2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar emzirdikten sonra gogus agrisi ndan bahsedenler vardı burda. Önceleri ince ince acı hissediyordum ama dün bu yana sol gogsum felç sanki. Hem emerken hem emzirme sonrasında berbat bi acı çöküyor vücuduma. Sırtımin sol tarafında bir nokta var oraya bıçak saplaniyor resmen burdan bi sonuç alamazsam dr a gidicem

Arkadaşlar emzirdikten sonra gogus agrisi ndan bahsedenler vardı burda. Önceleri ince ince acı hissediyordum ama dün bu yana sol gogsum felç sanki. Hem emerken hem emzirme sonrasında berbat bi acı çöküyor vücuduma. Sırtımin sol tarafında bir nokta var oraya bıçak saplaniyor resmen burdan bi sonuç alamazsam dr a gidicem

Ben normalde dört beş gündür sadece kısa kollu bazen kolsuz çıt çıtlı badi ile durduruyorum yıkayınca da aynı şekilde ama bi süre çorap ve bi alt giydiriyorum üst aynı duruyor

Doktor bana her gün banyo yaptır artık dedi. Klima da yoksa nasıl üşütücek? Yıka rahatlasın bence bebek canım.
Bencede bugün mesela hiç uyuyamadı desem yeridir yıkadım şimdi rahatladı uyuyor çok şükür bir gün olmazsa bi gün üşütürsün yıkama dedi aklıma takıldı bide

Allah Allah sırtın neden ağrıyor benim sadece hangi göğsü emzirdiysem iki dk sonra komple göğüs sızlamaya ve hafif kaşınmaya başlıyor ben pek üstünde durmuyorum süt dolduğundan dır diye ama sırtın da ağrıyor sa git tabi doktora bence de

Sezeryan olan anneler... Yatakta dönerken boynumdan aşağı bir karış kadar sırtımın tam ortası acaip ağrıyor sizdede oluyor mu

Yok canım ya olmuyo malesef beyaz gürültü sesleri. Gecen bisey paylasmıstım youtubedan kızım bunu duyunca susuyo diye o da ikş gün sürdü artık ondada susmuyo. Aglama krizine girince napıcagımızı sasırıyoruz. İlk kızımda öyleydi. Çok doktor geZdik hepsi gaz dedi. En son bi doktor dediki bazı cocuklar aglamayı cok sewer,seninkide o cocuklardankundak işinide denedimdaha cok agladı. Hatta kayınvalidem geldiginde ellerini sar rahat uyur dedi bende uyumaz dedim inanmadı bana.sonuç;cıglıgı bastı

Evtt,cok sukur pisigi ve mama alerjisi duzeldi. Heralde benim sutumden alerji olmus.sutum tam bitince sadece mama iyi geldi.
Sali gunune dr. Randevusu aldim.aksam 17:30 da gidecegiz bakalim. Bu arada kirkimiz da cikti.sizinde bugun cikmis olmali.hayirli olsun.

öyle deme görümcem kızıyla kaç kere arabada sabahlamış....

ben de alıcam çok merak ettim.

Bugun kizim uykuya dalmada sorun yasiyordu.burnu tam tikali degildi ama icinde kurumustu sumugu.
Kaynamis sogumus suya azcik karbonat katip pamuklu cubukla burnuna cok nazikce soktum islanip yumusadi. Kuru cople de degdirip geri cektim.
Off tikaliymis burnu meger.
Acilinca misil misil uyudu masallah.
Havada nem olmayinca kuruyor demekki burun ici.
Yarin ecz.dan serumfizyilojik aldirayim bari.
Acik gibi gorunsede tikaliymis meger

Benim de memelerimde emzirme sonrası acı sızı var inceden. Neden oluyor bilen var mı diyecektim.

mavimli sirt agrisi konusunda yalniz mi kaldım şimdi? Ben dr a gidiyim en iyisi. Göğüs ince ince sizlayincagiden sütun yerine yenisi geliyo o yüzden sizliyo mantığı yurutmustum ki büyük ihtimal öyledir. Ama sirt agrisi baya mantıksız :) tskler değerli anneler

1.ay aşısı olan anneler sorun yaşadınız mı hiç? iğne ateş yapıyor mu ve banyo yasağı falan var mı?

Sırt ağrısını sor bir bence. Vardır bir açıklaması elbet.

Canım bu msjından sonra eminim satışlarda patlama olacak. Alacaklardan biride benim:)

15 dakikadan fazla emerse hele de uykuya dalamayip cok sık meme isterse bnde de oluyo o agri. Hatta bazen sanki sutu ordsn cekiyomus gibi ince ince sizliyo. Dinlenince geciyo Allahtan. Emzirme olayi bni iyi yoruyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…