Endişelenme normaldir benimki bazen bir gün bazen iki üç gün arayla bir tane ped dolduracak kadar oldu bugün 41.gün ve üç gündür falan yoktu ama bugün çok az yine oldu ve kesildi parça falan getirme aklına benim doktor doğumdan bir hafta sonra dikiş yerime baktığında ultrasonla rahimede bakmıştı kalsa görürdü seninki bakmadımı?Kızlar acil bişey sorucam. Aranızda kanaması devam eden var mı ? Sezeryan oldum, 32 gün geçti üstünden. Hala kanamam var. Aslında 2. Hafta kanamam azalarak durmuştu hatta sonra böyle sarı bi akıntı gelmişti kıvamlı. Sonda 20. Gün gibi gene başladı kahverengiydi sonra o da bitti. Bu hafta parlak kırmızı yoğun bi kanamam var ve yaz günü yün hırkayla duruyorum o derece üşüyorum yani.. internette içeride parça olabileceği unutulabileceği yazıyo. Doktorumu aradım 40 güne kadar kanama olur dedi ama bana normal gelmedi sanki kendi hatasını kapamaya çalışıyo gibi. Aranızda sezeryandan 1 ay sonra hala kanaması devam eden var mı ? Başka bi doktora görünsem mi ?
Çok iyi olmuş canım ya bende 40 çıkıncs dedim abisiyle birlikte inş ☺ rahat mı peki erken olması sıkıntı oldu mu bebek içinBen 8gunlukken yaptrdım yenidoğan sunneti cok tavsiye ediliyor lokal anestezi ve acının cok farknda olmadıgı için canm
Ahh ya ne zordur canım altına bardak falan tutsan içirsen sonra bebeğe?Kızlar ucu kopan memem bozuk çeşme gibi. Sürekli süt akıyor. Sütler ziyan oluyor
Ahh ya ne zordur canım altına bardak falan tutsan içirsen sonra bebeğe?
Daha önce de yazdım ama sanırım kimse görmedi. Bebeklere hangi zeytinyağını veriyorsunuz. Ben pek market yağlarına güvenemiyorum da???
Damlayı aldık ama gerek bile kalmadı. Kulak pamuğu ile kıçına zeytinyağı sürdük anında yaptı kakasını, önce dene olmadı damlayı alırsın canımAynısını söyledi bana da, zeytinyağını D vitamini ile veriyorum. Relamax var bizde, olmadk simplex alayım ben de.
Sağol kuzum.
Benimkide henüz 1 nımara prima kullanıyordu 2 ye geçtik ama 2 de biraz büyük ve kıyafet olarak hala yenidoğandayız bizde. 56 cmler tulumlar fln ancak oluyorBenim bebe vitaminsiz hala yeni doğan kıyafetlerine bile giriyor:) bez de bir numara ama, 4,5-6 kilo için yazıyor üstünde, doktor geçirdi büyük boy giysin diye, yoksa 4,5kiloya kadar olan yenidoğan bezi de oluyor:)
Canım açık olunca benimde damlıyor dediğin gibi bende peçete koyup kapatıyorum normal sütyen giyiyorum o zaman akmıyor senin nasıl oldu şimdiCanım bütün gün akıyor. Havlu sıkıştırıyordum altına artık peçete falan baş etmiyor. Açık dolaşıyordum ucu toparlasın diye. Bunaldım artık yerler koltuklar heryer süt oldu. Bir de üstüme birşey giyemiyorum. Kalkan koyuyorum, kalkandan gece yatarken deliklerinden üstüme akıyor. Çok üzülüyorum yavrumun sütleri gidiyor diye. Durmadan şıp şıp damlıyor. Göğüs pedi kapattım az önce, penye sütyen taktım, ucunu bastırınca biraz o kadar akmaz belki.
Aile hekimligine gidip hemiglobin olcumu yaptirin bence.Bende herkez kolsuzla gezerken uzun kollu uzerine sisme yelekle tahlil vermeye gittim.Hemoglobin cok düsmüs meger kanamadan.Kızlar acil bişey sorucam. Aranızda kanaması devam eden var mı ? Sezeryan oldum, 32 gün geçti üstünden. Hala kanamam var. Aslında 2. Hafta kanamam azalarak durmuştu hatta sonra böyle sarı bi akıntı gelmişti kıvamlı. Sonda 20. Gün gibi gene başladı kahverengiydi sonra o da bitti. Bu hafta parlak kırmızı yoğun bi kanamam var ve yaz günü yün hırkayla duruyorum o derece üşüyorum yani.. internette içeride parça olabileceği unutulabileceği yazıyo. Doktorumu aradım 40 güne kadar kanama olur dedi ama bana normal gelmedi sanki kendi hatasını kapamaya çalışıyo gibi. Aranızda sezeryandan 1 ay sonra hala kanaması devam eden var mı ? Başka bi doktora görünsem mi ?
Yok canım benim doğumdan sonra bitek hastaneden çıkarken bakmıştı sonra bi daha bakmadı. O zaman bakmış mıdır rahime ? Bi de ya o günden sonra bişey olduysa ? Ne bileyim belki içteki dikişlerde açılma falan vardır. Çünkü kahverengi değil baya parlak kırmızı taze kan geliyoEndişelenme normaldir benimki bazen bir gün bazen iki üç gün arayla bir tane ped dolduracak kadar oldu bugün 41.gün ve üç gündür falan yoktu ama bugün çok az yine oldu ve kesildi parça falan getirme aklına benim doktor doğumdan bir hafta sonra dikiş yerime baktığında ultrasonla rahimede bakmıştı kalsa görürdü seninki bakmadımı?
Canım ben aydınlıyım. Bizim kendi zeytinbahçemiz var kendi zeytinimizden yapımızı yaptıyoruz tamamen doğal. İstanbuldasın sen de aynı hastaneye gidiyorduk istersen bigün biyerde buluşalım bebeğin için 1 şişe vereyim sana ?Daha önce de yazdım ama sanırım kimse görmedi. Bebeklere hangi zeytinyağını veriyorsunuz. Ben pek market yağlarına güvenemiyorum da???
Doğumdan sonra 5. Gün vermiştim kan hemoglobin 10.2 ydi. Doktor sorun yok demir hapı kullan demişti ama daha da düşmüş olabilir. Ya ben kendim üşüdüğüm için çocuğu da kat kat giydirmiştim haziranın 4ünde o sıcaklarda. Doktor kontrolüne gidince adam beni azarladı bu çocuğa havale mi geçirticeksin diye. Ben ne bileyim kendim üşüyünce bebek de üşüyo sanmıştım.Aile hekimligine gidip hemiglobin olcumu yaptirin bence.Bende herkez kolsuzla gezerken uzun kollu uzerine sisme yelekle tahlil vermeye gittim.Hemoglobin cok düsmüs meger kanamadan.
Canım ben aydınlıyım. Bizim kendi zeytinbahçemiz var kendi zeytinimizden yapımızı yaptıyoruz tamamen doğal. İstanbuldasın sen de aynı hastaneye gidiyorduk istersen bigün biyerde buluşalım bebeğin için 1 şişe vereyim sana ?
Of süper ama bende 2 çocuk okullarda tatil tekim birde. Yakın mi oturuyoruz acaba ben Çekmeköy deyim.
Ultrasonla bakmadımı kırkın çıkınca gel dedi bide bana pazartesi kontrol inşallah seni çağırmadımı çağırmadıysada git için rahatlar hem rahim toparlanmışmı bakılırYok canım benim doğumdan sonra bitek hastaneden çıkarken bakmıştı sonra bi daha bakmadı. O zaman bakmış mıdır rahime ? Bi de ya o günden sonra bişey olduysa ? Ne bileyim belki içteki dikişlerde açılma falan vardır. Çünkü kahverengi değil baya parlak kırmızı taze kan geliyo
Okuyorum ama yazamıyorumlilipit Bacıların bacısı, nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?