Doktor kulaktan aldırdı ama benimki ikisini de ölçüyor. Nuk markası.Kızlar merhaba ben hala ateşölçer alamadım. Kulaktan mı yoksa alından mı ölçen daha iyidir? Siz hangisini aldınız?
Çok teşekkürler tavsiyelerinizi hemen uygulayacağım. Maydonozu sadece kahvaltıda bir tutam yiyorum ama her sabah yiyorum. O kadarı olumsuz etki eder mi?Kahvaltiniz genel olarak güzel iki tavsiyem var ; reçel yerine pekmez bir iki tatlı kasigi ve beyaz ekmek yerine tam tahilli, tam buğday veya çavdar ekmeği tüketin ( kepek ekmek değil ) yumurta ve peynir mutlaka olsun kavaltinizda. Bir de maydonuzu çok abartmayin ek olarak dereotu da tüketebilirsiniz. Dereotlu omlet falan yapabilirsiniz peynirinize katabilirsiniz. Sütlü tatlıda da sorun yok hergun olmasa iyi olur ve porsiyona dikkat. Akşam yemeğinde etli sebze yemekleri ya da et ve salata tüketebilirsiniz. Ara öğünlerde sandviç gayet güzel tahilli ekmek kullanın ama. Su içmek için susamayi beklemeyin yanınızda şişe ile dolasin ve aklınıza geldikçe tüketin. Özellikle emzirdikten önce ve sonra. Zamanla su içme isteğiniz gelecektir biraz zorlayin kendinizi Su konusunda.
Yürüyüş yapabilirsiniz günde 20 dk bile yeterli olur başlangıçta.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Kafaniza bir şey takmayın önce kendiniz için siz iyi olacaksınız siz iyiyseniz bebiş de iyi olur zaten. :)
Canım benim oğlan da yüzüstü uyuyor sırt üstü sadece ayağımda sallayınca kundakta duruyor fena alıştı öteki türlü şekerleme uykusu yapıyor sadece . Biraz internette araştırdım yüz üstü yatmak o kadar da korkunç bi şey değil, başını çevirebiliyor boğulma riski yok ben artık akışına bıraktımİşte bu pozisyonda derin uyuyabiliyor.
Sırt üstü yatınca hemen uyanıyor ya da gözleri kapalı kıpraşıp duruyor.
Var mı hiç aynı durumu yaşayan?
Eki Görüntüle 2027648
Ne kadar bu kapsül, birde içinde kaç kapsül var kaç tane içiliyor?Canım günaydın. Fotolarını yükledim.
Benimkide öyle. İlla yanında olacaksın konuşacaksın. İlgileneceksin istiyor..Hanımlar, bebisim yattığı yerden kendi kendine oyalanmiyor. Sürekli yanında olup ilgilenmezsem ağlıyor. Sizce ne yapabilirim?
Birde Hamak beşik sipariş ettim. Memnun kalırsam hep onda uyutucam. Sizce sağlık açısından bu sıkıntı olur mu? Galiba içinde sungeri var..
Cnm gecen ben nette yazı okudum@Diyetisyenanne
Ben geçen birşey sormuştum grupta ama sizinde soruma cevabınız varsa duymak isterim.. postu yeniden paylaşıyorum.
"Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.
Sütünüzün tadına bakıyor musunuz? Yediklerimizin tadı geçiyor mu? Ben geçen sağdıgımda biberonun dibindekini içtim çok şekerliydi. Tatlı yemiştim.
Şunu merak ediyorum eğer yediklerimizin tadları geçiyorsa çocugun damak tadını geliştirmesi için herşeyden yemeye dikkat etmemiz gerekir ileride yemek seçmesin diye dimi????"
Cnm gecen ben nette yazı okudum@Diyetisyenanne
Ben geçen birşey sormuştum grupta ama sizinde soruma cevabınız varsa duymak isterim.. postu yeniden paylaşıyorum.
"Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.
Sütünüzün tadına bakıyor musunuz? Yediklerimizin tadı geçiyor mu? Ben geçen sağdıgımda biberonun dibindekini içtim çok şekerliydi. Tatlı yemiştim.
Şunu merak ediyorum eğer yediklerimizin tadları geçiyorsa çocugun damak tadını geliştirmesi için herşeyden yemeye dikkat etmemiz gerekir ileride yemek seçmesin diye dimi????"
Mastit olmaz dedim tam tersi sütün var demek küçük iğne batmaları cızırdama bence bu olumsuz mastit düşüncesini cıkar aklından :) daha rahat ediceksinİğne batması benim sol gögsümde oluyor, emzirdikten sonrada oluyor ama sürekli değil haftada 1-2 defa ancak. Mastitte böyle mi oluyor?
90 kapsül var. Günde 2 demiş doktor ama 2 içince her yer süt oluyor. Süt çoğalana kadar 2 sonra 1 bence.Ne kadar bu kapsül, birde içinde kaç kapsül var kaç tane içiliyor?
Küçük hanım herşey yolunda mi?90 kapsül var. Günde 2 demiş doktor ama 2 içince her yer süt oluyor. Süt çoğalana kadar 2 sonra 1 bence.
Günaydın şekerim:) dün beyimi yurtdışına uğurladım, kendim de kedileri alıp yazlığa geldim. Bir karmaşa içinde geçti dün ama okudum:)Küçük hanım herşey yolunda mi?
Dün foruma uğramamışsın
C caykasigi1234 Goz doktorunun verdigi ilac bebegin goz çevresini tahris etti ve kızarıklık olustu..bgn itibariyle biraktim ilaci.masaja dvm..ilacin adi fucix.sende durumlar nasil..ilac kullaniyor musun?
Kızlar merhaba ben hala ateşölçer alamadım. Kulaktan mı yoksa alından mı ölçen daha iyidir? Siz hangisini aldınız?[/QUOTE
Benimkide senin anlattıgın gibi endişeliydim doyuyo mu diye ama yatıyodu kaka boldu ve 1.5 kilo almış demekki yetiyo kafama takmıyorum meme onun istediği emsin alan yok önünden:)En fazla 7-8 dk emiyor açıkçası. 5 dkda bir gögsü bitiriyor, sonra diğerine geçiyorum 2 dkda onu emiyor tam bitiremiyor.. benim kafamada bu takılıyor ilk 5 dk gögüsten su gibi gelir sonra yoğunlaşır ve yağlı kısım gelir o yüzden 15 dk diyorlar ama bitiyor ve mızmızlanmaya başlıyor o yüzden diğer gögüsten devam ediyoruz.
Sanırım benim bebek çok tembel, çekmiyor tam anlamıyla, dolu olan kısmı hemen bitiriyor gerisine devam etmiyor
Valla benim iki meme de kalma süresi 15 dk yı nadir geçiyor memeyi sıkıyorum 1-2 damla geliyor başka gelmiyor demekki güçlü emiyor bitiriyor yada sütüm az. Ağlamıyor ama oğlum süt olmadığı için az emmişti bu 2. Çocuğum ama.şu emzirme işini çözemedim gitti bana süt azmış gibi geliyor kısa emiyor ama 830 gr almış.
Merhaba, ben eczacıyım ve oğlum 35 günlük, ilk günden beri mama takviyesi yapıyoruz. Aptamilin likiti var hazır şişede onu kullanıyorum. Oda ısısnda verebilirsiniz direk. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanıyor. Ben evden çıkarken kapalı şişe alıyorum ihtiyaç olunca açıp içiriyorum.Mamayla ilgili
İlk baslarda migrostan aldigimiz aptamil bitti.ikincisini burdaki yerel bir matketten aldik.fiyat farki vardi.ama bu mama biberon kenarlarina yapisiyordu.yani bana gore fark vardi.
İlk kutunun uzerindeki ( ikiside ayni numaraydi ama)danisma hattini aradim durumu anlatyim.sahte olabilirmi dedim.
Cevap: hayir iciniz rahat olsun.biz fabrikafaki kurutma makinesini yeniledi.ondan kaynaklidir dedi.
Not: zaten fiyat farki yokmus.ben sonradan alisverise gittigimde ozellikle baktim.esim baska urunun fiyatini karistirmis.
Birde hazirlanan mamanin bekleme suresi.asm deki dr.,niye bekletiyorsun hemen icir dedi.ee disari cikinca,acikirsa dedim.O zaman koklarsin degisikse kokusu verme dedi.(cevap gecersiz,onemsemedim.cunku koku yaniltici olabilirdi benimicin.)
Dev.hast.dr.umuz,ben uç saat bekletiyorum dedi.(acaba olurmu ki)
Burdaki bir arkafasti ama kimdi unuttum simdi.mamayi,suyu yanima alip disardayken hazirliyorum demisti.en mantiklisi buydu.bencede oyle olmali.
Kendisi bırakmazsa çığlık atıyor çok fena..
littlebee benimkide 5 dkda bitiriyor o kadar hızlı çekiyorki guluk guluk dıye arada boğazınada alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?