- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
. Canım sağol cvp verdiğin için.. bugün sarılık için dr .a çıkmışken kendi dr.uma da uğradım antibiyotiği kes dedi.. stres de çok etkiler dedi,gerçi sözde hiçbirşeyi takmıyorum ama bundan sonra daha da rahat olucam,bakalım geçecek miben kurdeşen döktüm kullandıgım antibiyotikten dolayı. belki kullandıgın ilaç ya da yediklerine bağlı alerjik bir dueum olabilir kaşıntı var dediğin için mesela annemde serumda alerji yapıyormuş.
. Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.. seninki de baya uzunmuş maşallah, bizimkide 55 çıktı beklemiyorduk bukadar uzun olmasını..Arkadaslar en sona ben kalmistim sanirim. cok sükür pazartesi aksami 17.56'da oglumuz Julien Can'i kucakladik, hesaplanan tarihten tam 1 hafta sonra
6 cme kadar acilmalar oldu sonra durunca suni sanci aldim. Acilma öyle devam etti. Sancilar baya zorlayiciydi.
Bu nasil bir ask Allahim... 18 saat süren dogum serüvenimiz saglikli bir sekilde sonuclandi sükür. Son 1,5 saati epeyi zordu.
3,800 gr. 55 cm dogdu minigim.
Beni sorarsaniz iyiyim, cok derin olmayan birkac yirtigim var ama cok hassas kisimlarmis, otururken zorlaniyorum. Bi de memeler fena halde büyüdü ve sisti, tasiyamiyorum resmen, az da yara oldular, emzirme iyi gidiyor simdilik.
En cok söyledigim sey bu aralar sükür. Allah hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi korusun. Amin.
Avent elektrikli güzel birqz pahalı ama ben arkadasımdan aldım kullanıp geri vericem birileri varsa cevrende bi sor derimMerhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim bugüb doğum yaptım bebeğim küvozde yopun bakımda. Sütümü sağmak için makinaya ihtiyacım var. Kullananlar hangi marka ve model aldılar memnunlar mı yazabilir mi tavsiyeye ihtiyacım var
Evet canim tamamlayici s.s??
Sağlık sigortası mı?
Ahahaj bizim doktor da deseydi heralde bizimkiler sittin sene cikma derlerdi ne yapalim nu sicaklarda buharlasip gitmeden 40imizi bekliyoruz:))Sizin buyukler demis yine iyi bizim direkt doktor dedi 1ayi dolmadan cikarmayin o kdr cesur olmaya gerek yok diye. Gezme hayallerimle birlikte oturduk cay iciyoz artik evdene kaldi ki surda
Iste baskasi dese hehe der gezerdim ama doktor deyince insan bi tirsiyo zati acemilik de var. Soz sahibi doktor olunca esim de bekleyelim diyo. Doktorgunlerini dort gozle bekliyom artik disaricikacaz diyeAhahaj bizim doktor da deseydi heralde bizimkiler sittin sene cikma derlerdi ne yapalim nu sicaklarda buharlasip gitmeden 40imizi bekliyoruz:))
Evet cnm gratisten 22 falandı fiyatıCnım gratisten mi aldın
Antibiyotik verdi 8 saat arayla günde 3 defa içtim adı sef ti antibiyotiğinAsiri olmasa da ben dede var ilginc bi koju..bnm 15. Gunum..bnm doktor antibiyotik vermedi..sizin ki verdi mi?devam ederse doktora kontrole gidicem..enf. Olmasin
Hiç birimiz istemiyoruz canım gazdan veya başka sebepten ağlamasını. Benim çocuğumunda gazı var malesef ki ne yapsam oluyor. Yemekleri kimyonla yiyorum bakliyat yemiyorum özellikle. Birde her gün iki bardak rezene çayı içiyorum kimyonlu.Bende etmiyordum ne bulursam.yiyordum ama bi bulgur yedim cocugum gazdan oldu daha tovbe artik dikkat edecem az once taze fasulye yedim i salah gaz yapmaz oda ayy bidaha yasamak istrmiyorum bebegimn gazdan aglamasini
Banada dediler . Deseler de bana etki etmez tabi o ayrı :) kimseyi dinlemedim sadece çok kalabalık ortamlara girmemeye çalıştım ilk zamanlar .gokyuzututkusu yanlis oldu canim :))bu arada brawo biz kaldik evde buyuklerin 40 cikmadam evden cikilmaz lafi yuzundrn uyuz oluyorum herseye karsmalarina
Benim doktor da her gün 15-30dk açık havada gezin, avm vs olmasın dedi. Sitenin içinde yeşillik alanda yürüyüp, piknik masasında takılıyoruz biz de:)Iste baskasi dese hehe der gezerdim ama doktor deyince insan bi tirsiyo zati acemilik de var. Soz sahibi doktor olunca esim de bekleyelim diyo. Doktorgunlerini dort gozle bekliyom artik disaricikacaz diye
Banada doktor kalabalık ortam dışında açık havada biraz hava alsın demişti :)Benim doktor da her gün 15-30dk açık havada gezin, avm vs olmasın dedi. Sitenin içinde yeşillik alanda yürüyüp, piknik masasında takılıyoruz biz de:)
Bu doktorlar ne kadar farklılar:)
Oyle valla doktora gore serbet :) Acik havada gezersek ruzgar fln degmesin diye pusetin ustune ortu ortecekmisiz. Cocuga yazik valla. Bize anca yakinlara ev ziyareti yapmaya bisey demedi ona da arabayla gitmek koşuluyla. Guya yaz bebegi dogurdum rahat gezeriz diyodum. Neyse cnm 19gunu de devirdik ne kaldi surdaBenim doktor da her gün 15-30dk açık havada gezin, avm vs olmasın dedi. Sitenin içinde yeşillik alanda yürüyüp, piknik masasında takılıyoruz biz de:)
Bu doktorlar ne kadar farklılar:)
Canım kahve akıntı olurken benedede vardı bende normal doğum yaptım bende enfeksiyondan şüpelendim ama kahve akıntı geçince kokuda gittiKızlar Acil ! 27 gün önce normal doğum yaptım.16 dikiş atıldı.İlk günler kanamam olduğunda sadece kan kokusu hissediyodum.son on gündür alt tarafımda çürük varmışcasına koku oluyor.hala kahvemsi akıntı devam ediyor ama bu koku çok berbat ya sık sık değişmesem pedimi tüm kıyafetime siniyor.aranızda böyle bişey yaşayan var mı ???
Hiç bilmiyorum ki... şimdi sorsam ben de istiyorum sanacak, başıma iş açılacak. En iyisi uyuyan yılanı uyandırmamak... ama zaten herhalükarda kırkınçıkmasını beklememiz gerekmiyor mu... kırktan sonra da devam ederse bu konuyu tekrar değerlendirelim beraberce:)
Froch deterjan kullanıyorum. Geçen gün havlusuna kaka yaptı oğlan, o çıktı. Hem de elde çitileme filan yapmadım, sabahına yıkadım.Kızlar bebeğin kaka lekesini nasıl temizliyorsunuz kıyafetlerinden?
Bugün 23. Günümüz yuvarlanıp gidiyoruz oğluşla. 5. Günümüzden beri yalnızız kayınvalidem annem kalmayı teklif etselerde ben istemedim. Çünkü yalnız daha özgür daha rahat hissediyorum kendimi. Zaten onlar olsada çocuğa ben bakıyorum yani. Kahvaltıda ne bulursam yiyorum aceleyle akşam yemeğinide bazen dışarda yiyoruz bazen pratik yemekler yapıyorum. Ev işlerinide sağolsun görümcem ara ara gelip yapıyor. Ben çocuk uyudukça hallediyorum zaten çoğunlukla. Eşim geldiğinde de duş alma üst değişme yapıyorum bütün gün evde çıplak geziyorum zaten :)) artık eski rahatım yok zırt pırt gezmeler yok evim pırıl pırıl değil belki ama koynumda yanımda mis kokulu meleğim var ve o dünyaya bedel kızlar. İlk 5 gün herşeye ağlamıştım banyoya girip sürekli ağlıyordum oda lohusalıktanmış neyseki kolay atlattım. Şimdi hiç bişey umrumda değil. Başlarda dışarı çıkma konusunda çok tedirgin oluyordum onada artık alıştık oda babası ve anası gibi gezenti olcak büyük ihtimalle. Boş bulduğum her yerde emziriyorum valla havalar zaten sıcak alt üst değişme kolay oluyor. Bugün birlikte kuaföre gittik :) ben işimi hallederken oğlumda uyudu. Ağlasada hoppala zıppala derken bi şekilde susturuyorum. Demem o ki kendinizi eve kapatmayın hayata küsmeyin bundan sonra yalnız değiliz bir şekilde büyüyecekler.
60 kiloyla hamile kalıp 83 le tamamladıö şu am 69 kiloyum oda kaldı gitmiyo . Hamilelikte bir tane çatlağım yokken şu an bütün vucüdum çatlak doldu. Eşime gösterip baksana ne çirkin diyorum boşver mankenlik mi yapçan diyor :) adam düz mantık. Benimde kanamama bi geliyor bi gidiyor bişey anlamadım bu işten . İlişki konusunda 10 sene yapmasak valla aramam :) spiral taktırıcam ablam taktırdı daha yeni . Acı konusunda iğne batması gibi oluyor acımıyor dedi . Aslında artık oramı açıp kimseye gösteresim elletesim yok ama ikinci bir çocuğa henüz hazır değilim tabispirali soranlar olmuş ben ablamın yalancısıyım tabi bakalım yaşayıp onuda göreceğiz . Taktıran olursa burdan tecrübelerimizi paylaşalım. Sağlıcakla kalın güzel anneler
Uyumama gibi:) Sarılık döneminde alıştı, her iki saatte bir kalkıyor:) halbuki doktor 4 saate kadar uyuyabilir demişti:) Anlamadı bizim enik:)Kizlar bebeklerinizin uyuma durumu nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?