2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben elimle mememin ucunu büzüp ağzına tıkıyorum. Ama senin önce iyileşmen lazım. Silikon uç kullanımı için videolar var, ona da bak istersen.
Bir hastahanede pompa ile sağop biberonla da verebilirsin. Pompayı ücretsiz kullandırıyor hastahaneler.

3 gün domates yeme, düzelirse ondandır.

Cnm domates salatalik ben yine de yiyorum
Eger rahatsiz edici boyutta gazi olmuyorsa yiyebilirsin, ben yiyorum,
Yumurta da dokunmuyor, yumurta yiyorum, baktim kakasinda kopuk olmuyor peynir de yiyorum zeytin de
Yani sen takip ederek yiyebilirsin kahvaltiliklari
Onun haricinde patates dokunmaz, hamur isi dokunmaz e onlarda kilo yapio :)

Kiz senin mart annelerinden demi haberin var :)
Oreo da kakao yok mu
Cikolata kakaoda dokunur bebise
Ben bugun mozaik pasta yaptim
Musakka yaptim
Pof hicbirini yiyemiycem
Bnm menumde kabak var, dereotu, zeytin yagli ve domatesli :)
Bide fix bulgur pilavim
İcimde bulgur pilavi agaci cikacak

Çikolata içinde süt olduğu için yasak:) kakaoyu annenin denemesi lazım bacım. Mesela Sarelle Bitter de vegan, o da sütsüz. Deneyerek bulmak lazım:)
Mart- Nisan-Mayıs annelerini foruma girdiğimden beri okuyorum, sonuçta bir adım öndeler:) ben hamileliğe değil de sonrasına odaklanmıştım

Mesajı alıntılayamadım, kopyalayıp koyuyorum. M Molly123 hanımın tarifi, sağolsun varolsun.

Cgkfte , arkadaşım bak tarif bu.
"Canim 1 s.bardagi pudra sekeri 1 s.bardagindab bir parmak eksik yag ve un. Pudra sekerinin arkaaini oku mutlaka bazilarinda eser miktar uyari var. bu ucunu karistir baya zor sekil alacak kadae un kat bol bol. Zor toparlanan sekil verilen bulgur bulgur bi kivam olsun. Yuvarlak yassi sekil ver. 170 derecede hafif alti kizarsin yeterli. Soguyunca kiyir kiyir kurabiyen hazir. Ben hatta iki olcu yapip gunlerce yiyorum:). Insallah sevwrsin. Cok pisirme cok sertlesir"

Ya bence bu kadar kısıtlamayın cnk cocuklar ek gıdaya gecince onları yemekte sıkıntı yasayacak belki tolere edemeyecek bişey alerji yaparsa kesin yemeyin bence o yapabilir bu yapabilir bide gaz yapanlar eklenince yiyecek bişey kalmıyor gercekten senin bi yumurta kalmış yiyeceğin galiba

Canım cok saol. Cokda basitmiş. Yapıcam hemen bundan

Benimki bigun yapmasa alşam saatlerinde cok huzursuz oluyor ıkınıyor uyumuyor mecbur masajla sıcak tülbentle dizlerini karnına cektirerek yaptırıyorum yoksa gece haram olur herkese masaja ve dizi karna cekmeye agırlık ver biraz aglıyor ama mecbur dayanıyoruz

Benden biktiniz kızlar ama bisey merak ediyorum. Emziren anneler bebeğiniz memedeyken emiyor mu yoksa çekiyor mu. Hüp hüp.

Bn kullanıyorum onu ama doktor gaz icin vermedi. Gecis doneminde bsgirsaklari kolay adapte olsun flora olusmasina katki olsundiye verdi. Gaz olursa kullanacagimiz ilac farkli
Bize gaz icin denildi bu amaclada kullaniliyordur ozaman daha ilk dün basladik etki edecekmi bilmiyorum

:) hmm. Benim ki hiç çekmiyor da sağolsun sadece emiyor öyle. Ama biberonu çekiyor. Sanki biberon sut üretecek.
Biberon bol bol tabi, rahat istiyor:)
Sen sakın üzülme, olduğu kadar. Bak ne diyor yabancılar, "fed is best" yani karnı doysun yeter:)

Canım aventin meme ucınu bende almıştım ve o kadar büyüktü ki değil bebek ben bile onunla ememem. Eczaneden ufak uçlu silikon uç aldık onu tutmuştu. Eşinin aldığıda büyük mü

Evet canım büyük. Çocuğun ağzına sığmıyor neredeyse. Sizin aldığınız marka neydi canım hatırlıyor musun?

Canım benim kayınvalideye bakarsan kaka yapmaması iyi. Et olur, bebek kilo alır diyor. Benimki çok sık kaka yapıyor sanki içtikleri hiç içinde durmuyor gibi geliyor bana.

İnşallah canım ya. 2 haftadır çekiyorum artık çok bunaldım. İnsan içine çıkamıyorum sinirden herkese bağırıp çağırıyorum. 1-2 hafta da olsa geçse de bi rahat etsem

Biberon bol bol tabi, rahat istiyor:)
Sen sakın üzülme, olduğu kadar. Bak ne diyor yabancılar, "fed is best" yani karnı doysun yeter:)
artik bende öyle diyorum napim :) benim üzüntum anne sütü almayan çocuk eksikmis gibi bahsediyorlar. Psikolojimi etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…