2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gruptaki herkese merhaba bugüne kadar çok aktif yazmadım zor bir hamilelik hastanede yatış vs sonucu 23 haziranda doğum yaptım. İlk haftalar çok zor geçti oğlum 3300 doğmasına rağmen 1 ayda ancak 3600 oldu. Mama takviyesine rağmen biraz yavaş kilo alıyor. 34 günlükken de sünnet yaptırdık. 2 gecedir de çok huzursuz biraz uykusuz geçirdik. Hatta biraz pişman bile oldum ağlamalarına kıyamadım. İnşallah doğru yapmışızdır.

Diyetisyenanne hani erik, şeftali kavun gibi meyvelerin gaz yaptığını söylemiştin ya, ben eşimden meyve istemşştim diyet ara öğünlerim için o da bunları almış. Ben iki gündür akşam ara öğünümde nektarin yiyordum. 1 adet tüketmek sıkıntı olur mu? Haşlanmış şekilde tüketmeyi sevmiyorum. Şekerli olacak ki lezzetli olsun

Sabah ara öğünümde kuru incir yiyorum hem süt yapsın diye, yanında da rezene çayı içiyorum.

Senin önerin var mı ara öğünlerde ne yapmalıyım

Bu arada üç ana üç ara öğün ilr bir haftada 2200 gram verdim. Yemeklerin yanında yediğim dereotu ya da yeşil soğan, ara öğünde yediğim kuru incir ve günde içtiğim 3 lt su sayesinde sütümden yana büyük problem olmuyor. Diyet yapmadığım zamana göre daha az ama bebeğim doyuyor

Benimkide senin anlattıgın gibi endişeliydim doyuyo mu diye ama yatıyodu kaka boldu ve 1.5 kilo almış demekki yetiyo kafama takmıyorum meme onun istediği emsin alan yok önünden:)
Günaydınlar,
Evet sanırım yersiz bir endişe benimkisi, forumda birkaç kişi daha aynı şekilde yaşıyor bu durumu.
Mastit düşüncesini anında sikdim kafamdan :)

Hosgeldın cnm bır tane daha beatricemiz oldu :) beatrices

Neden okadar az almış? Doktor birşey söyledimi

Bebek karnı acıkıp uyanmadıkca beslemeye gerek yok ki

Günaydın şekerim:) dün beyimi yurtdışına uğurladım, kendim de kedileri alıp yazlığa geldim. Bir karmaşa içinde geçti dün ama okudum:)
Sen nasılsın?
Günaydın :)
Sana o kadar imreniyorum ki, ne güçlü bir hatunsun maşallah sana..
Annemler tatile gidecek 1 ay ist dışında olacaklar, o kadar tedirginim ki eşim şehir dışına giderse iş için ne yapacağım bebekle diye.
yazlığa gitme düşüncesi bile ne kadar rahatlatıcı, bizim içinde tadını çıkar

Cnm valla sen hatalarının hepsını yazmıssın
Onları yapmazsan zayıflarsın kı :)

Çok kırışmıyor, çok kullanışlı, çok rahat beatrices bana banyodan sonra kurulama içinde müslin bezi önermişti, gerçekten çok işe yarıyor çok güzel çekiyor suyu..
Ben de banyo sonrası müslin bezi kullanıyorum baştan beri. Bornozları boşuna almışım. Müslin bez süper emiyor ve yumuşacık.

Ben de banyo sonrası müslin bezi kullanıyorum baştan beri. Bornozları boşuna almışım. Müslin bez süper emiyor ve yumuşacık.
bebeklere kavuştuktan sonra anlıyor insan ne kadar gereksiz şeyler aldığını, para tuzağı resmen.
Neyse hepsi tecrübe oldu, bir tane daha olursa aynı şeyleri yapmam. Gerçi şuan 2. Bebeğin düşüncesi bile çok korkutucu, allah sana kolaylık versin arkadaşım :)

Hosgeldın cnm bır tane daha beatricemiz oldu :) beatrices

Neden okadar az almış? Doktor birşey söyledimi
Hoşbulduk, teşekkür ederim ilk 15 gün çok depresif geçti iyi emziremedim. Hastane çıkışı 3100 sonraki 15 gün 500 gram aldığı için bekleyelim mamayla açığı kapatırız dedi. Bakalım hem meme hem mama ilerliyoruz.

Ya kızlar biraz özel olacak ama napıcam hiç bilmiyorum. Kırkımız cıkalı cok oldu. On gündür filan kanamamda olmuyo. Sorun şu ;hiç vakit yok. Gece 11de eşim işten gelşyo. Bebegim bir iki gibi uykuya dalıyo. E bende yatıyorum pert durumda oldugum için. Ne ara birliktelik olacak. Ewde oldugu gün öglene kadar uyuyo. Uyanınca kahvaltı ,market alışverişi varsa gider,biraz bebege bakar ben ütü filan varsa yaparım sonra akşam yemegi. Akşam yine aynı terane. Şu sıralar cok kafaya takıyorum.
Tabi korku oldugu için birazda sanırım ben zaman yaratmak istemiyorum. Off bilmiyorum ya. Allah ewlatlarımızın eksikligini göstermesin ama bazen eski halimi cok özlüyorum.
Diş fırcalamaya bile bazen zaman bulamıyorum. Beş dakika zamanım olsa başımı yastıga koyuyorum hemen
Kendi kendime sürekli moral vermek için gecici bi sürec herşey ilerde cok güzel olacak diyorum ama zaman sanki gecmiyo hiç

O zaman sevmesek de herşeyden tüketelim

Valla ıkı cocukla sneınde vakıt bulman hatta belkı Yorgunluktan istemen bıle mucıze :)
52 gun oldu bende tık yok :) bişey yapmadık
Spirali de ne dıye taktırdıysam puhaha :)

Ahh canım ya aynı şekilde bizdede bişey olmadı daha, adam adım atmıyor hiç yanaşmıyor. Dün biraz trip attım artık geldi sarıldı, öptü ama devamı yok, sonrada yorgunluktan uyuyakaldı :)
Bende ilki nasıl olcak acaba diye korkuyorım ama istiyorumda ve eşimin bana bu konuda yanaşmaması sinirlendiriyor beni.
Birde sürekli zehroş diyor çok sinir oluyorum, o öyle dediği zamanlarda kanka dicem artık utansın.. zehroş nedir yaa

beatrices sağol tatlım bizde de işler yolunda...
Arkadaşlarım gelecek evi düzeltme derdindeyim.
Çocukta daha bi sakinledi gibi.
2.ayı çok zor geçirdik 3.ayımız sakin geçer böylee insallah...
Sana bol dinlenmeler..
Eşime side taraflarında tatil ayarlamış ben hala pazarlık derdindeyim. Amasra yakın oraya gidelim diye. Yolda bebek perişan olmasın..
Ahh çenem düştü yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…