Var canım var olmazmı. On gün sonra memlekete gidicez asıl o zaman katil olurum kesin.:)) cidden var demekki öyle tipler. Biz salaktık çıcuğun aç olup olmadığını anlayamıcaz.
Kardeşim de o kokuyu bizzat yaşadım kız banyo yapıyordu peşinden acayip bir koku geliyordu. 1 hafta böyle geçirdi yalnız nedense kokuyu bitek ben alıyordum korkutmak da istemem belki aynı değildir sonra ağrısı başladı Dr a gittik enfeksiyon kapmış falan dedi rahimini batikonla yıkadı. Ertesi güne bişey kalmadı ama biz içerde gazlı bez kaldığını düşünüyoruz.bence beklemeden bir git görün kardeşim de normal doğum yapmıştıKızlar Acil ! 27 gün önce normal doğum yaptım.16 dikiş atıldı.İlk günler kanamam olduğunda sadece kan kokusu hissediyodum.son on gündür alt tarafımda çürük varmışcasına koku oluyor.hala kahvemsi akıntı devam ediyor ama bu koku çok berbat ya sık sık değişmesem pedimi tüm kıyafetime siniyor.aranızda böyle bişey yaşayan var mı ???
Valla amway in leke çıkarıcısını da kullandım geçmedi sarı sarı renkli olmasa çamaşır suyuna koyacamKızlar bebeğin kaka lekesini nasıl temizliyorsunuz kıyafetlerinden?
Valla amway in leke çıkarıcısını da kullandım geçmedi sarı sarı renkli olmasa çamaşır suyuna koyacamKızlar bebeğin kaka lekesini nasıl temizliyorsunuz kıyafetlerinden?
Ben bir su bardağı için bir tatlı kaşığı tohumundan koyuyorum kaynamış su koyup en az 5-10 dk bekletiyorum. Ben kimyon ile bir kere denedim onda da hastanelik oldum midem çok kötü ağrıdı 3 serum mide koruyucu ve 1 güçlü ağrı kesici anca ağrıyı kesti. Bence tek tek iç ikisi ağır geldi sanırım. Ben korkumdan o günden sonra kimyon içmiyorumBacilar birsey soracagim rezene aldirdim ama otunu yani kekik gibi bisi ben bunu nasil icecem yani olcusu nasil olmali birde icerisne kimyon atsam bi sakincasi olur mu ki
biz... her emmeden sonra mutlaka kusuyor.Ben bu kusma olayına çözüm bulamadım ya. İdrar ve gaita testi de temiz çıktı. Ama bebiş sürekli memede dolu dolu kusuyor içtiğini. Başka sebep ne olabilir yaşayan var mı?
Tabi canım bende öyle, gece emzirmekle uğraşmak istemiyorum. Ben zaten bu emzirme olayını çok sevmedim. Herşey benden geçiyor, en büyük gaz nedeni benim. Bağ kurmak güzel ama yinede sevmedim bu olayıBen derin uykusunda hiç uyandırmıyorum. Direk sağıp biberonla veriyorum . Tabi geceyse. Gündüz uyandırıyorum.
Emziriyoruz diye rejimde yok ancak dikkat ediyorum, sütüm az gibi oluncada vicdan azabı çekiyorum. Allah bize güç kuvvet versin ya hemen atalım kilolarıSenden giden kilolar benden gidenden çok canım gitmeten kilolar sıkıntısı çeken başta ben varım birlikteyiz bacağım ağaç gövdesi kadar kütük maşallah diz kapağın aşağısı bile selülit aman tanrım şaka bi yana moralim çok bozuluyor 44 beden manda gibiyim
Herhangi bi sıkıntı olmadı çok sukur canım kremlerini sürüp bezliyoduk biraz huysuzlugu olmustu tabi ama iyiyiz sukurÇok iyi olmuş canım ya bende 40 çıkıncs dedim abisiyle birlikte inş ☺ rahat mı peki erken olması sıkıntı oldu mu bebek için
Of aynenSenden giden kilolar benden gidenden çok canım gitmeten kilolar sıkıntısı çeken başta ben varım birlikteyiz bacağım ağaç gövdesi kadar kütük maşallah diz kapağın aşağısı bile selülit aman tanrım şaka bi yana moralim çok bozuluyor 44 beden manda gibiyim
Taktirmayi dusunuyor musunEvet bugün kırk çıkışı Dr kontrolüm vardı eşin korunsun dedi ilk ama istersen 3 aydan sonra spiral takarız dedi ben de sezaryen oldum bu arada 6 ay sonra da smear testi için gel dedi
Cnm onu diyen bendimVar canım var olmazmı. On gün sonra memlekete gidicez asıl o zaman katil olurum kesin.
Bir kupa kaynar suya bir çay kaşığı rezene atıp demlendir. Ben daha çok atıyordum mideme dokundu.bayağı keskin bi aroması var. Kimyon eklemedim onu ayrı kaynatıp süzüp bebeğe veriyorum kalanı da kendim içiyorum
Bir au barsagı için bir tatlıkasıgı bir cay bardagı için bir cay kasıgı koyup demlemeye bırakıcaksın hatta bana aktar bunlar tohum oldugu için bi taşım kaynatabilirsin de dedi içine kimyon koyma durumunu bilmiyorum canım
tesekkrler hanimlar anlisalan kimyonu ayri icecegim tamamdirBen bir su bardağı için bir tatlı kaşığı tohumundan koyuyorum kaynamış su koyup en az 5-10 dk bekletiyorum. Ben kimyon ile bir kere denedim onda da hastanelik oldum midem çok kötü ağrıdı 3 serum mide koruyucu ve 1 güçlü ağrı kesici anca ağrıyı kesti. Bence tek tek iç ikisi ağır geldi sanırım. Ben korkumdan o günden sonra kimyon içmiyorum
Bi arkadas yazmıstı hava almak oksijen bebege iyi geldi diye. Onu okuyunca apartmanın bahcesine ineyim dedim. Kızım her zamanki gibi agladı tabi. Hoplatıp zıplatıyorum. Orta yaş komsularım "sütün yetmiyo galiba,bu cocuk aç o yüzden aglıyo,mama ver bak nasıl susar,anason demle içir,bu kız kucaga alışmış ondan aglıyo"
Üfff hepsini bogup atasım geldi. Beş dakika ancak durduysam. Geri çıktım yukarı.
Benim sorunumda kaka sanırım. Kızım tuvalet olarak beni kullanıyor. Emerken kızarıyor, bağırıyor, memeyi çekip, tişörtümü falan çekiyor ve arkadan büyük bir gürültü geliyor ve sonuç kaka. Tabi bu bağrış çağrış esnasında 2-3 kere kusuyor. Kakayı yapsa bir dert yapmasa bir dert.
Bana hemşire emzirirken midenin baş hizasının altında olması gerektiğini söyledi. Kusması çok azaldı. Çok nadir oluyorBen bu kusma olayına çözüm bulamadım ya. İdrar ve gaita testi de temiz çıktı. Ama bebiş sürekli memede dolu dolu kusuyor içtiğini. Başka sebep ne olabilir yaşayan var mı?
Ewt canım sağ göğsüm daha dolgun oluyo sola göreKızlar iki memeniz de süt açısından aynı mı? Benim sanki bir mememde daha çok süt oluyor diğerinde az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?