2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu saydiklarinin hepsi mi olmalı? Daha önceki konusmalarinizi kaçırdım tekrarlıyor olabilirim kusura bakmayin. Bebek sancilaniyor mu mukuslu olunca? Sancilanmadan mukuslu kaka mümkün mu?
Bu arada bebeğine enik demen güldürüyor beni:)

Valla herşeyi yiyorum.. peynir yoğurt falan ayırt etmeden kakası hep böyleydi.. en başından beri kulak arkasında bişey Yok.. kafasının arkasında isilik gibi bişey çıktı.. o egzama mıdır acaba gürültülü kaka yapıyor zaten gürültülü osururken kakasını da yapmış oluyor anlıyorum hatta o sesten kaka yaptığını

Kızlar gyneferon kan hapiyla deCavitı ne zaman atmayı bırakcaz bugün 26 günlük olduk

canim o dugum attigi yer neresi benim dikislerim dustu ama tam vajinanin girisinde kalınca ip gibi bişey var korktum onu gorunce acaba o düğüm olabilir mi
Bilmiyorum ki kendim hic bakmadim cesaret edip de. Ic taraftan aldi vajina girisi tabi yine. Tabircu olurken soylemisti zaten 10.gun gel dugumu alayim diye. Diger dikisleri ellemedi hic

Ben de herseyi yiyorum. Bazen benimki de boyle sumuksu yapida oluyo ama doktora her gidisimizde benim velet salmis oluyo zaten doktor goruyo yani hic bisey demedi. Bagirsaklari sut yaglandikca alisma evresinde sikinti degil dedi sadece ben ishal sanmistim da. Bagirsak duzenleyici ilac verdi sadece uyumunu kolaylastirir dedi. Benimki de cok sesli yapiyo. Doktor görmeden cok da stres yapma

Bilmiyorum ki kendim hic bakmadim cesaret edip de. Ic taraftan aldi vajina girisi tabi yine. Tabircu olurken soylemisti zaten 10.gun gel dugumu alayim diye. Diger dikisleri ellemedi hic
Düğüm aldırmayı hiç duymadım ben . Hast den çıkarken dikişler kendi mi düşecek diye sordum evet denildi . Benden düğüm alınacak olsa söylerlerdi heralde dimi

Mukuslu kaka sanki bu
Evet alerjik

Benim kızın kakasida aynen böyle birkaç gündür.bi düşüneyim bakayim yeni birşey mi yedim farklı olarak.ben peynir süt yoğurt önceden de tukettim olmamisti hiç böyle.yumurta sürekli yerim.bende antibiyotik kullandık idrar yolu enfeksiyonu için o mu yaptı diye düşünüyordum
Alerji hic aklima gelmedi

Ben başka emzikler aldım hiç almadı avent smoothie aldım.onu Azda olsa tutuyor çok şükür.

Kızlar ben artık pes ettim ne yaparsam yapayım sütüm artmiyor. Labuly ettim artık. Ama öyle üzülüyorum ki. Emmezse aramızda bi bağ olmayacak gibi. Bana düşkün olmayacak gibime geliyor. Ve herkes emzir emzir diyo. Emdikce artar diyo ama artmiyor. Aç kalıyor ağlıyor dayanamıyorum. Neden bi bebek etmeyince sanki eksikmis gibi davranıyorlar. Rızık nasip meselesi değil mi bu. Nasibimizde yokmuş demek ki. Darmadağıniğim gerçekten. Ona annelik yaoamiyorum gibiyim. Milletin yüzünden

Bizde bugün gozlerimiz rop muayenesi olduk çok şükür sorunsuz atlattık.artik 6 ay sonra şaşılık için çağırdılar
Valla hastanede öyle bir yer yapmışlar görseniz havalandirma çalışmıyor alan çok dar bir sürü bebek var ve hepsi erken doğmuş premature , enfeksiyona açık,dışarı çıksam desen sıra ne zaman sende bilemiyorsun.valla çok tam rezillik.

Kesinlikle onunla alakalı degil bu bağ olayı.evet emmek güzel bı bağ ama olmayınca olmuyor
Sen gittigi yere kadar emzir yılmadan eğer hala açsa mama da ver ama moralini hep yüksek tut.kimseyi duyma.agzi olan.konusuyor.bende ayni şeyleri yaşıyorum.bi saat emziriyorum yine aç diye ağlıyor mama veriyorum rahatliyor
Bana da emzir emzir deyip duruyorlar sanki ben mama vermeye meraklıyım gibi.bide benim ikinci çocuğum emmeyince napayım yani.

Çocuğunla bağ onunla kurtugun ilişkiye,gecirdigin kalite zamana bağlı.

Düğüm aldırmayı hiç duymadım ben . Hast den çıkarken dikişler kendi mi düşecek diye sordum evet denildi . Benden düğüm alınacak olsa söylerlerdi heralde dimi

Düğüm aldimayi ilk defa duydum benim dikişler kendi düştü gitti

Evet öyle gerçekten napim gelmiyor sutt doymuyor. Bebek de istemiyor artık memeyi. Artar artar sütun diyorlar sunu yer bunu ye.ama olmuyor artmadi bundan sonrada artmaz sanırım. O yüzden artık. Tamamen bitene kadar olanı sagip verecem

Ben gittiğim yeni doğan uzmanına özellikle sordum devit 3 kullan diğerlerinin içinde ne olduğu belli bile değil dedi. Sanırım sağlık Bakanlığı verdiği için öyle söyledi.

Bana da saglik ocagindaki ebe hemşirem devit 3 kullanmaya bak dedi, bende yine deneyecegim eğer kusarsa başka damlaya geçeceğim

güzel haberler alırısın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…