- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Derdi tabi. Zaten kontrole cagitmadilar mi seni hic. Dr bana 10gun sonra gel deyince dikislerw mi bakacaksiniz dedim. Hem ona bakarim hem de ufak bi dugum var onu alirim dedi. Alinca da gosterdi zaten aldim diye. Ama benim dogum zor oldu bebegin basi da buyuktu dikis islemim uzun surdu baya belki onunla da alakali olabilir. Hatta dogumda kac dikis var cok uzun surdu demistim estetik dikis atiyorum ondan uzun suruyo dedi doktor.Düğüm aldırmayı hiç duymadım ben . Hast den çıkarken dikişler kendi mi düşecek diye sordum evet denildi . Benden düğüm alınacak olsa söylerlerdi heralde dimi
Cnm hayirli olsun bebisin sunneti. lokal mi genel anestezi ile yaptirdiniz?Canım ben baya tavsiye alarak bu işe girdim daha önce anlattığım gibi iyi ki girmişim. İltihap olduğunu öğrenemeZdim yoksa. Şu iki gün içerisinde neler olacağını yaZarım ona göre bence sen de gecikme madem niyetin var
benim oğlumda saat 18.00 21.00 arası aynen böyle. meme vermeyince bir sinir bir sinir saçını başını yoluyor kendini sıkıyor kendini sıkarken bırt bırtlar, mecbur meme veriyorum 5 dakika emiyo dalıyo gazını çıkarayım derken uyanıyor aynı senaryo yeniden, ben by sefer sıkılıp gaz çıkarmadan yatırıyorum bu sefer de kusma olabiliyor. 21.00 dan sonra normale dönüyoruz. emzikle ilgisi yok. normalde emzik alıyor ama süt gelmediği için biliyor onu meme olmazsa kıyamet kopuyor.Ayyy sorma canim saat 11de basladik bizde uyutma merasimime yarim saat oldu uyutali ne benden ayriliuo me memeden yerine koysam felaket agliuo tam daliyo yatiriyorum hic dalmamis gibi uyanik sicak bi yandan yapistik birbirimize inslah biraz uyur
Bu arada kizlar emzik almiuo agzina acaba bu aventin emzigi buyuk diyemi almiuo alsa biraz rahatlayacam cinku memeyi emzik niyrtine kullaniuo benim kiz
Hiç kafaana takma ya, sütün yoksa yok senin suçun değil ki bu.. takma kafanı şu milleti sadece emzirmekle anne olunmuyor. Ayh şu insanlar ya!Kızlar ben artık pes ettim ne yaparsam yapayım sütüm artmiyor. Labuly ettim artık. Ama öyle üzülüyorum ki. Emmezse aramızda bi bağ olmayacak gibi. Bana düşkün olmayacak gibime geliyor. Ve herkes emzir emzir diyo. Emdikce artar diyo ama artmiyor. Aç kalıyor ağlıyor dayanamıyorum. Neden bi bebek etmeyince sanki eksikmis gibi davranıyorlar. Rızık nasip meselesi değil mi bu. Nasibimizde yokmuş demek ki. Darmadağıniğim gerçekten. Ona annelik yaoamiyorum gibiyim. Milletin yüzünden
Cnm bebeğinde sarılık varsa veya o kan verildiği dönemlerde ac kalıyoesa ki o dnmde süt olmadığından ac olabiliyorlar bunlar tsh degerini yükseltebiliyor illa hipotiroidi olacagı anlamına gelmez ben doktorum ve pediatrist arkadaşımda eger tsh yuksek cıkarsa bi daha topuk kanıyla ugrasma direk hastanede kan tahlili yağrır demişti bence sende kanına baktır cnk bi daha topuk kanında yüksek cıkarsa yine kan aldırmaya hastaneye gönderceklerTsh değeri 5.79 çıkmış. Hemşire arayıp söylediğinde oturdum ağladım. Sonra toparlandım allah dermansız dert vermesin dedim bütün şifa bekleyen bebelere şifa versin allahım. Ufacık birşeyde bile yüreği cızlıyor insanın. Yarın yine topuk kanı vereceğiz malesef tekrar bakılacakmış inşallah güzel sonuçlar alırız.
ben alerji oldugumdan beri almıyorum. kontrole de gitmedim. umarım sıkıntı olmuyordurKızlar gyneferon kan hapiyla deCavitı ne zaman atmayı bırakcaz bugün 26 günlük olduk
Benim ki de uyurken çok ses çıkarıyor hatta kaç kere uyanıp bakıyorum bişey mi oldu diye bakıyorum hele emerken hı hııı diye ötüyor nefes alamıyor diye korkuyorumbenim oğlumda saat 18.00 21.00 arası aynen böyle. meme vermeyince bir sinir bir sinir saçını başını yoluyor kendini sıkıyor kendini sıkarken bırt bırtlar, mecbur meme veriyorum 5 dakika emiyo dalıyo gazını çıkarayım derken uyanıyor aynı senaryo yeniden, ben by sefer sıkılıp gaz çıkarmadan yatırıyorum bu sefer de kusma olabiliyor. 21.00 dan sonra normale dönüyoruz. emzikle ilgisi yok. normalde emzik alıyor ama süt gelmediği için biliyor onu meme olmazsa kıyamet kopuyor.
bu arada birşey sormak istiyorum arkadaşlar, benim oğlum uyurken çok ses çıkarıyor, tıslama kişneme gibi komik garip sesler gürültülü bir çocuk, boğazından geliyor sizde de var mı? Dr a soracagım kontrolde.
Hiç kafaana takma ya, sütün yoksa yok senin suçun değil ki bu.. takma kafanı şu milleti sadece emzirmekle anne olunmuyor. Ayh şu insanlar ya!
Vitamini hiç iç demediler sağlık ocağında sadece demir iç dediler kadın doğumcum da devam et demedi.demiri de 1 ay kullandım kan değerim 120 çıktı gerek yok.diye bıraktım zaten üst değer 150.Kızlar gyneferon kan hapiyla deCavitı ne zaman atmayı bırakcaz bugün 26 günlük olduk
bana normal gelmişti ama annem bunu dr a sor gittiğinde deyince buradan da bir sorayım dedim.Benim ki de uyurken çok ses çıkarıyor hatta kaç kere uyanıp bakıyorum bişey mi oldu diye hele emerken hı hııı diye ötüyor nefes alamıyor diye korkuyorumnormal mi anlamadım
Ates yok ama 24 saat su degmesin dedi
Ya benim kız çok ıkınıyor poposu çatlayacak valla hiç uyku da yok tilki uykusu ne iş ne güç ne yemek doğru düzgün yok. Ikındıkça kusuyor bide kendini sıkmaktan aynı durumu yaşayan var mı acep????
benim oğlumda saat 18.00 21.00 arası aynen böyle. meme vermeyince bir sinir bir sinir saçını başını yoluyor kendini sıkıyor kendini sıkarken bırt bırtlar, mecbur meme veriyorum 5 dakika emiyo dalıyo gazını çıkarayım derken uyanıyor aynı senaryo yeniden, ben by sefer sıkılıp gaz çıkarmadan yatırıyorum bu sefer de kusma olabiliyor. 21.00 dan sonra normale dönüyoruz. emzikle ilgisi yok. normalde emzik alıyor ama süt gelmediği için biliyor onu meme olmazsa kıyamet kopuyor.
bu arada birşey sormak istiyorum arkadaşlar, benim oğlum uyurken çok ses çıkarıyor, tıslama kişneme gibi komik garip sesler gürültülü bir çocuk, boğazından geliyor sizde de var mı? Dr a soracagım kontrolde.
Tabiki senin suçun değil. Bende oğlumu emziremedim 3. Ayda emmeyi bıraktı. Zaten doğduğundan beri hep mama destekli gittik kısmetinde yokmuş yavrumun. Ben hipotroit olduğumu öğrendim çok sonra hamilelik sonrası oldu. Ve bu hastalık sütü azaltıyormuş. Bir tahlil yaptır bakalım. Şuan değerim normalde ilaç kullanıyorum oğluma göre kızımı emzirebiliyorum şimdilik. Sende istersen bir tahlil yaptır. Önce emzir sonra mama ver ne kadar emerse. Ve hiç üzülme üzüldükçe daha da azalır
Kızlar biz uçak yolculuğu yaptık. Deneyimlerini paylaş diyenler olmuştu. Uçuş boyunca emzirdim. Özellikle inerken ve kalkarken emmesi için uğraştım. Onun dışında arada memede uyudu. Sorun yaşamadık. Hatta uçaktaki çocuklar ağladı ama bizimki memede olduğundan ağlamadı. Büyüdükçe daha zor sanırım. Şimdi kolay.
Gelecek hafta bizde yapacağız ve tek benle kızım olacak, valla gözümde büyüyor yolculuk, benim sorum nereye oturmak daha iyi oluyor, emzirmeye çalışınca cam kenarında olursak sanki daralirim gibi geldi, koridor tarafı da ulu orta gibi eee nereye oturacagim ben rahat emzirebilmek için?
himm benimki de dugum muhtemelen ben aynayla baktim tam goremedim ama neden 10. gun aldi ki bana gel demedi ilk dogumumda da gitmemistim kendi duser inşallah gitmeme gerek kalmazBilmiyorum ki kendim hic bakmadim cesaret edip de. Ic taraftan aldi vajina girisi tabi yine. Tabircu olurken soylemisti zaten 10.gun gel dugumu alayim diye. Diger dikisleri ellemedi hic
1 hafta sonra diyecekti ama bayrama denkgeldi. 10gune gel dedi. Dikisi aldiktan sonra daha rahat ettim ufakbi batma vardi o gitti mesela. Şimdi 40 cikinca takrar kontrole cagirdihimm benimki de dugum muhtemelen ben aynayla baktim tam goremedim ama neden 10. gun aldi ki bana gel demedi ilk dogumumda da gitmemistim kendi duser inşallah gitmeme gerek kalmaz
Önceden baktirmistim ama. Sonradan oluşur mu ki bu rahatsızlık acaba. Geçen yaz bakılmıştiTabiki senin suçun değil. Bende oğlumu emziremedim 3. Ayda emmeyi bıraktı. Zaten doğduğundan beri hep mama destekli gittik kısmetinde yokmuş yavrumun. Ben hipotroit olduğumu öğrendim çok sonra hamilelik sonrası oldu. Ve bu hastalık sütü azaltıyormuş. Bir tahlil yaptır bakalım. Şuan değerim normalde ilaç kullanıyorum oğluma göre kızımı emzirebiliyorum şimdilik. Sende istersen bir tahlil yaptır. Önce emzir sonra mama ver ne kadar emerse. Ve hiç üzülme üzüldükçe daha da azalır
Canim seni ne cok uzduler bu surecte ya seni cok iyi anliyrm. Sen emzir yinede yetmedigi yerde mama veriyorsun sanirim. Gittigi yere kadar. Ne kadar emerse kardir sonucta. Ama sakin emziremiyrm aramizda bi bag olmyacak diye dusunme. Hic sutu gelmeyen anneler ne yapsin. Azda olsa emiyor kuzun degil mi. Sen butun ictenliginle sicakliginda saril koynunda uyut bebegini. Onun kokusu bile sutumuze etki ediyor.Kızlar ben artık pes ettim ne yaparsam yapayım sütüm artmiyor. Labuly ettim artık. Ama öyle üzülüyorum ki. Emmezse aramızda bi bağ olmayacak gibi. Bana düşkün olmayacak gibime geliyor. Ve herkes emzir emzir diyo. Emdikce artar diyo ama artmiyor. Aç kalıyor ağlıyor dayanamıyorum. Neden bi bebek etmeyince sanki eksikmis gibi davranıyorlar. Rızık nasip meselesi değil mi bu. Nasibimizde yokmuş demek ki. Darmadağıniğim gerçekten. Ona annelik yaoamiyorum gibiyim. Milletin yüzünden
Ben tek gitmedim. Annemle eşimin arasına oturdum. Lavaboya gitmeyecepine göre bence cam kenarına otur. Orta ve koridorda rahat edemezsin.Gelecek hafta bizde yapacağız ve tek benle kızım olacak, valla gözümde büyüyor yolculuk, benim sorum nereye oturmak daha iyi oluyor, emzirmeye çalışınca cam kenarında olursak sanki daralirim gibi geldi, koridor tarafı da ulu orta gibi eee nereye oturacagim ben rahat emzirebilmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?