2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaslar en sona ben kalmistim sanirim. cok sükür pazartesi aksami 17.56'da oglumuz Julien Can'i kucakladik, hesaplanan tarihten tam 1 hafta sonra
6 cme kadar acilmalar oldu sonra durunca suni sanci aldim. Acilma öyle devam etti. Sancilar baya zorlayiciydi.

Bu nasil bir ask Allahim... 18 saat süren dogum serüvenimiz saglikli bir sekilde sonuclandi sükür. Son 1,5 saati epeyi zordu.
3,800 gr. 55 cm dogdu minigim.
Beni sorarsaniz iyiyim, cok derin olmayan birkac yirtigim var ama cok hassas kisimlarmis, otururken zorlaniyorum. Bi de memeler fena halde büyüdü ve sisti, tasiyamiyorum resmen, az da yara oldular, emzirme iyi gidiyor simdilik.
En cok söyledigim sey bu aralar sükür. Allah hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi korusun. Amin.

Süt sağma makinesi göğüs ucunu çıkartıyo biraz. Denedin mi hiç?

Sana bisi diyim mi
O kadar kucucuk cocukla oturmalarda gezmelerde olma olayini ben tasvip etmiyrm
İnsanlarin kucaklarinda gezen bebek
Binbirturlu mikrobik ortam
Mesela arkadasin baby showerine gittik
On gunluk bebegi ile baska arkadas geldi
Cok takdir ettim ne guzel dedim icimden derrrken
Kiz cikarken bebegi farkeden eden manyaklar toplulugu kucaktan kucaga on gunluk bebegi almaya basladi
Bebek bnm olsa koma geciririm
Ya millet manyak, ne anliosun yeni dogan bebegi kucaga almaya
Bebegin huzura ihtiyaci var
Anne baba cocuk yuruyuse falan cikilabilir ona bisey demiyrm
Ama surekli gezen kisi profili o aktivite senin bu gun bnm tarzi kadinlari animsatiyor

Gözün aydın arkadaşım. gazsız bol uykulu , bol sütlü günleriniz olsun :)

Evet sallanmak gaza iyi gelir ama kucakta pispislamayi tavsiye ederim
Bir yazi okumustum
Bebek ya besikte sallanmali ya da kucakta pispislanmaliymis, ayakta sallanirsa onunla bag kurar alisirmis sonra uyku egitimi sureci zorlaşırmış

Kanama devam ederse iliskiye girmemek mi gerekir
Hani yani arada oluyorsa az bisekilde flaan

Hadi gozun aydin canim benim saglicakla buyut bebisi sende aramiza hosgekdin artik akan sutler aciyan memeler agkayan bebeler gazlar derken gunler geciyor felaket tellali gibu oldum ama dost aci soyler dimi ama ama gecceek :)

Süt sağma makinesi göğüs ucunu çıkartıyo biraz. Denedin mi hiç?

Evet canım 2 sefer mastit oldum sürekli sağdık. Şu yaradan dolayı birkaç gün daha sağdım birini. Ama bebeğin emdiği daha iyi şuan. Sanırım Bebek daha iyi çekeliyor. Biraz eziyor ya ondan herhalde.

Haklısın canım. Doğru söylüyorsun.

benim 22. gün bazen 2-3gün gelmez, baxen yogun arada damla damla olacak şekilde kafasına göre takılıyo arkadas, çok sıkıldım ama görümcem dediki 40. gün bıçak gibi kesildi boşuna 40 demiyorlar dedi.

mad1410 canim selam birsey soracagim simdi biz sigortaliyiz bi arkdasla 5.gun kontrolde isitme testi topuk kani sarilk falan bunlardan para almislar ama benden almadilar neden ki acaba senden almislarmiydi medical park birde benim kizin kalbine de baktilar ama onunkine bakmamislar senin bebise baktilarmi

Kanama devam ederse iliskiye girmemek mi gerekir
Hani yani arada oluyorsa az bisekilde flaan
Hiç bilmiyorum ki... şimdi sorsam ben de istiyorum sanacak, başıma iş açılacak. En iyisi uyuyan yılanı uyandırmamak... ama zaten herhalükarda kırkınçıkmasını beklememiz gerekmiyor mu... kırktan sonra da devam ederse bu konuyu tekrar değerlendirelim beraberce:)

B3nimde dizlerim cok agriyo heralde hic harekt etmedigimiz icin cocugu yikamak icin zor egiliyorum buna ragmen 50 ile baslamstim 55 e dustum 10 kilo gitti bike emzrmek supar kilo verdiriyo
Bende sadece emziriyorum ama gitmiyor kilolar

Valla ben sağlık açısından değil dini açıdan düşündüm ilişkiye girmek günah olmasın. Valla kahverengi leke bugün de geldi 40 ımız dün çıktı

Benim kırkım çıktı. Hafif kahvemsi akıntılar devam ediyor. Benim en büyük kabusum hemen hamile kalmak. Eşime de kıyamıyorum hamilelikten bu yana bekliyor. Spiral taktıran oldu mu daha önce? Çok acıtan bir işlem mi? Ben muayene dahi olamıyorum. Hafif anestezi isteyecem taktırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…