2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Cnm ateşim cıkmaya baslamıştı , dr sordum iç dedi şu an duştu ateş , inş cabuk atlatırım, allahımmm

kizlar ya bikac gundur bebegim cok korkar oldu ustunu örtüyorum sicriyo yataktan aliyorum korkuyo ani hareketlerde hemen gozlerini iyice aciyo eller kollar havada irkiliyo boyle degildi acaba ben mi bilmeden korkuttum yavruyu sizinkiler nasil

kizlar ya bikac gundur bebegim cok korkar oldu ustunu örtüyorum sicriyo yataktan aliyorum korkuyo ani hareketlerde hemen gozlerini iyice aciyo eller kollar havada irkiliyo boyle degildi acaba ben mi bilmeden korkuttum yavruyu sizinkiler nasil
Benim ki de öyle buaralar neden anlamadım üzülüyorum bi haline. Çit sesine sıçrıyor. Esimle fısıldayarak konuşuyoruz.

Kızlar e bebekten mama alıyorum. Güvenilir midir sizce. Çünkü gayet uygun. Sinop da çok pahalı herşey.

Kizlar bugün normal dogum Yapali 28 gün oldu hala alt bölgemde agrilar sizilar var ya Normalmi?? Alt bölgemdeki kemiklermi diyeyim yada nasil ifade edeyim bilmiyorum bebegin ciktigi yerdeki vajinanin yanindaki legen kemigimi neyse sizim sizim sizliyor hergün sabah aksam agri kesici iciyorum..Normal Dogum Yapan Arkadaslar sizler nasilsiniz ben daha toparlanamadim Yürürken iki Bacagim acik aralikli yürüyorum..

Benimde 28 gün oldu bugün canım ama öyle rahatsızlıklarim yok. İki ağrı kesici aldığına gore baha zorluyor senin galiba ya. Bi gitsen mi ki doktora

Kızlar bebeğimin gözleri 4-5 sn dalıyor. Sizde de oluyor mu? Sabit bakar gibi daha çok. Yine evhamlar çöktü içime.

Benimde 28 gün oldu bugün canım ama öyle rahatsızlıklarim yok. İki ağrı kesici aldığına gore baha zorluyor senin galiba ya. Bi gitsen mi ki doktora
Bir hafta önce gitmistim agri kesici ic dedi bide toz seklinde ilac yazdi banyoda ilik suya döküp icine otur dedi simdi haftaya kontrol var tekrar ama agriyor hala altim düzelme diye birsey yok dogumda cokmu kasilmisim bilmiyorumki,,dikislerimden hic haberim yok iyimi kötümü gittigimde kontrol eder artik,, merak ettim benim gibi normal dogurupta hala böyle olan varmi?? Mesela bebegimi kucagima aldigimda yavas adim atarak yürüyorum..

Bende yok canım başkasında var mıdır bilmiyorum. Ben zaten dogurdum daha kontrole bile gitmedim. Ne oldu dikisler düştü mu hiç bilmiyorum bile.

Kızlar bebeğimin gözleri 4-5 sn dalıyor. Sizde de oluyor mu? Sabit bakar gibi daha çok. Yine evhamlar çöktü içime.
Benimkide bazen dalıyo hatta 5sn den daha fazla. Ama sorun olarak görmemiştim. Simdi sen deyince endişe ettim bak

Benimkide bazen dalıyo hatta 5sn den daha fazla. Ama sorun olarak görmemiştim. Simdi sen deyince endişe ettim bak
Hiç endişe etme canım. Ben çok evhamlıyım. Çok büyük ihtimalle normaldir. Doktor bile bıktı sorularımdan. Video çekip bile götürdüm başka şeyler için. İnceledikçe korkuyorum. Sende de olduğunu duyunca içim rahatladı şimdi.

Kızlar bebisler öyle dalarlar uzaklara. Bazen gözlerini şaşı yaparlar. Gözlerini kaydirirlar ickiciler gibi. Garip garip kocaman açarlar aniden. Normal yani endişe etmeyin.

Göğüs Kalkan'ını hiç çıkarma kuzum.. yapışmasın bi yerine

21 gün oldu benimde . 40. Gün kontrolum var. Ayakta çok kaldığım zaman ağrım oluyor sadece dikiş sağ tarafta o taraftan ağrı yapıyor. Geneldede hep ayaktayım. Eşime kontrol ettirdim ben dikişlerim erimiş. Sende aynayla bak yada eşine kontrol ettir ne olur ne olmaz

Tsh değerimiz yüksek çıktığı için bugün doktora gittik. Doktor yenidoğanda bizim değerimizin normal olduğunu söyledi problem yokmuş yani. Tekrar kan alındı. Bu sefer kolundan aldılar çok ağladı içim ezildi o ağlarken sakinleştiremedim bir türlü. Ufacık birşeyde yüreğim parçalanıyor rabbim daha büyük sıkıntılar yaştmasın hiç birimize. Kontrolümüzde güzel geçti büyümüşüz benim gözüme hala ilk doğduğu gibi gözüksede yavaş yavaş büyüyoruz. Çok gazımız var sadece inşallah en yakın zamanda bu gazdan kurtuluruz. 1. Ay aşısı ve kontrolüde haftaya. Herkes güzel haberler alsın inşallah. Bizden haberler şimdilik böyle

Anlattığın durum bizde de var. Ellerini battaniye altına koyuyorum bu sefer de çıkarmak için uğraşıyor yine uyumuyor. O sıçrama çoğu kez uykusundan ağlayarak uyandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…