Sebebi belli olsun da acısını çekeyim. Bakalım bıraktım hepsini vitamin antibiyotik balık yağı galaktago hiçbirşey içmiyorum. Bu sabah rahat uyandım gibi gün içinde netleşir. Sana da geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın. Bugün bir de denize gireceğim tuzlu su iyi gelir diye düşünüyorum. Deniz de temiz. Kanamam hafif var ama tampon kullanıcam zaten cok kalamam bebek süt istiyor şu vücudum bşr tuzlu suyla rahatlasın iyi geliyormuş. Tesekkurler
İsilik olmuş gibi. Başka yerde var mı döküntü?Eki Görüntüle 2016008 Kızımın ensesi saç dipleri kıpkırmızı.. isilik mi kızlar ? Bi anlayan var mı acaba ? Yardımcı olur musunuz
Her mukus alerji diye bir şey yok tabii. Bu sıcakta 3 gün üstüste yumurta herkese dokunabilir aslında.ooo işin zor be beatrices.. çok az şey kaldı geriye yiyecek...
Bazı d vitaminlerinin içinde ayçiçek yağı var. Halbuki bebeklere hep zeytinyağı öneriyorlar. Devletin verdiği d vitamini de ayçiçek yağlıymış. Bazı bebeklerde kusma yapınca, acaba yağdan dolayı mı dedik.bende gördüm bilmiyorum ayçiçek yağının olayı nedir?
iyiyim cok tesekkur ederim antibiyotiği kestim ve âlerjik durum geçti neyseki. :)Canm merak ettim nasıl oldun?İnşallah daha iyisindir
emzirme donemi hamilelikten daha beter vallaooo işin zor be beatrices.. çok az şey kaldı geriye yiyecek...
İşte benim eniğin sabahki hali. Eğer kakasını yaparsa rahatlar diye umuyorum. Benimki daha iyi şu andaYa benim kız çok ıkınıyor poposu çatlayacak valla hiç uyku da yok tilki uykusu ne iş ne güç ne yemek doğru düzgün yok. Ikındıkça kusuyor bide kendini sıkmaktan aynı durumu yaşayan var mı acep????
Kurutma makinesiyleKızlar bizim bugün sünnetimiz gerçekleşti. Yaklaşık yarım saat süren lokal anestezi ile yapılan bir ameliyatla erkekliğini tescilledik emirinşimdiki süreç baya kolaymış doktorun anlattığına göre, eğer ağrısı olursa dört saatte bir ağrı kesici vermemi yarın bebeği yıkayıp o bölgeyi kurutma makinesi ile kurutmamı, bunun dışında zaten çabucak iyileşeceğini söyledi. Ben olur da kaka yaparsa diye kağıt bardağı dibinden pipisi kadar kestim ve oraya koydum. Şimdi uyuyor yavrum ameliyathane çok soğuktu çıktığında titriyordu
Soralım dr a. belki ayçiçekte d vitamini daha kolay çözülüyordur falan bilemedimki. özellikle de belirtmişler probiyotik ve ayçiçek yağı diye :)Bazı d vitaminlerinin içinde ayçiçek yağı var. Halbuki bebeklere hep zeytinyağı öneriyorlar. Devletin verdiği d vitamini de ayçiçek yağlıymış. Bazı bebeklerde kusma yapınca, acaba yağdan dolayı mı dedik.
boşuna demiyorlar bebekler bizi inek gibi görüyor diyeKaç gündür kim eline alsa uyuyo bebek. Bende uyumuyor.Bugün yalnızız sabahtan beri çürüdüm yeminle uyusun diye :) uyuyomuş gibi yapıyo yatırıyorum gözler yine çipil çipil açılıyo. Dalga geçiyo bence benimle.
Senden süt kokusunu alıyodur ondan uyumuyodur dediler. Buna inanıcam artık.
Yaptırılabilir ben yaptırdım bişey olmadı zaten sakıncasıda ypk dediler asm dekilerYaptırdık bugün bizde banyo yaptırabilirsiniz dedi ama kararsızım yaptırsammı diye
Başka yerde Yok kuzum yaİsilik olmuş gibi. Başka yerde var mı döküntü?
Canım benim yavrumun kakası böyle ? Var mı senceHer mukus alerji diye bir şey yok tabii. Bu sıcakta 3 gün üstüste yumurta herkese dokunabilir aslında.
Yiyecek buluruz heralde. Neyse ki benim nazi doktor beni alıştırmıştı hamileyken diyete:)
Sebze yerim, kuzu eti yerim, kuruyemişleri denerim, tam buğday unundan ekmek, zeytin, meyve yerim.
Buluruz bişiler kuzum.
Ne olur ne olmaz mukuslu kaka fotosu çektim, belki doktor sorar ya da buradan birine lazım olur diye.
Benim yavrumun kakası böyleHer mukus alerji diye bir şey yok tabii. Bu sıcakta 3 gün üstüste yumurta herkese dokunabilir aslında.
Yiyecek buluruz heralde. Neyse ki benim nazi doktor beni alıştırmıştı hamileyken diyete:)
Sebze yerim, kuzu eti yerim, kuruyemişleri denerim, tam buğday unundan ekmek, zeytin, meyve yerim.
Buluruz bişiler kuzum.
Ne olur ne olmaz mukuslu kaka fotosu çektim, belki doktor sorar ya da buradan birine lazım olur diye.
Sirt agrisi var zaten o ayrı bi dert. Bu başka bisey. Tek bir nokta gogus ucundaki acının aynısı. Sanki sırtımda da bi üç var aynı şekilde orasıda emiliyor ve acıyor gibi. Kulağa da saçma geliyor farkindayim:)Göğüste ince sızı ve kaşınma bende de oluyor bende sut üretimine yoruyorum.sirt ağrısı bence duruş şeklinden kaynaklanıyor.benim ilk kizimda fena bı sırt ağrım vardı ne zaman emzirmeyi bıraktım bıçak gibi kesildi
Sıcaktan olmuştur sanırım o zaman, en kötü ense saçlarını kesersin:) kıllı çocuklarımız :)Başka yerde Yok kuzum yasabah Deniz duyu döktüm biraz beklettim sonra yıkadım yavrumu bakalım iyi gelecek mi
Yapışkan gibi di mi? Mukuslu bu işte. Benim oğlanın önceden sarı pütürlü daha sert yapılıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?