Bir ay kontrolünü oldu bebiş. 4.850 gr 56 cm olmuş. Aşısını da yaptırdık. Biraz ağladı kuzucuk. Sonra kalça ultrasonunu yaptırdık. Normal çıktı çok şükür. Biogaia gaz damlasını sab simpleksle değiştirdik. Kolik olduğu tescillendi...uyurken gören doktor ıkınıp ıhlayıp tıslamasına bakıp çok gazı var dedi. Çok emdiğini de söyleyince kolik bu bebek ikinci ayda pik yapacak... 3. Aydan sonra azalacak dedi ...çok şükür sorunsuz geçti kontrolümüz...
Kızlar selam bir sorum olacak . D vitaminini ben gece veriyorum. Doktorda gündüz falan diye belirtmedi zaten. Nedense gündüzleri unutuyorum hep. Sizler nasıl veriyorsunuz verdiğimiz vakit önemli mi ?
Kalkan olmadan sürdüğün hiçbirşey işe yaramaz arkadaşım çünkü sürüyorsun oradan ya elbiseye ya pede sürülüyor
Canım bol bol masaj yap karnına. Ayaklarını karnına dogru ittir. Ayrıca dünden beri iki çay kasıgı rezene veriyorum baya faydasını gördümBugün kızım ağzı dolu dolu kuştu burnundan da çıktı. Kahroldum resmen. Neden kustu anlamadım. Halsiz birazda. Gazi var çok zorladı bugün ama.çıkmıyor.illa kendiliğinden mi çıkacak arkadaşlar bi yolu yok mu acaba
Bnmkinin burnunda vardi.zaman gectikce burnunda yayiliyo daha az belirgin. Bu ne diye sormak hic aklima bile gelmediBenim kızımda yüzünde doğduğunda beyaz nokta gibi şeyler vardı. Dr a sordum adına bişey dedi ama anlamadım çoğalmıyorsa sorun yok çoğalırsa cildiyeye götürürsün dedi.netten araştırdım milia deniyor bebek doğduğunda yada sonradan da olabilirmiş 2-3 ay sonra kaybolur diyor yarın kırkımız çıkıyor halen aynı duruyor. Doğumdan sonra çıkanlara annenin sütü yağlı o yüzden oluyor yağ bezesi diyorlar ama bizde doğuştan var
Yapıyoruz yaa hiç bi faydası olmadı. Çocuğum öyle acı çektikçe üzülüyorumCanım bol bol masaj yap karnına. Ayaklarını karnına dogru ittir. Ayrıca dünden beri iki çay kasıgı rezene veriyorum baya faydasını gördüm
Cnm hastanede lavman falan yaparlar yada fitil gibi bişey yapabilirler geç olmadan götür kuzucuk rahat yatsın cnk onlarla rahatlıyorlarYapıyoruz yaa hiç bi faydası olmadı. Çocuğum öyle acı çektikçe üzülüyorum
Yarin gitcez doktorumuza simdi uyudu çok şükür.Cnm hastanede lavman falan yaparlar yada fitil gibi bişey yapabilirler geç olmadan götür kuzucuk rahat yatsın cnk onlarla rahatlıyorlar
Foşur foşur emiyor gayet tayzikli, yorulup bırakıyor sanıyordum demekki normali öyleymiş. Biberonla verirken hep cc sine bakıyordum doydu güzel diyordum. Şimdi emdiğinde kaç cc gidiyor bilmiyorum aklım takılıyor. Birde çok kaka yapıyor sürekli çiş yapıyor ama kaka yok o yüzden doymuyprdur diye düşünüyordum.Canim ben bastan beri dakika tutarim ilk iki hafta yarim saati geciyordu sonra bi kac hafta 25 dakka dedimi birakiyordu sonra 17 dakkaya dustu 15 10 derken simdi 7dakka dedimi birakiyor mumkun degil almiyor doyuyor bence cunku acken o o degil resmen:) doktora sordum sutun tazyiki ve bebegin emme gucuyle alakaliymis. Kilo alimi cok yuksek degil orta halli doktor yeterli buldugu icin icim rahat. Biz suan 50 gunluk olduk
Gazı olduğu için kusuyor panik olma sen kendini çok yıpratıyorsun rahat olBugün kızım ağzı dolu dolu kuştu burnundan da çıktı. Kahroldum resmen. Neden kustu anlamadım. Halsiz birazda. Gazi var çok zorladı bugün ama.çıkmıyor.illa kendiliğinden mi çıkacak arkadaşlar bi yolu yok mu acaba
Ay evet yaa. Neden boyleyim bilmiyorum. Normal bisey her bebek de var ama ben. Öyle abartiyorum ağlıyorum ki. Eşim kızıyor artik. Bebek de kirk çıkma oluyor ya hani huyu suyu değişiyormuş. Anne de de olur mu acaba düzelir miyim sanki psikolojim bozulduGazı olduğu için kusuyor panik olma sen kendini çok yıpratıyorsun rahat ol
Benim bebe kaka sorunlu. Yani yapamiyor gunde 1 kere belki kendi ikina ikina yapiyor genelde aglama krizlerine girdiginde ben yardim ediyrm yapmasina. Bebegin aglamiyorsa inan doyuyordur. Ben her istedgnde veriyrm memeyi. Bazen saat basi 5 dakka bazen 2 saatte bir 7 dakka. Hatta bazen 3 4 saat istemedigi oluyr zorla tikiyrm agzina emmiyor illa kendi acikacak. Emin ol tazyikli ise sutun cokta guzel doyuyordur. Artik emmeleri kuvvetlendi masaallahFoşur foşur emiyor gayet tayzikli, yorulup bırakıyor sanıyordum demekki normali öyleymiş. Biberonla verirken hep cc sine bakıyordum doydu güzel diyordum. Şimdi emdiğinde kaç cc gidiyor bilmiyorum aklım takılıyor. Birde çok kaka yapıyor sürekli çiş yapıyor ama kaka yok o yüzden doymuyprdur diye düşünüyordum.
Aslinda senin biraz rahatlamaya ihtiyacin var. Cok mu arastiriyorsun hersey eger oyleyse yapmamaya calis bebisinide huzursuz edersin annesi. Keyfini cikar bebisinle gecen zamanlarin hemen buyuyorlarAy evet yaa. Neden boyleyim bilmiyorum. Normal bisey her bebek de var ama ben. Öyle abartiyorum ağlıyorum ki. Eşim kızıyor artik. Bebek de kirk çıkma oluyor ya hani huyu suyu değişiyormuş. Anne de de olur mu acaba düzelir miyim sanki psikolojim bozuldu
Benim bebede gazli ne yaptiysak olmadi gecen misafirlige arkadasim geldi huysuzdu kuzum kadincagiz aldi eline benim sipayi sirti sana donuk olcak bi elin karnindan tutacak diger elince pat pat sirtina vurcan boyle yarim saat falan yapti kuzum uyuyakaldi. Gazi cikmadi ama agrisi gitti sanirim. Ben artik oyle yapiyrm dene istersenBugün kızım ağzı dolu dolu kuştu burnundan da çıktı. Kahroldum resmen. Neden kustu anlamadım. Halsiz birazda. Gazi var çok zorladı bugün ama.çıkmıyor.illa kendiliğinden mi çıkacak arkadaşlar bi yolu yok mu acaba
Bak hepimizde var senin yaşadıkların benim kızım doğduğundan beri kusuyor hep de burnundan gelir. Oğlumda sütüm olmadı nasip değilmiş dedim Allâh sağlık sıhhat versin kocaman oldu mama ile büyüdü sende kimseyi dinleme dert etme sen rahat ol bebeğini de rahat büyüt. Bana da sen çabalamadın yanlış yaptın az da olsa vere vere sütünü getirtecektin. Mama verdin bidaha emer mi seni diyen çok oldu. Boşverdim sende boşver. Hiç kimse çocuğundan kıymetli değil moralini bozup çocuğunu etkilemeAy evet yaa. Neden boyleyim bilmiyorum. Normal bisey her bebek de var ama ben. Öyle abartiyorum ağlıyorum ki. Eşim kızıyor artik. Bebek de kirk çıkma oluyor ya hani huyu suyu değişiyormuş. Anne de de olur mu acaba düzelir miyim sanki psikolojim bozuldu
İki üç ay sonra düşünüyoruz inşallahErkek bebiş anneleri sünnet düşünüyor musunuz 40 ı çıkınca ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?