Biz de dün kırk banyosunu yaptırdık. Kırk banyosunun suyuna gül yaprağı, altın, demir para, tesbih, çakıl taşı, nazar boncuğu ve anahtar koyduk. 40 adet gül yaprağı; güller gibi güzel koksun, kokusu bir ömre yetsin diye. 40 adet çakıl taşı; taş gibi sağlam ve güçlü olsun diye. Demir para; demir gibi uzun ömrü olsun diye. Altın; ömrü bereketli geçsin diye. Anahtar; güzel kapılar açsın diye. Sonra büyüklerini ziyarete gidip yumurta topladık. Una ve pirince elini batırdık. Deniz'in 40'ı da böylece çıkmış oldu. Eğlenceli olduSuyunun içine kırk taş yaprak çiçek altın koyduk önce bebiş yıkandı komada biraz su bıraktık sonra ben banyo yaptım o ayırdığımız sudan bende döktüm üzerime bide kv nin delikli üzerinde arapça yazan okunmuş bir tası varmış onunla döktük suyu boy abdesti aldım çıktım bu kadar. Kızı yıkarken kv kırkın uçsun diyerek bi kaç kez tekrarladı
Bende de aynısı oldu. Tam bitti derken tekrar geldi. Dün 40. Gündü, şimdi lekelenme şeklinde ama doktoruna danış istersen yine de.Kızlar acil bişey sorucam. Aranızda kanaması devam eden var mı ? Sezeryan oldum, 32 gün geçti üstünden. Hala kanamam var. Aslında 2. Hafta kanamam azalarak durmuştu hatta sonra böyle sarı bi akıntı gelmişti kıvamlı. Sonda 20. Gün gibi gene başladı kahverengiydi sonra o da bitti. Bu hafta parlak kırmızı yoğun bi kanamam var ve yaz günü yün hırkayla duruyorum o derece üşüyorum yani.. internette içeride parça olabileceği unutulabileceği yazıyo. Doktorumu aradım 40 güne kadar kanama olur dedi ama bana normal gelmedi sanki kendi hatasını kapamaya çalışıyo gibi. Aranızda sezeryandan 1 ay sonra hala kanaması devam eden var mı ? Başka bi doktora görünsem mi ?
Çok güzel olmuş güzel fikir bizde yapacaz inş :)Biz de dün kırk banyosunu yaptırdık. Kırk banyosunun suyuna gül yaprağı, altın, demir para, tesbih, çakıl taşı, nazar boncuğu ve anahtar koyduk. 40 adet gül yaprağı; güller gibi güzel koksun, kokusu bir ömre yetsin diye. 40 adet çakıl taşı; taş gibi sağlam ve güçlü olsun diye. Demir para; demir gibi uzun ömrü olsun diye. Altın; ömrü bereketli geçsin diye. Anahtar; güzel kapılar açsın diye. Sonra büyüklerini ziyarete gidip yumurta topladık. Una ve pirince elini batırdık. Deniz'in 40'ı da böylece çıkmış oldu. Eğlenceli oldu
Cnm ben ilk oglumda kirk cikinca kontrol muayenesine gittigimde spiral istedigimi soyledimKorunma yöntemindeki tercihiniz ne oldu kızlar ya da olacak
Eşin korunması
3 aylık koruyucu iğne
Spiral taktırmak
Sağlıkocağındaki hemşire 3 seçenek sundu.spiral mantıklı geleni oldu ama 40 çıkınca olur mu ben ilkinde 7. Ay adet görmeye başladım dedim dr un dediği rahim tam yukarda Değil daha rahat olur dedi. 40 çıkınca Spiral deneyeniniz oldu mu?
Canim o yumurtalari ne yapiyosunuz gittiginz yerden bi tane mi aliyosunuz hic hirsey bilmiyorum bilmeyenler icin daha ayritili anlatrmisin:)Biz de dün kırk banyosunu yaptırdık. Kırk banyosunun suyuna gül yaprağı, altın, demir para, tesbih, çakıl taşı, nazar boncuğu ve anahtar koyduk. 40 adet gül yaprağı; güller gibi güzel koksun, kokusu bir ömre yetsin diye. 40 adet çakıl taşı; taş gibi sağlam ve güçlü olsun diye. Demir para; demir gibi uzun ömrü olsun diye. Altın; ömrü bereketli geçsin diye. Anahtar; güzel kapılar açsın diye. Sonra büyüklerini ziyarete gidip yumurta topladık. Una ve pirince elini batırdık. Deniz'in 40'ı da böylece çıkmış oldu. Eğlenceli oldu
Of aynen
44 bedenin hic bir kiyafetim olmuyor
Moralim bozuluyor
Neeen gitmio bu kilolar
Yarin 30 gun olcak
Sende üşütmemus olabilirsin cnmKızlar yeşil kaka üşütmüş olduğunu mu gösteriyor çocuğun? Dün bir defa yaptı sonrasında iki defa normal kaka bugün de iki seferdir yeşil yapıyor anlamadım gitti öyle aman aman huysuzluğu da yok
Kizlar benimde sutum oyle aman aman degil ancak akiyor
Netten baktim akma durumuna
Kadinlar klubune biri yazmis ki
Doktoru demis ki, sutun fazla olmasindan degil, kaslarinin gevsek olmasindan akar sut
Yani olan sutte ziyan oluyor
Bu konuda bilgisi olan var mi?
Kızlar iki memeniz de süt açısından aynı mı? Benim sanki bir mememde daha çok süt oluyor diğerinde az.
Gaz damlasi kullananlar hangisini kullaniyrsnz ve azda olsa rahatlama var mi bebislerinizde gaz damlasi alacgm bugun deneyeyim hic kullanmadik daha
Kızlar Acil ! 27 gün önce normal doğum yaptım.16 dikiş atıldı.İlk günler kanamam olduğunda sadece kan kokusu hissediyodum.son on gündür alt tarafımda çürük varmışcasına koku oluyor.hala kahvemsi akıntı devam ediyor ama bu koku çok berbat ya sık sık değişmesem pedimi tüm kıyafetime siniyor.aranızda böyle bişey yaşayan var mı ???
Sezeryan olan anneler mekik çekmeye başladınız mı??
Yok ben taktırmayı düşünmüyorumTaktirmayi dusunuyor musun
Adet olmadan takmiyor bnm dr
Nette de okudum cogu oyle yazmis
Gebelik riski oldugu icin takmiyor
Benimde öyle canım. Hatta bi gögsüm bekarlıktan beri biraz daha büyük digerine göre. Büyükte az süt var. Küçükte daha fazlaKızlar iki memeniz de süt açısından aynı mı? Benim sanki bir mememde daha çok süt oluyor diğerinde az.
Yok canım. Altı aydan sonra düşünüyorum. Nette biraz arastırmıştım o zamam uygunmusSezeryan olan anneler mekik çekmeye başladınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?