2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kızlar yardım edin bebeğim hafif mukuslu içinde iplik gibi şeyler içeren kaka yaptı neleri yemiyorduk?
 
Kızlar mememin birinin ucu parçalanıp koptu emzirirken nasıl bir işkence çektiğimi anlatamam. Eşim silikon meme ucu aldı aventin ama nasıl bişey anlamadım. Bebek onu hiç tutmuyor. Allah rızası için iyi gelecek bişey bilen varsa yazsın. Acısından ölücem.
 
Kızlar karpuz , armut, şeftali gaz yapar mı bebeğe? İki gün yedim sadece iki üç dilim bişey.
Bir de tahin pekmez yapr mı?
Kafayı yicem ya gündüzleri uyutamıyorum.kuş uykusu gibi yarım saat en fazla . Bir de uyurken birden deli gibi ağlamaya başlıyo. Gaz sancısı sanırım.
 
Hanımlar selam, doktorla konuştum. Mukuslu kaka geçtikten sonra 72 saate kadar kaka yapmaması normal dedi.
Çiş olması lazım ama.
 
Kakası nasıl? Tahin yüksek alerjen, rahatsız etmiş olabilir. Meyveleri bilmiyorum.
Keşke tek tek ekleseydin beslenmene.
 


Meme ucum çok küçük onun için mememi tutamıyor memem parçalanıyor
 
Arkadaşım ne olur doktora git. Göğüs ucunu tedavi etsinler, kısa süreli mama desteği alırsın belki. İhmal etme, iltihap olur filan hem senin sağlığın bozulur, hem antibiyotik alacağın için emziremezsin zaten.
Benim canım yandı valla burada. Çok geçmiş olsun.
 
Kakası nasıl? Tahin yüksek alerjen, rahatsız etmiş olabilir. Meyveleri bilmiyorum.
Keşke tek tek ekleseydin beslenmene.

Kakası senin attığın fıtoğrafın mukussuz hali gibi. Neyse onu da yemiyim bari. Haftaya dr kontrolü var sorcam ona. Bi de ben pek dikkat etmedim öyle yediklerime falan. Canım ne istiyosa yedim. Şimdi artık huy değiştiriyo diye düşünüyorum.
Sadece gaz yapan şeyleri yemek istemiyorum. Bir de domates çiğ yemiyorum. Bir hafta da yumurta yemicem bakalım ne olcak.
 
beatrices canım saol güzel bilgiler veriyosun
Arkadaslar bana süt ürünlerini yasakladı doktor. Peynir ve türevlerini tüketmiyorum. Zeytin zaten canım cekmiyo gebelikte cok tükettigimden galiba. lilipit cig sebzenin gaz yaptıgını söyledi. Domates salatalıgıda eledim. Tahin helvasını ve tahin pekmezi cok sewiyodum ama beatrices alerji yapabilecegini söyledi.çilek receli ve cikolatada alerjen. Kızartma ve hamur işi zaten yemiyorum artık.
Lütfeeenn yardım. Kahvaltıda baska ne yiyebilirşm. Tıkandım kaldım ya
 

Canım doktorlar da krem söylüyor ama bildiğin açık yara oldu. Mememin birinin ucunun yarısı yok artık Sağlık ocağına gitmiştim orda lansinoh krem kullanıyorum dedim. Garmastanı önerdiler bi haftadır onu kullanıyorum hiç iyileşme yok. Bebeğin uyanma saati gelmesin diye gözüne bakar oldum. Sanki mememin ucunu kesiyorlar. Bağıra bağıra emziriyorum Benim çocuk memeyi tamamen ağzına alamıyor çok uçtan tutuyor. Çocuğun ağzına nasıl sokuyorsunuz memeyi ben beceremiyorum herhalde bu işi ne zamanki biraz emiyor çeke çeke ucunu uzatıyor o zaman acısı geçiyor.
 

Öff süt ürünleri de mi alerjen. Bu ne arkadaş ne yicem ben o zaman. Doktora kesin sormam lazım bu işi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…