2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hay yaşa ne güzel yazmışsın insanın içine Umut doluyor inşallah dediğin günler çabucak gelir

Ne güzel yapmışsın arkadaşım. Arabada doktora gittiğimizde mışıl mışıl uyuyor zaten. Hiç beceremezsem arabayla gezeriz O uyur biz gezeriz

Oyyy Allah razı olsun senden canım benim gerçekten yazdıklarını okudukça rahatlıyorum Rabbim seninde yar ve yardımcın olsun sabretmişsin sonunda büyütmüşsün çok şükür sende duamizdasin tüm anneler duamda kimsenin evladının tüyüne zarar gelmesin

seninbenimgibi

Bu medacassolu doktor kenarlarına sür dedi bana ama. Sanki etki etmezmiş gibi geliyor. Sen meme ucuna sürdün mü canım yoksa kenarlara mı sürdün?

Bir arkadaş daha vardı medacassol öneren ama kimdi unuttum. Kullananlar memenin ucuna sürdünüz mü? Yani doğrudan kopuk yerin yaranın üstüne.

Ben Varım canım, benim de 36.gün hala leke şeklinde devam ediyor, bir ara senin dediğin gibi bitti diye düşünmüştüm sonra yoğun bir şekilde geldi şimdi yine leke şeklinde

Hangi ilaç canım ?

Valla takdir ediyorum arkadaşım. Ben beceremiyorum işte memeler yara, açıkta. Şakır şakır süt akıyor mememin ucu bozuldu resmen. Bebek mızıklanıp duruyor sürekli. Diyorum ya bende bi beceriksizlik var
Yok canım bende senin gibiyim, adım bile atamıyorum. Sürekli başındayım ayrılamıyorum. Tam kalkıp bir iş yapıcam basıyor çığlığı. Hareketsizlikten her yanım felç oldu, birilerivgelsede dışarı çıksam diye bakıyorum. Bebekle çıkamıyprum bebek arabası bozuk çıktı.

Ben her yerine sürdüm. Benim göğsümde çatlak vardı baya belirgin, rengi açılmıştı bir de kan oturmuş haldeydi. Sağ göğsümde. Onun sebebi de solak olduğum için sağ göğsümde düzgün tutamıyorum. Düzelmedi bir türlü. O krem iyi geldi. Tekrarlıcak gibi duruyo.

D Degemen sab simplexi nasıl kullanıyorsun? Bana aç karna dedi, sonra tok ver dedi dr kafam karıştı
Hiç dikkat etmiyorum aç tok olmasına. Sabah öğlen akşam 8 er damla veriyorum. Uyku düzeni olmadığından saatler kayabiliyor o yüzden açlık tokluk bakmıyorum. Uygun zamanda aklıma gelir gelmez veriyorum.

O kötü olmuş. İnşallah kısa sürede gelir servisten canım. Bebek arabasız zor.

Evet ditorlar ki meme ucu yaraları doğru emzirmemekten oluyormuş. Sanırım ben de yanlış bişey yapıyorum emzirirken. Ama benim meme uçlarım minicik, çocuk zar zor tutuyor zaten. 2 saat savaş veriyor ağlıyor. Ben de tutunca emziriyorum napim. Belki zamanla uzarlar da düzelir şu yara işi kökten.

B3nimde dizlerim cok agriyo heralde hic harekt etmedigimiz icin cocugu yikamak icin zor egiliyorum buna ragmen 50 ile baslamstim 55 e dustum 10 kilo gitti bike emzrmek supar kilo verdiriyo

Bende biogaia kullandım zerre fayda görmedim. Hangi ilaç senin dedigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…