- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Burayı o yüzden çok seviyorum. Hiçbir sikintintimda rahatsizligimda veya iyi gelişmelerde benle aynı durumda olan biri oluyor:)Evet aynen. Bir problem olur da anlayamazsam diye korkuyorum. Hiç bir kaynakta da bulamadım böyle bir şey. İnternete yazınca epilepsiden otizme kadar bi sürü şey yazıyor. Burası o açıdan çok iyi. Aynı dönem olan bebeklerde de görülünce insanın içi rahatlıyor.
Offf aynen ya benimkide bugün ne yedin diye suçlayıcı bakışlar.Bide babasinin senin yediklerinden oluyo demesi beni deli ediyo allahim yaa bulgur yemistim niye yyedin deyip durdu anlamiyo hersey gaz yapiyo ama beyinleri duz calisyo ah ah sinrlerim lacka oldu
Benim 2. Yalnız kalışım bugün, kahvaltıyı bile nasıl yaptım bilmiyorum. Çok hızlı yedim, wcye girmek zaten işkence ağladı ağlayacak korkusuyla gidiyorum. Veeee gerçekten dışarı çıkmayı özledim. Bebek arabasıda arızalı çıktı, servise verdik cumartesi günü, hala haberde yok. Bende fenayım arkadaşımKızlar merhaba,
Dün yine zor bi gündü. Kızım artık gaz sancısı çekiyor galiba. Tuvaletini yapana kadar acı çekiyo. Tabi uykusunu etkiliyo. O da emzirme saatini. Erken emzirdiğmde de sütüm tam gelmiş olmuyo. Bunları yaşarken de dinlenemediğim için direk sütüm etkileniyo. Dün akşam artık göğüslerim boşaldı. Sabrım son noktasına gelmişti. Neyse ki bugün yeni bir gün :) bu makine durmamalı, emzir kaka temizle gaz çıkar uyut.sabır enerji fulledik bakalım neler olcak bugün.
kızlar ben çok sıkıldım yaa. Gündüz hem tekim hem de çok sıcak çıkamıyorum tek başıma. Akşam da bebeğin düzeni bozulmasın diye çıkmak istemiyorum.
Yalnız bakan analar, biraz destek moral verin nolur?
Dr.a yazdım cevap bekliyorum bakalıö ne dicek. Kulak pamuğuna zeytinyağı döküp kıçına sürün diyen var, o da iyi geliyormuşBenimde endisem o alisir mi acaba? Anneme sordum annem seni fitille buyuttum 6 aya kadar sonra gecmisti dedi ama fitil olmadanda catlayacak yawrum
Yemek yapicam.simdi ama ne yapacam.bilmiyorum resmen hersey gaz yapiyo @BahaRaslan99 nerelerdesn canim anacigin iyi bakiyo heralde sana bi es ver bizede neler yiyorsunOfff aynen ya benimkide bugün ne yedin diye suçlayıcı bakışlar.
Arada mama veriyorum, mamada yapmış olabilir diyo. Herşeyin sonu bana çıkıyor
Bu yüzden emzirmek istemiyorum bazen.. sigarayı hamileliğimi öğrenince bırakmıştım, alkolüde aynı şekilde.. şimdi birde yemekler..Yemek yapicam.simdi ama ne yapacam.bilmiyorum resmen hersey gaz yapiyo @BahaRaslan99 nerelerdesn canim anacigin iyi bakiyo heralde sana bi es ver bizede neler yiyorsun
Bende yalnız bakıyorum canım üstelik eşim işten geç geliyor yorgun oluyor yani gece bile faydası yok bana bir kere kalkıp bakmadı henüz..bende çok bunalıyorum ağlıyorum hatta arada anneme geliyorum işte kalmıyorum ama akşam dönüyorum bir kere kaldım henüz..eşim bebeğe bakma konusunda destek olmadığı gibi annemde kalmamı bile istemiyor..bebek doğduğundan beri aramız pek iyi değil sanırım bebeği hala kabullenemedi herkes beni paylaşamadığını söylüyorKızlar merhaba,
Dün yine zor bi gündü. Kızım artık gaz sancısı çekiyor galiba. Tuvaletini yapana kadar acı çekiyo. Tabi uykusunu etkiliyo. O da emzirme saatini. Erken emzirdiğmde de sütüm tam gelmiş olmuyo. Bunları yaşarken de dinlenemediğim için direk sütüm etkileniyo. Dün akşam artık göğüslerim boşaldı. Sabrım son noktasına gelmişti. Neyse ki bugün yeni bir gün :) bu makine durmamalı, emzir kaka temizle gaz çıkar uyut.sabır enerji fulledik bakalım neler olcak bugün.
kızlar ben çok sıkıldım yaa. Gündüz hem tekim hem de çok sıcak çıkamıyorum tek başıma. Akşam da bebeğin düzeni bozulmasın diye çıkmak istemiyorum.
Yalnız bakan analar, biraz destek moral verin nolur?
Keske kalmana izin verse inan nefes aliyor insan biz pazartesiden beri annemdeyiz bugun doncez esim halimi gorunce dinlenmem icin yolluyot bebege bi faydan dokunmuyr gergin oluyorsun git dinlen diye. Bebegi kabullenememesi kötü. Bebise karsi ilgisi nasil peki.Bende yalnız bakıyorum canım üstelik eşim işten geç geliyor yorgun oluyor yani gece bile faydası yok bana bir kere kalkıp bakmadı henüz..bende çok bunalıyorum ağlıyorum hatta arada anneme geliyorum işte kalmıyorum ama akşam dönüyorum bir kere kaldım henüz..eşim bebeğe bakma konusunda destek olmadığı gibi annemde kalmamı bile istemiyor..bebek doğduğundan beri aramız pek iyi değil sanırım bebeği hala kabullenemedi herkes beni paylaşamadığını söylüyor
O damlayi bende duydum. Keske benimkide kivransa ikinsa beklesem bende ama resmen aglama krizine giriyor durduramiyrm morarmaya geliyor fitilden sonra bicir bicir offf ne zormus bebek kakasi beklemekS Sosyologg_annebeatrices dr ile konuştum kaka yapmaması 3 güne kadar normal dedi, 1 çay kaşığı z.yağı verebilirmişiz. Karnında sertlik olduğunu ve kıvrandığını söyleyince sab simplex damla önerdi. Bu akşam yapmasını beklicem olmadı gece damlayı vericem
Doğduğu kiloya bakılır üzerine ne kadar almışArkadaslar bebegin 1.ayda aldigi kiloyu nasil hesapliyorsunuz dogdugu kilonun uzerine kac gram aldigina mi bakiyosunuz yoksa sisligi indikten sonraki kilonun ustune aldigi kiloya mi
Bizim de.bugün çıktı çok şükürEeeeee... 40 da çıktı...
sıradakiiiiii...
Öncelikle hepimizin yavrularını Rabbim esirgesin bizlere bağışlasın hayırlısıyla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah uzun ömürler versin Rabbim AmiinKızlar selam bir sorum olacak . D vitaminini ben gece veriyorum. Doktorda gündüz falan diye belirtmedi zaten. Nedense gündüzleri unutuyorum hep. Sizler nasıl veriyorsunuz verdiğimiz vakit önemli mi ?
Keşke öyle düşünüp yollasa benide ağzından bikere duymadım sende yoruldun dinlen falan..bebeğe karşıda ilgisiz doğduğundan beri..kabullenmesi için bekliyorum sabrediyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum..bebek olmadan önce böyle bi adam değildi çünkü bana çok düşkün ve ilgiliydi..Keske kalmana izin verse inan nefes aliyor insan biz pazartesiden beri annemdeyiz bugun doncez esim halimi gorunce dinlenmem icin yolluyot bebege bi faydan dokunmuyr gergin oluyorsun git dinlen diye. Bebegi kabullenememesi kötü. Bebise karsi ilgisi nasil peki.
Keşke öyle düşünüp yollasa benide ağzından bikere duymadım sende yoruldun dinlen falan..bebeğe karşıda ilgisiz doğduğundan beri..kabullenmesi için bekliyorum sabrediyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum..bebek olmadan önce böyle bi adam değildi çünkü bana çok düşkün ve ilgiliydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?