmen.. ne yapacağımı şaşırdım off
Bu diyet gibi degil ki zaten. Normal yenmesi gereken bu. Saglikli kilo verdirip sutu de etkilememesi lazim. Inşallah faydasini gorursun. Bn seker olayi da bitince full yemeye sardim valla Allah sonumu hayretsinMesela sabah kahvaltida
Bi haslanmis yumurta
Bi dilim ekmek
Bi cay
Az peynir
Uc zeytin
Domates salatalik yedim
Diyet yapmasam borek ya da tereyagda kasarli yumurta ya da patates kizartmasi gibi gomerdim :)
Onlari yemiyrm
Oglen bes kofte yemeyi planliyrm
Aksama da kiymali taze fasulye ve bulgur pilavi yiyecegimara ogunlerde bool su incir rezene cayi ya da humana cay var
Bizimde oyleydi canim doktor o parcayi eliyle cikardi alti kurumustu ama hala her banyoda minik minik kan geliyo insallah duzelirMerhaba arkadaslar bir sorum olacak sizlere kizimin gobegi 14.gun düştü icinde parca kaldi hafif doktor o da kuruyup dusecek dedi ama bugun 17.gun bebegimin gobegi kanamis sabah gördümicinde de top gibi bir parca var gobeginin ya anlamiyorum bir problem var kizimin gobeginde nedir bu acaba daha once yasayan oldu mu boyle bisey yarin icin randevu aldim ama gidene kadar bir de sizlere sorayim dedim cok tedirginim gobegi klemplenirken bir hata mi yapildi acaba
Bu nedir lilipit koltuk alti terlemesi icin mi gratislerde mi satiliyo benim de ihtiyacim var bebege zarar vermesin koklamasin diye bisey suremiyorum ama bu sefer de cok terliyorum koku da cabasıEki Görüntüle 2015733
Cnm silindir seklinde kalip tuz
İslatip suruyorsun koltuk altina
Kokusuz bisey acayio etkili
İlk ben orkide hareketi diye satis yapan arkadasimdan almistim
Sonra gratislerde gordum farkli marka
Sonucta tuz oda die aldim
Ogluma hamileyken baslamistim nerden baksan uc yildir kullaniyrm
Asla roll on vb kullanmam daha
:)
Siddetle tavsiye ederim
Günaydın, ben sık sık yapıyorum 2-3 hafta arası geliyor. Tahmini teslim tarihi ne derse o.Kızlar günaydın, amazon dan alışveriş yapan var mı aranızda? Varsa ne kadar sürede geliypo?
Top gibi minik bir et parcasi var canim insallah duzelir yarin gostericemBizimde oyleydi canim doktor o parcayi eliyle cikardi alti kurumustu ama hala her banyoda minik minik kan geliyo insallah duzelir
Kizlar diyet yapiyrm diye sutum baya azalmisti
Biraz esneterek devam ediyordum
İdare ediyordu sut
Dun bebegim oglum ve esim disari ciktik
Avm gezdik sonra sahilde kofte ekmek yedik, yuruduk falan cok guzel bir gun gecirdik
Aman allahim o sute oldu bise, ilk kez gerildi uzun zaman sonra, tamamen doldu
Burdan sunu anliyrz sutun olayi psikolojide
Mutlu olun valla sut icin :)
Not: 1 haftada anca 1100 gr verebildim poof
Offf o dert bendede var uyumuyor uyur gibi yapiyor bugun agladim artik sinirden derdinden niye anlamiyorum diye. Yorgunluk had safhadaGünaydınlar, en kötüsü uykusuzluk sanırım.. sürekli uyandı. Ne zaman düzen alacak çocuklarımız, ne zaman uyku saatleri artacak?
evet belirtiyor baktım içermiyor diye, kardeşim de kullanmış bodyshop tan almış o da sagol paylaştığın içinCnm aliminyum icermeyen roll on bu, iceren degil
Digerlerinde var hep aluminyum
Bunun olayi zaten saglikli olmasi
uzines
Ben baya baya yiyorum :)Mesela sabah kahvaltida
Bi haslanmis yumurta
Bi dilim ekmek
Bi cay
Az peynir
Uc zeytin
Domates salatalik yedim
Diyet yapmasam borek ya da tereyagda kasarli yumurta ya da patates kizartmasi gibi gomerdim :)
Onlari yemiyrm
Oglen bes kofte yemeyi planliyrm
Aksama da kiymali taze fasulye ve bulgur pilavi yiyecegimara ogunlerde bool su incir rezene cayi ya da humana cay var
Eşim iş değiştirdi, eski işi rahattı geliş gidiş saatlerine karışan olmadığı için rahattım. Bugün yeni işine başladı cevarrık rahat değil, adam gece kalkıp bana yardım ediyor üzülüyorım.. onada dert yanamıyorum.Offf o dert bendede var uyumuyor uyur gibi yapiyor bugun agladim artik sinirden derdinden niye anlamiyorum diye. Yorgunluk had safhada
Canım benimkide öyle normal sanırım Dr A sordum o da normal dediHanımlar sizinle bebekleriniz kusuyor mu ?? Benim oğlum çok fazla kusuyor ilk emdikten sonra fazlayı atıyor sanırım ondan sonra iki üç kere böyle balgamlı kusuyor ardından bir saat sonra da sulu kesmik kusuyor.. normal değil sanırım bu yaa annemlere kalsa çok normal ama emdiğini çıkarıyor resmen.. ne yapacağımı şaşırdım off
Cnm emzirirkende sosis salam gibi urunlerin tuketilmesinonerilmiyor zatenBen baya baya yiyorum :)
Su börekleri, salamı hamileykn yiyememiştim ve çok özlemiştim o yüzden salam ve sosis, kaşar, domates, omlet..
herşeyi yiyordum ama artık dikkat etcem
Evet cnm roll on yerine kullanılıyorBu nedir lilipit koltuk alti terlemesi icin mi gratislerde mi satiliyo benim de ihtiyacim var bebege zarar vermesin koklamasin diye bisey suremiyorum ama bu sefer de cok terliyorum koku da cabası
1.ay aşısı olan anneler sorun yaşadınız mı hiç? iğne ateş yapıyor mu ve banyo yasağı falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?