Ben elimle mememin ucunu büzüp ağzına tıkıyorum. Ama senin önce iyileşmen lazım. Silikon uç kullanımı için videolar var, ona da bak istersen.Canım doktorlar da krem söylüyor ama bildiğin açık yara oldu. Mememin birinin ucunun yarısı yok artıkSağlık ocağına gitmiştim orda lansinoh krem kullanıyorum dedim. Garmastanı önerdiler bi haftadır onu kullanıyorum hiç iyileşme yok. Bebeğin uyanma saati gelmesin diye gözüne bakar oldum. Sanki mememin ucunu kesiyorlar. Bağıra bağıra emziriyorum Benim çocuk memeyi tamamen ağzına alamıyor çok uçtan tutuyor. Çocuğun ağzına nasıl sokuyorsunuz memeyi ben beceremiyorum herhalde bu işi ne zamanki biraz emiyor çeke çeke ucunu uzatıyor o zaman acısı geçiyor.
3 gün domates yeme, düzelirse ondandır.Domates yedim ama az az iki günde toplasan iki tane domates etmiştir yediklerim ki bunu az az yedim bide ayran içtim zaten içiyordum sadece bir haftadır denk gelmediğinden içmiyordum domates tenmiki?
Kıyamam ya anlıyorum seni canım ama emzire emzire geçecek @caykasigi1234 arkadaşın dediği gibi bide kuru tutmaya çalış her emzirmeden sonra kabuk bağlasın yara çabuk geçsin diye benimde vardı bir göğsümde açık bi yara yarısı olmasada yarısına yakın kısmını kaplıyordu tahin yağı ve lansinoh kullandım
Cnm domates salatalik ben yine de yiyorumbeatrices canım saol güzel bilgiler veriyosun
Arkadaslar bana süt ürünlerini yasakladı doktor. Peynir ve türevlerini tüketmiyorum. Zeytin zaten canım cekmiyo gebelikte cok tükettigimden galiba.lilipit cig sebzenin gaz yaptıgını söyledi. Domates salatalıgıda eledim. Tahin helvasını ve tahin pekmezi cok sewiyodum ama beatrices alerji yapabilecegini söyledi.çilek receli ve cikolatada alerjen. Kızartma ve hamur işi zaten yemiyorum artık.
Lütfeeenn yardım. Kahvaltıda baska ne yiyebilirşm. Tıkandım kaldım ya
Kiz senin mart annelerinden demi haberin var :)Yumurta ve dana eti de çapraz alerjen. Vegan peynirler var en bilinen marketlerde var, fiyatı uygun.
Yumurtasız menemen, vegan peynirle tost, badem, hindistan cevizi sütü vs içebilirsin.
Oreo, Arı marka grissiniler vegan mesela, onlar da uygun. İçinde süt vs yok.
Bir de Mart annelerinde un-pudra şekeri ve zeytinyağı ile bir un kurabiyesi yapıyorlar, onun da tarifini bulunca yazarım.
Ben un ve suyu boza kıvamında karıştırıp krep yapıyorum.
Çikolata içinde süt olduğu için yasak:) kakaoyu annenin denemesi lazım bacım. Mesela Sarelle Bitter de vegan, o da sütsüz. Deneyerek bulmak lazım:)Kiz senin mart annelerinden demi haberin var :)
Oreo da kakao yok mu
Cikolata kakaoda dokunur bebise
Ben bugun mozaik pasta yaptim
Musakka yaptim
Pof hicbirini yiyemiycem
Bnm menumde kabak var, dereotu, zeytin yagli ve domatesli :)
Bide fix bulgur pilavim
İcimde bulgur pilavi agaci cikacak
Ya bence bu kadar kısıtlamayın cnk cocuklar ek gıdaya gecince onları yemekte sıkıntı yasayacak belki tolere edemeyecek bişey alerji yaparsa kesin yemeyin bence o yapabilir bu yapabilir bide gaz yapanlar eklenince yiyecek bişey kalmıyor gercekten senin bi yumurta kalmış yiyeceğin galibabeatrices canım saol güzel bilgiler veriyosun
Arkadaslar bana süt ürünlerini yasakladı doktor. Peynir ve türevlerini tüketmiyorum. Zeytin zaten canım cekmiyo gebelikte cok tükettigimden galiba.lilipit cig sebzenin gaz yaptıgını söyledi. Domates salatalıgıda eledim. Tahin helvasını ve tahin pekmezi cok sewiyodum ama beatrices alerji yapabilecegini söyledi.çilek receli ve cikolatada alerjen. Kızartma ve hamur işi zaten yemiyorum artık.
Lütfeeenn yardım. Kahvaltıda baska ne yiyebilirşm. Tıkandım kaldım ya
Canım cok saol. Cokda basitmiş. Yapıcam hemen bundanMesajı alıntılayamadım, kopyalayıp koyuyorum. M Molly123 hanımın tarifi, sağolsun varolsun.
Cgkfte , arkadaşım bak tarif bu.
"Canim 1 s.bardagi pudra sekeri 1 s.bardagindab bir parmak eksik yag ve un. Pudra sekerinin arkaaini oku mutlaka bazilarinda eser miktar uyari var. bu ucunu karistir baya zor sekil alacak kadae un kat bol bol. Zor toparlanan sekil verilen bulgur bulgur bi kivam olsun. Yuvarlak yassi sekil ver. 170 derecede hafif alti kizarsin yeterli. Soguyunca kiyir kiyir kurabiyen hazir. Ben hatta iki olcu yapip gunlerce yiyorum:). Insallah sevwrsin. Cok pisirme cok sertlesir"
Benimki bigun yapmasa alşam saatlerinde cok huzursuz oluyor ıkınıyor uyumuyor mecbur masajla sıcak tülbentle dizlerini karnına cektirerek yaptırıyorum yoksa gece haram olur herkese masaja ve dizi karna cekmeye agırlık ver biraz aglıyor ama mecbur dayanıyoruzSelam kızlar, yeni favorisini paylaşmak istiyorum bebeğimin; 10 dk meme, ardından 40-50 cc sağılmış anne sütü ve doymadığını anlayıp tekrar istiyor memeden devam etmek istemediği için 30 cc mama..
bir kaç gündür dikkat ettim 10-15 dkdan fazla emmek istemiyor tembellik ediyor. Bende ona kıyamayıp hemen sağılmış süt verdiğim için rahata alıştı kızcağız.
Dünden beri kakada yapmıyor ama sürekli çişini yapıyor. Hastanede 4 gün yapmamıştı dr sorun etmeyin demişti, sizinde bebeğinizin kaka yapmadığı zamanlar oluyor mu?
Uyanıksa emiyor, uykuya geçmeye yakın emzik gibi çekiyor:) Hüp HüpBenden biktiniz kızlar ama bisey merak ediyorum. Emziren anneler bebeğiniz memedeyken emiyor mu yoksa çekiyor mu. Hüp hüp.
:) hmm. Benim ki hiç çekmiyor da sağolsun sadece emiyor öyle. Ama biberonu çekiyor. Sanki biberon sut üretecek.Uyanıksa emiyor, uykuya geçmeye yakın emzik gibi çekiyor:) Hüp HüpNe güzel benzetme :)
Bize gaz icin denildi bu amaclada kullaniliyordur ozaman daha ilk dün basladik etki edecekmi bilmiyorumBn kullanıyorum onu ama doktor gaz icin vermedi. Gecis doneminde bsgirsaklari kolay adapte olsun flora olusmasina katki olsundiye verdi. Gaz olursa kullanacagimiz ilac farkli
Biberon bol bol tabi, rahat istiyor:):) hmm. Benim ki hiç çekmiyor da sağolsun sadece emiyor öyle. Ama biberonu çekiyor. Sanki biberon sut üretecek.
Canım aventin meme ucınu bende almıştım ve o kadar büyüktü ki değil bebek ben bile onunla ememem. Eczaneden ufak uçlu silikon uç aldık onu tutmuştu. Eşinin aldığıda büyük mü
Selam kızlar, yeni favorisini paylaşmak istiyorum bebeğimin; 10 dk meme, ardından 40-50 cc sağılmış anne sütü ve doymadığını anlayıp tekrar istiyor memeden devam etmek istemediği için 30 cc mama..
bir kaç gündür dikkat ettim 10-15 dkdan fazla emmek istemiyor tembellik ediyor. Bende ona kıyamayıp hemen sağılmış süt verdiğim için rahata alıştı kızcağız.
Dünden beri kakada yapmıyor ama sürekli çişini yapıyor. Hastanede 4 gün yapmamıştı dr sorun etmeyin demişti, sizinde bebeğinizin kaka yapmadığı zamanlar oluyor mu?
Yapicagin tek şey bu emzirme k gerçekten...bebeğin emdikce bebeğinin ağzında iyilesicek yara ola ola zamanla geçecek merak etme sabret..göğsünü birakmasina müsade etme sakin acıya katlan bi kaç haftaya biter bunun acısı bebeğin memeyi birakmasin bu yüzden
Aventin iki boyu var, biri standart diğeri small. Small olan küçük oluyor diğeri baya büyükEvet canım büyük. Çocuğun ağzına sığmıyor neredeyse. Sizin aldığınız marka neydi canım hatırlıyor musun?
Biberon bol bol tabi, rahat istiyor:)
Sen sakın üzülme, olduğu kadar. Bak ne diyor yabancılar, "fed is best" yani karnı doysun yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?