Offf sorma dun ilk.defa bebegimi oyle gordum.o.aglafi ben agladim nasil.cikaracagiz bu gazi cocugum.iki buklum oluyo yaGünaydınnnaslında hiç uyumadığım düşünülürse bugün aslında dün benim için
Gaz sancısı bizim eniği de vurdu, bakalım nasıl geçecek bugün.
Siz nasılsınız hanımlar:)
Cnm oglumda aynikizlar yardiminiza ihtiycim var bizim kiz her aksam 5 6 gibi uyaniyo 10 a kadar uyumuyo emziriyorum 10 dk yatiyo kendi kendine ondan sonra kucak istiyo gezdirirsem susuyo yatırdım mi bas bas dun tuvalete gidemedim aglamasindan gazini cikariyo kakasi cisini yapiyo bol bol karni tok kusuyo artik eme eme ama saat 8 i geçince iyice yoruluyo demek ki agliyip duruyo ufacik sesten uyaniyo hemen gene ayni döngü basliyo meme veriyorum karni tok oguruyo almiyo emmek de istiyo bi yandan ne yapcami sasirdim
Canım o bir süreç muhtemelen yine gazı vardır ben rezeneden fayda gördüm bi dene bizimki de 7 ile 10 arası coook fenaydı oturup agladıgomı biliorum şu an o saat biraz kıaaldı gibi yine ataklarımız var ama dr a sordum 3 ay dolsun gecer dedikizlar yardiminiza ihtiycim var bizim kiz her aksam 5 6 gibi uyaniyo 10 a kadar uyumuyo emziriyorum 10 dk yatiyo kendi kendine ondan sonra kucak istiyo gezdirirsem susuyo yatırdım mi bas bas dun tuvalete gidemedim aglamasindan gazini cikariyo kakasi cisini yapiyo bol bol karni tok kusuyo artik eme eme ama saat 8 i geçince iyice yoruluyo demek ki agliyip duruyo ufacik sesten uyaniyo hemen gene ayni döngü basliyo meme veriyorum karni tok oguruyo almiyo emmek de istiyo bi yandan ne yapcami sasirdim
Of of biliyorum o süreç coook fena bende agladıgımı biliyorum canım hafif tirreterek gezdirmek onu rahatlatablir rahatlıyacagı yöntemi bul sadece bizimkinin karnına elimi kıyarak gezdirmek işe yarıo birazcık bir de rezene ben col faydasını gördümOfff sorma dun ilk.defa bebegimi oyle gordum.o.aglafi ben agladim nasil.cikaracagiz bu gazi cocugum.iki buklum oluyo ya
canım bi çay kasıgının üstüne su koyup demletip içtim ben ama tadı hiç ii gelmedi en son humana rezene kimyonlu cay aldım o ii geldi birde bebege bi iki kaşık reZene içiriyorumArkadaslar kimyonu nasil iciyorduk acil yardimci olabilr misinz
Salı günü 1. Ay kontrolü var ona gittiğimizde bende isteyeyim fitil. Yazık hiç uyuyamıyor hep huzursuz. Fitile alışmazlar inşallahCanim benimde aynen oyle oluyr karariyr aglama krizlerine giriyor oyle oldumu fitil veriyrm doktor verebilirsn dedi. Cunku susturamiyrm fitilin yarisinin yarısı ni koyuyorum. En son care olarak
Aktarlardami satiliyo canim cocugumu bidaha oyle gormek istemiyorum ayyy ne cektii yaa allahim dermensiz dert vermesin bi gazda boyle oluyoruz rabbim tum hasta bebeklere yardim etsnCanım o bir süreç muhtemelen yine gazı vardır ben rezeneden fayda gördüm bi dene bizimki de 7 ile 10 arası coook fenaydı oturup agladıgomı biliorum şu an o saat biraz kıaaldı gibi yine ataklarımız var ama dr a sordum 3 ay dolsun gecer dedi
Of of biliyorum o süreç coook fena bende agladıgımı biliyorum canım hafif tirreterek gezdirmek onu rahatlatablir rahatlıyacagı yöntemi bul sadece bizimkinin karnına elimi kıyarak gezdirmek işe yarıo birazcık bir de rezene ben col faydasını gördüm
canım bi çay kasıgının üstüne su koyup demletip içtim ben ama tadı hiç ii gelmedi en son humana rezene kimyonlu cay aldım o ii geldi birde bebege bi iki kaşık reZene içiriyorum
Offf sorma dun ilk.defa bebegimi oyle gordum.o.aglafi ben agladim nasil.cikaracagiz bu gazi cocugum.iki buklum oluyo ya
Ses bir neden keçi gibi ses çıkarıyor bizimkiler :) ama karnını kontrol etti öyle söyledi
Bide babasinin senin yediklerinden oluyo demesi beni deli ediyo allahim yaa bulgur yemistim niye yyedin deyip durdu anlamiyo hersey gaz yapiyo ama beyinleri duz calisyo ah ah sinrlerim lacka oldubeatrices bizimkide fena, kesintisiz 3-4 saat uyumak istiyorum sadece
Bizim de haftaya çarşamba ikinci ay kontrolü. Üç aşı var önemli. Üç gün banyo yasakmış bu havada nasıl olacak bilmiyorum. Kolik olayını gene soracağım. Kolik dereceleri varmış bazıları hafif atlatıyormuş.eyvah eyvah o vakit, haftaya cuma kontrolümüz var bizimde...
Bizim de haftaya çarşamba ikinci ay kontrolü. Üç aşı var önemli. Üç gün banyo yasakmış bu havada nasıl olacak bilmiyorum. Kolik olayını gene soracağım. Kolik dereceleri varmış bazıları hafif atlatıyormuş.
Sağolasın canım inşallah. Ben önden gidiyorum galiba sizleri bilgilendiririm.Ooo ikinci ay aşısı biraz sancılı ve ateşli oluyor diyorlar, inşallah sikintisiz atlatırsin
Sağolasın canım inşallah. Ben önden gidiyorum galiba sizleri bilgilendiririm.
Eeeeee... 40 da çıktı...
sıradakiiiiii...
Ben yüzüstü yatırıp omzuma aldım gaz çıkartır gibi, uyudu öyle. 3 ayda geçiyor yapacak birşey yok.Offf sorma dun ilk.defa bebegimi oyle gordum.o.aglafi ben agladim nasil.cikaracagiz bu gazi cocugum.iki buklum oluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?