2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim bebeğimde çok sıçrıyor biz otuz sekiz günlüğüz çünkü artık dış dünyayla irtibata geçmeye başladılar korkmayın bu gelişim özelliği kızlar biraz hızlı kaldırıp indirince bırakınca kollarını iki yana açarak irkilir

Gece yatarken sadece kollarını kundaklıyorum ben bacaklarını kundaklamıyorum çünkü bacaklarını hareket ettirerek gazını çıkarıyor birde hava çok sıcak ondan bütün kundaklamıyorum

Kızlar özel bölgenizde hamilelikte kararma olmuşmuydu. Göbek Biraz gidince gördüm bende geçmemiş oğluma hamileyken olmamıştı hiç
Bendede aynı canım hatta hamileyken karnımdaki bu kadar belli değildi. Doğumdan sonra baktım rahimden başlayan çizgi

Gece yatarken sadece kollarını kundaklıyorum ben bacaklarını kundaklamıyorum çünkü bacaklarını hareket ettirerek gazını çıkarıyor birde hava çok sıcak ondan bütün kundaklamıyorum
Zaten bacakları sıkısıkya kundaklama kalça çıkıklığına etkisi varmış kundaklamayın. Bu kundaklama işi de Dr dan Dr A değişiyor kimisi bişey olmaz diyor kimisi etkisi var diyor biz yine olumsuz etkisini düşünüp kundaklamayalım bu arada biz de 38.günü bitirdik

Canım benimde hala sızlama gibi bir ağrı var, hatta bu aralar oturup kalkarkende hissediyorum. Allah korusun korkuyorum biley mi unuttular içerde acaba diye. Demek ki normal bişey

Kızlar bebeğimin gözleri 4-5 sn dalıyor. Sizde de oluyor mu? Sabit bakar gibi daha çok. Yine evhamlar çöktü içime.
Bir dakika dalıyor canim:) evhama gerek yok. Her bebekte görüyorum onu. zihinsel bi sorun varmış hissi yaşatıyor di mi insana:))))))

Hangi medical park acaba?ben de ankara medicalparkta dogum uaptim..sunneti sordugumda genel anestezi ile yaptiklarini bu nedenle 4 aaydan once tabsiye etmedigini soyledi doktor..ayrica sunnet fiyati 1300 civari
Trabzon Medical canım . Nasıl olur internete debaktığunda ilk ayın avantajlarını bulabilirsin canım ,sünnet fiyatı 550 idi burada. Göze alıp geldik ama ödeme yaparken ücretsiz dediler. Sordukları soru ise Bebek erken mi doğdu ondandır dediler ama 38 haftalık doğdu yani öyle erken de değil

Bir dakika dalıyor canim:) evhama gerek yok. Her bebekte görüyorum onu. zihinsel bi sorun varmış hissi yaşatıyor di mi insana:))))))
Evet aynen. Bir problem olur da anlayamazsam diye korkuyorum. Hiç bir kaynakta da bulamadım böyle bir şey. İnternete yazınca epilepsiden otizme kadar bi sürü şey yazıyor. Burası o açıdan çok iyi. Aynı dönem olan bebeklerde de görülünce insanın içi rahatlıyor.

Canım hemen madecassol kremi al inan faydasını 3 günde görürsün hiç durma

Engin yurdagula gidiyoruz canim
Engin hoca bnm bebek ilk dogunca kontrollerini yapti..iyi bir doktor ancak brz agresif geldi bana..icerde yakinlarim gelmis ornegin,herkese emir verir tarzda herkes derhal disari,tektek girin fln dedi..bu ve bunun gibi bikac sey
.ben bu adsmla anlasamam dedim anliycn..gulsum hnmdan memnunum.bu arada kac dikisin var??

Anlasilan ankara icin gecerli dgl bu..gecerli ise bile sunnet genel anestezi ile burda..onu da tercih etmem

Canim kuru birakma benimde cok aciyordu akan sutum vardi ped koyuyordum pede surekli sut aktiginicin orayi sut iyilestrdi ve islak memeyi alinca acimiyo kuru olursa cok.aciyordu

Canım benim ucu koptu. Açık yara var. Sarı sarı iltihap oluyor üstü. Ne süreceğimi şaşırdım artık. Keşke sadece kuruluk olsa

Simdi tekrar aradim medicalparki..sunnet 1000 tl dediler..hastanede dogdu dedim..herhangi bir ind. Yok ve genel anestezi dediler..

Tek tek alıntı yapamıyrm bıgün normal dogum dikişlerimi göstermeye gidicem inş iyiydir cok hareketliydim dogum sonrası eşim baktı en alt dikiş kaynaşmamıs diyor inş sıkıntı yoktur gelince yazarım

Benim bebişte öyle uzaklara dalıyor
Göğüs kalkanı süper bişeymiş baştan beri takıyorum yara yok ve süt birikiyor 2 saati gecmemişse içiriyorum
Antalya da bildiğiniz cocuk doktoru var mı?

Mrb.
1. Sayfa listemizde dogumlar az kaldi.
Bebisiniz musade ederse bi gozatabilirmisiniz.
Saglikli mutlu gunler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…