2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kaç gündür kim eline alsa uyuyo bebek. Bende uyumuyor.Bugün yalnızız sabahtan beri çürüdüm yeminle uyusun diye :) uyuyomuş gibi yapıyo yatırıyorum gözler yine çipil çipil açılıyo. Dalga geçiyo bence benimle.
Senden süt kokusunu alıyodur ondan uyumuyodur dediler. Buna inanıcam artık.

Bu aşı ateş yapmıyormuş. Yapmadı bizimkinde. Banyo da yaptırdık. Doktor sorun yok dedi. 2. Ay aşısında ateş olabilirmiş. Sadece çok ağladı. Sakinleşmesi zaman aldı .

Merhaba biz olduk banyo yasağı yok dedi ama bugün yaptirmicam ben..
Ateş yaparsa calpol ver dedi bakalım şimdilik bişey yok
Yaptırdık bugün bizde banyo yaptırabilirsiniz dedi ama kararsızım yaptırsammı diye

Canım aynı damlayı bizede cocuk doktorumuz verdi. Henüz hiç saglık ocagına gitmedik. Arayıp duruyolar ama kısmet olmadı Kusma filan olmadı benim kızımda

bebekten bebeğe değişir mi acaba?
bana da çocuk doktoru kullanabilirsin demişti
belki damlayı değiştirir

hımm anladım alya90 o zaman kullanmaya devam

Son düzenleme:
Canım aynı damlayı bizede cocuk doktorumuz verdi. Henüz hiç saglık ocagına gitmedik. Arayıp duruyolar ama kısmet olmadı Kusma filan olmadı benim kızımda

bebekten bebeğe değişir mi acaba?
bana da çocuk doktoru kullanabilirsin demişti
belki damlayı değiştirir

olsun sadece mamayla büyüyen bebekler var..üzülme.. bol bol emzir doymadığında mama takviye olur..
inşallah sonuçlar da iyi çıkar..

lilipit sağol ya... gene bilirkişi olarak probleme el attın..
ben de hiçbirşey kullanamıyordum bebeğe zararı olacak diye
duş alıyorum hergün ama yaz günü dayanmıyor her emzirme sonrası koltuk altı siliyorum ama insan gene terliyor
bunu alacağım mutlaka

ben de annemin dünyası diye bir program indirdim telefona
oradaki müzikleri sırayla deniyorum...
bebek takip bölümü de baya işime yarıyor

inşallah sevinmiş dönersiniz
evet sağolun bizim de dün kırk çıktı
beklediğim şu meşhur kırk ...
tam tersi benim kız bu gece daha huysuzdu..çıkmasa daha mı iyiydi ne..

15 dakikadan fazla emerse hele de uykuya dalamayip cok sık meme isterse bnde de oluyo o agri. Hatta bazen sanki sutu ordsn cekiyomus gibi ince ince sizliyo. Dinlenince geciyo Allahtan. Emzirme olayi bni iyi yoruyo valla
Evet bu iyi acikliyo durumu. Sırtımda da bi gogus var ordan da emiyo aynı anda. emzirme işi şimdilik hayatımın %70i ,

Evet bu iyi acikliyo durumu. Sırtımda da bi gogus var ordan da emiyo aynı anda. emzirme işi şimdilik hayatımın %70i ,
Ben esime masaj yaptiriyrm
Oluyrm agridan
Zaten saglik ocagi hemsireside o bölgeye yapilan masajin sut artiracagini soylemisti
Kurek kemiklerinin alti, iki tarafta
İlk oglumda sutten kesene kadar hep agridi
Sebebi sanirim emzirirken durus bozuklugu ya da bebegi yanlis tutma

Ben hergün yıkıyorum canım.. hatta dün 2 kez yıkadım sabah akşam.. çok sıcaktı çünkü..

Kızımın ensesi saç dipleri kıpkırmızı.. isilik mi kızlar ? Bi anlayan var mı acaba ? Yardımcı olur musunuz

ooo işin zor be beatrices.. çok az şey kaldı geriye yiyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…