2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biogaiayı bize de bıraktırdı dr. Zaten henüz deneme aşamasında bir ilaçmış ve etkinliği kanıtlanmamış. Bebişe sab simplex kullanıyoruz. Biogaiayı da ben içiyorum artık her akşam 5 damla. Bari benim gazımı alsın

Sizin eşiniz kadın doğumcu mu ?

Kızlar bebeğim akşam 7 gibi çok ağladı. Kolik olcak diye korkuyorum. Battaniyede sallayarak sakinleşti. Bi yerine bişey olmuş gibi ağladı. Çok moralim bozuk. Yarın eşim işteyken öyle ağlarsa bittim ben

Benim kızım 12den beri aglıyo. Artık yawrum yoruldu aglamaktan. Suan gözü kapalı inliyo. Tabi bende onunla birlikte aglıyorum sinirlerim iyice bozuldu. Kafam dagılsın diye tlfnu elime aldım. Sizin msjı okudum. Allah yardımcımız olsun tüm annelerin.
Birine beddua edecegim zaman allah sana gazlı bi bebek versin diycem ,eminim biriside bana bu bedduayı etmiştir

Canım battaniyeye koyun sallayın. Bi de ben saç kurutma makinesi açtım. Allah yardımcımız olsun

Benim bebeğim sadece belirli bi saat değil sürekli ağlıyor. Hiç huzurlu uykusu kalmadı. Çok zor uyuyor , uyuyunca da uykusunda kıvranıyor, ağlıyor, ıkınıyor. Sürekli bu şekilde 0

Bebeği ağlayan anneler halinizden ben de anlarım benim oğlan da ya uyuyor ya ağlıyor çocuğu sevmek için bile vaktim Yok

Canim kalin mi giydiriyorsun yada teri uzerinde mi kuruyor gecen hafta bende cok uzulmustum ogluma ince giydirdm ve surekli evi havalandirdim sicaktan oluyor uzulme gecer
Tek zibin giydirdim canım ama evimiz 33 derece pencere hep açtım ama hiç düşmedi evin sıcaklığı. . İnşallah bizim de hemen geçer

Daha önce de yazdım ama sanırım kimse görmedi. Bebeklere hangi zeytinyağını veriyorsunuz. Ben pek market yağlarına güvenemiyorum da???
Benim verdiğim D vitamini zeytinyağlı. Başka vermiyorum.
Ama kendi zeytinliğimizin yağını kullanıyorum evde. Lazım olsa onu veririm, sana yollarım istersen.

Son düzenleme:
Zdrave muhacir kremi, keşsn geçiriyor. Ben de Mart annelerinden öğrendim.

Zaten en son öyle yaptık. Korkuyorum bi yandanda alısır diye o tür sallanmaya
VAlla ben de başta alışır diye korkuyordum ama baktım uyumuyor artık hep ayakta sallıyoruz çocuk rahat ediyo. Bi kitapta okudum sallanan bebeklerde endorfin hormonu salgılanıyormuş o da bebeklere huzur ve mutluluk vererek uyumalarını sağlıyomuş, ve sallandıkları için gaz problemleri de azalıyormuş. Yani kitaba göre sallamak kötü değil anne karnında da sallanıyolardı ama bizim için kötü tabi sürekli sallıyoruz ama ben artık onun acı çekmesine, uykusuz kalmasına dayanamıyorum. Yeterki mutlu olsun ben saatlerce sallarım. Zaten benim doktorum bebeklere 3 ay uyku eğitimi verilmez dedi. 3 aydan sonra gaz problemi bitince uyku eğitimine başlarım

Canım açık olunca benimde damlıyor dediğin gibi bende peçete koyup kapatıyorum normal sütyen giyiyorum o zaman akmıyor senin nasıl oldu şimdi

Gece göğüs pedi dolmuş 3 saatte üstüm ıslanmış yine... hala çok akıyor. Bebek emdikten sonra bile akıyor. Çok sütten de değil yani. Ucu yara diye herhalde. Yara iyileşince geçer mi ki acaba ya, geçmezse napçam ben böyle.

Canım aksın boşver iyileşsin yeterki. Ümitsizliğe kapılma. Madecassol iyi geldi mi ?geçen bi arkadaş önermişti ben kullandım iyi geldi. Seninki kadar köti değildi ama.

Hay maşallah ne kadar uzun ki boydan olmuyor:)
Ben ikinci haftada iki numara beze gecmistim
Kiyafet olarak hastane cikislarini falan giyiyor bizimki, ustelik bes kilo uzerindedir kilosu

2. Haftada 2 numara bez mi maşallah
Bizim çocuk mu küçük kaldı ben mi küçük bez kullanıyorum. Hala 1 numara kullanıyorum ben. 2 geçen deniyim dedim biraz büyük oldu

Ağlayarak okudum yazdıklarını ya annelik bambaşka bişey bizim de 4 aylık olacagimiz zaman bi gelse :)

Öyle hızlı geçicekki Zaman...
Yavrum sen hangi ara bukadar büyüdün diyeceksiniz.
Kızım dün 5 aylık oldu.
İlk iki ay günün 20 saati uyumayan ağlayan ve kalan 4 saati artık yorgunluktan sızan bi bebekti.
Aşırı Gazlı reflülü ve bir türlü pişiği geçmeyen ve sakin 5 dakika bile (abartmıyorum dakka tuttum)ağlamadan duramıyordu.
O dört saatte uysammı karnımı mı doyursam duş mu alsam bir türlü artmayan sütü mü sağsam derken iki ay günde en fazla 2 saat uykuyla geldim bu günlere.
Her gün ağlama krizlerine giriyodum.
Açlıktan tansiyon yerlerdeydi, çocuğu sallamaktan iki taraflı menisküsüm ilerlemişti ayakta durmakta güçlük çekiyodum.

Şimdi bunları niye anlattım.
Dedimya lohusalığı tüm zerrelerimde yaşadım diye.
İşte oyüzden bir lohusaya moral vermek nedemek iyi bilirim arkadaşım.
Buraya da size moral olmaya geldim.
Çünkü lohusanın en önemli ihtiyacı insanların sandığının aksine akıl almak değil, moral bulmak...
Az daha sabır çok güzel günler sizi bekliyo :)
Duamdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…