2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben kurdeşen döktüm kullandıgım antibiyotikten dolayı. belki kullandıgın ilaç ya da yediklerine bağlı alerjik bir dueum olabilir kaşıntı var dediğin için mesela annemde serumda alerji yapıyormuş.
. Canım sağol cvp verdiğin için.. bugün sarılık için dr .a çıkmışken kendi dr.uma da uğradım antibiyotiği kes dedi.. stres de çok etkiler dedi,gerçi sözde hiçbirşeyi takmıyorum ama bundan sonra daha da rahat olucam,bakalım geçecek mi

. Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.. seninki de baya uzunmuş maşallah, bizimkide 55 çıktı beklemiyorduk bukadar uzun olmasını..

Avent elektrikli güzel birqz pahalı ama ben arkadasımdan aldım kullanıp geri vericem birileri varsa cevrende bi sor derim
Ayrıca bugünlerde gecicek sakın moralini bozma sütüne odaklan

Sizin buyukler demis yine iyi bizim direkt doktor dedi 1ayi dolmadan cikarmayin o kdr cesur olmaya gerek yok diye. Gezme hayallerimle birlikte oturduk cay iciyoz artik evdene kaldi ki surda
Ahahaj bizim doktor da deseydi heralde bizimkiler sittin sene cikma derlerdi ne yapalim nu sicaklarda buharlasip gitmeden 40imizi bekliyoruz:))

Ahahaj bizim doktor da deseydi heralde bizimkiler sittin sene cikma derlerdi ne yapalim nu sicaklarda buharlasip gitmeden 40imizi bekliyoruz:))
Iste baskasi dese hehe der gezerdim ama doktor deyince insan bi tirsiyo zati acemilik de var. Soz sahibi doktor olunca esim de bekleyelim diyo. Doktorgunlerini dort gozle bekliyom artik disaricikacaz diye

Asiri olmasa da ben dede var ilginc bi koju..bnm 15. Gunum..bnm doktor antibiyotik vermedi..sizin ki verdi mi?devam ederse doktora kontrole gidicem..enf. Olmasin
Antibiyotik verdi 8 saat arayla günde 3 defa içtim adı sef ti antibiyotiğin

Bende etmiyordum ne bulursam.yiyordum ama bi bulgur yedim cocugum gazdan oldu daha tovbe artik dikkat edecem az once taze fasulye yedim i salah gaz yapmaz oda ayy bidaha yasamak istrmiyorum bebegimn gazdan aglamasini
Hiç birimiz istemiyoruz canım gazdan veya başka sebepten ağlamasını. Benim çocuğumunda gazı var malesef ki ne yapsam oluyor. Yemekleri kimyonla yiyorum bakliyat yemiyorum özellikle. Birde her gün iki bardak rezene çayı içiyorum kimyonlu.

gokyuzututkusu yanlis oldu canim :))bu arada brawo biz kaldik evde buyuklerin 40 cikmadam evden cikilmaz lafi yuzundrn uyuz oluyorum herseye karsmalarina
Banada dediler . Deseler de bana etki etmez tabi o ayrı :) kimseyi dinlemedim sadece çok kalabalık ortamlara girmemeye çalıştım ilk zamanlar .

Iste baskasi dese hehe der gezerdim ama doktor deyince insan bi tirsiyo zati acemilik de var. Soz sahibi doktor olunca esim de bekleyelim diyo. Doktorgunlerini dort gozle bekliyom artik disaricikacaz diye
Benim doktor da her gün 15-30dk açık havada gezin, avm vs olmasın dedi. Sitenin içinde yeşillik alanda yürüyüp, piknik masasında takılıyoruz biz de:)
Bu doktorlar ne kadar farklılar:)

Benim doktor da her gün 15-30dk açık havada gezin, avm vs olmasın dedi. Sitenin içinde yeşillik alanda yürüyüp, piknik masasında takılıyoruz biz de:)
Banada doktor kalabalık ortam dışında açık havada biraz hava alsın demişti :)

Oyle valla doktora gore serbet :) Acik havada gezersek ruzgar fln degmesin diye pusetin ustune ortu ortecekmisiz. Cocuga yazik valla. Bize anca yakinlara ev ziyareti yapmaya bisey demedi ona da arabayla gitmek koşuluyla. Guya yaz bebegi dogurdum rahat gezeriz diyodum. Neyse cnm 19gunu de devirdik ne kaldi surda

Canım kahve akıntı olurken benedede vardı bende normal doğum yaptım bende enfeksiyondan şüpelendim ama kahve akıntı geçince kokuda gitti

lilipit henüz olmadı canım. Şu lekeler bitmeden istemiyorum. Ama spiral için ilişki olmaması gerektiğini bilmiyordum söylediğin iyi oldu.

Nedenini bilmiyorum,bir gulmedir suruyor,Allah da sizi guldursun hep.

Masallahh.
Oyle guzel anlatmissiniz ki enerjim tazelendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…