2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Endişelenme normaldir benimki bazen bir gün bazen iki üç gün arayla bir tane ped dolduracak kadar oldu bugün 41.gün ve üç gündür falan yoktu ama bugün çok az yine oldu ve kesildi parça falan getirme aklına benim doktor doğumdan bir hafta sonra dikiş yerime baktığında ultrasonla rahimede bakmıştı kalsa görürdü seninki bakmadımı?

Ben 8gunlukken yaptrdım yenidoğan sunneti cok tavsiye ediliyor lokal anestezi ve acının cok farknda olmadıgı için canm
Çok iyi olmuş canım ya bende 40 çıkıncs dedim abisiyle birlikte inş ☺ rahat mı peki erken olması sıkıntı oldu mu bebek için

Daha önce de yazdım ama sanırım kimse görmedi. Bebeklere hangi zeytinyağını veriyorsunuz. Ben pek market yağlarına güvenemiyorum da???

Ahh ya ne zordur canım altına bardak falan tutsan içirsen sonra bebeğe?

Canım bütün gün akıyor. Havlu sıkıştırıyordum altına artık peçete falan baş etmiyor. Açık dolaşıyordum ucu toparlasın diye. Bunaldım artık yerler koltuklar heryer süt oldu. Bir de üstüme birşey giyemiyorum. Kalkan koyuyorum, kalkandan gece yatarken deliklerinden üstüme akıyor. Çok üzülüyorum yavrumun sütleri gidiyor diye. Durmadan şıp şıp damlıyor. Göğüs pedi kapattım az önce, penye sütyen taktım, ucunu bastırınca biraz o kadar akmaz belki.

Daha önce de yazdım ama sanırım kimse görmedi. Bebeklere hangi zeytinyağını veriyorsunuz. Ben pek market yağlarına güvenemiyorum da???

Canım ben vermiyorum zeytinyağı bebeğe ama vereceksen egeli bir tanıdığınız varsa tanıdık vasıtasıyla getirt bence.

Aynısını söyledi bana da, zeytinyağını D vitamini ile veriyorum. Relamax var bizde, olmadk simplex alayım ben de.
Sağol kuzum.
Damlayı aldık ama gerek bile kalmadı. Kulak pamuğu ile kıçına zeytinyağı sürdük anında yaptı kakasını, önce dene olmadı damlayı alırsın canım

Benim bebe vitaminsiz hala yeni doğan kıyafetlerine bile giriyor:) bez de bir numara ama, 4,5-6 kilo için yazıyor üstünde, doktor geçirdi büyük boy giysin diye, yoksa 4,5kiloya kadar olan yenidoğan bezi de oluyor:)
Benimkide henüz 1 nımara prima kullanıyordu 2 ye geçtik ama 2 de biraz büyük ve kıyafet olarak hala yenidoğandayız bizde. 56 cmler tulumlar fln ancak oluyor

Canım açık olunca benimde damlıyor dediğin gibi bende peçete koyup kapatıyorum normal sütyen giyiyorum o zaman akmıyor senin nasıl oldu şimdi

Aile hekimligine gidip hemiglobin olcumu yaptirin bence.Bende herkez kolsuzla gezerken uzun kollu uzerine sisme yelekle tahlil vermeye gittim.Hemoglobin cok düsmüs meger kanamadan.

Merhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim bugüb doğum yaptım bebeğim küvozde yopun bakımda. Sütümü sağmak için makinaya ihtiyacım var. Kullananlar hangi marka ve model aldılar memnunlar mı yazabilir mi tavsiyeye ihtiyacım var

Yok canım benim doğumdan sonra bitek hastaneden çıkarken bakmıştı sonra bi daha bakmadı. O zaman bakmış mıdır rahime ? Bi de ya o günden sonra bişey olduysa ? Ne bileyim belki içteki dikişlerde açılma falan vardır. Çünkü kahverengi değil baya parlak kırmızı taze kan geliyo

Canım ben aydınlıyım. Bizim kendi zeytinbahçemiz var kendi zeytinimizden yapımızı yaptıyoruz tamamen doğal. İstanbuldasın sen de aynı hastaneye gidiyorduk istersen bigün biyerde buluşalım bebeğin için 1 şişe vereyim sana ?

Aile hekimligine gidip hemiglobin olcumu yaptirin bence.Bende herkez kolsuzla gezerken uzun kollu uzerine sisme yelekle tahlil vermeye gittim.Hemoglobin cok düsmüs meger kanamadan.
Doğumdan sonra 5. Gün vermiştim kan hemoglobin 10.2 ydi. Doktor sorun yok demir hapı kullan demişti ama daha da düşmüş olabilir. Ya ben kendim üşüdüğüm için çocuğu da kat kat giydirmiştim haziranın 4ünde o sıcaklarda. Doktor kontrolüne gidince adam beni azarladı bu çocuğa havale mi geçirticeksin diye. Ben ne bileyim kendim üşüyünce bebek de üşüyo sanmıştım.

Of süper ama bende 2 çocuk okullarda tatil tekim birde. Yakın mi oturuyoruz acaba ben Çekmeköy deyim.

Kızlar bi de benim bebeğimin poposu 1 hafta önce pişik oldu sadece poposunun arasındaydı, bugun daha da yayılmıç geçmiyor bi türlü. Nerdeyse her kremi denedim sudocrem, mustela, bepanten, hameltan, corastatin vs. Hatta doktor mantar dedi trosyd mantar kremi bile kullandım geçmiyor yazık bu sıcaklarda çok canı yanıyodur uyuyamıyor zaten acıdan sanırım sürekli uyanıp ağlıyor. Zeytinyağı , anne sütü bile denedim ama yok geçmiyo napıcağımı şaşırdım çok üzülüyorum. Bi de pişiğim olduğu yer derisi sertleşmiş aranızda bunu yaşayan var mı pişikle nasıl başettiniz

Ben göztepedeyim canım pek yakın değiliz. Ben de pek çıkamıyorum evden ama 8 gün sonra 40ımız çıkıyor eğer beklerim dersen kargoyla göndereyim ?
Of süper ama bende 2 çocuk okullarda tatil tekim birde. Yakın mi oturuyoruz acaba ben Çekmeköy deyim.

Ultrasonla bakmadımı kırkın çıkınca gel dedi bide bana pazartesi kontrol inşallah seni çağırmadımı çağırmadıysada git için rahatlar hem rahim toparlanmışmı bakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…