2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz de dusunuyoruz ama sunnet sonrasi bakimi zor mudur cani acir mi altindan kalkabilir miyiz diye adim atamiyoruz

Biz de dusunuyoruz ama sunnet sonrasi bakimi zor mudur cani acir mi altindan kalkabilir miyiz diye adim atamiyoruz
Canım ben baya tavsiye alarak bu işe girdim daha önce anlattığım gibi iyi ki girmişim. İltihap olduğunu öğrenemeZdim yoksa. Şu iki gün içerisinde neler olacağını yaZarım ona göre bence sen de gecikme madem niyetin var

oy kuzum benim. geçmiş olsun annesi. darısı bizlere gelişmleri paylaşırsan seviniriz

Yok canim herkes aynı yorumu yapmış da bu duruş hatasıyla olan bi agri değil. O ağrıyı da yasiyorum hic alakalari yok. Kas agrisi degil.sinirsel bi agriya benziyo

Tsh değeri 5.79 çıkmış. Hemşire arayıp söylediğinde oturdum ağladım. Sonra toparlandım allah dermansız dert vermesin dedim bütün şifa bekleyen bebelere şifa versin allahım. Ufacık birşeyde bile yüreği cızlıyor insanın. Yarın yine topuk kanı vereceğiz malesef tekrar bakılacakmış inşallah güzel sonuçlar alırız.

Sanırım biri daha vardı, forumda araştırıp bulurum. Geçmiş olsun, ilaç tedavisi ile düzene girer, yeter ki dermansız dert olmasın.

Bizim bebe de isilik olmuş. Günde iki kez yıkıyorum, sadece çıtçıtlı body ile duruyor ama yine de olmuş. Huzursuz ediyor çok çocuğu yaa.

Ayyy sorma canim saat 11de basladik bizde uyutma merasimime yarim saat oldu uyutali ne benden ayriliuo me memeden yerine koysam felaket agliuo tam daliyo yatiriyorum hic dalmamis gibi uyanik sicak bi yandan yapistik birbirimize inslah biraz uyur

Bu arada kizlar emzik almiuo agzina acaba bu aventin emzigi buyuk diyemi almiuo alsa biraz rahatlayacam cinku memeyi emzik niyrtine kullaniuo benim kiz

O mukuslj kakayi bi atsana ya benim oglanin kakasida bi gun bi gununu tutmuyor bende yumurta yerim hep

Benim bebede bayramdan beri boyle daha dogrusu su meshur kirk ciktigindan beri dunyayi dar etti bana. Ikiniyor yapamiyr kipkirmizi oluyor agliyor susturamiyrm iki kere sabun iki kere fitil koydum elimden geldigince kendi yapsin diye masaj falan yapiyrm bazen ise yariyor bazen susmuyor tutreye titreye agliyor

Benim esim daha cok istekli de bem kiyamiyorum yine de galiba. Yazarsan cok sevinirim gelismeleri. Bizim hastane ilk ay lokal anestezi daha sonra yaptirirsak genel anestezi yapiyomus

Benimde doğumda oldu büyük ihtimalle daha önce yoktu çünkü küçük bir meme var bende de. Dikişler falan ağrı yapmadı bunun ağrıdığı kadar .
canim o dugum attigi yer neresi benim dikislerim dustu ama tam vajinanin girisinde kalınca ip gibi bişey var korktum onu gorunce acaba o düğüm olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…