Aa hiç bilmiyordum. O gün bebeği yıkamadık. Ertesi gün yıkadık. Bizim bebek de 3 günlükken başladı sokağa çıkmaya. Alışkın olur sanırım:))günaydın,
şimdi muhakkak daha kolay ama bieaz çocugun huyu biraz da bazı durumlara alıştırmayla alakalı. ben bir defasında yurtdışına çıktığımda tur rehberinin eşi ve oğluda uçakta bizimleydi. 4 aylık bebek gıkı çıkmadı çocuk alışmış artık. ne gece ne gündüz agladıgını gormedim. annesi ilk günden dışarı çıkardım evim bahçeliydi alıştı çocuk diyor.
bu arada bilgin olsun uçaklar belli bir yüksekliğe çıkınca o atmosfer tabakasında belli bir miktar radyasyon oluyor, uçaktan inince hepiniz duş alın. etkilidir. aslında pilot ve hostesler bu durumdan oöumsuz etkileniyor ama hiç gündem olmamış bir olay ilginçtir. bize bir bilim merkezinde bununla ilgili bilgi vermişlerdi.
Evet gerçekten çok üzüldüm anlatamam. Yalnızlık em guzeliymis. Biberona alıştı canım pek emmek istemiyor artik beni. Bende az çok ne çıkarsa sagip veriyorm öyle. Gittiği yere kadar.Canim seni ne cok uzduler bu surecte ya seni cok iyi anliyrm. Sen emzir yinede yetmedigi yerde mama veriyorsun sanirim. Gittigi yere kadar. Ne kadar emerse kardir sonucta. Ama sakin emziremiyrm aramizda bi bag olmyacak diye dusunme. Hic sutu gelmeyen anneler ne yapsin. Azda olsa emiyor kuzun degil mi. Sen butun ictenliginle sicakliginda saril koynunda uyut bebegini. Onun kokusu bile sutumuze etki ediyor.
İNş canım sağolgüzel haberler alırısın inşallah
Çocuk doktorundan randevu aldım canım zaten hastaneye gideceğiz yarın bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar haberler alırız teşekkür ederimCnm bebeğinde sarılık varsa veya o kan verildiği dönemlerde ac kalıyoesa ki o dnmde süt olmadığından ac olabiliyorlar bunlar tsh degerini yükseltebiliyor illa hipotiroidi olacagı anlamına gelmez ben doktorum ve pediatrist arkadaşımda eger tsh yuksek cıkarsa bi daha topuk kanıyla ugrasma direk hastanede kan tahlili yağrır demişti bence sende kanına baktır cnk bi daha topuk kanında yüksek cıkarsa yine kan aldırmaya hastaneye göndercekler
Postpartum diye geçiyor yani hamilelik sonrası tiroit benim zehirli guatr ile başladı seyir değiştirdi hipotiroit oldu araştırdım çok sonra sütün azalmasına sebep oluyormuş ama ben öğrendiğimde çok geçti. Senin daha çok yeni sağlık ocağında yaptırabilirsin. Tsh değerini iste.1 ay doldu mu bilemiyorum 1 aylık kontrolde anneye de tahlil yapılıyor o zaman iste. Yada ilk fırsatta belki sebep değildir ama olsunÖnceden baktirmistim ama. Sonradan oluşur mu ki bu rahatsızlık acaba. Geçen yaz bakılmışti
Canim boyle dusunme lutfen sutu beyin uretiyo sen boyle moralsiz olursan zaten gelmez sutun ve soyle dusun onca meme kanseri anneler var bebeklerini emziremeyen ama yine de buna sukreden cok sukur ki sagligimiz yerinde birak elalem ne derse desin benim doktorum oncw kendine bakacaksin dedi kendini sut ureten inek gibi gorme dedi ona once sevgini ver anneligini ver sut sonraki olay nasip meselesi dedi gercekten oyle once kendini iyi hisset ki bebegin bundan etkilenmesinKızlar ben artık pes ettim ne yaparsam yapayım sütüm artmiyor. Labuly ettim artık. Ama öyle üzülüyorum ki. Emmezse aramızda bi bağ olmayacak gibi. Bana düşkün olmayacak gibime geliyor. Ve herkes emzir emzir diyo. Emdikce artar diyo ama artmiyor. Aç kalıyor ağlıyor dayanamıyorum. Neden bi bebek etmeyince sanki eksikmis gibi davranıyorlar. Rızık nasip meselesi değil mi bu. Nasibimizde yokmuş demek ki. Darmadağıniğim gerçekten. Ona annelik yaoamiyorum gibiyim. Milletin yüzünden
Benim kizim da ses cikartiyo degisik degisik onemsemedim ama ruyasinda biseyler goruyodur diye dusunuyorumbenim oğlumda saat 18.00 21.00 arası aynen böyle. meme vermeyince bir sinir bir sinir saçını başını yoluyor kendini sıkıyor kendini sıkarken bırt bırtlar, mecbur meme veriyorum 5 dakika emiyo dalıyo gazını çıkarayım derken uyanıyor aynı senaryo yeniden, ben by sefer sıkılıp gaz çıkarmadan yatırıyorum bu sefer de kusma olabiliyor. 21.00 dan sonra normale dönüyoruz. emzikle ilgisi yok. normalde emzik alıyor ama süt gelmediği için biliyor onu meme olmazsa kıyamet kopuyor.
bu arada birşey sormak istiyorum arkadaşlar, benim oğlum uyurken çok ses çıkarıyor, tıslama kişneme gibi komik garip sesler gürültülü bir çocuk, boğazından geliyor sizde de var mı? Dr a soracagım kontrolde.
Ben kullanıyorum ama eahatlama göremedmKizlar Aranizda Gaz icin BiGaia damlayi kullanip bebegi rahatlayan varmi??
Ben kullanıorum yanında sab simplex dşe damlada kullanıom ama öle böle işe yaradılar yalnuz iki gündür bebege günde 2-3cay kaşığı rezene ceriorum gaz sancısı süremiz yarı yarıya azaldı diyebilirim bende içiırum ayrıca rahatladı sanki. Bide kaka resmi paylaşılmış benim oglan coook yediğinde öle yapabiliyor sonra normale dönüoKizlar Aranizda Gaz icin BiGaia damlayi kullanip bebegi rahatlayan varmi??
benim oğlumda saat 18.00 21.00 arası aynen böyle. meme vermeyince bir sinir bir sinir saçını başını yoluyor kendini sıkıyor kendini sıkarken bırt bırtlar, mecbur meme veriyorum 5 dakika emiyo dalıyo gazını çıkarayım derken uyanıyor aynı senaryo yeniden, ben by sefer sıkılıp gaz çıkarmadan yatırıyorum bu sefer de kusma olabiliyor. 21.00 dan sonra normale dönüyoruz. emzikle ilgisi yok. normalde emzik alıyor ama süt gelmediği için biliyor onu meme olmazsa kıyamet kopuyor.
bu arada birşey sormak istiyorum arkadaşlar, benim oğlum uyurken çok ses çıkarıyor, tıslama kişneme gibi komik garip sesler gürültülü bir çocuk, boğazından geliyor sizde de var mı? Dr a soracagım kontrolde.
Bn kullanıyorum onu ama doktor gaz icin vermedi. Gecis doneminde bsgirsaklari kolay adapte olsun flora olusmasina katki olsundiye verdi. Gaz olursa kullanacagimiz ilac farkliKizlar Aranizda Gaz icin BiGaia damlayi kullanip bebegi rahatlayan varmi??
Çok haklisin gerçekten teşekkür ederimCanim boyle dusunme lutfen sutu beyin uretiyo sen boyle moralsiz olursan zaten gelmez sutun ve soyle dusun onca meme kanseri anneler var bebeklerini emziremeyen ama yine de buna sukreden cok sukur ki sagligimiz yerinde birak elalem ne derse desin benim doktorum oncw kendine bakacaksin dedi kendini sut ureten inek gibi gorme dedi ona once sevgini ver anneligini ver sut sonraki olay nasip meselesi dedi gercekten oyle once kendini iyi hisset ki bebegin bundan etkilenmesin
İnşallah ya aramış da güçlü bi bağ oluruzgungul canım instagramda emzirenanne diye bi hesap var bi incele moral okur sana ve orda gördüm ki bir kadın evlatlık alacağı bebege süt verebilmek için yılmadan sğt sagmış ve en sonunda sütü gelmiş düşünebiliomusun dogurmadan süt üretti demekki sen neler yaparsın bırak dinleme milleti sorana foşur foşur de tada memelerim sarkmasın istiorum de gavan olsun bebeğinle arandakibag aska kopmucak emşn ol
Günaydın. Umarım seninkinde yoktur:) SevgilerO mukuslj kakayi bi atsana ya benim oglanin kakasida bi gun bi gununu tutmuyor bende yumurta yerim hep
Peki n'oluyo böyle olunca kuzum.. alerjik mi yanlış mı besleniyorum acaba
Yediklerime dikkat etmem lazım kuzum
Valla herşeyi yiyorum.. peynir yoğurt falan ayırt etmedenkakası hep böyleydi.. en başından beri kulak arkasında bişey Yok.. kafasının arkasında isilik gibi bişey çıktı.. o egzama mıdır acaba gürültülü kaka yapıyor zaten gürültülü osururken kakasını da yapmış oluyor anlıyorum hatta o sesten kaka yaptığını
Mukuslu kaka tek başına bir anlam ifade etmiyor. Diğer saydıklarım adım adım ilerliyor. Eğer kakada kan varsa bağırsaklar artık zarar görmüş demek.Bu saydiklarinin hepsi mi olmalı? Daha önceki konusmalarinizi kaçırdım tekrarlıyor olabilirim kusura bakmayin. Bebek sancilaniyor mu mukuslu olunca? Sancilanmadan mukuslu kaka mümkün mu?
Bu arada bebeğine enik demen güldürüyor beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?