2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar bu makinayi daha cozrmedim ben masaj kismi varmis o hangisi oluyor pervane gibi olan sey mi bide eger o masaj ise kac dakka masaj yapiyorsunuz

Eklentiler

• IMG_1982.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 68

Göğüste ince sızı ve kaşınma bende de oluyor bende sut üretimine yoruyorum.sirt ağrısı bence duruş şeklinden kaynaklanıyor.benim ilk kizimda fena bı sırt ağrım vardı ne zaman emzirmeyi bıraktım bıçak gibi kesildi

1.ay aşısı olan anneler sorun yaşadınız mı hiç? iğne ateş yapıyor mu ve banyo yasağı falan var mı?
Bu aşı ateş yapmıyormuş. Yapmadı bizimkinde. Banyo da yaptırdık. Doktor sorun yok dedi. 2. Ay aşısında ateş olabilirmiş. Sadece çok ağladı. Sakinleşmesi zaman aldı .

Kızlar biz uçak yolculuğu yaptık. Deneyimlerini paylaş diyenler olmuştu. Uçuş boyunca emzirdim. Özellikle inerken ve kalkarken emmesi için uğraştım. Onun dışında arada memede uyudu. Sorun yaşamadık. Hatta uçaktaki çocuklar ağladı ama bizimki memede olduğundan ağlamadı. Büyüdükçe daha zor sanırım. Şimdi kolay.

günaydın,
şimdi muhakkak daha kolay ama bieaz çocugun huyu biraz da bazı durumlara alıştırmayla alakalı. ben bir defasında yurtdışına çıktığımda tur rehberinin eşi ve oğluda uçakta bizimleydi. 4 aylık bebek gıkı çıkmadı çocuk alışmış artık. ne gece ne gündüz agladıgını gormedim. annesi ilk günden dışarı çıkardım evim bahçeliydi alıştı çocuk diyor.

bu arada bilgin olsun uçaklar belli bir yüksekliğe çıkınca o atmosfer tabakasında belli bir miktar radyasyon oluyor, uçaktan inince hepiniz duş alın. etkilidir. aslında pilot ve hostesler bu durumdan oöumsuz etkileniyor ama hiç gündem olmamış bir olay ilginçtir. bize bir bilim merkezinde bununla ilgili bilgi vermişlerdi.

kizlar bu makinayi daha cozrmedim ben masaj kismi varmis o hangisi oluyor pervane gibi olan sey mi bide eger o masaj ise kac dakka masaj yapiyorsunuz
Ben de aynını kullanıyorum canım, bu pervane gibi olanın 3 ünü De açık şekilde tam performans çalıştırmak normal çalışması, damla şeklindeki işaretin olduğu ise masaj diye biliyorum ben. Pervane ile olan Akmamaya başlayınca su damlası olana geçiyorum bi süre ben.

Günaydınlar, en kötüsü uykusuzluk sanırım.. sürekli uyandı. Ne zaman düzen alacak çocuklarımız, ne zaman uyku saatleri artacak?

Uzun bir aradan sonra merhaba;
400 msj birikmiş tam bakamadım sizin devamlı yazıscak zamanınız oluyor mu?ben emzirme gaz cıkar alt değiştir sonrasında dinleniyorum süt için hergün 2 kere duş 3 öğün yemek 3 ara öğün zaman kalmıyor sizin nasıl?devamlı yaxan nickler var yani bende mi sıkıntı sarp 1 haftalık oldu telefonu onun yanonda bulundurmuyorum
Bugün saglık ocagına gidicez

Normal dogum yapanlar dikişler kac günde attı doktor kontrolum var 2 güne agda yapamıcakmıyız?kanamanız ne kdr sürdü?bende büraz göbek kaldı korse giy dediler korseyi beceremedim giyemedim cok dar siz naptınız
Birde önceki kontrolum de 2 gün içinde bebek 30 gr aldı diye her emzirmeden sonra mama ver dedi daha 5. Günümdü ben zaman tanıdım ve 3 gündür habire emziriyrm emzirme kampı gibi ve kalkanlar sütle dolu inş düzelmiştir eger bugunkü tartımda düzelmemişse mama vericem sizde böyle oldu mu
Birde çemen otu sütü arttıran !!! Caylarınızda olsun

Daha bir haftalık normal :) zamanla vakit arttıracaksın sende. Dikişlerim 18 günde düştü galiba. Bakıp elleyemiyorum henüz, ağda işini de korktuğumdan ertelicem sanırım.

Hanımlar sizinle bebekleriniz kusuyor mu ?? Benim oğlum çok fazla kusuyor ilk emdikten sonra fazlayı atıyor sanırım ondan sonra iki üç kere böyle balgamlı kusuyor ardından bir saat sonra da sulu kesmik kusuyor.. normal değil sanırım bu yaa annemlere kalsa çok normal ama emdiğini çıkarıyor resmen.. ne yapacağımı şaşırdım off

Bn o kdr yiyecek vakit bile bulamiyorum. Artik esim de ise basladi hala bebeden firsat bulup kahvalti yapamadim mesela. 5. Gun kontrolumuzde bnmki 100 gram vermisti doktor sutunu sag 50cc olmazsa mamaya baslayacaz dedi ama ertesi gün gittigimizde kilo almisti. 5 6. Gunlerde sut iyice inermis artik snnki de kilo almistir insallah. Sık emzirmek ise yariyo. Dikiste de bn hickontrol etmiyorum ama 10.gun doktorum dugum attigi yerin dikisini aldi durum iyi dedi sukur.

Duz yatarsa bnmki de baya kusuyo bn reflu yataginda yatiriyorum onda 1lere fln kusuyo anca

İlk oglum kusmazdi
Bu oglum kusuyor hep ayni sekilde
Sorunoldugunu dusunmuyorum ben

Kizlar diyet yapiyrm diye sutum baya azalmisti
Biraz esneterek devam ediyordum
İdare ediyordu sut
Dun bebegim oglum ve esim disari ciktik
Avm gezdik sonra sahilde kofte ekmek yedik, yuruduk falan cok guzel bir gun gecirdik
Aman allahim o sute oldu bise, ilk kez gerildi uzun zaman sonra, tamamen doldu
Burdan sunu anliyrz sutun olayi psikolojide
Mutlu olun valla sut icin :)
Not: 1 haftada anca 1100 gr verebildim poof

Hastanede beslenme uzmanı geldi. 2ay kesinlikle diyet yok hamile gibi herseyi duzenli ye gunde 2l komposto ic dedi. 2aydan sonra da kati olnayasn diyetler yapabilirmişiz. Bol emzirip hareket ederek kilo verecez anca sanirim

Hastanede beslenme uzmanı geldi. 2ay kesinlikle diyet yok hamile gibi herseyi duzenli ye gunde 2l komposto ic dedi. 2aydan sonra da kati olnayasn diyetler yapabilirmişiz. Bol emzirip hareket ederek kilo verecez anca sanirim
Cnm bende komposti falab icerek yapiyrm diyetimi
Ancan yine de kati olmasa da etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…