2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bir an önce atlatırız umarım

Canım aksın boşver iyileşsin yeterki. Ümitsizliğe kapılma. Madecassol iyi geldi mi ?geçen bi arkadaş önermişti ben kullandım iyi geldi. Seninki kadar köti değildi ama.

Canım sağlık ocağına gittim Fito diye bir krem ile antibiyotik verdi doktor 2 gündür kullanıyorum. Bir iki gün daha takip edeyim nasıl gidiyor olmadı ondan alıcam. Üzerindeki sarı iltihaplar artık olmuyor ama acısı hala aynı. İltihaplar geçince umutlandım, inşallah iyileşecektir.

Ya millet 20günlük çocukla hergün biryerlerde. Nasıl yapıyorlar bu işi anlamıyorum. Akrabam var benden önce doğum yaptı, hergün sosyal medyada foto, orda burda süslenip gezmede. Bende bi beceriksizlik var herhalde

2. Haftada 2 numara bez mi maşallah
Bizim çocuk mu küçük kaldı ben mi küçük bez kullanıyorum. Hala 1 numara kullanıyorum ben. 2 geçen deniyim dedim biraz büyük oldu
Arkadaşım işte herkesin lohusalığı, analığı başka. Aha ben de alıp işe gidiyorum bugün saçımı başımı yapıp. İşten ayrılcak elemanlar var, Haziran sonu raporlamaları var. 1-1,5 saat götüreceğim işe. Baksan ben de süslü püslü geziyorum, ama mecburiyet:)

Her anne mükemmeldir.
Eminim elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz.
Bazı bebekler ilk günlerinde çok sakin ve uyur modda olurlar.
Bu annelerine avantaj sağlar.
Sizin öyle olamamanız beceriksizlikten değil bebeğinizin biraz daha özel ilgiye ihtiyaç duymasından.
Oyüzden kendinize haksızlık etmeyin, biraz daha Zamana ihtiyacınız var sadece

Canım zaten bebek iki haftalıkken basladı sancıları. O günden beri ayakta ve besiginde sallıyorum yoksa uyumuyo. Tek korkum battaniyede sallanmaya alışması. Cünkü eşim işteyken sallamam mümkün olmayacak

Yazdıklarınız ilaç gibi geliyo gercekten

seninbenimgibi
Sağlık ocağındaki doktorla görüştüm şimdi. Bugün için ara demişti. Geçmedi deyince o da madecassol önerdi. Ptesiye kadar geçmezse genel cerrahiye göster dedi. Çok süt aktığını da söyledim.

Valla takdir ediyorum arkadaşım. Ben beceremiyorum işte memeler yara, açıkta. Şakır şakır süt akıyor mememin ucu bozuldu resmen. Bebek mızıklanıp duruyor sürekli. Diyorum ya bende bi beceriksizlik var

Valla takdir ediyorum arkadaşım. Ben beceremiyorum işte memeler yara, açıkta. Şakır şakır süt akıyor mememin ucu bozuldu resmen. Bebek mızıklanıp duruyor sürekli. Diyorum ya bende bi beceriksizlik var
Yok hiç öyle düşünme. Bak benim ikinci cocugum ona ragmen halim harap. Ewe hapsolmuş durumdayım. Gecen hewes edip bebek arabasına koydum bes dakika sürmedi aglama krizine girdi. Elim ayagıma dolastı hemen döndüm ewe. Uzun bi sürede cesaret edip tekrar cıkamam herhalde

Canım seninki sağlık sorunu. Kolay mı o acıyı çekmek? On numara annesin, harika bir kadınsın, ufacık bir kaç pürüz seni üzmesin. Bir aya hepimizden faal olursun. Gül yüzün gülsün

Canım benim kızımınkide hala şiş ve doktor göbek fıtıgı oldugunu söyledi. Amacım tedirgin etmek deil ama doktorunla konuş istersen
ben kurdeşen döktüm kullandıgım antibiyotikten dolayı. belki kullandıgın ilaç ya da yediklerine bağlı alerjik bir dueum olabilir kaşıntı var dediğin için mesela annemde serumda alerji yapıyormuş.

Bebegi Gaz sancısı olanlar isterseniz dediğim ilacı deneyin çok şükür çocuğum rahatladı büyüdü dun gece güzelce. Bitkisel bi şurup. Sağolsun doktor amcası. Biogaiayi hiç onermiyorum ben demisti. Bu ilaçtan midir ne güzelce gaz çıkartıyor falan.

Ne zaman biraz daha kaliteli yaşamaya başlayacağız acaba

Canım haftaya Çarşamba 1 ay olacak hala arada adet kanaması gibi oluyor. Sağlık ocağındaki hemşire de kendi doktorum da normal olduğunu söyledi

Canım seninki sağlık sorunu. Kolay mı o acıyı çekmek? On numara annesin, harika bir kadınsın, ufacık bir kaç pürüz seni üzmesin. Bir aya hepimizden faal olursun. Gül yüzün gülsün

Sağol arkadaşım. İnşallah. Hepimizin yüzü gülsün de şurda bebişlerin kahkahalarını anlatalım birtek inşallah

İnat ettim bu pazar dışarı çıkacam. Hadi hayırlısı
Çık tabi ya. En fazla ağlar , evde ağlamıyor mu sanki... ben dün akşam sıra gecesine gittim hem de üç çocukla Ağlamadı mı ağladı tabii... dayadım memeyi ağzına, biraz hoplattık zıplattık, uyudu koyduk pusetine.... toplasan akşamın yarım saatinde rahattım ama olsun... çayımı içtim müzik dinledin, açık havayı teneffüs ettim. Moral oldu bana da... çok ağlasa kalkar gelirdim ne olacakki...

Sutum evet nayagi tazikli ama hep ilk sutu icip birakiyo yagli sutu icmiyo iste o canimi sikiyo
Geçen eve hemşire gelmişti. O yağlı sütü içmesi için bir sonraki emzirmede önceki emzirmede en son hangi göğsünü emzirdiysen onunla başla dedi hemşire. Belki işine yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…