Ben sigortali degilim cnm..esimin kurumu ile anlasmalri var..bu yuzden fiyatlari hep dusuk odedim..onun disinda hastanede dogum yaptim diye cocuk muayene ve cocuk kardiyoya ve isitme testine para odemedim.sadece 15 tl katilim payi odedim..topuk kanina 78 tl dediler..ona da esimin kurumu nedeniyle para odemedim..yani bnce ilk muayene ve kan vs..ucretsiz dogum yaptigin icin..hatta bir hafta sonra cocugu tekrar kontrole goturdum ona da para odemedim..sanirim ilk muayene sonrasi 10 gun tekrar ucretsiz oldugu icin..mad1410 canim selam birsey soracagim simdi biz sigortaliyiz bi arkdasla 5.gun kontrolde isitme testi topuk kani sarilk falan bunlardan para almislar ama benden almadilar neden ki acaba senden almislarmiydi medical park birde benim kizin kalbine de baktilar ama onunkine bakmamislar senin bebise baktilarmi
Ahahhh hic gulesim yoktu..cok sekersin..uyumaya firsat yokken derdimiz o mu dimi...Hiç bilmiyorum ki... şimdi sorsam ben de istiyorum sanacak, başıma iş açılacak. En iyisi uyuyan yılanı uyandırmamak... ama zaten herhalükarda kırkınçıkmasını beklememiz gerekmiyor mu... kırktan sonra da devam ederse bu konuyu tekrar değerlendirelim beraberce:)
Cnım gratisten mi aldın@lilipit canım allah razı olsun sayende alıp kullandım. Ter kokusunu kesiyor gerçektende sürekli duş aldığım halde ter kokuyordum. Kendime geldim valla
Evet bende okudum buna benzer bu makale. Kulaktaki denge merkezini etkiler ve sallanmaktan sersemledigi için uyurmuş çocuk. Bir süre sonra bu şekilde sallanmadan uyuyamamaya başlar deniyordu.Evet sallanmak gaza iyi gelir ama kucakta pispislamayi tavsiye ederim
Bir yazi okumustum
Bebek ya besikte sallanmali ya da kucakta pispislanmaliymis, ayakta sallanirsa onunla bag kurar alisirmis sonra uyku egitimi sureci zorlaşırmış
Bendende almadilar ama cocuk kardiyologuna 117 tl odedim kafalarina goremi fiyat biciyolar anlamadimBen sigortali degilim cnm..esimin kurumu ile anlasmalri var..bu yuzden fiyatlari hep dusuk odedim..onun disinda hastanede dogum yaptim diye cocuk muayene ve cocuk kardiyoya ve isitme testine para odemedim.sadece 15 tl katilim payi odedim..topuk kanina 78 tl dediler..ona da esimin kurumu nedeniyle para odemedim..yani bnce ilk muayene ve kan vs..ucretsiz dogum yaptigin icin..hatta bir hafta sonra cocugu tekrar kontrole goturdum ona da para odemedim..sanirim ilk muayene sonrasi 10 gun tekrar ucretsiz oldugu icin..
Asiri olmasa da ben dede var ilginc bi koju..bnm 15. Gunum..bnm doktor antibiyotik vermedi..sizin ki verdi mi?devam ederse doktora kontrole gidicem..enf. OlmasinEvet canım yiyorum ama eriterek hasta olmamak için oda .
Malesef o akıntı ve koku bendede var. Benim 4 dikişim vardı bugün 23. Gün bir problem yok. Enfeksiyon olsa iltihap ateş morarma şişme vs olurmuş istersen bi aynayla kontrol et.
Tıbbi açıdan 40 gün iyilesme sureci için yeterli, iliskiye girmek sıkıntı yaratmaz deniyor ancak dinen kanama varken bi sakıncası var mı bilmiyorum.Kanama devam ederse iliskiye girmemek mi gerekir
Hani yani arada oluyorsa az bisekilde flaan
Cocuk kardiyologuna da 15 tl odedim..ama dedigim gibi bnm esimin Kurumu ile hastane anlasmasi var..bu nedenle muayene ve dogum hepsi icin nerdeyse hep yari fiyat oduyorum..kan ultrason vs..hic para odemiyorum pakete dahil diyorlar..Bendende almadilar ama cocuk kardiyologuna 117 tl odedim kafalarina goremi fiyat biciyolar anlamadim
Ben baktım kakası sürekli sırtına cıkıyo üç numara bez aldım. Ohh miss. Sırtını karnını filanda sıcak tutar bariKizlar bebisin bacaginda poposunda iz var sa gecin bir ust numaraya
Kiz bebekte de erkek bebekte de buyuk bez kullanmak iyi zaten
Hiç bilmiyorum ki... şimdi sorsam ben de istiyorum sanacak, başıma iş açılacak. En iyisi uyuyan yılanı uyandırmamak... ama zaten herhalükarda kırkınçıkmasını beklememiz gerekmiyor mu... kırktan sonra da devam ederse bu konuyu tekrar değerlendirelim beraberce:)
Kokulu akinti normalmi?sen bilirsinEvet maalesef kahverengi akıntıda da koku oluyor. Dikişlerinde enfeksiyon olsa ağrı ve ateş de hissedersin o bölgede. Sezaryen olmama rağmen bende de var o kokulu akıntı.
Tamam canim cok tesrkkurler bende bebege sigorta yaptrdim daha da almazlar heralde bendendeCocuk kardiyologuna da 15 tl odedim..ama dedigim gibi bnm esimin Kurumu ile hastane anlasmasi var..bu nedenle muayene ve dogum hepsi icin nerdeyse hep yari fiyat oduyorum..kan ultrason vs..hic para odemiyorum pakete dahil diyorlar..
Yiyorum valla, güp güp götürüyorum hemdeKızlar dondurma yiyor musunuz?
Bugün 23. Günümüz yuvarlanıp gidiyoruz oğluşla. 5. Günümüzden beri yalnızız kayınvalidem annem kalmayı teklif etselerde ben istemedim. Çünkü yalnız daha özgür daha rahat hissediyorum kendimi. Zaten onlar olsada çocuğa ben bakıyorum yani. Kahvaltıda ne bulursam yiyorum aceleyle akşam yemeğinide bazen dışarda yiyoruz bazen pratik yemekler yapıyorum. Ev işlerinide sağolsun görümcem ara ara gelip yapıyor. Ben çocuk uyudukça hallediyorum zaten çoğunlukla. Eşim geldiğinde de duş alma üst değişme yapıyorum bütün gün evde çıplak geziyorum zaten :)) artık eski rahatım yok zırt pırt gezmeler yok evim pırıl pırıl değil belki ama koynumda yanımda mis kokulu meleğim var ve o dünyaya bedel kızlar. İlk 5 gün herşeye ağlamıştım banyoya girip sürekli ağlıyordum oda lohusalıktanmış neyseki kolay atlattım. Şimdi hiç bişey umrumda değil. Başlarda dışarı çıkma konusunda çok tedirgin oluyordum onada artık alıştık oda babası ve anası gibi gezenti olcak büyük ihtimalle. Boş bulduğum her yerde emziriyorum valla havalar zaten sıcak alt üst değişme kolay oluyor. Bugün birlikte kuaföre gittik :) ben işimi hallederken oğlumda uyudu. Ağlasada hoppala zıppala derken bi şekilde susturuyorum. Demem o ki kendinizi eve kapatmayın hayata küsmeyin bundan sonra yalnız değiliz bir şekilde büyüyecekler.
60 kiloyla hamile kalıp 83 le tamamladıö şu am 69 kiloyum oda kaldı gitmiyo . Hamilelikte bir tane çatlağım yokken şu an bütün vucüdum çatlak doldu. Eşime gösterip baksana ne çirkin diyorum boşver mankenlik mi yapçan diyor :) adam düz mantık. Benimde kanamama bi geliyor bi gidiyor bişey anlamadım bu işten . İlişki konusunda 10 sene yapmasak valla aramam :) spiral taktırıcam ablam taktırdı daha yeni . Acı konusunda iğne batması gibi oluyor acımıyor dedi . Aslında artık oramı açıp kimseye gösteresim elletesim yok ama ikinci bir çocuğa henüz hazır değilim tabispirali soranlar olmuş ben ablamın yalancısıyım tabi bakalım yaşayıp onuda göreceğiz . Taktıran olursa burdan tecrübelerimizi paylaşalım. Sağlıcakla kalın güzel anneler
Bende etmiyordum ne bulursam.yiyordum ama bi bulgur yedim cocugum gazdan oldu daha tovbe artik dikkat edecem az once taze fasulye yedim i salah gaz yapmaz oda ayy bidaha yasamak istrmiyorum bebegimn gazdan aglamasiniBir benden gitmiyor şu kilolar yapıştı kaldı ya. Göbeğim hala var ve bildiğin löp löp. 64 ile başladım 86 doğuma girdim ve yaklaşık 2 haftadır 77 de kaldım. Artık yediklerimede dikkat ediyorum ama hareket olmadığı için kaldı sanırım gitmiyor
??Tamam canim cok tesrkkurler bende bebege sigorta yaptrdim daha da almazlar heralde bendende
Sizin buyukler demis yine iyi bizim direkt doktor dedi 1ayi dolmadan cikarmayin o kdr cesur olmaya gerek yok diye. Gezme hayallerimle birlikte oturduk cay iciyoz artik evdegokyuzututkusu yanlis oldu canim :))bu arada brawo biz kaldik evde buyuklerin 40 cikmadam evden cikilmaz lafi yuzundrn uyuz oluyorum herseye karsmalarina
Rica ederim cnm..iyi yapmissin yoksa kan testleri bile bi dunya para hastanenin..Tamam canim cok tesrkkurler bende bebege sigorta yaptrdim daha da almazlar heralde bendende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?