2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben sigortali degilim cnm..esimin kurumu ile anlasmalri var..bu yuzden fiyatlari hep dusuk odedim..onun disinda hastanede dogum yaptim diye cocuk muayene ve cocuk kardiyoya ve isitme testine para odemedim.sadece 15 tl katilim payi odedim..topuk kanina 78 tl dediler..ona da esimin kurumu nedeniyle para odemedim..yani bnce ilk muayene ve kan vs..ucretsiz dogum yaptigin icin..hatta bir hafta sonra cocugu tekrar kontrole goturdum ona da para odemedim..sanirim ilk muayene sonrasi 10 gun tekrar ucretsiz oldugu icin..

Ahahhh hic gulesim yoktu..cok sekersin..uyumaya firsat yokken derdimiz o mu dimi...

Evet sallanmak gaza iyi gelir ama kucakta pispislamayi tavsiye ederim
Bir yazi okumustum
Bebek ya besikte sallanmali ya da kucakta pispislanmaliymis, ayakta sallanirsa onunla bag kurar alisirmis sonra uyku egitimi sureci zorlaşırmış
Evet bende okudum buna benzer bu makale. Kulaktaki denge merkezini etkiler ve sallanmaktan sersemledigi için uyurmuş çocuk. Bir süre sonra bu şekilde sallanmadan uyuyamamaya başlar deniyordu.

Bendende almadilar ama cocuk kardiyologuna 117 tl odedim kafalarina goremi fiyat biciyolar anlamadim

Asiri olmasa da ben dede var ilginc bi koju..bnm 15. Gunum..bnm doktor antibiyotik vermedi..sizin ki verdi mi?devam ederse doktora kontrole gidicem..enf. Olmasin

Kanama devam ederse iliskiye girmemek mi gerekir
Hani yani arada oluyorsa az bisekilde flaan
Tıbbi açıdan 40 gün iyilesme sureci için yeterli, iliskiye girmek sıkıntı yaratmaz deniyor ancak dinen kanama varken bi sakıncası var mı bilmiyorum.

Bendende almadilar ama cocuk kardiyologuna 117 tl odedim kafalarina goremi fiyat biciyolar anlamadim
Cocuk kardiyologuna da 15 tl odedim..ama dedigim gibi bnm esimin Kurumu ile hastane anlasmasi var..bu nedenle muayene ve dogum hepsi icin nerdeyse hep yari fiyat oduyorum..kan ultrason vs..hic para odemiyorum pakete dahil diyorlar..

Kizlar bebisin bacaginda poposunda iz var sa gecin bir ust numaraya
Kiz bebekte de erkek bebekte de buyuk bez kullanmak iyi zaten
Ben baktım kakası sürekli sırtına cıkıyo üç numara bez aldım. Ohh miss. Sırtını karnını filanda sıcak tutar baribayadır üç nunara kullanıyorum

Alemsin... Benim adamın gözü bebekten başka bişi görmüyor ama benim içimdeki uyuyan yılan uyandi bile. Kırkın çıkmasını bekliyorum

Evet maalesef kahverengi akıntıda da koku oluyor. Dikişlerinde enfeksiyon olsa ağrı ve ateş de hissedersin o bölgede. Sezaryen olmama rağmen bende de var o kokulu akıntı.
Kokulu akinti normalmi?sen bilirsin

Cocuk kardiyologuna da 15 tl odedim..ama dedigim gibi bnm esimin Kurumu ile hastane anlasmasi var..bu nedenle muayene ve dogum hepsi icin nerdeyse hep yari fiyat oduyorum..kan ultrason vs..hic para odemiyorum pakete dahil diyorlar..
Tamam canim cok tesrkkurler bende bebege sigorta yaptrdim daha da almazlar heralde bendende

Bende etmiyordum ne bulursam.yiyordum ama bi bulgur yedim cocugum gazdan oldu daha tovbe artik dikkat edecem az once taze fasulye yedim i salah gaz yapmaz oda ayy bidaha yasamak istrmiyorum bebegimn gazdan aglamasini

gokyuzututkusu yanlis oldu canim :))bu arada brawo biz kaldik evde buyuklerin 40 cikmadam evden cikilmaz lafi yuzundrn uyuz oluyorum herseye karsmalarina
Sizin buyukler demis yine iyi bizim direkt doktor dedi 1ayi dolmadan cikarmayin o kdr cesur olmaya gerek yok diye. Gezme hayallerimle birlikte oturduk cay iciyoz artik evdene kaldi ki surda

Kızlar bez demişsiniz biz nerdeyse on gündür molfix 3midi kullanıyoruz 72li paketten 13 tane kaldı başlarda büyüktü ama on gün içinde de büyümüş şimdi baştaki gibi büyük değil bir paket daha var oda bitince ya 3midi plus yada 4 numara yolları gözüküyor :) gerçekten de çok çabuk büyüyorlar

Sizinti seklinde kanamasi olan var mi aranizda?pembe taze kan..dikisim mi acildi diyorum ama dayanilmyacak bi agrim yok..resmen doktora gitmeye useniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…