2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar yardiminiza ihtiycim var bizim kiz her aksam 5 6 gibi uyaniyo 10 a kadar uyumuyo emziriyorum 10 dk yatiyo kendi kendine ondan sonra kucak istiyo gezdirirsem susuyo yatırdım mi bas bas dun tuvalete gidemedim aglamasindan gazini cikariyo kakasi cisini yapiyo bol bol karni tok kusuyo artik eme eme ama saat 8 i geçince iyice yoruluyo demek ki agliyip duruyo ufacik sesten uyaniyo hemen gene ayni döngü basliyo meme veriyorum karni tok oguruyo almiyo emmek de istiyo bi yandan ne yapcami sasirdim

Günaydınnn aslında hiç uyumadığım düşünülürse bugün aslında dün benim için
Gaz sancısı bizim eniği de vurdu, bakalım nasıl geçecek bugün.
Siz nasılsınız hanımlar:)
Offf sorma dun ilk.defa bebegimi oyle gordum.o.aglafi ben agladim nasil.cikaracagiz bu gazi cocugum.iki buklum oluyo ya

Cnm oglumda ayni
Bes alti gibi uyanip 10-11 sularinda uyuyir
Buyume atagi oldugunu dusunuyrm ben
Normal yani

Canım o bir süreç muhtemelen yine gazı vardır ben rezeneden fayda gördüm bi dene bizimki de 7 ile 10 arası coook fenaydı oturup agladıgomı biliorum şu an o saat biraz kıaaldı gibi yine ataklarımız var ama dr a sordum 3 ay dolsun gecer dedi
Offf sorma dun ilk.defa bebegimi oyle gordum.o.aglafi ben agladim nasil.cikaracagiz bu gazi cocugum.iki buklum oluyo ya
Of of biliyorum o süreç coook fena bende agladıgımı biliyorum canım hafif tirreterek gezdirmek onu rahatlatablir rahatlıyacagı yöntemi bul sadece bizimkinin karnına elimi kıyarak gezdirmek işe yarıo birazcık bir de rezene ben col faydasını gördüm
Arkadaslar kimyonu nasil iciyorduk acil yardimci olabilr misinz
canım bi çay kasıgının üstüne su koyup demletip içtim ben ama tadı hiç ii gelmedi en son humana rezene kimyonlu cay aldım o ii geldi birde bebege bi iki kaşık reZene içiriyorum

Canim benimde aynen oyle oluyr karariyr aglama krizlerine giriyor oyle oldumu fitil veriyrm doktor verebilirsn dedi. Cunku susturamiyrm fitilin yarisinin yarısı ni koyuyorum. En son care olarak
Salı günü 1. Ay kontrolü var ona gittiğimizde bende isteyeyim fitil. Yazık hiç uyuyamıyor hep huzursuz. Fitile alışmazlar inşallah

Aktarlardami satiliyo canim cocugumu bidaha oyle gormek istemiyorum ayyy ne cektii yaa allahim dermensiz dert vermesin bi gazda boyle oluyoruz rabbim tum hasta bebeklere yardim etsn

Ses bir neden keçi gibi ses çıkarıyor bizimkiler :) ama karnını kontrol etti öyle söyledi

eyvah eyvah o vakit, haftaya cuma kontrolümüz var bizimde...
Bizim de haftaya çarşamba ikinci ay kontrolü. Üç aşı var önemli. Üç gün banyo yasakmış bu havada nasıl olacak bilmiyorum. Kolik olayını gene soracağım. Kolik dereceleri varmış bazıları hafif atlatıyormuş.

Ooo ikinci ay aşısı biraz sancılı ve ateşli oluyor diyorlar, inşallah sikintisiz atlatırsin

Kızlar benim kiz 1.ayından itibaren emzirdikten sonra gazını çıkarırken fışkırır şekilde kusmaya başladı, bildiğiniz çoğu zaman sıvı şekilde kusuyor bazen kusmuyor yatırıyorum birazdan huysuzlaniyor peynirli şekilde yine kusuyor tecrübesi olan arkadaşlar bu süreç normal mi?

Sağolasın canım inşallah. Ben önden gidiyorum galiba sizleri bilgilendiririm.

Senin tam ne kadar olmuştu, birde sağlık ocağında vurulan aşının içeriği daha azmis, dışardan alınan aşılar daha kapsamlı imis? Hiç bü konuyu araştırdın mi?

Kızlar merhaba,
Dün yine zor bi gündü. Kızım artık gaz sancısı çekiyor galiba. Tuvaletini yapana kadar acı çekiyo. Tabi uykusunu etkiliyo. O da emzirme saatini. Erken emzirdiğmde de sütüm tam gelmiş olmuyo. Bunları yaşarken de dinlenemediğim için direk sütüm etkileniyo. Dün akşam artık göğüslerim boşaldı. Sabrım son noktasına gelmişti. Neyse ki bugün yeni bir gün :) bu makine durmamalı, emzir kaka temizle gaz çıkar uyut.sabır enerji fulledik bakalım neler olcak bugün.
kızlar ben çok sıkıldım yaa. Gündüz hem tekim hem de çok sıcak çıkamıyorum tek başıma. Akşam da bebeğin düzeni bozulmasın diye çıkmak istemiyorum.
Yalnız bakan analar, biraz destek moral verin nolur?

Pazartesi bebeğin kisti için kontrole gitmiştik. Dönüşte dedik bi avm ye girelim. Girdik yemek sipariş verdik tam yicem kız bi başladı ağlamaya. Tabi bn panikten ne yapacağımı şaşırdım. Kucağa alıyoz susuyo arabaya koyuyoz basıyo çığlığı. Apar topr eve geldik ki kaka yapmış onu temizledim. Şapşal şapşal sırıtıyo.
Avm de bebek bakım odasına gitmek hiç aklıma gelmedi neyse öğrenicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…