Yok zararlı demiyorum. Sadece bebekler zeytinyağından başka yağ tüketmezken, ayçiçek yağı ne alaka? diyorum.beatrices bize hastane devit 3 verdi onu kullanıyoruz. Zararlı mı?
Sizin damlanin adi nedir?bnm doktor ocean 400 verdi..Yok zararlı demiyorum. Sadece bebekler zeytinyağından başka yağ tüketmezken, ayçiçek yağı ne alaka? diyorum.
Bir de benim doktor da zeytinyağlı damla verdi.
Decatabs bende beatrices kullandigini kullaniyrmSizin damlanin adi nedir?bnm doktor ocean 400 verdi..
Hahaha gelmiyorum. Ben burada kendi kendime, küçük küçük zayıflarımhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...nra-hep-birlikte-zayifliyoruz.1009634/page-19
Zayiflayan ya da zayiflamak isteyen anneleri bekliyrz konuya :)
Not: beatrices haric biliosunuz :)
Selam kızlar . Sağlık ocağından aradılar bebeğimin tsh değeri yüksek çıkmış. Başına böyle bişey gelen var mı?
Annem beni iki yasına kadar emzirmiş ama inankş aramızda hiç güçlü bi bag yok. Ona sonsuz sewgini ver kaliteli zaman gecir gerisi boş canımİnşallah ya aramış da güçlü bi bağ olur
Son 48 saatte ne yedin farklı olarak?Kızlar yardım edin bebeğim hafif mukuslu içinde iplik gibi şeyler içeren kaka yaptı neleri yemiyorduk?
Kakası nasıl? Tahin yüksek alerjen, rahatsız etmiş olabilir. Meyveleri bilmiyorum.Kızlar karpuz , armut, şeftali gaz yapar mı bebeğe? İki gün yedim sadece iki üç dilim bişey.
Bir de tahin pekmez yapr mı?
Kafayı yicem ya gündüzleri uyutamıyorum.kuş uykusu gibi yarım saat en fazla . Bir de uyurken birden deli gibi ağlamaya başlıyo. Gaz sancısı sanırım.
Kızlar mememin birinin ucu parçalanıp koptuemzirirken nasıl bir işkence çektiğimi anlatamam. Eşim silikon meme ucu aldı aventin ama nasıl bişey anlamadım. Bebek onu hiç tutmuyor. Allah rızası için iyi gelecek bişey bilen varsa yazsın. Acısından ölücem.
Canım sen arada bu linki paylas. Ben kaybediyorum cünkü. Uzun uzun aramayada fırsatım olmuyo kuzudan dolayıhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...nra-hep-birlikte-zayifliyoruz.1009634/page-19
Zayiflayan ya da zayiflamak isteyen anneleri bekliyrz konuya :)
Not: beatrices haric biliosunuz :)
Arkadaşım ne olur doktora git. Göğüs ucunu tedavi etsinler, kısa süreli mama desteği alırsın belki. İhmal etme, iltihap olur filan hem senin sağlığın bozulur, hem antibiyotik alacağın için emziremezsin zaten.Kızlar mememin birinin ucu parçalanıp koptuemzirirken nasıl bir işkence çektiğimi anlatamam. Eşim silikon meme ucu aldı aventin ama nasıl bişey anlamadım. Bebek onu hiç tutmuyor. Allah rızası için iyi gelecek bişey bilen varsa yazsın. Acısından ölücem.
Kakası nasıl? Tahin yüksek alerjen, rahatsız etmiş olabilir. Meyveleri bilmiyorum.
Keşke tek tek ekleseydin beslenmene.
Arkadaşım ne olur doktora git. Göğüs ucunu tedavi etsinler, kısa süreli mama desteği alırsın belki. İhmal etme, iltihap olur filan hem senin sağlığın bozulur, hem antibiyotik alacağın için emziremezsin zaten.
Benim canım yandı valla burada. Çok geçmiş olsun.
beatrices canım saol güzel bilgiler veriyosun
Arkadaslar bana süt ürünlerini yasakladı doktor. Peynir ve türevlerini tüketmiyorum. Zeytin zaten canım cekmiyo gebelikte cok tükettigimden galiba.lilipit cig sebzenin gaz yaptıgını söyledi. Domates salatalıgıda eledim. Tahin helvasını ve tahin pekmezi cok sewiyodum ama beatrices alerji yapabilecegini söyledi.çilek receli ve cikolatada alerjen. Kızartma ve hamur işi zaten yemiyorum artık.
Lütfeeenn yardım. Kahvaltıda baska ne yiyebilirşm. Tıkandım kaldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?