Dogru yapiyorsunuz..sutten kaynakli beyazliklar..temizlemek lazim..yoksa pamukcuk olurkizlar bebeginizin dili beyaz mi sizin de bizimkinin baya beyazlasmaya baslamis pamukcuk mu oldu dedim annem de emen bebeklerin hep beyaz olur cok degil beyazi diyor karbonatla siliyorum geciyo bi kere emince gene beyazliyo
Niye bikalim:) ne guzel bebegini emzirmek istiyorsun ve bunun icin careler ariyorsun:) benimki emiyor cekmeyi gozumde canlandiramadim o yuzden heralde emiyordur yaniBenden biktiniz kızlar ama bisey merak ediyorum. Emziren anneler bebeğiniz memedeyken emiyor mu yoksa çekiyor mu. Hüp hüp.
Ben çok detaylı incelediğim için :) haberlerde çocuğunu emzirmek isteyen anne delirdi diye görürseniz benim oNiye bikalim:) ne guzel bebegini emzirmek istiyorsun ve bunun icin careler ariyorsun:) benimki emiyor cekmeyi gozumde canlandiramadim o yuzden heralde emiyordur yani
Hey Allah'ımBen çok detaylı incelediğim için :) haberlerde çocuğunu emzirmek isteyen anne delirdi diye görürseniz benim o
Elimden geldiği kadar fazlası yok :)Hey Allah'ımsen emzirebildigin kadar emzir ve bol bol sev kuzunu. Emmeyle ilgili yorum yapanlarada catir catir ver cevabini kendini yiyip bitirme onlar kendilerini yesin bitirsin
Ben emziremiyorum.sadece mamayla besleniyor kizim. Keske emzirebilseydim.ama ac kalmiyor sonucta.Elimden geldiği kadar fazlası yok :)
Sorunun cevabını bulmana çok sevindim:) Geçmiş olsun, güzel günler olsun:)Mrblar.
Bizdeki mukus yedigim cikolatalardan olmusmus.pisiklerde.
Simdi sirun yok cok sukur.
Hersey yolunda.
Allah tum bebislere saglik,sifa,afiyet verdin.
Mutlu buyusunler.
Size bir sir vereyim.kizimla basbasayken
Artik net guluyor.konusuyorum guluyor,mimikler yapiyor.once daha cok uykuda gulerdi.
Ablasi ve babasi cok kiskaniyorlar,bende onlara saka dedim,daha gulmuyor dedim.yoksa ciddi ciddi uzuluyorlar cocuk gibiler valla.
Hangi mamayi kullaniyorsunBen emziremiyorum.sadece mamayla besleniyor kizim. Keske emzirebilseydim.ama ac kalmiyor sonucta.
Özel bölge ,göbek deligi,koltuk altı,vajinadan göbege uzanan o çizgiKızlar özel bölgenizde hamilelikte kararma olmuşmuydu. Göbek Biraz gidince gördüm bende geçmemiş oğluma hamileyken olmamıştı hiç
Mercimek de bizi bitirdi. Mercimek koftesi yemistim bi guzel. Sabaha kadar hop oturup hop kalktik. Onun dışında iyiyiz şimdilik. Mukuslu kakayi ayirt edemiyorum o yuzden sordum o sacma soruyu:)Mukuslu kaka tek başına bir anlam ifade etmiyor. Diğer saydıklarım adım adım ilerliyor. Eğer kakada kan varsa bağırsaklar artık zarar görmüş demek.
Gaz sancısı olabilir bebeğin, alerji demek değil. Ama huzursuz olmaması lazım. Dün beni bitirdi mesela enikhep mızık mızık, bugün daha iyi. Gece de 1-2 kaka yaptı ama toparlamaya başlamış yapısı. Ben artık biliyprum yumurta ve yumurtalı şeyler yemeyeceğim bir kaç hafta. Sonra yine deneyeceğim azar azar.
Bebeği takip işi bunlar. Bir şey yanlış geliyorsa bebekle ilgili buraya yazmak, doktora gitmek filan çok faydalı bence.
Enikten selamlar
Bnm de ayni şekilde..kapkara..Özel bölge ,göbek deligi,koltuk altı,vajinadan göbege uzanan o çizgiher yer kararmıstı bende,hala da o sekil duruyolar. Eşimle hala kanka modunda takıldıgımız için henüz kendime sorun yapmıyorum o güzel vücudumu şahdım şahbaz oldum. Ben ben degilim sankş,aynaya bile cok bakmıyorum
Hamilelikte parol icilebilir...dogum sancisi ayirt edilmeyecek gibi..agri şiddet lenirse derhal doktora git..bahsettigin agri usutme kaynakli da olabilirArtık tecrubeli anneleer ... bi konuda yardımınıza ihtiyacım vaar
39 haftalık oldum bugun, bebegim kanala girmiş , 2 cm acılmam var..nst de sancı cıkıo ama agrı yok
Bugun rektum bolgesinde yani asagrda cok baskı hissediyorum ve 5-10 dk arayla wc gidyrm bununla beraber bel agrım var taa popoma kdr uzanan..birde hafiften karnımın alt tarafı hafif agrio , sizce bu sancı mı?
Ama aksam da acık camda uya kalmışım diye üşüttmüş te olabilirim diyorum ,cunku ozmn da gaz sancısı gibi agrı olabilir hatta hafiften yanıyorum gibi ates var..
Sizce üşütmek miii sancı mııı..nedir bu ? Eger uşutmekse Parol içilir mi ?
Canim kuru birakma benimde cok aciyordu akan sutum vardi ped koyuyordum pede surekli sut aktiginicin orayi sut iyilestrdi ve islak memeyi alinca acimiyo kuru olursa cok.aciyorduDün kantaron yağına başladım canım. Geçer mi ki acaba ya. Kopuk açık yara var. Bebek sürekli emiyor. Gitgide umudumu kaybediyorum. Senin de mi koptu
Selam canim.biz neden hic karsilasmadik bendeHangi medical park acaba?ben de ankara medicalparkta dogum uaptim..sunneti sordugumda genel anestezi ile yaptiklarini bu nedenle 4 aaydan once tabsiye etmedigini soyledi doktor..ayrica sunnet fiyati 1300 civari
Komsum 2cm acikligi vardi yuruyus yapti ve gece dogum basladi bence sancilarin geliyor ilac icme dayanmaya calis insalah kolay bir dogumun olur sevgiler..Artık tecrubeli anneleer ... bi konuda yardımınıza ihtiyacım vaar
39 haftalık oldum bugun, bebegim kanala girmiş , 2 cm acılmam var..nst de sancı cıkıo ama agrı yok
Bugun rektum bolgesinde yani asagrda cok baskı hissediyorum ve 5-10 dk arayla wc gidyrm bununla beraber bel agrım var taa popoma kdr uzanan..birde hafiften karnımın alt tarafı hafif agrio , sizce bu sancı mı?
Ama aksam da acık camda uya kalmışım diye üşüttmüş te olabilirim diyorum ,cunku ozmn da gaz sancısı gibi agrı olabilir hatta hafiften yanıyorum gibi ates var..
Canım ilaç içme benim iki cm açıklığımdan sekiz saat sonra yavrum kucağımdaydı bu arada bol bol hurma ve maydanoz yedim ve yarım saat yarım saat iki defa suya oturdum yanlız bunlar doğumu hızlandırıyor hastane uzaksa sakın riske atmaArtık tecrubeli anneleer ... bi konuda yardımınıza ihtiyacım vaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?