2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Slm güzel annisler. Bi iki sayfaya baktım foto paylaşmış siniz. Maşallah hepimize bence. O kadar da kötü değiliz . Az makyaj bu fön on numara oluruz da, asıl kendimde çirkin gördüğüm kiloların. Aynaya bakınca kendimi ince görüyorum. Gelin görün ki fotolarda pehlivan gibi kollarım bacaklarım ve gobegim olduğunu farkettim. . Hele bi tasinayim da hemen yürüyüşe basliycam

Moralim çok bozuldu ya. Kızım bir haftada sadece140 gr almış. Bu ara çok kusuyordu. İştahı da az gibiydi. Herkes çocuk gayet iyi kusa kusa büyüyorlar dedi. Ama içim rahat etmedi doktora gmtürdüm. Doktor kilo alımı bu hafta iyi değil dedi. İdrar yolu ve gaita testi verdi. Bakalım sonuçlarda bişey çıkacak mı?

Kızlar selam bir sorum olacak . D vitaminini ben gece veriyorum. Doktorda gündüz falan diye belirtmedi zaten. Nedense gündüzleri unutuyorum hep. Sizler nasıl veriyorsunuz verdiğimiz vakit önemli mi ?
Dışarı çıkartıyorum her gün 4-5 dolaylarında. Çıkartmadan önce veriyorum güneş ışığıyla sentezlensin diye. Ama bugün unuttum:)

Umarım çıkmaz. Buradan ne anlıyoruz, bebeği en iyi anası bilir. Geçmiş olsun.

Benim ki tek göğsümü emiyo hep diğerini bi dahaki emişte veriyorum. Doktor kontrolünde de kilo alımı güzel çıktı cnm merak etme doyuyordur .

Dışarı çıkartıyorum her gün 4-5 dolaylarında. Çıkartmadan önce veriyorum güneş ışığıyla sentezlensin diye. Ama bugün unuttum:)
Bende sürekli unutuyorum ya o yüzden gece vermek kolayıma geliyo eşim evdeyken kafam daha sakin oluyor. Bunu haftaya doktora gidişimde sorayım bakalım ne diyecek

İnşallah kötü bir şey çıkmaz canım. Geçmiş olsun

Artık mümkün olduğunca mama vermemeye çalışıyorum. Bazen 10-15 dk emip uyuyakalıyor. Doyuyor mu anlamıyorum, çok kısa geliyor bana. Sizin bebekler ne kadar süre emiyor?
Canim ben bastan beri dakika tutarim ilk iki hafta yarim saati geciyordu sonra bi kac hafta 25 dakka dedimi birakiyordu sonra 17 dakkaya dustu 15 10 derken simdi 7dakka dedimi birakiyor mumkun degil almiyor doyuyor bence cunku acken o o degil resmen:) doktora sordum sutun tazyiki ve bebegin emme gucuyle alakaliymis. Kilo alimi cok yuksek degil orta halli doktor yeterli buldugu icin icim rahat. Biz suan 50 gunluk olduk

Çok sağol canım denicem

Pehlivan gibi goren bi ben degilmisim kendini:) aslinda 5 kilom kaldi ama vucut bi kere dagildi toparlanmasi zaman alacak. Bende oglumla egzersize basladim aliyrum kucagima aerobik yapar gibi takiliyoruz kendimi iyi hissettiriyor

Canım benim bebeğin de gazı var ve sürekli emmek istiyor. Sürekli emince kolik mi oluyormuş?

Canım birkaç gün tahin yağı da sürdüm. O da işe yaramadı malesef Hatta kopmadan önce sürmeye başlamıştım onu çatlayınca. Yarılıp Kopmasına engel olamadı. Sanırım benim yaralarım biraz geç iyileşiyor. Galiba benim sorunum bu

Kalkan olmadan sürdüğün hiçbirşey işe yaramaz arkadaşım çünkü sürüyorsun oradan ya elbiseye ya pede sürülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…