2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İki üç ay sonra düşünüyoruz inşallah
Inş canım. Bilgilerinize baktım azerbeycandasınız sanırım :) orada Nasıl oluyo sünnetçilr ayrı mı? Dr kontrolnde mi?
Ankarada olan arkadaşlar sizinde fikirlerinize ihtiyacım var küçük oğlum la büyük oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyoruz güvenilir bi yer bi dr tavsiyesi istiyorum

Oncelikle tarif afiyet bal seker olsun. Paketli gidalarda mutlaka etiket okuyun. Ve kahvalti icin soyleyeyim. Bugday alerjisi suphesi yok gozuyle bakiyorum. Ben mesela mahalle yufkacisina sordum. Yufkada un su tuz kullaniyorum dedi. Yufkayi aliyorum. Patatesli borek yapiyorum. Aralarina su ve soda surerek. Uzerine de gene sadece yag. Ya da yine yufkadan tavada gozleme yapiyorum yine patatesli.
Tabi sizin alerji boyutu nedir ne degildir okuyamadim un falan yemiyorsaniz yorumumu yok sayin:)

Tek memedenmi 50 cc

Bizimki pazartesi kaka yapmadı, salı 1 kez yaptı, çarşamba yapmadı sürekli karnına masaj yaptık, bacaklarını hareket ettirdik, gaz çıkarıyor ama kaka yok. Sen bebeğe yardımcı olurken başka bir şey uyguluyor musun? Resmen zorlanmaktan karardı artık bizimki

Aslinda senin biraz rahatlamaya ihtiyacin var. Cok mu arastiriyorsun hersey eger oyleyse yapmamaya calis bebisinide huzursuz edersin annesi. Keyfini cikar bebisinle gecen zamanlarin hemen buyuyorlar
Evet öyle gerçekten bebek ağlıyor ben elimde telefon sut nasıl arttırılır. Gaz nasıl çıkartılır. Sonuç vermeyecek şeylere bakıyorum bebegimle ilgilenmek yerine

Çok sağol evet takmamam lazim. Bundan sonra uğraşıcam inşallah haklisin. Ondan kıymetli kimse yok

Canım benim de az sütüm ama az da olsa emziriyorum sonra mama veriyorum. Böylece her ikisinden de faydalanmış oluyolar. Hiç canını sıkma inan ne ben ne kardeşim hiç meme emmemişiz bizi görsen annem 2 sene emzirmiş dersin :)) önemli olan birkaç ay sonraki ek gıdaları etli sebzeli püre şeklinde yapman. Ben öyle yapacağım valla annemin bir bildiği varmış

Benimkileri tarif etmişsin sanki :) sesler ve saatler aynı. doktora birinci ayın sonunda gittiğimizde kolik teşhisi koymuştu. 4. ayda geçer dedi.

Tamam canım çok sağol bende dikkat ederim ek gıdalara beslenmesine inşallah.

Kızlar günaydın göbek deliği ne zaman tam olarak yerleşiyor benim bebişlerin hala şiş inmedi delik yok yani.

Kızlar benim kiz devit damlasını hep cikariyor, yemekten önce verdim, sonra verdim yaklaşık bir saat sonra verdim tok olmuyor, bu zamana kadar çıkarmadigi olmadı gibi birsey
Ben devit kullanmıyorum doktor omnivit vermişti günde 15 damla. A. C ve D vitamini var. Hiç kusmuyorlar onu. Bir sor doktoruna istersen.

uzines o sesler benim bebektede var, kustu yada boğazında bişey kaldı sanıyorum hemen kontrol ediyorum. Rahatsız edici bir ses sürekli çıkarıyor ve ben sürekli uyanıyorum.
mavimli kolik teşhisini seslerden dolayı mı koydu ?

Günaydın, gerçekten güzel bir güne başladım sayende, teşekkürler..

Canim benimde aynen oyle oluyr karariyr aglama krizlerine giriyor oyle oldumu fitil veriyrm doktor verebilirsn dedi. Cunku susturamiyrm fitilin yarisinin yarısı ni koyuyorum. En son care olarak

Kızımın kolları bacakları da kızardı aynı yüzü gibi ya Pütür Pütür oldu yüzü desen kırmızı nokta nokta ne yapmalıyım geçmiyorda off gördükçe moralim bozuluyor kızlar

Ağlayarak okudum yazdıklarını ya annelik bambaşka bişey bizim de 4 aylık olacagimiz zaman bi gelse :)

Ben 8gunlukken yaptrdım yenidoğan sunneti cok tavsiye ediliyor lokal anestezi ve acının cok farknda olmadıgı için canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…