2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Maşallah. Benim oğlanı da görür görmez doktor oooo çok gazlı dedi. Artık benle alakalı olmadığı kesinleşti. Biz colinex diye bi damla kullanıyoruz. Hiçbiri bi ise yaramadı. Evde yaşayan ölü gibi geziyorum uykusuzluktan.

Kızlar selam bir sorum olacak . D vitaminini ben gece veriyorum. Doktorda gündüz falan diye belirtmedi zaten. Nedense gündüzleri unutuyorum hep. Sizler nasıl veriyorsunuz verdiğimiz vakit önemli mi ?

Ben hep gece veriyorum. Hep unutuyorum çünkü aksama kalıyor. Doktor vakit dememişti.

Kalkan olmadan sürdüğün hiçbirşey işe yaramaz arkadaşım çünkü sürüyorsun oradan ya elbiseye ya pede sürülüyor

Kalkanım da var canım ya kalkan takıyorum ya da komple açık geziyorum zaten üstüne bişey dokundurmam mümkün değil

Bugün kızım ağzı dolu dolu kuştu burnundan da çıktı. Kahroldum resmen. Neden kustu anlamadım. Halsiz birazda. Gazi var çok zorladı bugün ama.çıkmıyor. illa kendiliğinden mi çıkacak arkadaşlar bi yolu yok mu acaba

Canım bol bol masaj yap karnına. Ayaklarını karnına dogru ittir. Ayrıca dünden beri iki çay kasıgı rezene veriyorum baya faydasını gördüm

Bnmkinin burnunda vardi.zaman gectikce burnunda yayiliyo daha az belirgin. Bu ne diye sormak hic aklima bile gelmedi

Canım bol bol masaj yap karnına. Ayaklarını karnına dogru ittir. Ayrıca dünden beri iki çay kasıgı rezene veriyorum baya faydasını gördüm
Yapıyoruz yaa hiç bi faydası olmadı. Çocuğum öyle acı çektikçe üzülüyorum

Foşur foşur emiyor gayet tayzikli, yorulup bırakıyor sanıyordum demekki normali öyleymiş. Biberonla verirken hep cc sine bakıyordum doydu güzel diyordum. Şimdi emdiğinde kaç cc gidiyor bilmiyorum aklım takılıyor. Birde çok kaka yapıyor sürekli çiş yapıyor ama kaka yok o yüzden doymuyprdur diye düşünüyordum.

Gazı olduğu için kusuyor panik olma sen kendini çok yıpratıyorsun rahat ol

Gazı olduğu için kusuyor panik olma sen kendini çok yıpratıyorsun rahat ol
Ay evet yaa. Neden boyleyim bilmiyorum. Normal bisey her bebek de var ama ben. Öyle abartiyorum ağlıyorum ki. Eşim kızıyor artik. Bebek de kirk çıkma oluyor ya hani huyu suyu değişiyormuş. Anne de de olur mu acaba düzelir miyim sanki psikolojim bozuldu

Bugun hastaneden hemsire geldi bebek ziyareti icin.sabahtan beri cok huysuz uyumuyo dedim. Gaz sancilari baslar artik onun zamani dedi. Cocuk ikinip duruyo sanci girince feryadi basiyo insanin elinden bisey de gelmiyo. Kolik olanlara Allah kolaylik versin valla. Bi de gobek bagimiz dustu sonunda 2gun once ama bigun kalan kisim sulanip akmaya basladi. Kordon kalinmis ondan uzuyo surec diyolar ama orayi oyle gordukce sanki zarar verecekmis gibi geliyo cocuga.

Benim bebe kaka sorunlu. Yani yapamiyor gunde 1 kere belki kendi ikina ikina yapiyor genelde aglama krizlerine girdiginde ben yardim ediyrm yapmasina. Bebegin aglamiyorsa inan doyuyordur. Ben her istedgnde veriyrm memeyi. Bazen saat basi 5 dakka bazen 2 saatte bir 7 dakka. Hatta bazen 3 4 saat istemedigi oluyr zorla tikiyrm agzina emmiyor illa kendi acikacak. Emin ol tazyikli ise sutun cokta guzel doyuyordur. Artik emmeleri kuvvetlendi masaallah

Aslinda senin biraz rahatlamaya ihtiyacin var. Cok mu arastiriyorsun hersey eger oyleyse yapmamaya calis bebisinide huzursuz edersin annesi. Keyfini cikar bebisinle gecen zamanlarin hemen buyuyorlar

Benim bebede gazli ne yaptiysak olmadi gecen misafirlige arkadasim geldi huysuzdu kuzum kadincagiz aldi eline benim sipayi sirti sana donuk olcak bi elin karnindan tutacak diger elince pat pat sirtina vurcan boyle yarim saat falan yapti kuzum uyuyakaldi. Gazi cikmadi ama agrisi gitti sanirim. Ben artik oyle yapiyrm dene istersen

Bak hepimizde var senin yaşadıkların benim kızım doğduğundan beri kusuyor hep de burnundan gelir. Oğlumda sütüm olmadı nasip değilmiş dedim Allâh sağlık sıhhat versin kocaman oldu mama ile büyüdü sende kimseyi dinleme dert etme sen rahat ol bebeğini de rahat büyüt. Bana da sen çabalamadın yanlış yaptın az da olsa vere vere sütünü getirtecektin. Mama verdin bidaha emer mi seni diyen çok oldu. Boşverdim sende boşver. Hiç kimse çocuğundan kıymetli değil moralini bozup çocuğunu etkileme

Kızlar çok yoğun günler geçirdim ailem geldi memleketten takip edemedim sizleri Nasıl gidiyo bebişlerle :) şükür bugün bir aylık aşımızı olduk kilosu yerinde. Bir sıkıntımız varsa benim gözüm enfeksiyon oldu 4 gündür damla kullanıyorum geçmedi aksi gibi bugün bebeğin sağ gözü de çapaklanmaya başladı. Ilaç fayda vermedi bana başka bildiğiniz geçirici yöntemler var mı?

Erkek bebiş anneleri sünnet düşünüyor musunuz 40 ı çıkınca ?

Merabaaaağğğ caaaanımm lohusalarrr
İçinizde bazıları var biliyorum....
Kafasını koyduğu heryere sızan,
bebeği çığlık çığlığa ağladığında çaresiz oturup onunla ağlayan,
gün boyu koşturmaktan aç kalan,
afedersiniz wc.ye gitmeye bile fırsat bulamayan,
ve gittiğinde belki de tek huzur bulduğu yerin ora olduğunu düşünen....
Yanında herşeye karışmayı meslek edinmiş birileriyle mücadele eden,
Ya da her gelenin (tavsiyeye ihtiyacın olup olmadığını düşünmeden) akıl verdiği cann lohusam...
Çoook zor günler geçiriyorsun biliyorum.
Meme ucu acısıydı, dikiş düşmesiydi, karın ağrısıydı derken kutsal 40. Güne Şafak saymak,
Bir bebeğin neden ağladığını anlamaya çalışmak,
Süt geldiydi gelmediydi, yok emdiydi emmediydi hesap yapmak,
Dinlenmek için eline kalan sayılı dakikalarda koştur koştur süt sağmak,
ya da mama verirken eroin veriyormuş gibi tedirgin olmak......
Daha tam ne olduğunu anlamadığın anneliğini sorgulamak,
Hiş bişeye yetişememe hissinin dibini görmek,
Dört duvar arasında dışarı çıkacağın bi kaç saatçiğin hayalini kurmak.....
Hepsi evet heeepsi geçicek
Şuan seni sadece gözüyle takip eden kuzucuğun gözlerinin içine gülerek uyanacak
Emerken sevgisini göstermek için o ponçik tırnaklarını senin yüzüne geçirecek
Kendi kendine anlamsız seslerle şarkılar söyleyecek
Ben mi kimim?
4 ay önce lohusalığı tüm zerrelerinde yaşayan acemi bi dostunuz
Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…