- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Bu saydiklarinin hepsi mi olmalı? Daha önceki konusmalarinizi kaçırdım tekrarlıyor olabilirim kusura bakmayin. Bebek sancilaniyor mu mukuslu olunca? Sancilanmadan mukuslu kaka mümkün mu?
Peki n'oluyo böyle olunca kuzum.. alerjik mi yanlış mı besleniyorum acabaYapışkan gibi di mi? Mukuslu bu işte. Benim oğlanın önceden sarı pütürlü daha sert yapılıydı.
Yediklerime dikkat etmem lazım kuzumMukuslu kaka sanki bu
Evet alerjik
Valla herşeyi yiyorum.. peynir yoğurt falan ayırt etmeden
Bilmiyorum ki kendim hic bakmadim cesaret edip de. Ic taraftan aldi vajina girisi tabi yine. Tabircu olurken soylemisti zaten 10.gun gel dugumu alayim diye. Diger dikisleri ellemedi hiccanim o dugum attigi yer neresi benim dikislerim dustu ama tam vajinanin girisinde kalınca ip gibi bişey var korktum onu gorunce acaba o düğüm olabilir mi
Ben de herseyi yiyorum. Bazen benimki de boyle sumuksu yapida oluyo ama doktora her gidisimizde benim velet salmis oluyo zaten doktor goruyo yani hic bisey demedi. Bagirsaklari sut yaglandikca alisma evresinde sikinti degil dedi sadece ben ishal sanmistim da. Bagirsak duzenleyici ilac verdi sadece uyumunu kolaylastirir dedi. Benimki de cok sesli yapiyo. Doktor görmeden cok da stres yapmaValla herşeyi yiyorum.. peynir yoğurt falan ayırt etmedenkakası hep böyleydi.. en başından beri kulak arkasında bişey Yok.. kafasının arkasında isilik gibi bişey çıktı.. o egzama mıdır acaba gürültülü kaka yapıyor zaten gürültülü osururken kakasını da yapmış oluyor anlıyorum hatta o sesten kaka yaptığını
Aynen o dert bendede var içten bisürü dikişim var dışardan da altı tane öyle duruyorlar düşmediGaliba benimde öyle korkudan çok dokunamıyprum. Ağdaya gitcem gidemiyorum ya :)
Düğüm aldırmayı hiç duymadım ben . Hast den çıkarken dikişler kendi mi düşecek diye sordum evet denildi . Benden düğüm alınacak olsa söylerlerdi heralde dimiBilmiyorum ki kendim hic bakmadim cesaret edip de. Ic taraftan aldi vajina girisi tabi yine. Tabircu olurken soylemisti zaten 10.gun gel dugumu alayim diye. Diger dikisleri ellemedi hic
Mukuslu kaka sanki bu
Evet alerjik
Ayyy sorma canim saat 11de basladik bizde uyutma merasimime yarim saat oldu uyutali ne benden ayriliuo me memeden yerine koysam felaket agliuo tam daliyo yatiriyorum hic dalmamis gibi uyanik sicak bi yandan yapistik birbirimize inslah biraz uyur
Bu arada kizlar emzik almiuo agzina acaba bu aventin emzigi buyuk diyemi almiuo alsa biraz rahatlayacam cinku memeyi emzik niyrtine kullaniuo benim kiz
Kızlar ben artık pes ettim ne yaparsam yapayım sütüm artmiyor. Labuly ettim artık. Ama öyle üzülüyorum ki. Emmezse aramızda bi bağ olmayacak gibi. Bana düşkün olmayacak gibime geliyor. Ve herkes emzir emzir diyo. Emdikce artar diyo ama artmiyor. Aç kalıyor ağlıyor dayanamıyorum. Neden bi bebek etmeyince sanki eksikmis gibi davranıyorlar. Rızık nasip meselesi değil mi bu. Nasibimizde yokmuş demek ki. Darmadağıniğim gerçekten. Ona annelik yaoamiyorum gibiyim. Milletin yüzünden
Düğüm aldırmayı hiç duymadım ben . Hast den çıkarken dikişler kendi mi düşecek diye sordum evet denildi . Benden düğüm alınacak olsa söylerlerdi heralde dimi
Evet öyle gerçekten napim gelmiyor sutt doymuyor. Bebek de istemiyor artık memeyi. Artar artar sütun diyorlar sunu yer bunu ye.ama olmuyor artmadi bundan sonrada artmaz sanırım. O yüzden artık. Tamamen bitene kadar olanı sagip verecemKesinlikle onunla alakalı degil bu bağ olayı.evet emmek güzel bı bağ ama olmayınca olmuyor
Sen gittigi yere kadar emzir yılmadan eğer hala açsa mama da ver ama moralini hep yüksek tut.kimseyi duyma.agzi olan.konusuyor.bende ayni şeyleri yaşıyorum.bi saat emziriyorum yine aç diye ağlıyor mama veriyorum rahatliyor
Bana da emzir emzir deyip duruyorlar sanki ben mama vermeye meraklıyım gibi.bide benim ikinci çocuğum emmeyince napayım yani.
Ben gittiğim yeni doğan uzmanına özellikle sordum devit 3 kullan diğerlerinin içinde ne olduğu belli bile değil dedi. Sanırım sağlık Bakanlığı verdiği için öyle söyledi.
Ee baya baya yedim ben, bir gün salam bir gün sosis yedim. Şimdilik bişey olmadı dahada yemem napim. Of allahım yaaaa..Aynen öyle @zehrayalcin87 kuzum, hamilelik gibi. Yassah kardeşim
Bende beatrices gibi decatabs kullaniyrm
Bizimde doktorumunuz saglik ocagindan verrileb deviti kullanma dedi
güzel haberler alırısın inşallahTsh değeri 5.79 çıkmış. Hemşire arayıp söylediğinde oturdum ağladım. Sonra toparlandım allah dermansız dert vermesin dedim bütün şifa bekleyen bebelere şifa versin allahım. Ufacık birşeyde bile yüreği cızlıyor insanın. Yarın yine topuk kanı vereceğiz malesef tekrar bakılacakmış inşallah güzel sonuçlar alırız.
Kakasını yapıyor yine ıkınıyor anlamadım sebebi neİşte benim eniğin sabahki hali. Eğer kakasını yaparsa rahatlar diye umuyorum. Benimki daha iyi şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?