- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Biz de dusunuyoruz ama sunnet sonrasi bakimi zor mudur cani acir mi altindan kalkabilir miyiz diye adim atamiyoruzKızlar bizim bugün sünnetimiz gerçekleşti. Yaklaşık yarım saat süren lokal anestezi ile yapılan bir ameliyatla erkekliğini tescilledik emirinşimdiki süreç baya kolaymış doktorun anlattığına göre, eğer ağrısı olursa dört saatte bir ağrı kesici vermemi yarın bebeği yıkayıp o bölgeyi kurutma makinesi ile kurutmamı, bunun dışında zaten çabucak iyileşeceğini söyledi. Ben olur da kaka yaparsa diye kağıt bardağı dibinden pipisi kadar kestim ve oraya koydum. Şimdi uyuyor yavrum ameliyathane çok soğuktu çıktığında titriyordu
Başla ben de şaşırdım biraz uzaktan uzaktan kurutmayı düşünüyorum yanmasın çocuğun pipisiKurutma makinesiyle
Kurutmak miii
Sasirdim
Cok gecmis olsun, hayirli olsunn emire
Masallaahh
Canım ben baya tavsiye alarak bu işe girdim daha önce anlattığım gibi iyi ki girmişim. İltihap olduğunu öğrenemeZdim yoksa. Şu iki gün içerisinde neler olacağını yaZarım ona göre bence sen de gecikme madem niyetin varBiz de dusunuyoruz ama sunnet sonrasi bakimi zor mudur cani acir mi altindan kalkabilir miyiz diye adim atamiyoruz
Mukuslu kaka sanki bu
oy kuzum benim. geçmiş olsun annesi. darısı bizlere gelişmleri paylaşırsan sevinirizKızlar bizim bugün sünnetimiz gerçekleşti. Yaklaşık yarım saat süren lokal anestezi ile yapılan bir ameliyatla erkekliğini tescilledik emirinşimdiki süreç baya kolaymış doktorun anlattığına göre, eğer ağrısı olursa dört saatte bir ağrı kesici vermemi yarın bebeği yıkayıp o bölgeyi kurutma makinesi ile kurutmamı, bunun dışında zaten çabucak iyileşeceğini söyledi. Ben olur da kaka yaparsa diye kağıt bardağı dibinden pipisi kadar kestim ve oraya koydum. Şimdi uyuyor yavrum ameliyathane çok soğuktu çıktığında titriyordu
Yok canim herkes aynı yorumu yapmış da bu duruş hatasıyla olan bi agri değil. O ağrıyı da yasiyorum hic alakalari yok. Kas agrisi degil.sinirsel bi agriya benziyoBen esime masaj yaptiriyrm
Oluyrm agridan
Zaten saglik ocagi hemsireside o bölgeye yapilan masajin sut artiracagini soylemisti
Kurek kemiklerinin alti, iki tarafta
İlk oglumda sutten kesene kadar hep agridi
Sebebi sanirim emzirirken durus bozuklugu ya da bebegi yanlis tutma
Sanırım biri daha vardı, forumda araştırıp bulurum. Geçmiş olsun, ilaç tedavisi ile düzene girer, yeter ki dermansız dert olmasın.Tsh değeri 5.79 çıkmış. Hemşire arayıp söylediğinde oturdum ağladım. Sonra toparlandım allah dermansız dert vermesin dedim bütün şifa bekleyen bebelere şifa versin allahım. Ufacık birşeyde bile yüreği cızlıyor insanın. Yarın yine topuk kanı vereceğiz malesef tekrar bakılacakmış inşallah güzel sonuçlar alırız.
Ayyy sorma canim saat 11de basladik bizde uyutma merasimime yarim saat oldu uyutali ne benden ayriliuo me memeden yerine koysam felaket agliuo tam daliyo yatiriyorum hic dalmamis gibi uyanik sicak bi yandan yapistik birbirimize inslah biraz uyurKaç gündür kim eline alsa uyuyo bebek. Bende uyumuyor.Bugün yalnızız sabahtan beri çürüdüm yeminle uyusun diye :) uyuyomuş gibi yapıyo yatırıyorum gözler yine çipil çipil açılıyo. Dalga geçiyo bence benimle.
Senden süt kokusunu alıyodur ondan uyumuyodur dediler. Buna inanıcam artık.
Neden kullanma dedi canim biz kullaniyoruz 3 gundr ne zarari varmis kiBende beatrices gibi decatabs kullaniyrm
Bizimde doktorumunuz saglik ocagindan verrileb deviti kullanma dedi
Evet @TuruncuHayal vardı onun bebeği hap kullanıyordu ama onların değeri çok fazla yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum. Teşekkür ederimSanırım biri daha vardı, forumda araştırıp bulurum. Geçmiş olsun, ilaç tedavisi ile düzene girer, yeter ki dermansız dert olmasın.
İnan hic bilmiyrmNeden kullanma dedi canim biz kullaniyoruz 3 gundr ne zarari varmis ki
Banyo suyuna tuz atmayi deneyin derim iyi geliyorBizim bebe de isilik olmuş. Günde iki kez yıkıyorum, sadece çıtçıtlı body ile duruyor ama yine de olmuş. Huzursuz ediyor çok çocuğu yaa.
O mukuslj kakayi bi atsana ya benim oglanin kakasida bi gun bi gununu tutmuyor bende yumurta yerim hepHer mukus alerji diye bir şey yok tabii. Bu sıcakta 3 gün üstüste yumurta herkese dokunabilir aslında.
Yiyecek buluruz heralde. Neyse ki benim nazi doktor beni alıştırmıştı hamileyken diyete:)
Sebze yerim, kuzu eti yerim, kuruyemişleri denerim, tam buğday unundan ekmek, zeytin, meyve yerim.
Buluruz bişiler kuzum.
Ne olur ne olmaz mukuslu kaka fotosu çektim, belki doktor sorar ya da buradan birine lazım olur diye.
Benim bebede bayramdan beri boyle daha dogrusu su meshur kirk ciktigindan beri dunyayi dar etti bana. Ikiniyor yapamiyr kipkirmizi oluyor agliyor susturamiyrm iki kere sabun iki kere fitil koydum elimden geldigince kendi yapsin diye masaj falan yapiyrm bazen ise yariyor bazen susmuyor tutreye titreye agliyorYa benim kız çok ıkınıyor poposu çatlayacak valla hiç uyku da yok tilki uykusu ne iş ne güç ne yemek doğru düzgün yok. Ikındıkça kusuyor bide kendini sıkmaktan aynı durumu yaşayan var mı acep????
Benim bebenin kakasida boyle ve zor yapiyor hatta bazen yapamiyor ne yaptiysam care bulamadim fitilden baska cok zorlanirsa fitil koyuyrm onada alistirmak istemiyrm ama kuzumu susturamiyrm
Benim esim daha cok istekli de bem kiyamiyorum yine de galiba. Yazarsan cok sevinirim gelismeleri. Bizim hastane ilk ay lokal anestezi daha sonra yaptirirsak genel anestezi yapiyomusCanım ben baya tavsiye alarak bu işe girdim daha önce anlattığım gibi iyi ki girmişim. İltihap olduğunu öğrenemeZdim yoksa. Şu iki gün içerisinde neler olacağını yaZarım ona göre bence sen de gecikme madem niyetin var
Benimde doğumda oldu büyük ihtimalle daha önce yoktu çünkü küçük bir meme var bende de. Dikişler falan ağrı yapmadı bunun ağrıdığı kadar .
canim o dugum attigi yer neresi benim dikislerim dustu ama tam vajinanin girisinde kalınca ip gibi bişey var korktum onu gorunce acaba o düğüm olabilir miBn o kdr yiyecek vakit bile bulamiyorum. Artik esim de ise basladi hala bebeden firsat bulup kahvalti yapamadim mesela. 5. Gun kontrolumuzde bnmki 100 gram vermisti doktor sutunu sag 50cc olmazsa mamaya baslayacaz dedi ama ertesi gün gittigimizde kilo almisti. 5 6. Gunlerde sut iyice inermis artik snnki de kilo almistir insallah. Sık emzirmek ise yariyo. Dikiste de bn hickontrol etmiyorum ama 10.gun doktorum dugum attigi yerin dikisini aldi durum iyi dedi sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?