- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
Canım benim doktorum bunu verdi 6 TL eczaneden aldım 3 gün kullandım anında geçirdi benim de kanıyordu bebeğim kaç kere kan kustu en sonunda bu kremden fayda gördüm her emzirme den sonra göğsüne sür tekrar emzireceginde karbonatlı suyla güzelce sil kurula zaten hemen cikiyor krem bir bardak suya bir cay kaşık karbonat attım ben kaseye döktüm odamda baş köşede durdu pamukla temizledim kuruladim ohh bebeğim çok güzel emdi sonra hemen geçti :) darısı başına inşallahCanım peki emzirme döneminde kullanılması normal bir krem mi ? Yani meme için kullanılabiliyor mu emzirirken? Yani bebeğe zararı yoktur dimi?
Nazar mi acaba canım. Bi okusaniz güzelce inanarak.Eki Görüntüle 2016785 Kızlar ya bu nedir bebeğimin boynunda 4 tane var yüzü zaten kırmızıydi gittikçe yayılıyor diye üzülürken bide boynunda bunlar çıktı off
Gerçekten ilginç. İlden ile bu kadar fark etmesi gerçekten sinir bozucu, yaptıkları işlem aynı oysakiSimdi tekrar aradim medicalparki..sunnet 1000 tl dediler..hastanede dogdu dedim..herhangi bir ind. Yok ve genel anestezi dediler..
6. ayda çocuk nörolojisine kontrole gidileblir Allah korusun, öyle bir şeyde çocuk kasılıyor gözler kayııyor ama sabit bir noktaya bakıyor ve erken teşhis ve tedaviyle epilepsiden kurtulunuyor. bir arkadasımın yegeninde 8. ayda farketmişlerdi. videoları var kriz anının ama çocuk hareketleri ile çok karıştırılır o yüzden şimdi takılma biraz büyüsün dikkatini çekerse bir kontrol yaptırırsın.Evet aynen. Bir problem olur da anlayamazsam diye korkuyorum. Hiç bir kaynakta da bulamadım böyle bir şey. İnternete yazınca epilepsiden otizme kadar bi sürü şey yazıyor. Burası o açıdan çok iyi. Aynı dönem olan bebeklerde de görülünce insanın içi rahatlıyor.
Ahhh icim.ciz etti canim insalah tez zamanda iyilesirCanım benim ucu koptu. Açık yara var. Sarı sarı iltihap oluyor üstü. Ne süreceğimi şaşırdım artık. Keşke sadece kuruluk olsa
Arkadaşım bir ay bu acıyı çektim sadece göğüs kalkanı ve tahin yağı iyileştirdi başka emvayi çeşit krem kocakarı ilacı denedim çare olmadı şimdi emzirmenin tadını aldım valla kızım her dk memede oğlumu sırf bu yaralar yüzünden mamaya alıştırdım sonra beni emmedi şimdi bacakları Ağrısa kendimi suçlu hissediyorum anne sütü almadığı için diyeCanım benim ucu koptu. Açık yara var. Sarı sarı iltihap oluyor üstü. Ne süreceğimi şaşırdım artık. Keşke sadece kuruluk olsa
Himm bizde ilk muayneye esra hocaya gittik oda bana sanki benden kucuk geldi 15.gun gittigimizde esra hoca izinlimis engin hoca bizi kabul etti bayagi da biseyler anltatti ama boslugu vardi belkide ondandi deneyip bakacagiz benim malesef sezeryan oldu canim kac dikis var bilmiyorum vallaEngin hoca bnm bebek ilk dogunca kontrollerini yapti..iyi bir doktor ancak brz agresif geldi bana..icerde yakinlarim gelmis ornegin,herkese emir verir tarzda herkes derhal disari,tektek girin fln dedi..bu ve bunun gibi bikac sey
.ben bu adsmla anlasamam dedim anliycn..gulsum hnmdan memnunum.bu arada kac dikisin var??
Canim her medikal park ayrimi deseydin cunku cok bisey bilmiyo o tele baglananlar mesela banada disardan fotocu getrmek yasak dediler hastaneninkiyle yapablrsn ancak dedile halbuki oyle birsey yoktu sadece musteri kazanmaya calisiyolarSimdi tekrar aradim medicalparki..sunnet 1000 tl dediler..hastanede dogdu dedim..herhangi bir ind. Yok ve genel anestezi dediler..
Ahahah olsn dahada bi guzellik gelmis yuzune canim dedigin gibi anayiz anaAnayım ben ana!
Gençliğim soldu a dostlar
Beni direk genel cerrahi bolumune bagladi cnm..bilgiyi onlar verdi..ben seni normal dogim sandim bu arada ..o yuzden sordum dikisini..Canim her medikal park ayrimi deseydin cunku cok bisey bilmiyo o tele baglananlar mesela banada disardan fotocu getrmek yasak dediler hastaneninkiyle yapablrsn ancak dedile halbuki oyle birsey yoktu sadece musteri kazanmaya calisiyolar
bir fön çektirsen daha bile güzel olursun artık. iyisin iyi :)Anayım ben ana!
Bence genel cerrahiye gitmelisin gitmediysen. Ben dün earth mama baby angel markasının göğüs ucu kremini kullanmaya başladım, bayağı iyi geldi. Yüzde 60 iyileşti diyebilirim 1 günde. Her emzirme öncesi ve sonrası sürüyorum yıkamaya gerek kalmıyor. İçindekiler de hep tavsiye edilen susam yağı, kakao yağı, balmumu var. Şimdilik iyi geldi inşallah düzelir. Sen de dene diyeceğim ama bilemedimCanım benim ucu koptu. Açık yara var. Sarı sarı iltihap oluyor üstü. Ne süreceğimi şaşırdım artık. Keşke sadece kuruluk olsa
Öbüründe filitre var bacım, kendi kendini kendinle kıyaslamasana:)Anayım ben ana!
Bunlar iltihaplı sivilce, benim oğlanın yüzünde de çıkıyor. Annenin hormonlarından dedi doktor. Belki sizinki de terliyordur, ondan oluyordur.Eki Görüntüle 2016785 Kızlar ya bu nedir bebeğimin boynunda 4 tane var yüzü zaten kırmızıydi gittikçe yayılıyor diye üzülürken bide boynunda bunlar çıktı off
Anayım ben ana!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?