- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
Evet öyle gerçekten napim gelmiyor sutt doymuyor. Bebek de istemiyor artık memeyi. Artar artar sütun diyorlar sunu yer bunu ye.ama olmuyor artmadi bundan sonrada artmaz sanırım. O yüzden artık. Tamamen bitene kadar olanı sagip verecem
üzgüngül kendi yaşadığım bir olayı sana anlatayım..geçende bebeğim aç çok ağlıyor göğüslerim de boştu
sıktım sıktım masaj yaptım bir damla süt bile gelmedi evde de mama yoktu.. kızdım kendime ne olacak şimdi diye..
bari eşim mama alana kadar bebeği göğsümde tutayım dedim
iki göğsüm de açıktı bebek memeyi aldı 1 dakika içinde damla akmayan göğüsten damla damla süt akmaya başladı
hayretler içinde kaldım... gelirse sütünü verirsin yetmezse mama takviye edersin milleti düşünüp kendini üzme
Kızlar benim kiz devit damlasını hep cikariyor, yemekten önce verdim, sonra verdim yaklaşık bir saat sonra verdim tok olmuyor, bu zamana kadar çıkarmadigi olmadı gibi birsey
benim kızımda da durum aynı ...
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nra-hep-birlikte-zayifliyoruz.1009634/page-19
Zayiflayan ya da zayiflamak isteyen anneleri bekliyrz konuya :)
Not: beatrices haric biliosunuz :)
offf artık kilo veremiyorum emziriyorum sütüm azalacak diye diyet de yapamıyorum ..
Dün kantaron yağına başladım canım. Geçer mi ki acaba ya. Kopuk açık yara var. Bebek sürekli emiyor. Gitgide umudumu kaybediyorum. Senin de mi koptu
off canım ya sen anlatırken içim cız etti. inşallah çabuk geçer.. sürekli süt akan göğüse kalkanın deliksiz olanı da var ya kutunun içinde ondan koysan...
Kızlar özel bölgenizde hamilelikte kararma olmuşmuydu. Göbek Biraz gidince gördüm bende geçmemiş oğluma hamileyken olmamıştı hiç
Özel bölge ,göbek deligi,koltuk altı,vajinadan göbege uzanan o çizgiher yer kararmıstı bende,hala da o sekil duruyolar. Eşimle hala kanka modunda takıldıgımız için henüz kendime sorun yapmıyorum o güzel vücudumu şahdım şahbaz oldum. Ben ben degilim sankş,aynaya bile cok bakmıyorum
benim göbekteki çizgi koltuk altı da dahil var.. inşallah renkte açılma olur
Anayım ben ana!
Gençliğim soldu a dostlar
çok güzelsin canım benim hepimiz bu moddayız bir kuaföre bakar azcık da makyaj eski forma döneriz inşallah
Pazartesi bebeğin kisti için kontrole gitmiştik. Dönüşte dedik bi avm ye girelim. Girdik yemek sipariş verdik tam yicem kız bi başladı ağlamaya. Tabi bn panikten ne yapacağımı şaşırdım. Kucağa alıyoz susuyo arabaya koyuyoz basıyo çığlığı. Apar topr eve geldik ki kaka yapmış onu temizledim. Şapşal şapşal sırıtıyo.
Avm de bebek bakım odasına gitmek hiç aklıma gelmedineyse öğrenicem..
bebek bakım odası cidden kurtarıcı olmadı arabada değiştiririm hemen eve dönmem zaten zor çıkıyorum
bebeğin kist durumu nasıl oldu canım?
Kızlar benim doğumum spinal ile oldu. Başağrısı fln olmadı çok şükür ama hemen hemen Doğumdan beri bacaklarımın üst kısmı kaşınıyor.kaşımaya başlayınca bırakamıyorum da ,iyice yara oldu.. spinalle Alakası var mı acaba,aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Bir de bebiş de hafif sarılık çıktı,değeri 13.. sık sık Emzirmeye çalışıyorum,10 dk güneşe çıkarıyorum başka ne yapabilirim?
Bir tanıdık maden suyu içmenin iyi geldiğini söyledi ama açıkçası daha çok Yen'i olduğum için güvenemiyorum
emzirmek en iyi çözüm eğer sütün yoksa yada yeterli değilse mama takviyesi alsın
ben de ürtiker oldu doğum sonrası belim bacaklarım sırtım kollarımda kırmızı kırmızı döküntüler oluştu
felaket kaşınıyordum.. duş aldım sürekli dayandım kendiliğinden geçti
Keşke öyle düşünüp yollasa benide ağzından bikere duymadım sende yoruldun dinlen falan..bebeğe karşıda ilgisiz doğduğundan beri..kabullenmesi için bekliyorum sabrediyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum..bebek olmadan önce böyle bi adam değildi çünkü bana çok düşkün ve ilgiliydi..
Eşimde varikosel vardı bebeğimiz hemen olmadı amelyt demişti doktor ona rağmen kendiliğinden oldu yani aslında bizim için mucizeydi ona rağmen böyle olmasını aklım almıyor zaten..başbaşa bırakmadım hiç hatta dün gece eşim balkondaydı bende duş alıcaltım bebeğin yanında dur dedim uyuyo ama uyanabilir burdan duyarım dedi bana gelmedi sonradan sinirlendim tekrar gittim yabancı olsa gelir durur dedim öyle durdu yanında
canım eşinle ilgili yazdıklarını okuyunca durumu varikosele bağladım
belki o süreçte kendini eksik hissetmiştir.. o durumu bebeğe yansıtıyordur
karşına alıp bir konuşsan neden böylesin diye..sor sorgula altında yatan bir sebep olmalı
Kızlar acil bişey sorucam. Aranızda kanaması devam eden var mı ? Sezeryan oldum, 32 gün geçti üstünden. Hala kanamam var. Aslında 2. Hafta kanamam azalarak durmuştu hatta sonra böyle sarı bi akıntı gelmişti kıvamlı. Sonda 20. Gün gibi gene başladı kahverengiydi sonra o da bitti. Bu hafta parlak kırmızı yoğun bi kanamam var ve yaz günü yün hırkayla duruyorum o derece üşüyorum yani.. internette içeride parça olabileceği unutulabileceği yazıyo. Doktorumu aradım 40 güne kadar kanama olur dedi ama bana normal gelmedi sanki kendi hatasını kapamaya çalışıyo gibi. Aranızda sezeryandan 1 ay sonra hala kanaması devam eden var mı ? Başka bi doktora görünsem mi ?
ben varım 45. günüm hala devam ediyor.. ama kontrolde rahmime ultrasonla bakmıştı..6. haftada kontrole çağırdı zaten
bu hafta gideceğim tekrardan
Canım bütün gün akıyor. Havlu sıkıştırıyordum altına artık peçete falan baş etmiyor. Açık dolaşıyordum ucu toparlasın diye. Bunaldım artık yerler koltuklar heryer süt oldu. Bir de üstüme birşey giyemiyorum. Kalkan koyuyorum, kalkandan gece yatarken deliklerinden üstüme akıyor. Çok üzülüyorum yavrumun sütleri gidiyor diye. Durmadan şıp şıp damlıyor. Göğüs pedi kapattım az önce, penye sütyen taktım, ucunu bastırınca biraz o kadar akmaz belki.
göğüs kalkanının deliksiz olanı var.. onda akan sütü biriktir bebeğe verirsin tabi öyle uzun süreli değil
1 saatte baya birikir...
Merhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim bugüb doğum yaptım bebeğim küvozde yopun bakımda. Sütümü sağmak için makinaya ihtiyacım var. Kullananlar hangi marka ve model aldılar memnunlar mı yazabilir mi tavsiyeye ihtiyacım var
medela mini elektrikli kullandım memnunum