2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz de dün kırk banyosunu yaptırdık. Kırk banyosunun suyuna gül yaprağı, altın, demir para, tesbih, çakıl taşı, nazar boncuğu ve anahtar koyduk. 40 adet gül yaprağı; güller gibi güzel koksun, kokusu bir ömre yetsin diye. 40 adet çakıl taşı; taş gibi sağlam ve güçlü olsun diye. Demir para; demir gibi uzun ömrü olsun diye. Altın; ömrü bereketli geçsin diye. Anahtar; güzel kapılar açsın diye. Sonra büyüklerini ziyarete gidip yumurta topladık. Una ve pirince elini batırdık. Deniz'in 40'ı da böylece çıkmış oldu. Eğlenceli oldu

Bende de aynısı oldu. Tam bitti derken tekrar geldi. Dün 40. Gündü, şimdi lekelenme şeklinde ama doktoruna danış istersen yine de.

Çok güzel olmuş güzel fikir bizde yapacaz inş :)

Kizlar benimde sutum oyle aman aman degil ancak akiyor
Netten baktim akma durumuna
Kadinlar klubune biri yazmis ki
Doktoru demis ki, sutun fazla olmasindan degil, kaslarinin gevsek olmasindan akar sut
Yani olan sutte ziyan oluyor
Bu konuda bilgisi olan var mi?

Cnm ben ilk oglumda kirk cikinca kontrol muayenesine gittigimde spiral istedigimi soyledim
Tamam takalim ancak iliski olduysa takamayiz dedi
Nasil olacak o zaman dedim
Adetini bekleyecegiz dedi(13 ay bitiminde adet oldum)
Benim miyomum oldugu icin ikinci cocukta arayi cok acma iki yil sonra ikinci cocuk dusun dedi
Bende iki yil icin spira taktirmak uygun olur mu dedim
Ben onermem dedi
Oyle spirali attim kafamdan, ancak ikinci gebeligim plansiz oldu, istiyordum ama bi kac ay sonra deneriz diyordum, oglum 22 aylikken hamile kaldim
Simdi spirai kesinlikle istiyrm
Kirk cikinca normal dogum yapmjs annelere takiyorlar
İliski durumu gebelikten emin olmak icin temkinli davranmalarindan kaynaklaniyor sanirim
Sonucta test yaparak anlayamazlarmi, anlamadim gitti
Sezeryanliannelere uc ay sonra takiliiomus

Canim o yumurtalari ne yapiyosunuz gittiginz yerden bi tane mi aliyosunuz hic hirsey bilmiyorum bilmeyenler icin daha ayritili anlatrmisin:)

Kızlar yeşil kaka üşütmüş olduğunu mu gösteriyor çocuğun? Dün bir defa yaptı sonrasında iki defa normal kaka bugün de iki seferdir yeşil yapıyor anlamadım gitti öyle aman aman huysuzluğu da yok

Of aynen
44 bedenin hic bir kiyafetim olmuyor
Moralim bozuluyor
Neeen gitmio bu kilolar
Yarin 30 gun olcak
fener50 düşündümde hamileyken neler çektik ya. Yok kanamalar, yok bebeğe besin gitmez, düşmeler, kazalar, huzursuz bacak sendromu, bel ağrısı , kaburga ağrısı, Bebek az hareket etti, Bebek çok hareket etti.. Ay nelerle uğraştık biz ya şimdi kilo mu veremicaz alla sen :)
Bugün inancım geldi kendime.. Biz vericem bu kiloları, tek derdimiz uykusuzluk olsun allah başka dert vermesin :)

Benim tek göğsüm ucu kopuk canım. Özellikle o şakır şakır akıyor. Bebek emdikten sonra bile akıyor, çok sütten değil. Olan da akıyor. Yara geçtikten sonra geçer umarım

Gaz damlasi kullananlar hangisini kullaniyrsnz ve azda olsa rahatlama var mi bebislerinizde gaz damlasi alacgm bugun deneyeyim hic kullanmadik daha

Kızlar iki memeniz de süt açısından aynı mı? Benim sanki bir mememde daha çok süt oluyor diğerinde az.

Sağdan daha fazla geliyor. Sol çok zorluyo beni de oglanida.

Gaz damlasi kullananlar hangisini kullaniyrsnz ve azda olsa rahatlama var mi bebislerinizde gaz damlasi alacgm bugun deneyeyim hic kullanmadik daha

Nurse harvey kullandık bi ise yaramadı. Şimdi collinox diye bi damla kullanıyoruz o daha iyi geldi.

Sezeryan olan anneler mekik çekmeye başladınız mı??

Aynısı bendede oldu ki sezaryen oldum ben kahverengi akıntı da normal bu
Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum bende
Sonuçta kaç kişi bendede var demiş hepimiz enfeksiyon kapmış olamayiz sanırım
Endişe etme

NORmal doğum yapanlar bugun tuvalet kagıdına ip geldi dogum yapalı 15 gün oldu sizdede oldu mu??

Kızlar iki memeniz de süt açısından aynı mı? Benim sanki bir mememde daha çok süt oluyor diğerinde az.
Benimde öyle canım. Hatta bi gögsüm bekarlıktan beri biraz daha büyük digerine göre. Büyükte az süt var. Küçükte daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…