2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Burayı o yüzden çok seviyorum. Hiçbir sikintintimda rahatsizligimda veya iyi gelişmelerde benle aynı durumda olan biri oluyor:)

Bide babasinin senin yediklerinden oluyo demesi beni deli ediyo allahim yaa bulgur yemistim niye yyedin deyip durdu anlamiyo hersey gaz yapiyo ama beyinleri duz calisyo ah ah sinrlerim lacka oldu
Offf aynen ya benimkide bugün ne yedin diye suçlayıcı bakışlar.
Arada mama veriyorum, mamada yapmış olabilir diyo. Herşeyin sonu bana çıkıyor

Benim 2. Yalnız kalışım bugün, kahvaltıyı bile nasıl yaptım bilmiyorum. Çok hızlı yedim, wcye girmek zaten işkence ağladı ağlayacak korkusuyla gidiyorum. Veeee gerçekten dışarı çıkmayı özledim. Bebek arabasıda arızalı çıktı, servise verdik cumartesi günü, hala haberde yok. Bende fenayım arkadaşım

Benimde endisem o alisir mi acaba? Anneme sordum annem seni fitille buyuttum 6 aya kadar sonra gecmisti dedi ama fitil olmadanda catlayacak yawrum
Dr.a yazdım cevap bekliyorum bakalıö ne dicek. Kulak pamuğuna zeytinyağı döküp kıçına sürün diyen var, o da iyi geliyormuş

Kızlar benim doğumum spinal ile oldu. Başağrısı fln olmadı çok şükür ama hemen hemen Doğumdan beri bacaklarımın üst kısmı kaşınıyor.kaşımaya başlayınca bırakamıyorum da ,iyice yara oldu.. spinalle Alakası var mı acaba,aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

Bir de bebiş de hafif sarılık çıktı,değeri 13.. sık sık Emzirmeye çalışıyorum,10 dk güneşe çıkarıyorum başka ne yapabilirim?
Bir tanıdık maden suyu içmenin iyi geldiğini söyledi ama açıkçası daha çok Yen'i olduğum için güvenemiyorum

Offf aynen ya benimkide bugün ne yedin diye suçlayıcı bakışlar.
Arada mama veriyorum, mamada yapmış olabilir diyo. Herşeyin sonu bana çıkıyor
Yemek yapicam.simdi ama ne yapacam.bilmiyorum resmen hersey gaz yapiyo @BahaRaslan99 nerelerdesn canim anacigin iyi bakiyo heralde sana bi es ver bizede neler yiyorsun

S Sosyologg_anne beatrices dr ile konuştum kaka yapmaması 3 güne kadar normal dedi, 1 çay kaşığı z.yağı verebilirmişiz. Karnında sertlik olduğunu ve kıvrandığını söyleyince sab simplex damla önerdi. Bu akşam yapmasını beklicem olmadı gece damlayı vericem

Yemek yapicam.simdi ama ne yapacam.bilmiyorum resmen hersey gaz yapiyo @BahaRaslan99 nerelerdesn canim anacigin iyi bakiyo heralde sana bi es ver bizede neler yiyorsun
Bu yüzden emzirmek istemiyorum bazen.. sigarayı hamileliğimi öğrenince bırakmıştım, alkolüde aynı şekilde.. şimdi birde yemekler..
böyle düşününce bencillik ediyormuşum gibi hissedip üzülüyorum ama elimde olmuyor

Bende yalnız bakıyorum canım üstelik eşim işten geç geliyor yorgun oluyor yani gece bile faydası yok bana bir kere kalkıp bakmadı henüz..bende çok bunalıyorum ağlıyorum hatta arada anneme geliyorum işte kalmıyorum ama akşam dönüyorum bir kere kaldım henüz..eşim bebeğe bakma konusunda destek olmadığı gibi annemde kalmamı bile istemiyor..bebek doğduğundan beri aramız pek iyi değil sanırım bebeği hala kabullenemedi herkes beni paylaşamadığını söylüyor

Keske kalmana izin verse inan nefes aliyor insan biz pazartesiden beri annemdeyiz bugun doncez esim halimi gorunce dinlenmem icin yolluyot bebege bi faydan dokunmuyr gergin oluyorsun git dinlen diye. Bebegi kabullenememesi kötü. Bebise karsi ilgisi nasil peki.

O damlayi bende duydum. Keske benimkide kivransa ikinsa beklesem bende ama resmen aglama krizine giriyor durduramiyrm morarmaya geliyor fitilden sonra bicir bicir offf ne zormus bebek kakasi beklemek

Kızlar bize de önerildi zeytinyağı ama iyi olması lazım dendi. 1 çay kaşığı içebilirmiş. Ama nerden bulucam hepsi güvenli değil gibi geliyor bana. Var mı öneriniz.

S Sosyologg_anne @zehrayalcin87 Biz 6 gün bekledik. Sorun şu ki benim kızım ağlamıyordu kakadan dolayı. 7 güne kadar normal dedi doktor anne sütü alan bebek kabız olmaz dedi. Sonra dayanamadım artık fitil verdik. Kaka yapamama bir süreç sanırım. Ben burda sorduğumda herkes rahatlıkla yapıyor bebeğim diyordu. Şimdi bizim kaka olayı çok rahat. Günde iki defa yapıyor artık. Sizinki de geçer diye düşünüyorum.

Bi de okuduğum bir yazıda bebekler gazı olduğunda acemi oldukları için karın adeleleri ile beraber makatıda sıkıyorlarmış. Bu da kaka yapmalarını engelliyormuş. Önce gaza çözüm bulmak lazım yani.

Kızlar selam bir sorum olacak . D vitaminini ben gece veriyorum. Doktorda gündüz falan diye belirtmedi zaten. Nedense gündüzleri unutuyorum hep. Sizler nasıl veriyorsunuz verdiğimiz vakit önemli mi ?
Öncelikle hepimizin yavrularını Rabbim esirgesin bizlere bağışlasın hayırlısıyla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah uzun ömürler versin Rabbim Amiin
Benimde 8günlük bir oğlum var biogaia kullanıyorum d vitaminiyle birlikte verme dedi sizde aynı anda vermeyin istereniz hayırlı akşamlar

Keşke öyle düşünüp yollasa benide ağzından bikere duymadım sende yoruldun dinlen falan..bebeğe karşıda ilgisiz doğduğundan beri..kabullenmesi için bekliyorum sabrediyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum..bebek olmadan önce böyle bi adam değildi çünkü bana çok düşkün ve ilgiliydi..

Gerçekten seni paylaşamıyor sanırım. Ama konuşabilrsin. Bu böyle devam etmicek sonuçta, biz de hayatımızı düzene sokacağız. O zaman düzelir ama bu süreç çok önemli. Umarım herşey yoluna girer.
Annen gelse size. Madem sen gidemiyorsun

Bizde bugün doktordaydik kızlar biogaiayi biraktirdi bu doktor. Bebişim 4kilo300 gram olmuş. Başka gaz ilacı verdi bu daha iyi dedi bitkisel bu da dedi. Adı aguline diye bi şurup. Dun hiç arkadan gaz çıkarmamıştı. Bugün çıkarsa 4 kez falan ilacı verdikten sonra ondan midir artik neden. Fitil verdi bide. Çok aşırı durmaz ağlarda ateslenkrse ne yapacağını bilemez sen fitili verirsin dedi. Elleri biz gibi kızımın unuttum sormayı. Baya soğuk bi bakıyorum soğuktan morariyo resmen. Diğer yerleri sıcak ama. Neden acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…