2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kardeşim de o kokuyu bizzat yaşadım kız banyo yapıyordu peşinden acayip bir koku geliyordu. 1 hafta böyle geçirdi yalnız nedense kokuyu bitek ben alıyordum korkutmak da istemem belki aynı değildir sonra ağrısı başladı Dr a gittik enfeksiyon kapmış falan dedi rahimini batikonla yıkadı. Ertesi güne bişey kalmadı ama biz içerde gazlı bez kaldığını düşünüyoruz.bence beklemeden bir git görün kardeşim de normal doğum yapmıştı

Bacilar birsey soracagim rezene aldirdim ama otunu yani kekik gibi bisi ben bunu nasil icecem yani olcusu nasil olmali birde icerisne kimyon atsam bi sakincasi olur mu ki
Ben bir su bardağı için bir tatlı kaşığı tohumundan koyuyorum kaynamış su koyup en az 5-10 dk bekletiyorum. Ben kimyon ile bir kere denedim onda da hastanelik oldum midem çok kötü ağrıdı 3 serum mide koruyucu ve 1 güçlü ağrı kesici anca ağrıyı kesti. Bence tek tek iç ikisi ağır geldi sanırım. Ben korkumdan o günden sonra kimyon içmiyorum

Ben derin uykusunda hiç uyandırmıyorum. Direk sağıp biberonla veriyorum . Tabi geceyse. Gündüz uyandırıyorum.
Tabi canım bende öyle, gece emzirmekle uğraşmak istemiyorum. Ben zaten bu emzirme olayını çok sevmedim. Herşey benden geçiyor, en büyük gaz nedeni benim. Bağ kurmak güzel ama yinede sevmedim bu olayı

Emziriyoruz diye rejimde yok ancak dikkat ediyorum, sütüm az gibi oluncada vicdan azabı çekiyorum. Allah bize güç kuvvet versin ya hemen atalım kiloları

Çok iyi olmuş canım ya bende 40 çıkıncs dedim abisiyle birlikte inş ☺ rahat mı peki erken olması sıkıntı oldu mu bebek için
Herhangi bi sıkıntı olmadı çok sukur canım kremlerini sürüp bezliyoduk biraz huysuzlugu olmustu tabi ama iyiyiz sukur

Of aynen
44 bedenin hic bir kiyafetim olmuyor
Moralim bozuluyor
Neeen gitmio bu kilolar
Yarin 30 gun olcak

Evet bugün kırk çıkışı Dr kontrolüm vardı eşin korunsun dedi ilk ama istersen 3 aydan sonra spiral takarız dedi ben de sezaryen oldum bu arada 6 ay sonra da smear testi için gel dedi
Taktirmayi dusunuyor musun
Adet olmadan takmiyor bnm dr
Nette de okudum cogu oyle yazmis
Gebelik riski oldugu icin takmiyor

tesekkrler hanimlar anlisalan kimyonu ayri icecegim tamamdir

Benim bile sinirim bozuldu. Ne boşboğaz insanlar var ya. Herkes muhakkak akıl verecek.

Benimki de onu yapıyor. Ikınıp sıkınırken mememin ucunu çok acıtıyor kafasını oynatıp durduğu için. Zaten mememin acısından zor emziriyorum.

Kızlar iki memeniz de süt açısından aynı mı? Benim sanki bir mememde daha çok süt oluyor diğerinde az.

Ben bu kusma olayına çözüm bulamadım ya. İdrar ve gaita testi de temiz çıktı. Ama bebiş sürekli memede dolu dolu kusuyor içtiğini. Başka sebep ne olabilir yaşayan var mı?
Bana hemşire emzirirken midenin baş hizasının altında olması gerektiğini söyledi. Kusması çok azaldı. Çok nadir oluyor

Korunma yöntemindeki tercihiniz ne oldu kızlar ya da olacak
Eşin korunması
3 aylık koruyucu iğne
Spiral taktırmak

Sağlıkocağındaki hemşire 3 seçenek sundu.spiral mantıklı geleni oldu ama 40 çıkınca olur mu ben ilkinde 7. Ay adet görmeye başladım dedim dr un dediği rahim tam yukarda Değil daha rahat olur dedi. 40 çıkınca Spiral deneyeniniz oldu mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…