2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Froch deterjan kullanıyorum. Geçen gün havlusuna kaka yaptı oğlan, o çıktı. Hem de elde çitileme filan yapmadım, sabahına yıkadım.
Migroslarda var.

Tam aradığım şey. Bizim kız da havlusuna kaka yaptı. Dalan roxy kullanıyordum çıkmadı. Bir de dediğinden alayım arkadaşım sağol.

Uyumama gibi:) Sarılık döneminde alıştı, her iki saatte bir kalkıyor:) halbuki doktor 4 saate kadar uyuyabilir demişti:) Anlamadı bizim enik:)
Arkadasim onu hicbiri anlamiyo konu meme olunca bizde de durum ayni. Sarilik zamani 2saatte bi kaldirmak gerekiyoken kalkmiyodu velet cnm cikiyodu uyansin diye simdi 4saat hakki var ama 2 saati bile bulmuyo cogu zaman

Bacilar birsey soracagim rezene aldirdim ama otunu yani kekik gibi bisi ben bunu nasil icecem yani olcusu nasil olmali birde icerisne kimyon atsam bi sakincasi olur mu ki

Bacilar birsey soracagim rezene aldirdim ama otunu yani kekik gibi bisi ben bunu nasil icecem yani olcusu nasil olmali birde icerisne kimyon atsam bi sakincasi olur mu ki
Bir kupa kaynar suya bir çay kaşığı rezene atıp demlendir. Ben daha çok atıyordum mideme dokundu.bayağı keskin bi aroması var. Kimyon eklemedim onu ayrı kaynatıp süzüp bebeğe veriyorum kalanı da kendim içiyorum

Bir au barsagı için bir tatlıkasıgı bir cay bardagı için bir cay kasıgı koyup demlemeye bırakıcaksın hatta bana aktar bunlar tohum oldugu için bi taşım kaynatabilirsin de dedi içine kimyon koyma durumunu bilmiyorum canım

Kizlar bebeklerinizin uyuma durumu nasil
Felaket... Bugünki uykusunu toplasan 2 saat etmez. 10 dk öncesine kadar da savaş devam ediyordu. Şimdi de beşikte mıkırdanıyor. umarım gece de böyle geçmez..

Ben bu kusma olayına çözüm bulamadım ya. İdrar ve gaita testi de temiz çıktı. Ama bebiş sürekli memede dolu dolu kusuyor içtiğini. Başka sebep ne olabilir yaşayan var mı?

Kizlar bebeklerinizin uyuma durumu nasil
Uyumuyor, 30 dk en fazla saat başı uyanıyor sadece 20:00-02:00 arası derin uyuyor bir kez kaldırıp süt veriyorum. 02:00 da tekrar uyandırıyorum süt için ve uyandırdığıma pilman oluyorum sabaha kadar mırıl mırıl uyuyor uyanıyor ağlıyor vs

Tükürük
Kizlar yine ben tecrubeli anneler kizim eskiden 20 dk emerken simdi en dazla 7 dk emiyo gazi var diyemi bole yapiuo bide duruken agzindan tukurukleri kopurtuyo cikartiyo disari neden acaba
Tükürük olayı benim kızda da var neden acaba köpürtüyor öyle özellikle banyo yaparken

Ben bu kusma olayına çözüm bulamadım ya. İdrar ve gaita testi de temiz çıktı. Ama bebiş sürekli memede dolu dolu kusuyor içtiğini. Başka sebep ne olabilir yaşayan var mı?

Benimki de kusuyor bazen. Nedenini buldum. Hava yutuyor sonra emerken havayi cikarayim derken hooop hepsi birden ağzından burnundan geliyor sütler.

Canım süt geliyor çok şükür ama uyandırıp emzirmekte çok zorlanıyordum,şükür dünden beri daha iyi.. bugün ki kontrolde de bilirubini düşük çıktı çok şükür.
Gitmişken bende kendi doktoruma gittim,ürtiker olsa tüm vücutta olurdu sadece bacakta olması enteresan dedi, antibiyotiği bıraktırdı bakalım geçecek mi..

Bi arkadas yazmıstı hava almak oksijen bebege iyi geldi diye. Onu okuyunca apartmanın bahcesine ineyim dedim. Kızım her zamanki gibi agladı tabi. Hoplatıp zıplatıyorum. Orta yaş komsularım "sütün yetmiyo galiba,bu cocuk aç o yüzden aglıyo,mama ver bak nasıl susar,anason demle içir,bu kız kucaga alışmış ondan aglıyo"
Üfff hepsini bogup atasım geldi. Beş dakika ancak durduysam. Geri çıktım yukarı.

Ben derin uykusunda hiç uyandırmıyorum. Direk sağıp biberonla veriyorum . Tabi geceyse. Gündüz uyandırıyorum.

Benimki de kusuyor bazen. Nedenini buldum. Hava yutuyor sonra emerken havayi cikarayim derken hooop hepsi birden ağzından burnundan geliyor sütler.
Benim sorunumda kaka sanırım. Kızım tuvalet olarak beni kullanıyor. Emerken kızarıyor, bağırıyor, memeyi çekip, tişörtümü falan çekiyor ve arkadan büyük bir gürültü geliyor ve sonuç kaka. Tabi bu bağrış çağrış esnasında 2-3 kere kusuyor. Kakayı yapsa bir dert yapmasa bir dert.

:)) cidden var demekki öyle tipler. Biz salaktık çıcuğun aç olup olmadığını anlayamıcaz.

Oksijenden keşke onlar da yararlansalarmış. Kafalar yanmış

Yani iliskin olduysa takmayabilir, adetini bekleyebilir
Bide sezeryanlarda uc ay beklemek gerekiyormus
Evet bugün kırk çıkışı Dr kontrolüm vardı eşin korunsun dedi ilk ama istersen 3 aydan sonra spiral takarız dedi ben de sezaryen oldum bu arada 6 ay sonra da smear testi için gel dedi

Senden giden kilolar benden gidenden çok canım gitmeten kilolar sıkıntısı çeken başta ben varım birlikteyiz bacağım ağaç gövdesi kadar kütük maşallah diz kapağın aşağısı bile selülit aman tanrım şaka bi yana moralim çok bozuluyor 44 beden manda gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…