2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aa hiç bilmiyordum. O gün bebeği yıkamadık. Ertesi gün yıkadık. Bizim bebek de 3 günlükken başladı sokağa çıkmaya. Alışkın olur sanırım:))

Evet gerçekten çok üzüldüm anlatamam. Yalnızlık em guzeliymis. Biberona alıştı canım pek emmek istemiyor artik beni. Bende az çok ne çıkarsa sagip veriyorm öyle. Gittiği yere kadar.

Çocuk doktorundan randevu aldım canım zaten hastaneye gideceğiz yarın bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar haberler alırız teşekkür ederim

Kizlar Aranizda Gaz icin BiGaia damlayi kullanip bebegi rahatlayan varmi??

Önceden baktirmistim ama. Sonradan oluşur mu ki bu rahatsızlık acaba. Geçen yaz bakılmışti
Postpartum diye geçiyor yani hamilelik sonrası tiroit benim zehirli guatr ile başladı seyir değiştirdi hipotiroit oldu araştırdım çok sonra sütün azalmasına sebep oluyormuş ama ben öğrendiğimde çok geçti. Senin daha çok yeni sağlık ocağında yaptırabilirsin. Tsh değerini iste.1 ay doldu mu bilemiyorum 1 aylık kontrolde anneye de tahlil yapılıyor o zaman iste. Yada ilk fırsatta belki sebep değildir ama olsun

Canim boyle dusunme lutfen sutu beyin uretiyo sen boyle moralsiz olursan zaten gelmez sutun ve soyle dusun onca meme kanseri anneler var bebeklerini emziremeyen ama yine de buna sukreden cok sukur ki sagligimiz yerinde birak elalem ne derse desin benim doktorum oncw kendine bakacaksin dedi kendini sut ureten inek gibi gorme dedi ona once sevgini ver anneligini ver sut sonraki olay nasip meselesi dedi gercekten oyle once kendini iyi hisset ki bebegin bundan etkilenmesin

Benim kizim da ses cikartiyo degisik degisik onemsemedim ama ruyasinda biseyler goruyodur diye dusunuyorum

uzgungul canım instagramda emzirenanne diye bi hesap var bi incele moral okur sana ve orda gördüm ki bir kadın evlatlık alacağı bebege süt verebilmek için yılmadan sğt sagmış ve en sonunda sütü gelmiş düşünebiliomusun dogurmadan süt üretti demekki sen neler yaparsın bırak dinleme milleti sorana foşur foşur de tada memelerim sarkmasın istiorum de gavan olsun bebeğinle arandakibag aska kopmucak emşn ol

Ben kullanıorum yanında sab simplex dşe damlada kullanıom ama öle böle işe yaradılar yalnuz iki gündür bebege günde 2-3cay kaşığı rezene ceriorum gaz sancısı süremiz yarı yarıya azaldı diyebilirim bende içiırum ayrıca rahatladı sanki. Bide kaka resmi paylaşılmış benim oglan coook yediğinde öle yapabiliyor sonra normale dönüo

Kızlar aranızda trio-acde kullanan var mı? Gaz ilacımızda herbacol drop. Kızım herbacol dropu col seviyor. Verdikten sonra uzun süre keyifli sesiler çıkarıyor. Çok komik. Ama burada hiç kullanan okumamdım sanki. Gaz sorunumuz yok şükür ama damlayla alakalı mı bilmiyorum.

O sesleri benim kızım da çıkarıyo. Hırlıyo tıslıyo yapıyo bişeyler :)

Bn kullanıyorum onu ama doktor gaz icin vermedi. Gecis doneminde bsgirsaklari kolay adapte olsun flora olusmasina katki olsundiye verdi. Gaz olursa kullanacagimiz ilac farkli

Çok haklisin gerçekten teşekkür ederim

İnşallah ya aramış da güçlü bi bağ olur

Kızlar benim kiz devit damlasını hep cikariyor, yemekten önce verdim, sonra verdim yaklaşık bir saat sonra verdim tok olmuyor, bu zamana kadar çıkarmadigi olmadı gibi birsey

Peki n'oluyo böyle olunca kuzum.. alerjik mi yanlış mı besleniyorum acaba

Yediklerime dikkat etmem lazım kuzum

Tek başına mukuslu kaka alerji belirtisi değil. Ama yine de takip etmek lazım. Boşuna niye eziyet çeksin bebe. %7-8 miş alerjili bebek oranı tüm bebeklerde. Ne düşük ne yükaek bir rakam.

Egzama fotolarına bak internetten, olmadj doktora da gösterirsin, isilik gibiydi görünüşü.

Amacım paniğe sevk etmek değil, dikkat etmek.
Sevgiler

Mukuslu kaka tek başına bir anlam ifade etmiyor. Diğer saydıklarım adım adım ilerliyor. Eğer kakada kan varsa bağırsaklar artık zarar görmüş demek.
Gaz sancısı olabilir bebeğin, alerji demek değil. Ama huzursuz olmaması lazım. Dün beni bitirdi mesela enik hep mızık mızık, bugün daha iyi. Gece de 1-2 kaka yaptı ama toparlamaya başlamış yapısı. Ben artık biliyprum yumurta ve yumurtalı şeyler yemeyeceğim bir kaç hafta. Sonra yine deneyeceğim azar azar.
Bebeği takip işi bunlar. Bir şey yanlış geliyorsa bebekle ilgili buraya yazmak, doktora gitmek filan çok faydalı bence.
Enikten selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…