- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Bu aşı ateş yapmıyormuş. Yapmadı bizimkinde. Banyo da yaptırdık. Doktor sorun yok dedi. 2. Ay aşısında ateş olabilirmiş. Sadece çok ağladı. Sakinleşmesi zaman aldı .
Yaptırdık bugün bizde banyo yaptırabilirsiniz dedi ama kararsızım yaptırsammı diyeMerhaba biz olduk banyo yasağı yok dedi ama bugün yaptirmicam ben..
Ateş yaparsa calpol ver dedi bakalım şimdilik bişey yok
efsunsuz
http://www.botanikecza.com/bibac-d3-damla#0
Bibac ın linki canım.
Bu arada bu 17 günlük velet beni parmağında oynatıyor arkadaş!!!
Canım aynı damlayı bizede cocuk doktorumuz verdi. Henüz hiç saglık ocagına gitmedik. Arayıp duruyolar ama kısmet olmadı Kusma filan olmadı benim kızımda
Canım aynı damlayı bizede cocuk doktorumuz verdi. Henüz hiç saglık ocagına gitmedik. Arayıp duruyolar ama kısmet olmadı Kusma filan olmadı benim kızımda
Aynen öyle @zehrayalcin87 kuzum, hamilelik gibi. Yassah kardeşimCnm emzirirkende sosis salam gibi urunlerin tuketilmesinonerilmiyor zaten
efsunsuz çok sağol canım.. Çok şükür iyiyiz. Bu hafta kontrol var inşallah temiz çıkar sonuç. Tek sıkıntımız süt. Maalesef azaldı doymuyor. Tam iki memeye de alıştı derken süt azaldı. Mama başladık ;(
Eki Görüntüle 2015733
Cnm silindir seklinde kalip tuz
İslatip suruyorsun koltuk altina
Kokusuz bisey acayio etkili
İlk ben orkide hareketi diye satis yapan arkadasimdan almistim
Sonra gratislerde gordum farkli marka
Sonucta tuz oda die aldim
Ogluma hamileyken baslamistim nerden baksan uc yildir kullaniyrm
Asla roll on vb kullanmam daha
:)
Siddetle tavsiye ederim
Bende beatrices gibi decatabs kullaniyrmee canım bunun içinde de ayçiçek yağı var...
gaz için biogaia kullanıyorum ben
Yok canım ya olmuyo malesef beyaz gürültü sesleri. Gecen bisey paylasmıstım youtubedan kızım bunu duyunca susuyo diye o da ikş gün sürdü artık ondada susmuyo. Aglama krizine girince napıcagımızı sasırıyoruz. İlk kızımda öyleydi. Çok doktor geZdik hepsi gaz dedi. En son bi doktor dediki bazı cocuklar aglamayı cok sewer,seninkide o cocuklardankundak işinide denedimdaha cok agladı. Hatta kayınvalidem geldiginde ellerini sar rahat uyur dedi bende uyumaz dedim inanmadı bana.sonuç;cıglıgı bastı
Evtt,cok sukur pisigi ve mama alerjisi duzeldi. Heralde benim sutumden alerji olmus.sutum tam bitince sadece mama iyi geldi.
Sali gunune dr. Randevusu aldim.aksam 17:30 da gidecegiz bakalim. Bu arada kirkimiz da cikti.sizinde bugun cikmis olmali.hayirli olsun.
Evet bu iyi acikliyo durumu. Sırtımda da bi gogus var ordan da emiyo aynı anda. emzirme işi şimdilik hayatımın %70i ,15 dakikadan fazla emerse hele de uykuya dalamayip cok sık meme isterse bnde de oluyo o agri. Hatta bazen sanki sutu ordsn cekiyomus gibi ince ince sizliyo. Dinlenince geciyo Allahtan. Emzirme olayi bni iyi yoruyo valla
Ben esime masaj yaptiriyrmEvet bu iyi acikliyo durumu. Sırtımda da bi gogus var ordan da emiyo aynı anda. emzirme işi şimdilik hayatımın %70i ,
Ben hergün yıkıyorum canım.. hatta dün 2 kez yıkadım sabah akşam.. çok sıcaktı çünkü..Kızlar hergün banyo yaptırıyormusunuz bebeğinize kardeşim yaptrma üşütürsün diyo üşümez herhalde demi? üç gündür akşam sekiz hergün yaptırıyorum rahat uyuyor gece sabah bi kalktımı sonra sıcaklardan uyuyamıyor yavrum yarım saate bir uyanıp duruyor
Ama üşütürsem de çok üzülürüm klima falan da yok bu arada
Bilemedim ama fena olmusEki Görüntüle 2016008 Kızımın ensesi saç dipleri kıpkırmızı.. isilik mi kızlar ? Bi anlayan var mı acaba ? Yardımcı olur musunuz
Aha benim oğlan mukuslu kaka yaptı, 21 gündür ilk defa kakası kıyafetine taştı.
Zaten süt ürünü tüketmiyorum, bisküvilerde filan ne kadar varsa, o kadar yiyordum.
Üç gündür yumurta yiyordum, bugün huzursuzluğu had safhadaydı, kakadan sonra rahatladı yavrucak.
Güle güle yumurta:)
bende gördüm bilmiyorum ayçiçek yağının olayı nedir?ee canım bunun içinde de ayçiçek yağı var...
gaz için biogaia kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?