Lokal yapıldı canım o bölgeye uyuşurucu sıkıp bebeğe oyalanması için şekerli suya batırılmış emzik verdi doktor. Dışarı çıktığında aldığı şekerli ne kadar su varsa kustu yavrumCnm hayirli olsun bebisin sunneti. lokal mi genel anestezi ile yaptirdiniz?
Yapıyorum ama o da fayda etmedi bugün. Eşim yaptığında çok rahatlıyor, akşamı bekliyorum artık :)
Benimki bigun yapmasa alşam saatlerinde cok huzursuz oluyor ıkınıyor uyumuyor mecbur masajla sıcak tülbentle dizlerini karnına cektirerek yaptırıyorum yoksa gece haram olur herkese masaja ve dizi karna cekmeye agırlık ver biraz aglıyor ama mecbur dayanıyoruz
Yok canım markasını hatırlamıyorum ama eczaneye sordur bulunur onlarda, kendi elindekinide gönder aynı boylarda vermesinler.Evet canım büyük. Çocuğun ağzına sığmıyor neredeyse. Sizin aldığınız marka neydi canım hatırlıyor musun?
merhaba,
madecassol, bepantene merhem ve hametan mavi olanı karıştırıp sürerseniz ve sürdükten sonra gögüs kalkanı kullanırsanız hemen geçer ilk kızımda benim de öyleydi, ağzından kan geldi sanmıştım hatta çaığlık çığlığa diğer gögsünüze ağırlık verin ama yaralı olanı da mastit tehlikesinden dolayı ihmal etmeyin geçicek merak etmeyin çok geçmiş olsun
Domates yedim ama az az iki günde toplasan iki tane domates etmiştir yediklerim ki bunu az az yedim bide ayran içtim zaten içiyordum sadece bir haftadır denk gelmediğinden içmiyordum domates tenmiki?
Kıyamam ya anlıyorum seni canım ama emzire emzire geçecek @caykasigi1234 arkadaşın dediği gibi bide kuru tutmaya çalış her emzirmeden sonra kabuk bağlasın yara çabuk geçsin diye benimde vardı bir göğsümde açık bi yara yarısı olmasada yarısına yakın kısmını kaplıyordu tahin yağı ve lansinoh kullandım
Canım burdada cocuk cerrahisi yapıyo sünneti. Yeni dogmussa 450,altı aydan sonraki bebekler üçin 600 gibi bi fiyat. Bunu duyunca baya gülmüştüm hatta .boyutla fiyat dogru orantlı diyeBu arada kızlar sünneti yenidoğan ise üroloji doktoru, büyük Bebek ise çocuk hastalıkları doktoru yapıyor. Benim bebeği üroloji doktoru yaptı bir de şok ilginç bir şey oldu medical park hastanesinde bebeğin doğumundan fazla süre çekmediği için sünneti ücretsiz yaptılar çok şaşırdık. Sanırım kırkı dolmadan yapılan herhangi bir ameliyat ücretsiz
Ben elimle mememin ucunu büzüp ağzına tıkıyorum. Ama senin önce iyileşmen lazım. Silikon uç kullanımı için videolar var, ona da bak istersen.
Bir hastahanede pompa ile sağop biberonla da verebilirsin. Pompayı ücretsiz kullandırıyor hastahaneler.
Aventin iki boyu var, biri standart diğeri small. Small olan küçük oluyor diğeri baya büyük
Yok canım markasını hatırlamıyorum ama eczaneye sordur bulunur onlarda, kendi elindekinide gönder aynı boylarda vermesinler.
daha önce beatrices de bahsetmişti. nette to risin emzirme notları var. bir incele istersen.Evet gerçekten çok üzüldüm anlatamam. Yalnızlık em guzeliymis. Biberona alıştı canım pek emmek istemiyor artik beni. Bende az çok ne çıkarsa sagip veriyorm öyle. Gittiği yere kadar.
yazamamışım Tomrisin emzirme notları...Evet gerçekten çok üzüldüm anlatamam. Yalnızlık em guzeliymis. Biberona alıştı canım pek emmek istemiyor artik beni. Bende az çok ne çıkarsa sagip veriyorm öyle. Gittiği yere kadar.
Çok biliyorlar. Sevilmeyen çocuk eksiktir. Gerisi hikaye. Sen üzme kendiniartik bende öyle diyorum napim :) benim üzüntum anne sütü almayan çocuk eksikmis gibi bahsediyorlar. Psikolojimi etkiliyor
Yanakların içinde olmadığı sürece sorun yok dedi oğlanın doktoru. Süt beyazıdır heralde.kizlar bebeginizin dili beyaz mi sizin de bizimkinin baya beyazlasmaya baslamis pamukcuk mu oldu dedim annem de emen bebeklerin hep beyaz olur cok degil beyazi diyor karbonatla siliyorum geciyo bi kere emince gene beyazliyo
Kirktan sonra bi haller oldu gercekten. Anlam veremedigim bi huzursuzlugu var en kisa zamanda duzelir insaallahaynen ben de beklediğim kırktan sonra çocuk huzursuz
sürekli kıvranıyor beşiğinde resmen yuvarlanıyor kıvranırken.. kırk çıkmasa daha mı iyiydi ne
Hangi medical park acaba?ben de ankara medicalparkta dogum uaptim..sunneti sordugumda genel anestezi ile yaptiklarini bu nedenle 4 aaydan once tabsiye etmedigini soyledi doktor..ayrica sunnet fiyati 1300 civariBu arada kızlar sünneti yenidoğan ise üroloji doktoru, büyük Bebek ise çocuk hastalıkları doktoru yapıyor. Benim bebeği üroloji doktoru yaptı bir de şok ilginç bir şey oldu medical park hastanesinde bebeğin doğumundan fazla süre çekmediği için sünneti ücretsiz yaptılar çok şaşırdık. Sanırım kırkı dolmadan yapılan herhangi bir ameliyat ücretsiz
Hangi medical park acaba?ben de ankara medicalparkta dogum uaptim..sunneti sordugumda genel anestezi ile yaptiklarini bu nedenle 4 aaydan once tabsiye etmedigini soyledi doktor..ayrica sunnet fiyati 1300 civariBu arada kızlar sünneti yenidoğan ise üroloji doktoru, büyük Bebek ise çocuk hastalıkları doktoru yapıyor. Benim bebeği üroloji doktoru yaptı bir de şok ilginç bir şey oldu medical park hastanesinde bebeğin doğumundan fazla süre çekmediği için sünneti ücretsiz yaptılar çok şaşırdık. Sanırım kırkı dolmadan yapılan herhangi bir ameliyat ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?