2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sen istersen bi basbasa birak babasi sonucta 10 dakkayla başlamıştım ben. Ama caktirmadim hic onlari basbasa birakmak istedigimi. Hava almaya ihtiyacim var basim agriyor falan diye diye ciktim. Simdi bebegin altini degistirir banyosunu yaptirir misafir gelince hep o ilgilenir. Insaallah senin esinde bu guzelliklerin farkina varir.

İş dolayısıyla oradaydık canım ama doğumdan önce geldik Türkiye deyiz ve oranın yabancısıyım :)

Tamam bunu denicem bakalım ne olucak..

Benim bebe vitaminsiz hala yeni doğan kıyafetlerine bile giriyor:) bez de bir numara ama, 4,5-6 kilo için yazıyor üstünde, doktor geçirdi büyük boy giysin diye, yoksa 4,5kiloya kadar olan yenidoğan bezi de oluyor:)

Denicem bakalım ne tepki vericek napıcak böyle böyle alışır belki..çünkü bazen veriyorum biraz tutup hemen bana geri veriyor hep bi bahaneyle altını değiştir diyo yada emmek istiyo galiba diyo

Aynısını söyledi bana da, zeytinyağını D vitamini ile veriyorum. Relamax var bizde, olmadk simplex alayım ben de.
Sağol kuzum.

Aktarlardami satiliyo canim cocugumu bidaha oyle gormek istemiyorum ayyy ne cektii yaa allahim dermensiz dert vermesin bi gazda boyle oluyoruz rabbim tum hasta bebeklere yardim etsn
Altardan aldım ben canım markalarınkinden daha güvenilir buluyorum aktarları niyeyse. Amşn Allah daha beterlerinden sakınsın yavrularımızı

Kızlar acil bişey sorucam. Aranızda kanaması devam eden var mı ? Sezeryan oldum, 32 gün geçti üstünden. Hala kanamam var. Aslında 2. Hafta kanamam azalarak durmuştu hatta sonra böyle sarı bi akıntı gelmişti kıvamlı. Sonda 20. Gün gibi gene başladı kahverengiydi sonra o da bitti. Bu hafta parlak kırmızı yoğun bi kanamam var ve yaz günü yün hırkayla duruyorum o derece üşüyorum yani.. internette içeride parça olabileceği unutulabileceği yazıyo. Doktorumu aradım 40 güne kadar kanama olur dedi ama bana normal gelmedi sanki kendi hatasını kapamaya çalışıyo gibi. Aranızda sezeryandan 1 ay sonra hala kanaması devam eden var mı ? Başka bi doktora görünsem mi ?

Seninkide ilgisizmi canım ya benim eşim böyle bi adam değildi ona üzülüyırum bebek olduktan sonra değişti..
Yok aksine bebege asiri ilgili beni sadece sut makinesi olarak goruyo bu ara bebek az aglasin hemen sucu bende bulur oluyo ailemle de yildizi hic uyusmadi onlara resim atmama bile kizar oluyo ama bunlar ben inatlasinca normal konustigum zaman mulayim bi insan oluyo sanirim hamilelik yuzunden cinsel hayatimiz bitti uzaklastik birbirimizden oyle hissediyorum

Sutum evet nayagi tazikli ama hep ilk sutu icip birakiyo yagli sutu icmiyo iste o canimi sikiyo

Farkediyorum da tum bebekler ayni surecten geciyo en azindan bu iyi sadce tek bebek de degil demekki geecek bu gunler

Benimkide bana dha ilgili yani bebeği bırakıp onunla ilgilensem çok memnun olucak..bizimde hamileliğim rsikliydi o yüzden cinsellik olmadı hiç erkekler içinde malum öenmli bir konu oda etkiledi sanırım

Yarım saatte 1 uyanıyor kafayı yicem sonunda, sizinde öyle mi yoksa bende mi sorun var anlamıyorum. Uykusuzluktan ölmek üzereyim gerçektn artık ağlayarak kalkıyorum, sinirlerim bozuldu

Benim kız da aynı. Sebebini bulan varsa bana da söylesin.

Benim bebe vitaminsiz hala yeni doğan kıyafetlerine bile giriyor:) bez de bir numara ama, 4,5-6 kilo için yazıyor üstünde, doktor geçirdi büyük boy giysin diye, yoksa 4,5kiloya kadar olan yenidoğan bezi de oluyor:)
Kaç kilo doğdu?

Bence normaldir canım. Daha fazla süren de oluyor bildiğim kadarıyla. Biz de 23 günlüğüz. Benimki de devam ediyor

Benim 50 gun oldu hala arada kahverengi hatta bazen kirmizi leke gelir. 40 ciktiktn sonra kesilmisti iki gundr yine basladi hatta ben eladet oldum sandim ama kesildi yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…