2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bize sdece 5 gün kullanım demişti.

Kızlar selam bir sorum olacak . D vitaminini ben gece veriyorum. Doktorda gündüz falan diye belirtmedi zaten. Nedense gündüzleri unutuyorum hep. Sizler nasıl veriyorsunuz verdiğimiz vakit önemli mi ?

Ya canim sen dun resim attiktan sonra bende dikkat ettim mukuslu dedin yapis yapis olmasi gibi mi uzayan seyler var gibi sanki ne olur ki bebege bi zarari varmi ki

Bunlar iltihaplı sivilce, benim oğlanın yüzünde de çıkıyor. Annenin hormonlarından dedi doktor. Belki sizinki de terliyordur, ondan oluyordur.
Doktora/aile hekimine mesaj atın isterseniz bir.
Aşırı terleme var bizde canım iltihaplı gerçekten patliycak gibi duruyor kötü bir şey degildır umarım ya

Eki Görüntüle 2016785 Kızlar ya bu nedir bebeğimin boynunda 4 tane var yüzü zaten kırmızıydi gittikçe yayılıyor diye üzülürken bide boynunda bunlar çıktı off

Acaba kalın mı geliyo giydirdiklerin? Belki düzgün terleyemiyodur.ben artık günde bi kaç kez kıyafet yeniliyorum. Banyosunu hergün aksatmadan yapıyorum.
Benim kızımda da var yüzünde minik minik, sıcaktandır diye düşünüyorum.pazartesi aylık kontrolü var o zaman sorcam.

Kızlar selam bir sorum olacak . D vitaminini ben gece veriyorum. Doktorda gündüz falan diye belirtmedi zaten. Nedense gündüzleri unutuyorum hep. Sizler nasıl veriyorsunuz verdiğimiz vakit önemli mi ?

Ben de gece dokuz-on emzirmesinde veriyorum. Zinco, bio gaia ve d vitaminini. Gündüz zaten tek başımayım , aklıma gelmiyo valla.

Evimiz aşırı sıcak bizim askılı zibinla duruyor kızım bi dün soğuk esiyor diye giydirdim 2 güne bir banyo yaptırıyorum Bn de sorcam canım burdan yazalım doktorun dediklerini tedavi yöntemlerini inşallah

Benim kızımda yüzünde doğduğunda beyaz nokta gibi şeyler vardı. Dr a sordum adına bişey dedi ama anlamadım çoğalmıyorsa sorun yok çoğalırsa cildiyeye götürürsün dedi.netten araştırdım milia deniyor bebek doğduğunda yada sonradan da olabilirmiş 2-3 ay sonra kaybolur diyor yarın kırkımız çıkıyor halen aynı duruyor. Doğumdan sonra çıkanlara annenin sütü yağlı o yüzden oluyor yağ bezesi diyorlar ama bizde doğuştan var

Tamam canım, ama tavsiyem her gün yıka. Ben de kolsuz zıbınlar giydiriyotum. Bugün serin kısa kollu zıbın giydirdim. Zaten hergün ateşini ölçüyorum.

Artık mümkün olduğunca mama vermemeye çalışıyorum. Bazen 10-15 dk emip uyuyakalıyor. Doyuyor mu anlamıyorum, çok kısa geliyor bana. Sizin bebekler ne kadar süre emiyor?

Artık mümkün olduğunca mama vermemeye çalışıyorum. Bazen 10-15 dk emip uyuyakalıyor. Doyuyor mu anlamıyorum, çok kısa geliyor bana. Sizin bebekler ne kadar süre emiyor?
Benim kafasına göre bazen 5 dakka bazen 15 dakka . Kısa değil emmesi onların çeneleri kuvvetli yutma sesi duyuyorsan sıkıntı yok. Dün gittiğim doktor 15 dkkadan uzun emzirme dedi

kizlar ya bikac gundur bebegim cok korkar oldu ustunu örtüyorum sicriyo yataktan aliyorum korkuyo ani hareketlerde hemen gozlerini iyice aciyo eller kollar havada irkiliyo boyle degildi acaba ben mi bilmeden korkuttum yavruyu sizinkiler nasil
Benimki de aynı öyle ama normal sanırım bunlar

Benim kafasına göre bazen 5 dakka bazen 15 dakka . Kısa değil emmesi onların çeneleri kuvvetli yutma sesi duyuyorsan sıkıntı yok. Dün gittiğim doktor 15 dkkadan uzun emzirme dedi
Baya guluk guluk ses geliyo ilk aldığında sonra yavaşlıyor keyif yapar gibi :) sütün geldiğine eminim ağzının kenarları hep süt oluyor taşırıyor :)
normalde her gögüs için 15 dk diye biliyordum.. içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…