Bilmiyorum herkes öyle söylüyor..tabi ki böyle devam etmicek ama şu en önemli zor günlerimde yanımda değilse unutamam bu günleride..annem zaten hamilelikten önce bendeydi oda sıkıldı artık eşimde böyle davranınca gelmek istemiyor odaGerçekten seni paylaşamıyor sanırım. Ama konuşabilrsin. Bu böyle devam etmicek sonuçta, biz de hayatımızı düzene sokacağız. O zaman düzelir ama bu süreç çok önemli. Umarım herşey yoluna girer.
Annen gelse size. Madem sen gidemiyorsun
Canım benim bebeğimin yüzünde çıktı. Dün eve hemşire gelmişti. Ergenlik sivilcesiymiş bizim sütten geçen hormonlar yüzünden çıkmış. Patlatmayın düzelir dedi hemşireEki Görüntüle 2016785 Kızlar ya bu nedir bebeğimin boynunda 4 tane var yüzü zaten kırmızıydi gittikçe yayılıyor diye üzülürken bide boynunda bunlar çıktı off
Ne zor sureclerden gectiniz neden boyle yapiyot ki ama gerci benim esimde ayni ne beni yolluyo tek ne de geldiginde iki laf ediyo sif onlarin arasinda kalmaktan stres oldugum icin normal dogum yapamadigimi dusunuyorum cunku hep beklediler bebek bian once gelse de kurtulsak gibiBilmiyorum herkes öyle söylüyor..tabi ki böyle devam etmicek ama şu en önemli zor günlerimde yanımda değilse unutamam bu günleride..annem zaten hamilelikten önce bendeydi oda sıkıldı artık eşimde böyle davranınca gelmek istemiyor oda
Teşekkürler cnm bn sadece d vitamini kullanıyorum biogaia kullanmıyrmÖncelikle hepimizin yavrularını Rabbim esirgesin bizlere bağışlasın hayırlısıyla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah uzun ömürler versin Rabbim Amiin
Benimde 8günlük bir oğlum var biogaia kullanıyorum d vitaminiyle birlikte verme dedi sizde aynı anda vermeyin istereniz hayırlı akşamlar
Teşekkürler cnm bn sadece d vitamini kullanıyorum biogaia kullanmıyrmÖncelikle hepimizin yavrularını Rabbim esirgesin bizlere bağışlasın hayırlısıyla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah uzun ömürler versin Rabbim Amiin
Benimde 8günlük bir oğlum var biogaia kullanıyorum d vitaminiyle birlikte verme dedi sizde aynı anda vermeyin istereniz hayırlı akşamlar
Ben bi mesajda okumustum da burda bi arada veren bir arkadas vardı söyleyim dedim güle güle büyütün arkadaslar hepinizde hepimizde inşallah Rabbim evlatlarımızla sınamasınTeşekkürler cnm bn sadece d vitamini kullanıyorum biogaia kullanmıyrm
kolik hakkında çok bilgim yok açıkcası bildiğim sebepsiz aglamaları akşam saatlerinde. gaz değil sebebi bilinmiyor diye biliyorum. henüz öyle aglama krizlerimiz yok cok sükür ama kontrolde anlaşılır. tesekkur ederim bilgilendirdiğin için.Bizim de haftaya çarşamba ikinci ay kontrolü. Üç aşı var önemli. Üç gün banyo yasakmış bu havada nasıl olacak bilmiyorum. Kolik olayını gene soracağım. Kolik dereceleri varmış bazıları hafif atlatıyormuş.
böyle kapı gıcırtısı gibi mi, boğazını temizliyor gibi. videoya cektim dr a dinleticem. normal gibi ama aklımızda kalmasın bak gaz olabilirmiş mesela
Evet hamileliğim çok zor geçti zaten şuan destek olması gerekirken böyle..sabrediyorum kabullenmesini bekliyorum bakalım ne zamana kadarNe zor sureclerden gectiniz neden boyle yapiyot ki ama gerci benim esimde ayni ne beni yolluyo tek ne de geldiginde iki laf ediyo sif onlarin arasinda kalmaktan stres oldugum icin normal dogum yapamadigimi dusunuyorum cunku hep beklediler bebek bian once gelse de kurtulsak gibi
Bizim kaderimiz bu oldugunu dusunuyorum bugun aglama krizine girdim o zaman geldi moral falan verdi ama sonra geciyo yine ayni ne yaoalim sabredcezEvet hamileliğim çok zor geçti zaten şuan destek olması gerekirken böyle..sabrediyorum kabullenmesini bekliyorum bakalım ne zamana kadar
Boğazında bişey kalmış gibi kıh diye birden ses geliyoböyle kapı gıcırtısı gibi mi, boğazını temizliyor gibi. videoya cektim dr a dinleticem. normal gibi ama aklımızda kalmasın bak gaz olabilirmiş mesela
Seninkide ilgisizmi canım ya benim eşim böyle bi adam değildi ona üzülüyırum bebek olduktan sonra değişti..Bizim kaderimiz bu oldugunu dusunuyorum bugun aglama krizine girdim o zaman geldi moral falan verdi ama sonra geciyo yine ayni ne yaoalim sabredcez
Aynı durum bizde de var. Gün içinde uykusu var ama uyuyamıyor. Uyutuyorum 10 dakika sonra uyanıyor. Kaka yapıyor, gaz çıkarıyor ama huysuz. Dün sabah 4'te uyandık. 9'da ancak uyutabildim. 11'de uyandı. 2'de uyudu 4'te uyandı. Şimdi cok uykusu var ama uyuyamıyor. Sürekli emmek istiyor. Çok uykusuz ve yorgunum. Allah hepimize güç kuvvet versin.kizlar yardiminiza ihtiycim var bizim kiz her aksam 5 6 gibi uyaniyo 10 a kadar uyumuyo emziriyorum 10 dk yatiyo kendi kendine ondan sonra kucak istiyo gezdirirsem susuyo yatırdım mi bas bas dun tuvalete gidemedim aglamasindan gazini cikariyo kakasi cisini yapiyo bol bol karni tok kusuyo artik eme eme ama saat 8 i geçince iyice yoruluyo demek ki agliyip duruyo ufacik sesten uyaniyo hemen gene ayni döngü basliyo meme veriyorum karni tok oguruyo almiyo emmek de istiyo bi yandan ne yapcami
Peki bir bebegi olmasini istiyormuydu eşin. Bi ara benim esimde depresyona girer gibi oldu. Yani evde bebegin varligini kabullenmekte zorlandi. Işe giderken beni oper onu opmezdi geldiginde tv basina oturur hic bebegi sormazdi cok aglamistim o zmanlar sonra sonra zamanla davranislari degisti. Simdi oglu 1 numara benim dinlenmemi bile ogluna iyi bakayim diye istiyor. Itiraf etmisti bu ladar buyuk bi sorumluluk oldugunu kucagima almadan bilemedim sonrada korktum bu sorumluluktan altindan kalkamam diye demisti. Insaallah senin esinde zamanla duzelir. Hic onlari basbasa biraktin mi. Yani 10 dakikaligina sitenin bahcesine inerdim ben tek basina onlar kalirdi evde dolanirdim oyle oyle alisti babasiKeşke öyle düşünüp yollasa benide ağzından bikere duymadım sende yoruldun dinlen falan..bebeğe karşıda ilgisiz doğduğundan beri..kabullenmesi için bekliyorum sabrediyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum..bebek olmadan önce böyle bi adam değildi çünkü bana çok düşkün ve ilgiliydi..
Büyüme atağı muhtemelen. 3 gün sürmüştü bizim. Kızım resmen saldırır gibi emiyordu.Aynı durum bizde de var. Gün içinde uykusu var ama uyuyamıyor. Uyutuyorum 10 dakika sonra uyanıyor. Kaka yapıyor, gaz çıkarıyor ama huysuz. Dün sabah 4'te uyandık. 9'da ancak uyutabildim. 11'de uyandı. 2'de uyudu 4'te uyandı. Şimdi cok uykusu var ama uyuyamıyor. Sürekli emmek istiyor. Çok uykusuz ve yorgunum. Allah hepimize güç kuvvet versin.
Bunu doktora sormustum sutun tazyikli ve emmesi kuvvetli ise hemen doyar dedi. Benim kuzu ilk baslarda zor emerdi yarim saati gecerdi hep dakka tuttum 25 dk, 20 dk, 17dk, 13dk,10 dk, simdide 7 dk. Zorla tikiyorum diliyle itiyor. Kilo alimi normal olunca beninde isine geliyor hemen doymasi zira cok yorucu emzirmekKizlar yine ben tecrubeli anneler kizim eskiden 20 dk emerken simdi en dazla 7 dk emiyo gazi var diyemi bole yapiuo bide duruken agzindan tukurukleri kopurtuyo cikartiyo disari neden acaba
Eşimde varikosel vardı bebeğimiz hemen olmadı amelyt demişti doktor ona rağmen kendiliğinden oldu yani aslında bizim için mucizeydi ona rağmen böyle olmasını aklım almıyor zaten..başbaşa bırakmadım hiç hatta dün gece eşim balkondaydı bende duş alıcaltım bebeğin yanında dur dedim uyuyo ama uyanabilir burdan duyarım dedi bana gelmedi sonradan sinirlendim tekrar gittim yabancı olsa gelir durur dedim öyle durdu yanındaPeki bir bebegi olmasini istiyormuydu eşin. Bi ara benim esimde depresyona girer gibi oldu. Yani evde bebegin varligini kabullenmekte zorlandi. Işe giderken beni oper onu opmezdi geldiginde tv basina oturur hic bebegi sormazdi cok aglamistim o zmanlar sonra sonra zamanla davranislari degisti. Simdi oglu 1 numara benim dinlenmemi bile ogluna iyi bakayim diye istiyor. Itiraf etmisti bu ladar buyuk bi sorumluluk oldugunu kucagima almadan bilemedim sonrada korktum bu sorumluluktan altindan kalkamam diye demisti. Insaallah senin esinde zamanla duzelir. Hic onlari basbasa biraktin mi. Yani 10 dakikaligina sitenin bahcesine inerdim ben tek basina onlar kalirdi evde dolanirdim oyle oyle alisti babasi
Kizlar yine ben tecrubeli anneler kizim eskiden 20 dk emerken simdi en dazla 7 dk emiyo gazi var diyemi bole yapiuo bide duruken agzindan tukurukleri kopurtuyo cikartiyo disari neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?