Biogaiayı bize de bıraktırdı dr. Zaten henüz deneme aşamasında bir ilaçmış ve etkinliği kanıtlanmamış. Bebişe sab simplex kullanıyoruz. Biogaiayı da ben içiyorum artık her akşam 5 damla. Bari benim gazımı alsınBizde bugün doktordaydik kızlar biogaiayi biraktirdi bu doktor. Bebişim 4kilo300 gram olmuş. Başka gaz ilacı verdi bu daha iyi dedi bitkisel bu da dedi. Adı aguline diye bi şurup. Dun hiç arkadan gaz çıkarmamıştı. Bugün çıkarsa 4 kez falan ilacı verdikten sonra ondan midir artik neden. Fitil verdi bide. Çok aşırı durmaz ağlarda ateslenkrse ne yapacağını bilemez sen fitili verirsin dedi. Elleri biz gibi kızımın unuttum sormayı. Baya soğuk bi bakıyorum soğuktan morariyo resmen. Diğer yerleri sıcak ama. Neden acaba.
Yok içeri sokma sadece çevresi dış kısmıIceri soktunmu kulak pamugunu canim yoksa yuzeyselmi surdun
Sizin eşiniz kadın doğumcu mu ?Benim de kanamam uzadı ama daha kırkım çıkmadı.önce sararıp kesilmişti sonra yeniden başladı. Biraz uzayınca eşim ultrasonla kontrol etti plasenta parçası kalmış olabileceğinden şüphelendi. Ama rahim temizdi. Benim miyomum var küçük bir tane. Ondan şüpheleniyoruz. Sanırım o kanıyor.
Benim kızım 12den beri aglıyo. Artık yawrum yoruldu aglamaktan. Suan gözü kapalı inliyo. Tabi bende onunla birlikte aglıyorum sinirlerim iyice bozuldu. Kafam dagılsın diye tlfnu elime aldım. Sizin msjı okudum. Allah yardımcımız olsun tüm annelerin.Kızlar bebeğim akşam 7 gibi çok ağladı. Kolik olcak diye korkuyorum. Battaniyede sallayarak sakinleşti. Bi yerine bişey olmuş gibi ağladı. Çok moralim bozuk. Yarın eşim işteyken öyle ağlarsa bittim ben
Benim kızım 12den beri aglıyo. Artık yawrum yoruldu aglamaktan. Suan gözü kapalı inliyo. Tabi bende onunla birlikte aglıyorum sinirlerim iyice bozuldu. Kafam dagılsın diye tlfnu elime aldım. Sizin msjı okudum. Allah yardımcımız olsun tüm annelerin.
Birine beddua edecegim zaman allah sana gazlı bi bebek versin diycem ,eminim biriside bana bu bedduayı etmiştir
Benim bebeğim sadece belirli bi saat değil sürekli ağlıyor. Hiç huzurlu uykusu kalmadı. Çok zor uyuyor , uyuyunca da uykusunda kıvranıyor, ağlıyor, ıkınıyor. Sürekli bu şekildeKızlar bebeğim akşam 7 gibi çok ağladı. Kolik olcak diye korkuyorum. Battaniyede sallayarak sakinleşti. Bi yerine bişey olmuş gibi ağladı. Çok moralim bozuk. Yarın eşim işteyken öyle ağlarsa bittim ben
Tek zibin giydirdim canım ama evimiz 33 derece pencere hep açtım ama hiç düşmedi evin sıcaklığı. . İnşallah bizim de hemen geçerCanim kalin mi giydiriyorsun yada teri uzerinde mi kuruyor gecen hafta bende cok uzulmustum ogluma ince giydirdm ve surekli evi havalandirdim sicaktan oluyor uzulme gecer
3200 doğdu, ama 51cm idi. Hastahaneden çıkarken 3000 olmuştu.Kaç kilo doğdu?
Benim verdiğim D vitamini zeytinyağlı. Başka vermiyorum.Daha önce de yazdım ama sanırım kimse görmedi. Bebeklere hangi zeytinyağını veriyorsunuz. Ben pek market yağlarına güvenemiyorum da???
Zdrave muhacir kremi, keşsn geçiriyor. Ben de Mart annelerinden öğrendim.Kızlar bi de benim bebeğimin poposu 1 hafta önce pişik oldu sadece poposunun arasındaydı, bugun daha da yayılmıç geçmiyor bi türlü. Nerdeyse her kremi denedim sudocrem, mustela, bepanten, hameltan, corastatin vs. Hatta doktor mantar dedi trosyd mantar kremi bile kullandım geçmiyoryazık bu sıcaklarda çok canı yanıyodur uyuyamıyor zaten acıdan sanırım sürekli uyanıp ağlıyor. Zeytinyağı , anne sütü bile denedim ama yok geçmiyo napıcağımı şaşırdım çok üzülüyorum. Bi de pişiğim olduğu yer derisi sertleşmiş aranızda bunu yaşayan var mı pişikle nasıl başettiniz
Zaten en son öyle yaptık. Korkuyorum bi yandanda alısır diye o tür sallanmayaCanım battaniyeye koyun sallayın. Bi de ben saç kurutma makinesi açtım. Allah yardımcımız olsun
VAlla ben de başta alışır diye korkuyordum ama baktım uyumuyor artık hep ayakta sallıyoruz çocuk rahat ediyo. Bi kitapta okudum sallanan bebeklerde endorfin hormonu salgılanıyormuş o da bebeklere huzur ve mutluluk vererek uyumalarını sağlıyomuş, ve sallandıkları için gaz problemleri de azalıyormuş. Yani kitaba göre sallamak kötü değil anne karnında da sallanıyolardı ama bizim için kötü tabi sürekli sallıyoruz ama ben artık onun acı çekmesine, uykusuz kalmasına dayanamıyorum. Yeterki mutlu olsun ben saatlerce sallarım. Zaten benim doktorum bebeklere 3 ay uyku eğitimi verilmez dedi. 3 aydan sonra gaz problemi bitince uyku eğitimine başlarımZaten en son öyle yaptık. Korkuyorum bi yandanda alısır diye o tür sallanmaya
Zaten en son öyle yaptık. Korkuyorum bi yandanda alısır diye o tür sallanmaya
Canım açık olunca benimde damlıyor dediğin gibi bende peçete koyup kapatıyorum normal sütyen giyiyorum o zaman akmıyor senin nasıl oldu şimdi
Zdrave muhacir kremi, keşsn geçiriyor. Ben de Mart annelerinden öğrendim.
Gece göğüs pedi dolmuş 3 saatte üstüm ıslanmış yine... hala çok akıyor. Bebek emdikten sonra bile akıyor. Çok sütten de değil yani. Ucu yara diye herhalde. Yara iyileşince geçer mi ki acaba ya, geçmezse napçam ben böyle.
Hay maşallah ne kadar uzun ki boydan olmuyor:)
Ben ikinci haftada iki numara beze gecmistim
Kiyafet olarak hastane cikislarini falan giyiyor bizimki, ustelik bes kilo uzerindedir kilosu
Ağlayarak okudum yazdıklarını ya annelik bambaşka bişey bizim de 4 aylık olacagimiz zaman bi gelse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?