- 9 Şubat 2015
- 89
- 108
- 103
- 48
Ben yatırıyorum ama ince küçücük bir yastığaKizlar bebeginizi alt acma minderlerinin yastiklari varya kucuk, uyurken bebeginizi bu veya benzeri yastiklara yatiriyor musunuz?
Günaydınlar,Benimkide senin anlattıgın gibi endişeliydim doyuyo mu diye ama yatıyodu kaka boldu ve 1.5 kilo almış demekki yetiyo kafama takmıyorum meme onun istediği emsin alan yok önünden:)
Hosgeldın cnm bır tane daha beatricemiz oldu :)Gruptaki herkese merhaba bugüne kadar çok aktif yazmadım zor bir hamilelik hastanede yatış vs sonucu 23 haziranda doğum yaptım. İlk haftalar çok zor geçti oğlum 3300 doğmasına rağmen 1 ayda ancak 3600 oldu. Mama takviyesine rağmen biraz yavaş kilo alıyor. 34 günlükken de sünnet yaptırdık. 2 gecedir de çok huzursuz biraz uykusuz geçirdik. Hatta biraz pişman bile oldum ağlamalarına kıyamadım. İnşallah doğru yapmışızdır.
Yalnız mısınız yazlıktaGünaydın şekerim:) dün beyimi yurtdışına uğurladım, kendim de kedileri alıp yazlığa geldim. Bir karmaşa içinde geçti dün ama okudum:)
Sen nasılsın?
Bebek karnı acıkıp uyanmadıkca beslemeye gerek yok ki6 gibi uyandim.kalkmisken bebisi besliyim dedim.3 olcek mama yapmistim.uykuda ancak 1 olcek kadar yedi.o da cogu agzindan akti.uykucu.birde yeni ogrendi uykuda onu yapiyor.ben elimi acip kapatip gel gel yapiyordum.
Parmaklarinin hepsi ritmik olmasada deniyor kendince iste.yerim o solucan parmaklari ben.
Günaydın :)Günaydın şekerim:) dün beyimi yurtdışına uğurladım, kendim de kedileri alıp yazlığa geldim. Bir karmaşa içinde geçti dün ama okudum:)
Sen nasılsın?
Cnm valla sen hatalarının hepsını yazmıssınKahvaltıda ekmeği biraz fazla yiyorum 5-6 dilim oluyor ve beyaz ekmektereyağ ve reçel her kahvaltıda var. 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, domates, maydanoz ve açık çay. Öğlene doğru kahvaltı yaptığım için öğle yemeği yemiyorum. Öğleden sonra acıkırsam bazen yemek yiyorum bazen sandviç yapıyorum. Bi de sütlü tatlıya hayır diyemiyorum. Herşeyi hayatımdan çıkarabilirim ama tatlıyı çıkaramıyorum Akşamları yemeği ekmeksiz yiyorum ama tek çeşit yemek oluyor. Suyu yeteri kadar içemiyorum canım hiç su istemiyor. Doğumdan ilk çıktığımda 4 litreyi buluyordu. Sonra ilk 2 hafta moralim çok bozuldu ve isteksizlik geldi. Günde 1 bardak su bile içmedim. Psikolojim yeni yeni düzeliyor. Bu arada evlendiğimde kilom 65ti aslında o kiloya dönmek istiyorum. Sezeryan olduğum için sadece yürüyüş yapabiliyorum
Bana cevap yazmayanlara hepinize küstümkimse bisey demedi yazmadı bana ne yapmam konusunda. O yüzden küstüm..........
Bende görmedımBana cevap yazmayanlara hepinize küstümkimse bisey demedi yazmadı bana ne yapmam konusunda. O yüzden küstüm..........
Ben de banyo sonrası müslin bezi kullanıyorum baştan beri. Bornozları boşuna almışım. Müslin bez süper emiyor ve yumuşacık.Çok kırışmıyor, çok kullanışlı, çok rahatbeatrices bana banyodan sonra kurulama içinde müslin bezi önermişti, gerçekten çok işe yarıyor çok güzel çekiyor suyu..
bebeklere kavuştuktan sonra anlıyor insan ne kadar gereksiz şeyler aldığını, para tuzağı resmen.Ben de banyo sonrası müslin bezi kullanıyorum baştan beri. Bornozları boşuna almışım. Müslin bez süper emiyor ve yumuşacık.
Hoşbulduk, teşekkür ederim ilk 15 gün çok depresif geçti iyi emziremedim. Hastane çıkışı 3100 sonraki 15 gün 500 gram aldığı için bekleyelim mamayla açığı kapatırız dedi. Bakalım hem meme hem mama ilerliyoruz.Hosgeldın cnm bır tane daha beatricemiz oldu :)beatrices
Neden okadar az almış? Doktor birşey söyledimi
O zaman sevmesek de herşeyden tüketelimCnm gecen ben nette yazı okudum
Sey dıyordu sız nasıl beslenıyotrsanız sutunuzun tadınoyle olur, sonra ek gıdaya gecınce kerevız brokolı verıp cocugun yemesını beklıyorsunuz tabıkı yemez, daha once damagı almamış o tada alışkın degıl dıyordu.
Ben kendımden ornek vereyım ben kuzu etı sevmem, kokar bana onun harıcınde sebzelerın hepsını severım meyve cok tuketmem
Oglum bebeklen meyve harıcı herseyı yerdı, kuzu etı verırdık ona, haftada birkuzu haşlaması vardı, yerdi severek, balık asla yemedı, balıkbende hıc yemem
Yanı tam yuzde yuz aynı oldugunu kestıremedım
1,5 yasından sonra yemek secer oldu
Yayla çorbası ve makarnadan baska herseyı zorla yıyor
Valla ıkı cocukla sneınde vakıt bulman hatta belkı Yorgunluktan istemen bıle mucıze :)Ya kızlar biraz özel olacak ama napıcam hiç bilmiyorum. Kırkımız cıkalı cok oldu. On gündür filan kanamamda olmuyo. Sorun şu ;hiç vakit yok. Gece 11de eşim işten gelşyo. Bebegim bir iki gibi uykuya dalıyo. E bende yatıyorum pert durumda oldugum için. Ne ara birliktelik olacak. Ewde oldugu gün öglene kadar uyuyo. Uyanınca kahvaltı ,market alışverişi varsa gider,biraz bebege bakar ben ütü filan varsa yaparım sonra akşam yemegi. Akşam yine aynı terane. Şu sıralar cok kafaya takıyorum.
Tabi korku oldugu için birazda sanırım ben zaman yaratmak istemiyorum. Off bilmiyorum ya. Allah ewlatlarımızın eksikligini göstermesin ama bazen eski halimi cok özlüyorum.
Diş fırcalamaya bile bazen zaman bulamıyorum. Beş dakika zamanım olsa başımı yastıga koyuyorum hemen
Kendi kendime sürekli moral vermek için gecici bi sürec herşey ilerde cok güzel olacak diyorum ama zaman sanki gecmiyo hiç
Ahh canım ya aynı şekilde bizdede bişey olmadı daha, adam adım atmıyor hiç yanaşmıyor. Dün biraz trip attım artık geldi sarıldı, öptü ama devamı yok, sonrada yorgunluktan uyuyakaldı :)Ya kızlar biraz özel olacak ama napıcam hiç bilmiyorum. Kırkımız cıkalı cok oldu. On gündür filan kanamamda olmuyo. Sorun şu ;hiç vakit yok. Gece 11de eşim işten gelşyo. Bebegim bir iki gibi uykuya dalıyo. E bende yatıyorum pert durumda oldugum için. Ne ara birliktelik olacak. Ewde oldugu gün öglene kadar uyuyo. Uyanınca kahvaltı ,market alışverişi varsa gider,biraz bebege bakar ben ütü filan varsa yaparım sonra akşam yemegi. Akşam yine aynı terane. Şu sıralar cok kafaya takıyorum.
Tabi korku oldugu için birazda sanırım ben zaman yaratmak istemiyorum. Off bilmiyorum ya. Allah ewlatlarımızın eksikligini göstermesin ama bazen eski halimi cok özlüyorum.
Diş fırcalamaya bile bazen zaman bulamıyorum. Beş dakika zamanım olsa başımı yastıga koyuyorum hemen
Kendi kendime sürekli moral vermek için gecici bi sürec herşey ilerde cok güzel olacak diyorum ama zaman sanki gecmiyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?