2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugünlük gelişmeleri anlatayım sünnet ile ilgili. Oğlum Hasan ötürü ne kadar huysuzsa o kadar huysuzdu ekstra ateş ya da huzursuzluk olmadı hayta kağıt bardağı dibinden kesip o bölgeye koyup bezledim bunsayede yüzüstü bile uydu gazını çıkarırken de zorlanmadım. O bölge deri gittiği için kırmızı tabi bugün banyo yaptı bandajın biri çıktı ama diğeri etrafına sarılıydı kendisinin düşmesini bekleyeceğim. Ağrı kesici ve antibiyotiğe devam. Herkese tavsiye ederim hala aklımdan koca bir sorun olan sünnet işi çıkmış oldu

Cnm hayirli olsun bebisin sunneti. lokal mi genel anestezi ile yaptirdiniz?
Lokal yapıldı canım o bölgeye uyuşurucu sıkıp bebeğe oyalanması için şekerli suya batırılmış emzik verdi doktor. Dışarı çıktığında aldığı şekerli ne kadar su varsa kustu yavrum

Bu arada kızlar sünneti yenidoğan ise üroloji doktoru, büyük Bebek ise çocuk hastalıkları doktoru yapıyor. Benim bebeği üroloji doktoru yaptı bir de şok ilginç bir şey oldu medical park hastanesinde bebeğin doğumundan fazla süre çekmediği için sünneti ücretsiz yaptılar çok şaşırdık. Sanırım kırkı dolmadan yapılan herhangi bir ameliyat ücretsiz

Yapıyorum ama o da fayda etmedi bugün. Eşim yaptığında çok rahatlıyor, akşamı bekliyorum artık :)

Çok teşekkür ederim. Dediğiniz ilaçların isimlerini aldım. Sağolun.

Bi hafta önce tahin yağı da kullandım canım birkaç gün o da işe yaramadı Sanırım benim yaralarım biraz geç iyileşiyor

Canım burdada cocuk cerrahisi yapıyo sünneti. Yeni dogmussa 450,altı aydan sonraki bebekler üçin 600 gibi bi fiyat. Bunu duyunca baya gülmüştüm hatta .boyutla fiyat dogru orantlı diye

Pompam var canım ama biberon bizim kıza alışkanlık yaptı bikaç gün kullanmıştım mastit olduğumda, sonra benim mememi almadı 2 gün de onunla uğraşmıştım. Kaşıkla ve enjektörle verince de az az geliyor diye sinirleniyor ağzını açıp kafayı sallıyor meme nerede diye ağlamaya başlıyor. Şu silikon videolarını bulayım bakayım.

Evet gerçekten çok üzüldüm anlatamam. Yalnızlık em guzeliymis. Biberona alıştı canım pek emmek istemiyor artik beni. Bende az çok ne çıkarsa sagip veriyorm öyle. Gittiği yere kadar.
daha önce beatrices de bahsetmişti. nette to risin emzirme notları var. bir incele istersen.

kizlar bebeginizin dili beyaz mi sizin de bizimkinin baya beyazlasmaya baslamis pamukcuk mu oldu dedim annem de emen bebeklerin hep beyaz olur cok degil beyazi diyor karbonatla siliyorum geciyo bi kere emince gene beyazliyo

Kızlar bizim inşallah yarın kırkımız çıkıyor..neler yapılıyo siz neler yaptınız?

kizlar bebeginizin dili beyaz mi sizin de bizimkinin baya beyazlasmaya baslamis pamukcuk mu oldu dedim annem de emen bebeklerin hep beyaz olur cok degil beyazi diyor karbonatla siliyorum geciyo bi kere emince gene beyazliyo
Yanakların içinde olmadığı sürece sorun yok dedi oğlanın doktoru. Süt beyazıdır heralde.

Hangi medical park acaba?ben de ankara medicalparkta dogum uaptim..sunneti sordugumda genel anestezi ile yaptiklarini bu nedenle 4 aaydan once tabsiye etmedigini soyledi doktor..ayrica sunnet fiyati 1300 civari

Hangi medical park acaba?ben de ankara medicalparkta dogum uaptim..sunneti sordugumda genel anestezi ile yaptiklarini bu nedenle 4 aaydan once tabsiye etmedigini soyledi doktor..ayrica sunnet fiyati 1300 civari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…