Hay yaşa ne güzel yazmışsın insanın içine Umut doluyor inşallah dediğin günler çabucak gelirÖyle hızlı geçicekki Zaman...
Yavrum sen hangi ara bukadar büyüdün diyeceksiniz.
Kızım dün 5 aylık oldu.
İlk iki ay günün 20 saati uyumayan ağlayan ve kalan 4 saati artık yorgunluktan sızan bi bebekti.
Aşırı Gazlı reflülü ve bir türlü pişiği geçmeyen ve sakin 5 dakika bile (abartmıyorum dakka tuttum)ağlamadan duramıyordu.
O dört saatte uysammı karnımı mı doyursam duş mu alsam bir türlü artmayan sütü mü sağsam derken iki ay günde en fazla 2 saat uykuyla geldim bu günlere.
Her gün ağlama krizlerine giriyodum.
Açlıktan tansiyon yerlerdeydi, çocuğu sallamaktan iki taraflı menisküsüm ilerlemişti ayakta durmakta güçlük çekiyodum.
Şimdi bunları niye anlattım.
Dedimya lohusalığı tüm zerrelerimde yaşadım diye.
İşte oyüzden bir lohusaya moral vermek nedemek iyi bilirim arkadaşım.
Buraya da size moral olmaya geldim.
Çünkü lohusanın en önemli ihtiyacı insanların sandığının aksine akıl almak değil, moral bulmak...
Az daha sabır çok güzel günler sizi bekliyo :)
Duamdasınız
Zencefil ve sizn yorumunuz gülümsetti valla katılıyorum sanaBen de öyle düşünüyordum ama son birkaç gündür ciğerci kedisi gibi dolanıyor etrafımda. Erkekleri soğutmaya yetmiyor hiçbirşey...
Çık tabi ya. En fazla ağlar , evde ağlamıyor mu sanki... ben dün akşam sıra gecesine gittim hem de üç çocukla Ağlamadı mı ağladı tabii... dayadım memeyi ağzına, biraz hoplattık zıplattık, uyudu koyduk pusetine.... toplasan akşamın yarım saatinde rahattım ama olsun... çayımı içtim müzik dinledin, açık havayı teneffüs ettim. Moral oldu bana da... çok ağlasa kalkar gelirdim ne olacakki...
Oyyy Allah razı olsun senden canım benim gerçekten yazdıklarını okudukça rahatlıyorumÖyle hızlı geçicekki Zaman...
Yavrum sen hangi ara bukadar büyüdün diyeceksiniz.
Kızım dün 5 aylık oldu.
İlk iki ay günün 20 saati uyumayan ağlayan ve kalan 4 saati artık yorgunluktan sızan bi bebekti.
Aşırı Gazlı reflülü ve bir türlü pişiği geçmeyen ve sakin 5 dakika bile (abartmıyorum dakka tuttum)ağlamadan duramıyordu.
O dört saatte uysammı karnımı mı doyursam duş mu alsam bir türlü artmayan sütü mü sağsam derken iki ay günde en fazla 2 saat uykuyla geldim bu günlere.
Her gün ağlama krizlerine giriyodum.
Açlıktan tansiyon yerlerdeydi, çocuğu sallamaktan iki taraflı menisküsüm ilerlemişti ayakta durmakta güçlük çekiyodum.
Şimdi bunları niye anlattım.
Dedimya lohusalığı tüm zerrelerimde yaşadım diye.
İşte oyüzden bir lohusaya moral vermek nedemek iyi bilirim arkadaşım.
Buraya da size moral olmaya geldim.
Çünkü lohusanın en önemli ihtiyacı insanların sandığının aksine akıl almak değil, moral bulmak...
Az daha sabır çok güzel günler sizi bekliyo :)
Duamdasınız
Kızlar acil bişey sorucam. Aranızda kanaması devam eden var mı ? Sezeryan oldum, 32 gün geçti üstünden. Hala kanamam var. Aslında 2. Hafta kanamam azalarak durmuştu hatta sonra böyle sarı bi akıntı gelmişti kıvamlı. Sonda 20. Gün gibi gene başladı kahverengiydi sonra o da bitti. Bu hafta parlak kırmızı yoğun bi kanamam var ve yaz günü yün hırkayla duruyorum o derece üşüyorum yani.. internette içeride parça olabileceği unutulabileceği yazıyo. Doktorumu aradım 40 güne kadar kanama olur dedi ama bana normal gelmedi sanki kendi hatasını kapamaya çalışıyo gibi. Aranızda sezeryandan 1 ay sonra hala kanaması devam eden var mı ? Başka bi doktora görünsem mi ?
Daha önce de yazdım ama sanırım kimse görmedi. Bebeklere hangi zeytinyağını veriyorsunuz. Ben pek market yağlarına güvenemiyorum da???
Hangi ilaç canım ?Bebegi Gaz sancısı olanlar isterseniz dediğim ilacı deneyin çok şükür çocuğum rahatladı büyüdü dun gece güzelce. Bitkisel bi şurup. Sağolsun doktor amcası. Biogaiayi hiç onermiyorum ben demisti. Bu ilaçtan midir ne güzelce gaz çıkartıyor falan.
Yok canım bende senin gibiyim, adım bile atamıyorum. Sürekli başındayım ayrılamıyorum. Tam kalkıp bir iş yapıcam basıyor çığlığı. Hareketsizlikten her yanım felç oldu, birilerivgelsede dışarı çıksam diye bakıyorum. Bebekle çıkamıyprum bebek arabası bozuk çıktı.Valla takdir ediyorum arkadaşım. Ben beceremiyorum işte memeler yara, açıkta. Şakır şakır süt akıyor mememin ucu bozuldu resmen. Bebek mızıklanıp duruyor sürekli. Diyorum ya bende bi beceriksizlik var
seninbenimgibi
Bu medacassolu doktor kenarlarına sür dedi bana ama. Sanki etki etmezmiş gibi geliyor. Sen meme ucuna sürdün mü canım yoksa kenarlara mı sürdün?
Bir arkadaş daha vardı medacassol öneren ama kimdi unuttum. Kullananlar memenin ucuna sürdünüz mü? Yani doğrudan kopuk yerin yaranın üstüne.
Aguline diye bi sürüp canımHangi ilaç canım ?
Hiç dikkat etmiyorum aç tok olmasına. Sabah öğlen akşam 8 er damla veriyorum. Uyku düzeni olmadığından saatler kayabiliyor o yüzden açlık tokluk bakmıyorum. Uygun zamanda aklıma gelir gelmez veriyorum.
Yok canım bende senin gibiyim, adım bile atamıyorum. Sürekli başındayım ayrılamıyorum. Tam kalkıp bir iş yapıcam basıyor çığlığı. Hareketsizlikten her yanım felç oldu, birilerivgelsede dışarı çıksam diye bakıyorum. Bebekle çıkamıyprum bebek arabası bozuk çıktı.
Ben her yerine sürdüm. Benim göğsümde çatlak vardı baya belirgin, rengi açılmıştı bir de kan oturmuş haldeydi. Sağ göğsümde. Onun sebebi de solak olduğum için sağ göğsümde düzgün tutamıyorum. Düzelmedi bir türlü. O krem iyi geldi. Tekrarlıcak gibi duruyo.
Cnm bezi buyuk kullanmak iyidir2. Haftada 2 numara bez mi maşallah
Bizim çocuk mu küçük kaldı ben mi küçük bez kullanıyorum. Hala 1 numara kullanıyorum ben. 2 geçen deniyim dedim biraz büyük oldu
B3nimde dizlerim cok agriyo heralde hic harekt etmedigimiz icin cocugu yikamak icin zor egiliyorum buna ragmen 50 ile baslamstim 55 e dustum 10 kilo gitti bike emzrmek supar kilo verdiriyoYok canım bende senin gibiyim, adım bile atamıyorum. Sürekli başındayım ayrılamıyorum. Tam kalkıp bir iş yapıcam basıyor çığlığı. Hareketsizlikten her yanım felç oldu, birilerivgelsede dışarı çıksam diye bakıyorum. Bebekle çıkamıyprum bebek arabası bozuk çıktı.
Cnm bezi buyuk kullanmak iyidir
İkiye gec sen derim
Bi gecen pazar ciktikNe güzel yapmışsın arkadaşım. Arabada doktora gittiğimizde mışıl mışıl uyuyor zaten. Hiç beceremezsem arabayla gezerizO uyur biz gezeriz
Bende biogaia kullandım zerre fayda görmedim. Hangi ilaç senin dediginBebegi Gaz sancısı olanlar isterseniz dediğim ilacı deneyin çok şükür çocuğum rahatladı büyüdü dun gece güzelce. Bitkisel bi şurup. Sağolsun doktor amcası. Biogaiayi hiç onermiyorum ben demisti. Bu ilaçtan midir ne güzelce gaz çıkartıyor falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?