2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşım, analık dediğin biraz merhamet, bolca sabır. Elimizden geleni yapıyoruz işte. Eniklere kızmanın bir faydası yok, şu anda masa-sandalye ile aynı iq ve farkındalığa sahipler.
Kendine güven, kaçıracak değiller ya çocuğu, fırsatı buldun mu koy arabasına 15 dakika at kendini. Onun da temiz havaya ihtiyacı var, senin de.
Akşam eşim gelince inin 15 dakika olmadı. Bu çocuğum düzeni de akşam 8'de çıkmak olsun. Üzülme.
Ayrıca aslansın, kaplansın, on numara beş yıldız kadınsın!

beatrices bizimkide fena, kesintisiz 3-4 saat uyumak istiyorum sadece
Ben bugün oğlanı yatağına yatırdım, ben de içine girdim yattım. Daracık alan, ne o düşebilir, ne ben kıpırdayıp ezebilirim dedim. Kussa duyarım, kıpırdasa anlarım.
Tavsiye ederim bacım

dün aksam benim kizim da fiskirarak peynirli sekilde kustu ama nadir kusuyor benimki o sekilde. Reflusu olabilir belki kizinin. Kilo alimini etkilemiyorsa sorun degil. Peynirli kusmasi da sutun iyisini alip kotusunu cikardigini sutun yaradigini gösterir derler kotu bisey degil yani sutun midede sindirildigi anlamina geliyo

Reflü sonradan olabilir mi onu araştırmam lazım, çünkü 1.ayla birlikte birden başladı

Benden biktiniz kızlar ama bisey merak ediyorum. Emziren anneler bebeğiniz memedeyken emiyor mu yoksa çekiyor mu. Hüp hüp.
Hüp hüpten kastın kamıştan içer gibi mi? Meme ucundan oyle süt cekemez diye dusunuyorum bebekler genelde meme ucunu ust damagina yapistirip cekiyor memeyi dilinden de destek alarak. Boyle sanki meme ucunu hafif eziyor gibi bir his oluyo

Haklısın arkadaşım. İşte bazen kayışlarda kopukluk olabiliyor. Bugün biraz çıkayım yoksa kafayı yerim bu gidişle. Rahatıma çok düşkünmüşüm onu anladım.

Cok gecmis olsun insallah iyilesir bir an once eminim cok aci cekiyosundur ya ilk hafta benim de oldu yanlis emmeden dolayi kabuk bagladi o halde bile cok aciyordu ayakta ziplayarak gezine gezine emiziriyodum. Ben memeyi biraz kahverengi bolgeden baş ve isaret parmagimla tutup bastirip biraz da cekip uzatarak veriyodum tikistiriyodum agzina hemsireler de boyle yapiyordu hastanede

Çıtçıtlı bodyde 3-6 aya geçtik.artık 0-3 ay olanlar boydan olmuyor. 2 numara bez de küçük geliyor yarım paket var 2 numara. Onu da bitireyim 3 numaraya geçicem. Çok almamak lazım bezleri. Bir anda bacaklarında iz yapmaya başladı 2 numara.siz de durumlar nasıl... dün dr kolik bebekler anneye yapışık yaşar bu yüzden çok hızlı büyür dedi. Doğru demekki.

Arkadaslar bebegin 1.ayda aldigi kiloyu nasil hesapliyorsunuz dogdugu kilonun uzerine kac gram aldigina mi bakiyosunuz yoksa sisligi indikten sonraki kilonun ustune aldigi kiloya mi

Kızımın kolları bacakları da kızardı aynı yüzü gibi ya Pütür Pütür oldu yüzü desen kırmızı nokta nokta ne yapmalıyım geçmiyorda off gördükçe moralim bozuluyor kızlar
Canim kalin mi giydiriyorsun yada teri uzerinde mi kuruyor gecen hafta bende cok uzulmustum ogluma ince giydirdm ve surekli evi havalandirdim sicaktan oluyor uzulme gecer

D Degemen aynen bizde 3-6aylıklara gectik. 0-3aylıktan tek bir sefer giydigi kıyafetler vardı. Bez olarakda sleepy kullanyrm. Bir numarayla iki numara hemen hemen aynı boy O yüzden üç numaraya gectik.

İlk kızımda küçük bi ilcede yasadıgımızdan gidebilecek parkda yoktu. Bu kızımda hep hayal ederdim bebek arabasıyla parka carsıya giderm diye. Gecen koydum bebek arabasına. Köseyi döner dönmez cıglık cıglıga. Ewe kendimi zor attım. Apartmanda herkesde balkondan bakıyodu. Nedense kendimi cok beceriksiz hissetirdiler

Günaydınnn aslında hiç uyumadığım düşünülürse bugün aslında dün benim için
Gaz sancısı bizim eniği de vurdu, bakalım nasıl geçecek bugün.
Siz nasılsınız hanımlar:)
Kolay gelsin gaz sancilarina:) ben yarim saate yakin elim bebenin karninda yuzu yere bakar sekilde sirtina pat pat vuruyrm uyuyakaliyr dene istersen

Canım benim mememin ucu küçücük kaldı. Hamile değilken bile daha büyüktü. Neden böyle oldu anlamadım. Doğumdan sonra göğüsler doldu şişti diye mi bilmiyorum bildiğin küçülüp bit kadar kaldılar. Bir de kızım biraz sabırsızlık ediyor. Ağzını açmadan hemen memeyi kapmak istiyor. İlk zamanlar acemilikten vermişimdir çok dikkat etmeden ondan oldu muhtemelen. Artık bağırsa da çağırsa da ağzını iyice açmadan vermiyorum. Şu ağzına tepme olayını bi türlü beceremiyorum ben ya, bi rahat durmuyor çocuk

Salı günü 1. Ay kontrolü var ona gittiğimizde bende isteyeyim fitil. Yazık hiç uyuyamıyor hep huzursuz. Fitile alışmazlar inşallah
Benimde endisem o alisir mi acaba? Anneme sordum annem seni fitille buyuttum 6 aya kadar sonra gecmisti dedi ama fitil olmadanda catlayacak yawrum

Kızlar benim kızımın her iki meme ucu sivilce ucu gibi oldu beyaz beyaz böyle olan var mı önceden daha minikti sanki büyüdü oda normal mi bu

Kızlar herkese selamlar. Ben henüz hala evime taşınmadığını için beşik almadım şimdi şimdi arayışa düştüm siz yaklaşık bir aydın kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz. Sallanan ve katlanan park yatak kullanan varsa rahatça sallanan hangi modeli tavsiye edersiniz

Evet bu olabilir bak gercekten benim goguslerim de eger cok doluysa taş gibiyken gogus ucum olmuyor duzlesiyor ucu ışte bende cekistirerek tikiyorum agzina benim kiz da sabirsiz oluyo bazen sutler hep ustune basina akiyo memeyi kavrayana kadar. Eger gercekten acikip emme duygusu geldiyse kapiyo hemen baska caresi yok çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…