2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

üzgüngül kendi yaşadığım bir olayı sana anlatayım..geçende bebeğim aç çok ağlıyor göğüslerim de boştu
sıktım sıktım masaj yaptım bir damla süt bile gelmedi evde de mama yoktu.. kızdım kendime ne olacak şimdi diye..
bari eşim mama alana kadar bebeği göğsümde tutayım dedim
iki göğsüm de açıktı bebek memeyi aldı 1 dakika içinde damla akmayan göğüsten damla damla süt akmaya başladı
hayretler içinde kaldım... gelirse sütünü verirsin yetmezse mama takviye edersin milleti düşünüp kendini üzme

Kızlar benim kiz devit damlasını hep cikariyor, yemekten önce verdim, sonra verdim yaklaşık bir saat sonra verdim tok olmuyor, bu zamana kadar çıkarmadigi olmadı gibi birsey

benim kızımda da durum aynı ...

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nra-hep-birlikte-zayifliyoruz.1009634/page-19
Zayiflayan ya da zayiflamak isteyen anneleri bekliyrz konuya :)
Not: beatrices haric biliosunuz :)

offf artık kilo veremiyorum emziriyorum sütüm azalacak diye diyet de yapamıyorum ..

Dün kantaron yağına başladım canım. Geçer mi ki acaba ya. Kopuk açık yara var. Bebek sürekli emiyor. Gitgide umudumu kaybediyorum. Senin de mi koptu

off canım ya sen anlatırken içim cız etti. inşallah çabuk geçer.. sürekli süt akan göğüse kalkanın deliksiz olanı da var ya kutunun içinde ondan koysan...

Kızlar özel bölgenizde hamilelikte kararma olmuşmuydu. Göbek Biraz gidince gördüm bende geçmemiş oğluma hamileyken olmamıştı hiç

benim göbekteki çizgi koltuk altı da dahil var.. inşallah renkte açılma olur
Anayım ben ana!
Gençliğim soldu a dostlar

çok güzelsin canım benim hepimiz bu moddayız bir kuaföre bakar azcık da makyaj eski forma döneriz inşallah

bebek bakım odası cidden kurtarıcı olmadı arabada değiştiririm hemen eve dönmem zaten zor çıkıyorum
bebeğin kist durumu nasıl oldu canım?

emzirmek en iyi çözüm eğer sütün yoksa yada yeterli değilse mama takviyesi alsın
ben de ürtiker oldu doğum sonrası belim bacaklarım sırtım kollarımda kırmızı kırmızı döküntüler oluştu
felaket kaşınıyordum.. duş aldım sürekli dayandım kendiliğinden geçti

canım eşinle ilgili yazdıklarını okuyunca durumu varikosele bağladım
belki o süreçte kendini eksik hissetmiştir.. o durumu bebeğe yansıtıyordur
karşına alıp bir konuşsan neden böylesin diye..sor sorgula altında yatan bir sebep olmalı

ben varım 45. günüm hala devam ediyor.. ama kontrolde rahmime ultrasonla bakmıştı..6. haftada kontrole çağırdı zaten
bu hafta gideceğim tekrardan

göğüs kalkanının deliksiz olanı var.. onda akan sütü biriktir bebeğe verirsin tabi öyle uzun süreli değil
1 saatte baya birikir...

medela mini elektrikli kullandım memnunum

Ay cok guldum ya :))
Kirk ciktiktan sonra devam eden kanama icin sormak istedim aslinda :)
Eger oyle bisey varsa kanamam azda olsa devam ederse avantaj bnm icin

Cnm ben oglumda kirkim cikinca doktora gittim
Spiral taktirmak istedim
İliski olduysa takamam dedi
Ne olacak dedim
Adet olmani bekleyecegiz dedi
Ki ben 13 ayda adet oldum
Kisa surede cocuk istedigim icin spiral taktirmami onermedi ve oyle kaldi
Bu sefer taktircam
Bende hic bilmiyrm nasil olacak
Nette baktim kimi aciyo dio kimi acimio dio
Su cati muayenesi mevzuu gibi:)
Demekki aci kisiden kisiye degisiyor

Yani iliskin olduysa takmayabilir, adetini bekleyebilir
Bide sezeryanlarda uc ay beklemek gerekiyormus

kizlar bebegim 4900 g 56 cm olmus siz kac numara bez kullaniyorsunuz 2 numara kucuk gelmeye basladi poposunda bezin izleri var hep kesik gibi iz birakiyo 3 numara icin erken degil mi henuz doktora sormayi unutmusum

Cnm bezi buyuk kullanmak iyidir
İkiye gec sen derim
Canım bizim daha 1 ay olmadı. 4020 gram civarı şimdilik. Ben de hala 1 numara kullanıyorum bacakları iz yapıyor bez. Ben de biraz sıkıyorum yoksa çişini dışarı yapıyor. Bilemedim geçsem mi geçmesem mi

kizlar bebegim 4900 g 56 cm olmus siz kac numara bez kullaniyorsunuz 2 numara kucuk gelmeye basladi poposunda bezin izleri var hep kesik gibi iz birakiyo 3 numara icin erken degil mi henuz doktora sormayi unutmusum
Erken değil bence... 3 numara 5 kilodan başlıyor en azından primada öyle... bezlere geçiş yaparken kilo aralığının alt sınırını esas almak gerekiyor. Benim diğer iki çocuğumdan deneyimimöyle yani... benim kız da 4850 gr olmuş. Ben de 3 numaraya geçiş yapıcam.elimdekilerin bitmesini bekliyorum

B3nimde dizlerim cok agriyo heralde hic harekt etmedigimiz icin cocugu yikamak icin zor egiliyorum buna ragmen 50 ile baslamstim 55 e dustum 10 kilo gitti bike emzrmek supar kilo verdiriyo
Bir benden gitmiyor şu kilolar yapıştı kaldı ya. Göbeğim hala var ve bildiğin löp löp. 64 ile başladım 86 doğuma girdim ve yaklaşık 2 haftadır 77 de kaldım. Artık yediklerimede dikkat ediyorum ama hareket olmadığı için kaldı sanırım gitmiyor

3 numara 5 kilodan basliyor ama gozume buyuk gibi geldi daha 2 numaradan elimde 2 paket var toplu almistik onceden almamak lazimmis bezleri

Kizlar bebisin bacaginda poposunda iz var sa gecin bir ust numaraya
Kiz bebekte de erkek bebekte de buyuk bez kullanmak iyi zaten

Canım Bebek emmediği zamanlarda sürekli krem sürüyorum onun için bebeğe vermek içimden gelmiyor o sütü, ilaçlı diye.

efsunsuz canım kist takip ediliyor. Küçülmeye devam ediyo, kötü huylu olmadığı anlaşıldı. Şimdilik takip edilme kararı alındı, ameliyat gerekli değil şimdilik. Hakkımızda hayırlısı.
Senin nasıl geçiyor günlerin?

Kızlar Acil ! 27 gün önce normal doğum yaptım.16 dikiş atıldı.İlk günler kanamam olduğunda sadece kan kokusu hissediyodum.son on gündür alt tarafımda çürük varmışcasına koku oluyor.hala kahvemsi akıntı devam ediyor ama bu koku çok berbat ya sık sık değişmesem pedimi tüm kıyafetime siniyor.aranızda böyle bişey yaşayan var mı ???

Evet maalesef kahverengi akıntıda da koku oluyor. Dikişlerinde enfeksiyon olsa ağrı ve ateş de hissedersin o bölgede. Sezaryen olmama rağmen bende de var o kokulu akıntı.

Kızlar dondurma yiyor musunuz?
Evet canım yiyorum ama eriterek hasta olmamak için oda .
Malesef o akıntı ve koku bendede var. Benim 4 dikişim vardı bugün 23. Gün bir problem yok. Enfeksiyon olsa iltihap ateş morarma şişme vs olurmuş istersen bi aynayla kontrol et.

Bugün 23. Günümüz yuvarlanıp gidiyoruz oğluşla. 5. Günümüzden beri yalnızız kayınvalidem annem kalmayı teklif etselerde ben istemedim. Çünkü yalnız daha özgür daha rahat hissediyorum kendimi. Zaten onlar olsada çocuğa ben bakıyorum yani. Kahvaltıda ne bulursam yiyorum aceleyle akşam yemeğinide bazen dışarda yiyoruz bazen pratik yemekler yapıyorum. Ev işlerinide sağolsun görümcem ara ara gelip yapıyor. Ben çocuk uyudukça hallediyorum zaten çoğunlukla. Eşim geldiğinde de duş alma üst değişme yapıyorum bütün gün evde çıplak geziyorum zaten :)) artık eski rahatım yok zırt pırt gezmeler yok evim pırıl pırıl değil belki ama koynumda yanımda mis kokulu meleğim var ve o dünyaya bedel kızlar. İlk 5 gün herşeye ağlamıştım banyoya girip sürekli ağlıyordum oda lohusalıktanmış neyseki kolay atlattım. Şimdi hiç bişey umrumda değil. Başlarda dışarı çıkma konusunda çok tedirgin oluyordum onada artık alıştık oda babası ve anası gibi gezenti olcak büyük ihtimalle. Boş bulduğum her yerde emziriyorum valla havalar zaten sıcak alt üst değişme kolay oluyor. Bugün birlikte kuaföre gittik :) ben işimi hallederken oğlumda uyudu. Ağlasada hoppala zıppala derken bi şekilde susturuyorum. Demem o ki kendinizi eve kapatmayın hayata küsmeyin bundan sonra yalnız değiliz bir şekilde büyüyecekler.
60 kiloyla hamile kalıp 83 le tamamladıö şu am 69 kiloyum oda kaldı gitmiyo . Hamilelikte bir tane çatlağım yokken şu an bütün vucüdum çatlak doldu. Eşime gösterip baksana ne çirkin diyorum boşver mankenlik mi yapçan diyor :) adam düz mantık. Benimde kanamama bi geliyor bi gidiyor bişey anlamadım bu işten . İlişki konusunda 10 sene yapmasak valla aramam :) spiral taktırıcam ablam taktırdı daha yeni . Acı konusunda iğne batması gibi oluyor acımıyor dedi . Aslında artık oramı açıp kimseye gösteresim elletesim yok ama ikinci bir çocuğa henüz hazır değilim tabi spirali soranlar olmuş ben ablamın yalancısıyım tabi bakalım yaşayıp onuda göreceğiz . Taktıran olursa burdan tecrübelerimizi paylaşalım. Sağlıcakla kalın güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…