- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Canım doktorlar da krem söylüyor ama bildiğin açık yara oldu. Mememin birinin ucunun yarısı yok artıkSağlık ocağına gitmiştim orda lansinoh krem kullanıyorum dedim. Garmastanı önerdiler bi haftadır onu kullanıyorum hiç iyileşme yok. Bebeğin uyanma saati gelmesin diye gözüne bakar oldum. Sanki mememin ucunu kesiyorlar. Bağıra bağıra emziriyorum Benim çocuk memeyi tamamen ağzına alamıyor çok uçtan tutuyor. Çocuğun ağzına nasıl sokuyorsunuz memeyi ben beceremiyorum herhalde bu işi ne zamanki biraz emiyor çeke çeke ucunu uzatıyor o zaman acısı geçiyor.
Kantaron yağı denesen canım belki iyi gelir. Çok geçmiş olsun. Benim de tek göğsüm hala düzelmedi arada zeytinyağı sürüyorım iyi geliyo
Kızlar mememin birinin ucu parçalanıp koptuemzirirken nasıl bir işkence çektiğimi anlatamam. Eşim silikon meme ucu aldı aventin ama nasıl bişey anlamadım. Bebek onu hiç tutmuyor. Allah rızası için iyi gelecek bişey bilen varsa yazsın. Acısından ölücem.
Saol canım teşekkür ederimTek başına mukuslu kaka alerji belirtisi değil. Ama yine de takip etmek lazım. Boşuna niye eziyet çeksin bebe. %7-8 miş alerjili bebek oranı tüm bebeklerde. Ne düşük ne yükaek bir rakam.
Egzama fotolarına bak internetten, olmadj doktora da gösterirsin, isilik gibiydi görünüşü.
Amacım paniğe sevk etmek değil, dikkat etmek.
Sevgiler
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Göğüs ağrısını acısını en dibine kadar yaşadım
Lansinoh kullandım hicc ise yaramadı
Göğüs ucum koptu kanadı bebeğim kaç defa kan kustu et parçası çıktı kusmugundan..
Etim koptu çünkü hatta her emzirmede elimi ısırıp tepiniyordum dayanamıyorum diye çünkü yok böyle bi acı..
Kaç defa bebegimin üstü kan oldu sanki göğüs lerime şiş batiriyolar di.
Yalnız nasıl geçti dersen emzire emzire geçti
Yara oldu kanadı yara oldu kanadı derken iki hafta içinde ağrı acı kalmadı bende..
Şu an rahatlıkla emziriyorum o emdikce iyileşiyor sadece o iğrenç acı ya katlanmak gerek..
Mama kullan göğüslerin iyileşsin derim ama sonuçta bebek emince yine yara olmaya devam edecek..
Sadece sabır et canım
Aynı şeyleri sen de yaşamıssın arkadaşım. İnşallah benimki de geçer. Sabrediyorum mecbur. Bebeğimi kaşıkla yada enjektörle besleyemiyorum emecek bişey istiyor illa ki, ağzına verdiklerimi yutmuyor ağzını açıp meme istiyor. Sağarak ta veremiyorum ondan dolayı. Biberon da vermek istemiyorum bi kaç kez verdim daha önce,sonra benim mememi beğenmedi bidaha alıştırana kadar ne çektim ben biliyorum.
O yüzden ben de bağıra bağıra tepine tepine emziriyorum. Allahım yardım etsin.
Canım ben hep lansinohun göğüs ucu kremini kullandım..iki emzirme arasında onu sürüp göğüs Kalkan'ı ile gezdim.. göğüs Kalkan'ı çamaşıra değip yapışmayı engelliyor .. dene istersen .. ayrıca zeytinyağı sürsen emzirmedipin sürelerde? Emzirmeden önce göğsünü yıkar öyle verirsin bebeğe .. inşallah düZelir en kısa zamandaKızlar mememin birinin ucu parçalanıp koptuemzirirken nasıl bir işkence çektiğimi anlatamam. Eşim silikon meme ucu aldı aventin ama nasıl bişey anlamadım. Bebek onu hiç tutmuyor. Allah rızası için iyi gelecek bişey bilen varsa yazsın. Acısından ölücem.
Canım aventin meme ucınu bende almıştım ve o kadar büyüktü ki değil bebek ben bile onunla ememem. Eczaneden ufak uçlu silikon uç aldık onu tutmuştu. Eşinin aldığıda büyük müKızlar mememin birinin ucu parçalanıp koptuemzirirken nasıl bir işkence çektiğimi anlatamam. Eşim silikon meme ucu aldı aventin ama nasıl bişey anlamadım. Bebek onu hiç tutmuyor. Allah rızası için iyi gelecek bişey bilen varsa yazsın. Acısından ölücem.
Aynı şeyleri sen de yaşamıssın arkadaşım. İnşallah benimki de geçer. Sabrediyorum mecbur. Bebeğimi kaşıkla yada enjektörle besleyemiyorum emecek bişey istiyor illa ki, ağzına verdiklerimi yutmuyor ağzını açıp meme istiyor. Sağarak ta veremiyorum ondan dolayı. Biberon da vermek istemiyorum bi kaç kez verdim daha önce,sonra benim mememi beğenmedi bidaha alıştırana kadar ne çektim ben biliyorum.
O yüzden ben de bağıra bağıra tepine tepine emziriyorum. Allahım yardım etsin.
Selam kızlar, yeni favorisini paylaşmak istiyorum bebeğimin; 10 dk meme, ardından 40-50 cc sağılmış anne sütü ve doymadığını anlayıp tekrar istiyor memeden devam etmek istemediği için 30 cc mama..
bir kaç gündür dikkat ettim 10-15 dkdan fazla emmek istemiyor tembellik ediyor. Bende ona kıyamayıp hemen sağılmış süt verdiğim için rahata alıştı kızcağız.
Dünden beri kakada yapmıyor ama sürekli çişini yapıyor. Hastanede 4 gün yapmamıştı dr sorun etmeyin demişti, sizinde bebeğinizin kaka yapmadığı zamanlar oluyor mu?
Sonunda benim de göğüs uçlarım yara oldulansinoh sürüyorum sürekli, silikon uç kullanıyorum, doğumdan 1 ay sonra yara oldular, emzirmek işkence oldu. Yarın hafiflemezse doktora gideceğim. Dertler bitmiyor..
Canım doktorlar da krem söylüyor ama bildiğin açık yara oldu. Mememin birinin ucunun yarısı yok artıkSağlık ocağına gitmiştim orda lansinoh krem kullanıyorum dedim. Garmastanı önerdiler bi haftadır onu kullanıyorum hiç iyileşme yok. Bebeğin uyanma saati gelmesin diye gözüne bakar oldum. Sanki mememin ucunu kesiyorlar. Bağıra bağıra emziriyorum Benim çocuk memeyi tamamen ağzına alamıyor çok uçtan tutuyor. Çocuğun ağzına nasıl sokuyorsunuz memeyi ben beceremiyorum herhalde bu işi ne zamanki biraz emiyor çeke çeke ucunu uzatıyor o zaman acısı geçiyor.
Domates yedim ama az az iki günde toplasan iki tane domates etmiştir yediklerim ki bunu az az yedim bide ayran içtim zaten içiyordum sadece bir haftadır denk gelmediğinden içmiyordum domates tenmiki?Son 48 saatte ne yedin farklı olarak?
Kıyamam ya anlıyorum seni canım ama emzire emzire geçecek C caykasigi1234 arkadaşın dediği gibi bide kuru tutmaya çalış her emzirmeden sonra kabuk bağlasın yara çabuk geçsin diye benimde vardı bir göğsümde açık bi yara yarısı olmasada yarısına yakın kısmını kaplıyordu tahin yağı ve lansinoh kullandımDün kantaron yağına başladım canım. Geçer mi ki acaba ya. Kopuk açık yara var. Bebek sürekli emiyor. Gitgide umudumu kaybediyorum. Senin de mi koptu
Canım ben hep lansinohun göğüs ucu kremini kullandım..iki emzirme arasında onu sürüp göğüs Kalkan'ı ile gezdim.. göğüs Kalkan'ı çamaşıra değip yapışmayı engelliyor .. dene istersen .. ayrıca zeytinyağı sürsen emzirmedipin sürelerde? Emzirmeden önce göğsünü yıkar öyle verirsin bebeğe .. inşallah düZelir en kısa zamanda
Dün kantaron yağına başladım canım. Geçer mi ki acaba ya. Kopuk açık yara var. Bebek sürekli emiyor. Gitgide umudumu kaybediyorum. Senin de mi koptu
Benim bebede bayramdan beri boyle daha dogrusu su meshur kirk ciktigindan beri dunyayi dar etti bana. Ikiniyor yapamiyr kipkirmizi oluyor agliyor susturamiyrm iki kere sabun iki kere fitil koydum elimden geldigince kendi yapsin diye masaj falan yapiyrm bazen ise yariyor bazen susmuyor tutreye titreye agliyor
Tesekkurler bu kadar mukuslu degil benim sipaninki:) odak noktam resmen kaka oldu bugun oglum kendi yapti kakasini gorunce agladim ogluma sarilip kendime guluyorum artikGünaydın. Umarım seninkinde yoktur:) Sevgiler
Yumurta ve dana eti de çapraz alerjen. Vegan peynirler var en bilinen marketlerde var, fiyatı uygun.beatrices canım saol güzel bilgiler veriyosun
Arkadaslar bana süt ürünlerini yasakladı doktor. Peynir ve türevlerini tüketmiyorum. Zeytin zaten canım cekmiyo gebelikte cok tükettigimden galiba. @lilipit cig sebzenin gaz yaptıgını söyledi. Domates salatalıgıda eledim. Tahin helvasını ve tahin pekmezi cok sewiyodum amabeatrices alerji yapabilecegini söyledi.çilek receli ve cikolatada alerjen. Kızartma ve hamur işi zaten yemiyorum artık.
Lütfeeenn yardım. Kahvaltıda baska ne yiyebilirşm. Tıkandım kaldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?