2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım çok geçmiş olsun, umarım bebeğine kavuşur evine götürürsün en kısa zamanda. Bana doktorum ameda önermişti ama bütçe olarak pahalı gelirse avent elektrikli alabilirsin

vucut isisini bebekler elden ayarliyor diye biliyrm
Soguk olmasi sorun degil diye hatirliyrm

Canım çok geçmiş olsun, umarım bebeğine kavuşur evine götürürsün en kısa zamanda. Bana doktorum ameda önermişti ama bütçe olarak pahalı gelirse avent elektrikli alabilirsin

Bakayım tesekkur ederim amin insallah .. burada bebegi solunum sıkıntısı cekip kuvezde giren oldu mu

Yeni doğan bebeklerin elleri ve ayakları soğuk olabilir bu üşüdüğü anlamına gelmez merak etme

Çağırmadı benim doktorum biraz ilgisiz malesef..
Olsun sen kafana takma kanama yı bence normal benim bugün ki kanama da bildiğin taze kandı kırkım çıktığı için beklemiyordum adet oldum sandım ama bitti

Cnm ben park yatak tavsiye etmiyrm
Yerin varsa normal besik al
İlla oark yatak dersen
Kraft ccalipso

Hay maşallah ne kadar uzun ki boydan olmuyor:)
Ben ikinci haftada iki numara beze gecmistim
Kiyafet olarak hastane cikislarini falan giyiyor bizimki, ustelik bes kilo uzerindedir kilosu

Bizim de yarın çıkıyor. Özel bir şey yaptınız mı kırk uçurma gibi?
Suyunun içine kırk taş yaprak çiçek altın koyduk önce bebiş yıkandı komada biraz su bıraktık sonra ben banyo yaptım o ayırdığımız sudan bende döktüm üzerime bide kv nin delikli üzerinde arapça yazan okunmuş bir tası varmış onunla döktük suyu boy abdesti aldım çıktım bu kadar. Kızı yıkarken kv kırkın uçsun diyerek bi kaç kez tekrarladı

Ben göztepedeyim canım pek yakın değiliz. Ben de pek çıkamıyorum evden ama 8 gün sonra 40ımız çıkıyor eğer beklerim dersen kargoyla göndereyim ?

Tamam ben beklerim. Pisik için de desitin öneririm benim 2 çocukta da çok işime yaradı bir dene istersen.

Arada kırmızımsı geldi ama yoğun değil. Bi kanama oluyo bi 3-4 gün hiç yok sonra bi bakıyorsun kahverengi leke sonra pembe sonra kırmızı sonra tekrar kahverengi öyle değişik tonlarda oldu ama hiç yoğun değildi. 40ımız bugün çıktı arada hala geliyo leke

Benim 50 gun oldu hala arada kahverengi hatta bazen kirmizi leke gelir. 40 ciktiktn sonra kesilmisti iki gundr yine basladi hatta ben eladet oldum sandim ama kesildi yine.
Peki bu süreçte özel ama eşinizle birlikte oldunuz mu bitti sanıyorsun ama Bitmemiş ne edücüz :)

Peki bu süreçte özel ama eşinizle birlikte oldunuz mu bitti sanıyorsun ama Bitmemiş ne edücüz :)
Benim doktorum 1 ay ilişki yasak demişti. Zaten benim hiç aklıma gelmiyo ilişki falan. Eşimin de istediğini sanmam. Çünkü tet, süt ve kusuk kokuyorum, pijamalarım hep süt lekeli, saçlarım dağınık. Adam soğudu benden galiba

Hay maşallah ne kadar uzun ki boydan olmuyor:)
Ben ikinci haftada iki numara beze gecmistim
Kiyafet olarak hastane cikislarini falan giyiyor bizimki, ustelik bes kilo uzerindedir kilosu
Çok uzun da değil aslında 56 cm boyu. Ama yayvan bir göbeği var. Bayağı bi göbek yani. Beni endişelendirecek kadar büyük.Tıpta kurbağa karnı deniyormuş yenidoğan bebeklerde normalmiş. O yüzden sanırım bodylerin alt kısımları zor kapanıyor ve iki numara bez bacaklarına oturuyor resmen kesik gibi iz çıkarıyor

40 ciktiktan sonra gelmedi bitti sandim:) 48.gun az az lekelenme oldu sonra yine gelmedi bugun yine oldu lekelenme
Benim de kanamam uzadı ama daha kırkım çıkmadı.önce sararıp kesilmişti sonra yeniden başladı. Biraz uzayınca eşim ultrasonla kontrol etti plasenta parçası kalmış olabileceğinden şüphelendi. Ama rahim temizdi. Benim miyomum var küçük bir tane. Ondan şüpheleniyoruz. Sanırım o kanıyor.

canım benimde 55 gün oldu hala arada bulanık akıntım oluo ama o 40tan sonra özüre girer abdest alıp normal yaşamına devam edebilirsin biz birlikte oluyoruz artık .

Ben de öyle düşünüyordum ama son birkaç gündür ciğerci kedisi gibi dolanıyor etrafımda. Erkekleri soğutmaya yetmiyor hiçbirşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…