- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Ben normalde dört beş gündür sadece kısa kollu bazen kolsuz çıt çıtlı badi ile durduruyorum yıkayınca da aynı şekilde ama bi süre çorap ve bi alt giydiriyorum üst aynı duruyorBen hastaneden ciktigindan beri hergun yaptiriyorum yaptirmasam istiyor resmen yapinca sakinlesiyor elini cabuk tutarsan usumez niye ususun havalar kayniyor resmen ferahlar kuzun yaptir ama banyodan sonra 1 saat ince yelek tarzi bisey giydiriyrm ben teni iyice kuruduktan sonra cikariyrm konyadayim bu arada. 47 gunluk olduk
Bencede bugün mesela hiç uyuyamadı desem yeridir yıkadım şimdi rahatladı uyuyor çok şükür bir gün olmazsa bi gün üşütürsün yıkama dedi aklıma takıldı bideDoktor bana her gün banyo yaptır artık dedi. Klima da yoksa nasıl üşütücek? Yıka rahatlasın bence bebek canım.
Allah Allah sırtın neden ağrıyor benim sadece hangi göğsü emzirdiysem iki dk sonra komple göğüs sızlamaya ve hafif kaşınmaya başlıyor ben pek üstünde durmuyorum süt dolduğundan dır diye ama sırtın da ağrıyor sa git tabi doktora bence deArkadaşlar emzirdikten sonra gogus agrisi ndan bahsedenler vardı burda. Önceleri ince ince acı hissediyordum ama dün bu yana sol gogsum felç sanki. Hem emerken hem emzirme sonrasında berbat bi acı çöküyor vücuduma. Sırtımin sol tarafında bir nokta var oraya bıçak saplaniyor resmenburdan bi sonuç alamazsam dr a gidicem
Yok canım ya olmuyo malesef beyaz gürültü sesleri. Gecen bisey paylasmıstım youtubedan kızım bunu duyunca susuyo diye o da ikş gün sürdü artık ondada susmuyo. Aglama krizine girince napıcagımızı sasırıyoruz. İlk kızımda öyleydi. Çok doktor geZdik hepsi gaz dedi. En son bi doktor dediki bazı cocuklar aglamayı cok sewer,seninkide o cocuklardanCanım youtubedan elektrik süpürgesi sesi aç, o kadar iyi geliyor ki anlatamam bizimki çığlık çığlık ağlarken bir anda susuveriyor. Mutlaka dene derim, birde bu yarım kundak işe yaradı geçen gün yaptım sessiz sedasız uyudu cadı
bayram misafirler bebek görmeye gelenler nişan derken bayadır giremedim
şimdi geçmişi okuyorum. sizin kız nasıl alerji durumu geçti mi? uygun mama buldunuz mu
@uzgungul geçmiş olsun bebeğin iyileşti mi?
@TuruncuHayal senin bebek nasıl geçmiş mesajlarda seni de göremedim
öyle deme görümcem kızıyla kaç kere arabada sabahlamış....Kızlar arkadasın biri dediki bebegin gazı için hergün maden suyu iç. Böyle bişey duyan bilen varmı acaba. Asitli içeceklerden uzak duruyodum gaz için ama maden suyunu deneyeyim bakayım. Benim kızın yanında cakmak çaksak patlıycak cünkü:)
Birde üç gündür filan gece aglamaya baslıyo bi kaç saat bi türlü susturamıyoruz. Eşim internetten arastırıyo napabiliriz diye "buldum ,bu gece arabaya koyup sehir turu attıracam kızıma" diyo. Halbuki kendi araba delisi,cocukda bahanesi oldu
ben de alıcam çok merak ettim.Eki Görüntüle 2015733
Cnm silindir seklinde kalip tuz
İslatip suruyorsun koltuk altina
Kokusuz bisey acayio etkili
İlk ben orkide hareketi diye satis yapan arkadasimdan almistim
Sonra gratislerde gordum farkli marka
Sonucta tuz oda die aldim
Ogluma hamileyken baslamistim nerden baksan uc yildir kullaniyrm
Asla roll on vb kullanmam daha
:)
Siddetle tavsiye ederim
Aliminyum! Uygulandigi yerlerde lenf bezleri.ben de alıcam çok merak ettim.
Benim de memelerimde emzirme sonrası acı sızı var inceden. Neden oluyor bilen var mı diyecektim.Arkadaşlar emzirdikten sonra gogus agrisi ndan bahsedenler vardı burda. Önceleri ince ince acı hissediyordum ama dün bu yana sol gogsum felç sanki. Hem emerken hem emzirme sonrasında berbat bi acı çöküyor vücuduma. Sırtımin sol tarafında bir nokta var oraya bıçak saplaniyor resmenburdan bi sonuç alamazsam dr a gidicem
Allah Allah sırtın neden ağrıyor benim sadece hangi göğsü emzirdiysem iki dk sonra komple göğüs sızlamaya ve hafif kaşınmaya başlıyor ben pek üstünde durmuyorum süt dolduğundan dır diye ama sırtın da ağrıyor sa git tabi doktora bence de
Sırt ağrısını sor bir bence. Vardır bir açıklaması elbet.mavimli sirt agrisi konusunda yalniz mi kaldım şimdi? Ben dr a gidiyim en iyisi. Göğüs ince ince sizlayincagiden sütun yerine yenisi geliyo o yüzden sizliyo mantığı yurutmustum ki büyük ihtimal öyledir. Ama sirt agrisi baya mantıksız :) tskler değerli anneler
Ates yok ama 24 saat su degmesin dedi1.ay aşısı olan anneler sorun yaşadınız mı hiç? iğne ateş yapıyor mu ve banyo yasağı falan var mı?
Canım bu msjından sonra eminim satışlarda patlama olacak. Alacaklardan biride benim:)Eki Görüntüle 2015733
Cnm silindir seklinde kalip tuz
İslatip suruyorsun koltuk altina
Kokusuz bisey acayio etkili
İlk ben orkide hareketi diye satis yapan arkadasimdan almistim
Sonra gratislerde gordum farkli marka
Sonucta tuz oda die aldim
Ogluma hamileyken baslamistim nerden baksan uc yildir kullaniyrm
Asla roll on vb kullanmam daha
:)
Siddetle tavsiye ederim
Ben de unutuyorum bazenBugun damla vermeyi unuttumm
15 dakikadan fazla emerse hele de uykuya dalamayip cok sık meme isterse bnde de oluyo o agri. Hatta bazen sanki sutu ordsn cekiyomus gibi ince ince sizliyo. Dinlenince geciyo Allahtan. Emzirme olayi bni iyi yoruyo vallaArkadaşlar emzirdikten sonra gogus agrisi ndan bahsedenler vardı burda. Önceleri ince ince acı hissediyordum ama dün bu yana sol gogsum felç sanki. Hem emerken hem emzirme sonrasında berbat bi acı çöküyor vücuduma. Sırtımin sol tarafında bir nokta var oraya bıçak saplaniyor resmenburdan bi sonuç alamazsam dr a gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?