2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok teşekkürler tavsiyelerinizi hemen uygulayacağım. Maydonozu sadece kahvaltıda bir tutam yiyorum ama her sabah yiyorum. O kadarı olumsuz etki eder mi?

6 gibi uyandim.kalkmisken bebisi besliyim dedim.3 olcek mama yapmistim.uykuda ancak 1 olcek kadar yedi.o da cogu agzindan akti.uykucu.birde yeni ogrendi uykuda onu yapiyor.ben elimi acip kapatip gel gel yapiyordum.
Parmaklarinin hepsi ritmik olmasada deniyor kendince iste.yerim o solucan parmaklari ben.

İşte bu pozisyonda derin uyuyabiliyor.
Sırt üstü yatınca hemen uyanıyor ya da gözleri kapalı kıpraşıp duruyor.

Var mı hiç aynı durumu yaşayan?
Eki Görüntüle 2027648
Canım benim oğlan da yüzüstü uyuyor sırt üstü sadece ayağımda sallayınca kundakta duruyor fena alıştı öteki türlü şekerleme uykusu yapıyor sadece . Biraz internette araştırdım yüz üstü yatmak o kadar da korkunç bi şey değil, başını çevirebiliyor boğulma riski yok ben artık akışına bıraktım

Hanımlar, bebisim yattığı yerden kendi kendine oyalanmiyor. Sürekli yanında olup ilgilenmezsem ağlıyor. Sizce ne yapabilirim?
Birde Hamak beşik sipariş ettim. Memnun kalırsam hep onda uyutucam. Sizce sağlık açısından bu sıkıntı olur mu? Galiba içinde sungeri var..

Benimkide öyle. İlla yanında olacaksın konuşacaksın. İlgileneceksin istiyor..
Ben dün anakucağını mutfak masasının yanına getirip onun beni izlemesini sağladım. Yemek yiyebildim...
Bende beşiği on günlükken falan aldım. İçinde sunger yoktu. Cok derindi. annem küçük yatak yaptı. Sallanmayı seviyor buzuki eşliğinde ama yanımda yattığında çok daha mutlu.

Cnm gecen ben nette yazı okudum
Sey dıyordu sız nasıl beslenıyotrsanız sutunuzun tadınoyle olur, sonra ek gıdaya gecınce kerevız brokolı verıp cocugun yemesını beklıyorsunuz tabıkı yemez, daha once damagı almamış o tada alışkın degıl dıyordu.

Ben kendımden ornek vereyım ben kuzu etı sevmem, kokar bana onun harıcınde sebzelerın hepsını severım meyve cok tuketmem

Oglum bebeklen meyve harıcı herseyı yerdı, kuzu etı verırdık ona, haftada birkuzu haşlaması vardı, yerdi severek, balık asla yemedı, balıkbende hıc yemem
Yanı tam yuzde yuz aynı oldugunu kestıremedım
1,5 yasından sonra yemek secer oldu
Yayla çorbası ve makarnadan baska herseyı zorla yıyor

Cnm gecen ben nette yazı okudum
Sey dıyordu sız nasıl beslenıyotrsanız sutunuzun tadınoyle olur, sonra ek gıdaya gecınce kerevız brokolı verıp cocugun yemesını beklıyorsunuz tabıkı yemez, daha once damagı almamış o tada alışkın degıl dıyordu.

Ben kendımden ornek vereyım ben kuzu etı sevmem, kokar bana onun harıcınde sebzelerın hepsını severım meyve cok tuketmem

Oglum bebeklen meyve harıcı herseyı yerdı, kuzu etı verırdık ona, haftada birkuzu haşlaması vardı, yerdi severek, balık asla yemedı, balıkbende hıc yemem
Yanı tam yuzde yuz aynı oldugunu kestıremedım
1,5 yasından sonra yemek secer oldu
Yayla çorbası ve makarnadan baska herseyı zorla yıyor

İğne batması benim sol gögsümde oluyor, emzirdikten sonrada oluyor ama sürekli değil haftada 1-2 defa ancak. Mastitte böyle mi oluyor?
Mastit olmaz dedim tam tersi sütün var demek küçük iğne batmaları cızırdama bence bu olumsuz mastit düşüncesini cıkar aklından :) daha rahat ediceksin

C caykasigi1234 Goz doktorunun verdigi ilac bebegin goz çevresini tahris etti ve kızarıklık olustu..bgn itibariyle biraktim ilaci.masaja dvm..ilacin adi fucix.sende durumlar nasil..ilac kullaniyor musun?

Günaydın arkadaşım bende bugün sana yazacaktım.
Bizim doğduğundan beri akan gözümüz iki gündür akmıyor..Sanırım kanalı açmayı başardım..Ben yalniz netira göz damlası kullanıyordum fakat hiç bi işe yaramamisti yaklaşık iki üç haftadır sadece masaj yapiyordum..Bu duruma canım çok sikiliyordu ama pes etmedim sende etme...Hollanda'da yaşayan bir göz Dr u tanıdığımız da bebeklerin göz kanalı esnektir masaj ve damla önerdi..Masaj yöntemi aynı göz pınarından baskı uygulayarak burnuna doğru indiriyoruz zaten Dr un gösterdi sana da..Inşallah geçer seninki de..Masaj in sayısı yok sürekli yap sen 15 defa ile kalmasın..Capaklanma oluyorsa pamuğa ılık çay döküp silebilirsin ben öyle yaptım son zamanlarda..Dünden beri nasıl mutluyum anlatamam..Günde kaç kere silerdim gözlerini çok üzülürdum olurda açılmassa diye..Şimdi çok şükür kupkuru..Arkadaşım sen masaja aralıksız devam et..Ben videolardan seyrederek öğrendim nasıl masaj yapılacağını doğrusunu yapmak çok önemli..Ilk hafta kontrole gittiğimizde Dr dairesel masaj yapın demişti ama yanlış teknik..Doğrusu nu videodan seyredip öğrendim senin Dr un un tekniği yani..Umarım en kisa zamanda geçer çok mutlu olurum sizin için de

Benimkide senin anlattıgın gibi endişeliydim doyuyo mu diye ama yatıyodu kaka boldu ve 1.5 kilo almış demekki yetiyo kafama takmıyorum meme onun istediği emsin alan yok önünden:)

Hızlı emiyor o zaman ufaklık maşallah

Merhaba, ben eczacıyım ve oğlum 35 günlük, ilk günden beri mama takviyesi yapıyoruz. Aptamilin likiti var hazır şişede onu kullanıyorum. Oda ısısnda verebilirsiniz direk. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanıyor. Ben evden çıkarken kapalı şişe alıyorum ihtiyaç olunca açıp içiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…